×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok

97 - 128 termék, Összesen:259

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Kokos Bouncing Titties Masturbator

    A Bouncing Titties maszturbátor lehetővé teszi, hogy saját szexi mellei legyenek! A maszturbátor nagyon élethű dizájnnal rendelkezik, és teljesen puha és rugalmas anyagból készült, ami igazi bőr érzését kelti. A nagy, kerek mellek feszesek és tökéletes formájúak, így arra késztetik, hogy bármit megtegyen velük. A maszturbátor könnyen tisztítható vízzel és játéktisztítóval, így a Bouncing Titties perceken belül készen áll a következő menetre!

    71 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kinek van két hüvelykujja, és aki szereti a szopást? Te, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után csikorgó tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Oknyeo Masturbator

    Az Oknyeo maszturbátor valóra váltja a legdurvább fantáziáit. Az Oknyeo mindig készen áll az Ön rendelkezésére, amikor vagy ahol csak akarja, és könnyen mozgatható. 2 nyílása van: hüvely és végbélnyílás. Mindkettőnek saját egyedi belső szerkezete van a még nagyobb érzés érdekében.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Erős tapadókorongja azt jelenti, hogy bármilyen sík felületre felragaszthatja, és lehetővé teszi, hogy kéz nélkül is élvezze a saját élményét, mivel a Fel és le funkció elvégzi a többit. Vigye fel vízbázisú síkosítót (a Jamyjob az Aqua Quality síkosítók használatát javasolja a hatékony és hosszan tartó siklás érdekében), és csúsztassa le a puha textúrájú belső hüvelyét. Most már csak választani kell az 5 minta és a 3 intenzitás között, amelyeket az erőteljes, csúcstechnológiás motor hajt, és hagyja, hogy a Milker mindent megcsináljon Ön helyett.

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    A Zero Tolerance Toys büszkén mutatja be ezt az erőteljes, tolóerős simogatót, amely olyan, mint az igazi, mert úgy tűnik, a motorja megvan a saját esze! Az életszerű hüvelybemenet erotikus, puha és nyúlós élvezeti dudoroknak ad helyet, amelyek masszíroznak és csiklandoznak, amikor becsúszunk.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Üdvözöljük az új és továbbfejlesztett összeszorítási technológiában. Teljesen új élmény ugyanabban a formában.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Keon Duo Pack Including Stroker

    Legyen az elsők között, akik belépnek az interaktív világba a legerősebb, automatizált férfi maszturbátorral.

    204 900 Ft

    127 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tantaly Eva 24.5kg BBW Doggy Style Sex Doll

    Eva, egy 35 éves, szexi, érett hölgy, akinek nagy popsija van. Most szakított a barátjával. És olyan férfit keres, aki romantikus kapcsolatot tud biztosítani neki, hogy megkönnyebbüljön. A szexuális élet során kissé félénk, de mégis szeretne valakit, akivel felfedezheti a szexuális életét.

    575 900 Ft

    367 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Ha olyasvalamit keres, ami szabad kezet nyújt Önnek, akkor ez KÖTELEZŐ. A toló-, szívás- és rezgőerő kívül esik ebből a világból. Remegni hagyja a térdeit.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    A Tenga büszkén mutatja be a legfinomabb anyagokat és a legújabb technológiát használó Flip Zero-t, a legújabb férfi örömtechnológiát. A Tenga az egyedülálló Flip sorozatát az élvezet új magasságaiba emelte.

    101 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Keon Combo Set Feel Britney Amber

    A dús, szőke bombázó Britney az egyik legkeresettebb sztár az iparágban. Szeretnéd tudni, milyen érzés vele lenni? Párosítsd a FeelBritney Stroker-t a KEON-nal és a kedvenc Britney-tartalmaddal, és fedezd fel...

    178 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tantaly Joanna 6kg Mini Sex Doll

    Joanna egy sportos bombázó. Imád sportolni, és e​s​t mindenféle tevékenységet élvez. Ő a tökéletes társ minden sportfanatikus számára. A hosszú távú testmozgás jó formában tartja és tele van energiával, így nem kell aggódnod, hogy elfárad. Pozitív hangulata hamar lenyűgözni fog, és együtt akar majd fejlődni vele.

    127 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Plus Perfect DD's Masturbator Caramel Skin

    Puha, rugalmas Fanta Flesh® testének minden centimétere arra készült, hogy élvezze. Nagy, kerek DD mellei tökéletesek a szorításhoz és a kibaszáshoz, míg két szűk lyukát élvezeti dugók bélelik, amelyeket úgy terveztek, hogy masszírozzák a szár minden centiméterét. Minden lyuk más-más mintával rendelkezik, hogy valósághű élményt nyújtson, amire vágyott.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xise Sydni Automatic Thrusting Vagina Doll 7.4kg Skin

    Élvezd életed legjobb éjszakáját Sydnivel, egy valósághű maszturbátorral. Puha és szivacsos anyaga van, így korlátlanul szoríthatod és élvezheted. Két nyílása van, hüvely és végbélnyílás.

    207 900 Ft

    159 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Hera Big Hip Masturbator

    A Hera Nagy Csípő maszturbátor egy valósághű, élethű méretű maszturbátor. Ez a játék nagyon valósághű vaginával és végbélnyílással van ellátva a végtelen élvezet érdekében. A puha, kerek fenék mindig készen áll az Ön számára. A széles, lapos aljának köszönhetően elhelyezheti a Herát az ágyán, a kanapén vagy a konyhaasztalon.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!

