×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok vibráló

1 - 32 termék, Összesen:52

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Automatic Heating, Sucking & Vibrating Masturbator

    Szereted az orális szexet? Csak ez a csodálatos maszturbátor kínálja neked a legmélyebb torkot! Tulajdonságai valóban lélegzetelállítóak! Akár 42 ℃-ig is képes felmelegedni, és igazán erős motorral rendelkezik, 10 rezgési móddal és szívófunkcióval. Vegye lazán minden nap!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív fűtési funkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan valósághűvé teszi az élvezetet. A fűtési funkciót 3 fokozatban 40 Celsius fokig állíthatja, és hagyhatja, hogy a lágy és sima szerelmi alagút megnyugtató melege teljesen megőrjítse. Ha az élvezettel teli eksztázisban behunyja a szemét, és csak hagyja, hogy az élvezet csúcsára sodródjon, egy csapásra elfelejti, hogy egy játékkal került ide! Nem hiszi el? Akkor próbálja ki!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Fucker Vibrating

    Szereti a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátorokat? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Fat Ass Fucker Vibrating termékét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál minden érzékszerv számára. A minőségi TPR-ből készült kialakítás puha tapintású és tartós, lehetővé téve a végtelenségig tartó intim játékot.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Sasha Grey Ur3 Vibrating Deep Throat

    Sasha Gray a világ legdögösebb pornósztárja, aki mainstream szenzációvá vált, és alig várja, hogy leszívja Önt! Ez az élethű ULTRASKYN™ maszturbátor, amelyet közvetlenül Sasha-ból formáltak, egyetlen lyukkal rendelkezik, amely szoros, természetes szívást hoz létre a szerszáma körül, egy erőteljes, 7 funkciós vibráló golyó mellett, amely hihetetlen zúgó érzést kölcsönöz a csomagjának. Dobjon egy forró löketet Sasha mocskos szájába ma este!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Wand

    Kinek van szüksége kézre, amikor a Satisfer Men Wand sokkal jobban végzi a munkáját? A rugalmas szárnyak szorosan és szenvedélyesen körbeveszik magukat a péniszed körül, miközben a szuper erős rezgések orgazmustól orgazmusig masszíroznak. Nem lehet betelni ezzel az intenzitással!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Hot Honey Rider Vibrating Skin

    További részletek a termékről hamarosan.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    A Hismith a szexgép és a hozzáillő tartozékok gyártására összpontosít, ezt a férfi maszturbációs kehelyt férfiaknak tervezték, így a gép párok által is használható, 100%-ban kompatibilis a Hismith prémium szexgéppel. A valósághű maszturbátor szuper TPR-ből és környezetbarát ABS-ből készült, 7,087 hüvelykes hossz, ami megfelel a legtöbb férfi számára. Ezen kívül ez a zsebes punci simogató vibráló tojással, 10 mintás vibrációs móddal megtalálhatja az örömpontját.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Fokozza intim élményét a könnyen használható Optimum Power Ultimate Power Strokerrel. A kompakt, önálló ébresztő hét intenzív vibrációs, pulzációs és eszkalációs funkciókkal büszkélkedhet, extrém simogató eksztázissal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Pénisz hosszabbító vibrátor. 7 Vibráció / Csendes / USB töltés / Könnyen tisztítható

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Angel Black

    Ötletesen és okosan tervezett stimulátor a férfi legérzékenyebb pontjainak stimulálására. 2 erőteljes motor 10 vibrációs és koppintó funkcióval izgalmas stimulációt biztosít a pénisz, a herék és a perineum számára

