×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok vízálló

11 Termék

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Ismerd meg a Calort, a 2022-es év első dobását és a távolsági szexre szánt termékcsaládunk legújabb tagját! A Calor egy mélységvezérelt fűtésű kompakt férfi maszturbátor.

    76 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    A végső simogató fantáziálás megérkezett! Csatlakozzon egy erotikus élményhez, amely minden érzékszervét lángra lobbantja. Csúsztassa be a hüvelybemenetbe, és élvezze ezt az egyedülálló vibrációs és feszesítő élményt. Életszerű érzést kelt és megragad, amit még soha nem tapasztalt, miközben többszínű ablakon keresztül nézheti az eseményeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    A CRUIZR CP03 egy fényűző és diszkrét maszturbátor szívás és rezgés funkcióval. Élvezheti a finom pénisz stimulációt, és egyszerűen választhat a 6 szopási vagy 7 vibrációs mód közül. A maszturbátor melegítő funkcióval rendelkezik, így még valósághűbb érzést élhet át. A praktikus LED világításnak köszönhetően mindig kiválaszthatja a megfelelő funkciót. A puha elasztikus szilikon borítás hüvelynyílással rendelkezik, és számos szegecs és borda található a belsejében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    A CRUIZR CP02 egy fényűző és diszkrét maszturbátor fel-le mozgással és vibrációs funkcióval. Élvezheti a finom pénisz stimulációt, és egyszerűen választhat az 5 sebesség vagy a 10 vibrációs mód közül. A maszturbátor spirálisan forgó mozgást végez, így Ön még valósághűbb érzést él át. A puha, elasztikus szilikon hüvely hüvelynyílással rendelkezik, és számos szegecset és bordát tartalmaz a belsejében.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Ezzel az exkluzív Pipedream maszturbátorral duplán jön az élvezet: egy feledhetetlen orális élmény mellé egy különleges hüvelyi behatolást is kapsz, mindezt egyetlen termékben! A kidolgozása teljesen élethű...magad is meglepődsz majd! Készen állsz a kétszeres kényeztetésre?

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    A maszturbáció alternatívája ez a fantasztikus, USB újratölthető SM360 maszturbátor! Csúsztassa a péniszét egy kis síkosítóval a járatba, és hagyja magát kényeztetni a varázslatos szívófunkcióval, vibrációkkal kombinálva a maximális élvezet érdekében.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    A CRUIZR CM05 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely 3 különböző szopási beállítást és 3 tolási sebességet kínál. Mindkét funkció külön-külön is használható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt hüvelyi nyílással. A belseje szegecses, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Black

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartalmaznak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    A CRUIZR CM04 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely forgó, spirális mozdulatokkal rendelkezik. 3 sebesség közül választhat, és a forgó funkció balra és jobbra is forgatható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelynyílást. A hüvely szegecses és bordás belsővel rendelkezik, és élethű. Kivehető és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One férfi maszturbátor

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizájn, erő és elegancia. Példátlan élményért fedezze fel a MAN.WAND-ot Annak érdekében, hogy mindig tovább tudjon menni az élvezetek keresésében, ez a vadonatúj típusú maszturbátor 8 a különböző sebességgel és 20 vibrációs móddal rendelkezik. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló élményeket kínál. Egyszerűen alkalmazza a MAN.WAND forradalmi ergonómiáját... Az orgazmus garantált.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

11 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.