    63 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM380 Super Masturbator

    A maszturbáció reális alternatívája ez a csodálatos, újratölthető maszturbátor! Helyezze a tapadókorongot egy tetszőleges felületre, csúsztassa be a síkosított péniszét, és gyönyörködtesse magát a varázslatos oda-vissza mozdulatokkal, mintha valaki más elégítené ki.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Torso Skin

    Vessen egy pillantást tökéletesen kerek állványára és tökéletesen elhelyezett magánszemélyeire, és tudni fogja, miért hívjuk őt Tökéletes 10-nek! A PDX Plus+ Tökéletes 10 Törzs nem csak hihetetlenül néz ki; annyira reálisnak tűnik, hogy talán elfelejted, hogy b*szol! Ez a díjnyertes Fanta Flesh® TPE-ből készült ultra-prémium formula a természetes bőr megjelenését és érzetét utánozza a hihetetlen valósághűség és a robbanásszerű csúcspontok érdekében.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass Masturbator Caramel Skin

    Rendkívül valósághű kutyus stílusú szexért!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Hagyja, hogy ez a deluxe többfunkciós simító minden képzeletét kielégítse! Az intenzív 10-sebességes rezgések, a szívás és szorítás 7 sebessége és mintája – és az erotikus hangzás – mind egyesülnek, hogy a teljes elégedettség lélegzetelállító élményét hozza létre. Mindegyik funkció külön-külön működik, így egy gombnyomással testreszabhatja örömét az ergonomikus tartályon, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. Teljesen újratölthető, tisztításhoz eltávolítható hüvely, fröccsenésálló.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatikus szopás – nincs szükség kézre!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Screw My Nasty Fuckholes 15kg Skin

    A Screw My Nasty Fuckholes egy nagyszerű, valósághű maszturbátor a Bangers by Hidden Desire kollekcióból. Ezt a nagy, merész fenekét a végső dörömbölésre tervezték. Az extra nagy maszturbátor minőségi TPE-ből készült, és élethű formájú rózsaszín szeméremajkakkal és kellemes szerkezetű csatornákkal rendelkezik.

    255 900 Ft

    159 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Az F1S V2 továbbfejlesztett m-cup dizájnja lehetővé teszi az optimális elégedettség felfedezését, rugalmas hüvely, szélesebb hangintenzitás-tartomány és négy pulzáló program segítségével. Ez a nyílt felületű sextech 10 legmodernebb érzékelővel van felszerelve, amelyek valós idejű visszajelzést adnak a teljesítményről a LELO alkalmazáson keresztül – lehetővé téve a legkellemesebb programkészlet összeállítását a végső orgazmushoz. Töltse le az iOS vagy Android SDK-t, hogy megépítse kiberszexi alkalmazását, szinkronizálja az interaktív világgal, és engedje, hogy képzelete elvaduljon.

    164 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass XL Masturbator Brown

    Itt az ideje, hogy minden szexuális fantáziáját megvalósítsa Perfect Ass XL maszturbátorunkkal!

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Hera Real Hip Masturbator Vibrating

    "Hera Hip - REAL" - egy tiszta és igényesen kialakított kis csípő maszturbátor. Minden nyílás egyedi kialakítást és érzést kínál. Hüvelyi és anális nyílások. Ez a valósághű maszturbátor masszázsrendszerrel rendelkezik. Egyszerre forgatva és vibrálva masszírozó hatást ad.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz The Milker Pro Edition

    Tapasztalja meg az intenzív érzéseket, és érje el a személyes, szexuális elégedettség csúcsát a Milker Pro segítségével. Hagyd magát felfedezni, hogy kifejtik minden Önből származó nedves csepp, miközben úgy érzi, hogy a texturált, rugalmas hüvely barázdáival és dudoraival minden szívással és ütéssel dörzsöli a falloszt.

    229 900 Ft

    143 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    További részletek a termékről hamarosan. Az átlátszó vizuális ablak a pénisz összes mozgását láthatja a 4 vegyes módban, alaposan feltárva az orális szex titkát.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Adel Onahole Real Hips Masturbator

    Igazi stílustermék; a mérete és az állaga szinte megegyezik egy igazi szamáréval.

    138 900 Ft

    85 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Bimbo 8.5kg Skin

    A Fat Ass Bimbo egy szenzációs, valósághű maszturbátor a Bangers by Hidden Desire kollekcióból. Ezt a nagy, merész fenéket a tökéletes kutyapóz stílusú élvezetre tervezték. A nagy maszturbátor minőségi TPE-ből készült, élethű formájú rózsaszín szeméremajkakkal és kellemes szerkezetű csatornákkal.

    178 900 Ft

    111 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Male Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly

    Az első interaktív férfi maszturbátor a felejthetetlen szenzoros élményért. Mozgásos aktiválással, kényelmes anális bemenettel, beépített újratölthető Hi-Fi hangszóróval, nagy teljesítményű mikrogolyóval és állítható felálló pénisszel. Ha egyszer megérinti élethű bőrét, kemény farkát, és meghallja szexi hangját, nem fogja tudni visszatartani magát.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    A tornádók a természet egyik leglátványosabb elemei, a levegő oszlopai hevesen forognak önmagukban, és mindent elsöpörnek, amerre csak mennek.

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero Gravity White

    A Tenga büszkén mutatja be a legfinomabb anyagokat és a legújabb technológiát használó Flip Zero-t, a legújabb férfi örömtechnológiát. A Tenga az egyedülálló Flip sorozatát az élvezet új magasságokba emelte.

    101 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:259

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.