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Pénisz/potenciapumpa és maszturbátor egyben! Attól függően, hogy a pumpagolyót hogyan rögzítik a hengeren lévő (49 cm hosszú) csőhöz, vagy levegő kiszívható a péniszpumpából (hogy hatékony vákuumot hozzon létre a pénisz/potencia edzéshez), vagy beáramlik egy ideig egy csodálatos fújás szívóhatásér. További stimuláció érdekében bekapcsolhatja a többsebességű makkrezgést is, amely a gyengédtől az erőteljesig változik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    A NINJA2 egy új férfi szexjáték az OTOUCH-tól! Ez a luxus barkács maszturbátor szép, diszkrét tokkal rendelkezik.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibrációk a golyók kedvéért, amelyeket ez a Mr Pleasure vibráló herezacskó élvezője szállít, a maximális élvezetért! A vibráló herezacskó-stimulátor puha szilikonból készült, és kényelmes péniszpánttal rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg a gombot a stimulátoron vagy a távirányítón, és élvezze a golyóit stimuláló rezgések izgalmas érzéseit! A vibrációs ritmus megváltoztatása egyszerű a vezeték nélküli távirányítóval. Vagy add oda a partnerednek, aki meglephet téged a távirányító távoli működtetésével egy izgalmas játékhoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Kompakt és nagyon könnyen használható e​g​e​t maszturbátor izgalmas vibrációkkal és számos lágy ponttal, közvetlenül a makk és a frinulum számára. A 3 rugalmas, különböző méretű tágító szükség esetén behelyezhető vagy kicserélhető további húgycső stimulációra. A 10 vibrációs mód változatos élvezetet biztosít, és a játékon lévő gombbal egyszerűen vezérelhető.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Urban Bronx Scrotum Sleeve Ring Blue

    Fedezze fel a páratlan élvezetet a BRONX-szal – egy luxus szilikon hüvelyrel, amely páratlan érzéssel kényezteti herezacskóját. Öleld át a herezacskó gyönyörét, ahogy lüktet, felgyújtva az eksztázis hullámait. Emelje fel az intimitást a vágyait simogató beépített masszázsmozdulatokkal. BRONX: ahol a luxus és az eufória találkozik, túlmutatva az élvezet határain.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    A Rebel RC golyómasszírozóval ellátott péniszgyűrű egy anatómiailag formázott golyós vibrátor, amely úgyszint tökéletesen illeszkedik. Egy péniszgyűrű és egy golyós gyűrű tartja a helyén a divatos vibrátort. A játék nagyon nyúlós és rugalmas a tökéletes illeszkedés és a maximális kényelem érdekében. Az izgalmasan szoros illeszkedés hatékonyan támogatja az erekciót a szex közbeni erős teljesítmény érdekében. A mély rezgések stimulálják a golyókat, a kis, rugalmas kar pedig a gátat stimulálja az erőteljes csúcspontokért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    A NINJA makkú maszturbátor fantasztikus orális stimulációt biztosít, és öngyógyító is. A melegítési funkció 45 Celsius fokos maximális hőmérsékletet ér el, és külön is be- és kikapcsolható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Red

    Péniszhosszabbító vibrátor. 7 Vibráció / Csendes / USB töltés / Könnyen tisztítható

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    A tartós zselés szilikon külső burkolat két erőteljes vibrátort foglal magában, 9 egyedi üzemmóddal, amelyek stimulációt küldenek az eksztázisba, míg a luxus belseje kettős sűrűségű gélszilikonnal bélelt. Egy puha zselés szilikon, amely gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. Jamyjob.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Szereted a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátoraidat? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Wet Pussy Galore Vibrating-jét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál, hogy minden érzékszervünket elcsábítsa. Minőségi TPR-ből készült, a kialakítás puha tapintású és tartós, lehetővé téve az intim játék végtelenségét

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Tapasztalja meg élete meghitt egyéni utazását az energiadús Optimum Power Ultimate Head Exciterrel. A karcsú és kompakt maszturbátor intenzív lökéssel és forgó akcióval büszkélkedhet a felejthetetlen orgazmikus találkozás érdekében. Csúsztassa be a péniszét, és élvezze a tiszta kényeztető élvezetet. A könnyen használható simító tartós ABS-ből készült, és puha és érzéki textúrájú, levehető TPR hüvellyel rendelkezik a fokozott érzékenység és az észbontó érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A CONTROL vibráló szilikon szegélyedzőt a tökéletes egyéni stimulációra tervezték, mivel a teljes szárat rugalmas FlexFit szárnyakkal és erőteljes vibrációval veszi körül. Mindkét FlexFit szárny körbeöleli, és személyre szabott illeszkedést és testreszabható nyomást tesz lehetővé, miközben az újratölthető motor mindig készen áll az élvezet fokozására. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 28X Rechargeable Penis Head Teaser with Remote Control

    Úgy tervezték, hogy stimuláljon és ingereljen! Rögzítse ezt a Head Teaser-t magára vagy partnerére és zümmögtesse a pénisz hegyét az előjáték vagy a személyes élvezet intenzívebb eléréséhez - tökéletes a partnerén való használatra, miközben ő gyengéden várja. Válasszon a 4 sebesség és 7 rezgésmintázat közül, melyeket a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel irányíthat!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Ötletesen és okosan megtervezett maszturbátor stimuláló barázdákkal, stimuláló dudorokkal és stimuláló szárnyakkal a péniszszár és a makk intenzív stimulálásához. Az egykezes maszturbátor 2 nagy teljesítményű, 10 vibrációs funkciós motort tartalmaz, melyek a mód gombokkal egyszerűen vezérelhetők.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    A CRUIZR CM06 maszturbátor egy diszkrét péniszstimulátor 10 különböző vibrációs beállítással. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt egy hüvelynyílással. Szeggyel és bordázott belsővel rendelkezik, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható. Nyomja meg a hangaktiváló gombot, és élvezze a fülledt női hangot, amely egyértelműen tudatja, hogy ő is annyira élvezi, mint Ön! Van egy kényelmes, különálló fejhallgató-csatlakozó is.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Tegye még jobbá a maszturbációt egy simítóhüvellyel, amely élvezetes textúrákkal és intenzív vibrációval kényezteti! Ez a szilikon férfi szexjáték prémium minőségű, külső textúrájú ujjával rendelkezik a biztos fogás érdekében, és tucatnyi puha, sima bordát tartalmaz, amelyek masszírozzák a péniszét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROLš technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Beginner Szilikon Pénisz Izgató úgy lett megtervezve, hogy a petyhüdtből pillanatok alatt elvigye az ernyedt állapotba azáltal, hogy az egész fejet erős vibrációval szorosan körülveszi. A jól elhelyezett belső motorral 10 vibrációs minta veszi körül az érzékenay péniszfejet az elképesztő önkielégítés érdekében. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Kubex Masturbator with Licking Tongue, Pulsation & Vibration Black

    A Kubex egy rendkívüli férfi maszturbátor, nem csak megjelenésében, hanem tulajdonságaiban is egyedülálló.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Ez a 40 Years exkluzív és nagyon könnyen használható Donut Masturbátor minden péniszmasszázst igazi élménnyé varázsol, akár egyedül, akár partnerrel, otthon vagy útközben használják!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Cassian Masturbator Cup Black

    Fedezze fel a Jamyjob™ új Cassian-ját, az eddigi legkompaktabb és legkellemesebb maszturbátort. Tekintse meg az elégedettség minden pillanatát a teljesen fekete tokkal és tokkal. A kis hegyeket szimuláló kanyargós textúrájú Cassian szemmel láthatóan impozáns élményt nyújt.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Az összenyomható maszturbátor sima szilikonból készült, és 6 rezgési ritmust kínál 3 sebességgel. Puha és összenyomható, így a felhasználók olyan szorosan vagy lazán tarthatják, ahogyan csak szeretnék, és maguk állíthatják be a nyomást. A melegítő funkció még felhasználóbarátabbá teszi az egészet, mert a maszturbátor a kellemes testhőmérsékletével olyan kellemes és meleg érzést ad, hogy öröm lesz behatolni.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:52

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.