×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok

1 - 32 termék, Összesen:40

  1. 1
  2. 2
  • Zero Tolerance Let It Slide Black

    Feszültnek érzi magát? Csak hagyd csúszni! Fogja meg ennek az egyedi simítónak a vaskos ergonomikus fogantyúját, nyomja meg a gombot, és már indulhat is a fantáziaországba. Hagyja, hogy a mozgás megcsússzon és csúszhasson körülötte, miközben ellazul, és élvezi a 3 simogatási sebességet, nem is beszélve a domború belső térről, amely finom texturált érzést ad az út során. Gyorsan tisztítsa ki a puha és rugalmas simítót, majd öblítse le játéktisztítóval és vízzel. USB-n keresztül újratölthető.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conor egy maszturbátor, amelyet kifejezetten az ő örömére terveztek. A 2 nagy teljesítményű motorral rendelkező Conor számos funkciót kínál a kivételesen kellemes éjszaka érdekében, akár egyedül, akár partnerrel.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth James Realistic 18cm Dildo, Testicles & Anal Sex Doll Brown 4.8kg

    "Imádom ezt a szamár hím babát, de miért ne lenne pénisz, hogy sokféle játékmóddal játszhassak..." Nos, íme, egy jól kidolgozott férfi szexbaba vibrátorral, amely minden aktív és aktív ember elégedettségét kielégíti. passzív szükségletek. A valós méretű vibrátor és a feszes végbélnyílás felismeri a dumálás és a kibaszottság kettős örömét, így több játékmódot nyit meg neked és partnerednek

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Forog és fel-le mozog: Szexjáték férfiaknak, az állítható üzemmódoknak köszönhetően - különböző sebességeket és mozgásokat szimulál - és a szilikonbetét fel-le vezetésével nem kell mást tennie, mint élvezni. Ha úgy tetszik, az eszköz gyönyörű makkmasszázst biztosít az 1. szinten. Férfi maszturbátor, a zajszint mérsékelt, a forma meglehetősen elegáns.

    45 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Valósághű férfi Stroker egy észbontó élményért: Ez az egyedülálló férfi stroker játék élethű érzésekkel rendelkezik, amelyek a tiszta élvezetbe burkolják Önt. A forgó és toló mozdulatok, valamint a bőséges mennyiségű síkosító elég volt ahhoz, hogy rekordidő alatt átküldje Önt a csúcsra. Ráadásul ez a toló maszturbátor LED kijelzővel és egy átlátszó ablakkal rendelkezik, hogy megnézhesse, mi történik, amikor megváltoztatja a beállításokat.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Milyen szép látvány! A vaginális változatban az Opus E maszturbátor a szépség tiszta eszményét testesíti meg: egy szőrtelen Vénusz, egy festett fanny, a legtisztább kísértés.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Fedezze fel a legfétisebb és legcsintalanabb oldalát a Fetish by Intoyou kollekcióval.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez még egy csodálatos szopási kiegészítő is, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Victoria June Stars Collection Male Masturbator

    A Feel Victoria June Strokert a valós testrészeiből formálták. Érezheti anatómiájának minden egyes részletét a hihetetlenül puha, bőrszerű anyagunkban reprodukálva, amelyet egy bordákkal és dudorokkal teli hüvely párosít személyes örömére.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel együtt használni. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, amely a pénisz hátsó részét körbeveszi, hogy mélyen torkát érezzen. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Clone A Pussy Plus Sleeve Kit Hot Pink

    Bemutatjuk a Clone-A-Pussy+ Plus Sleeve Kit-et, az c​r​a​s eredeti vulva-öntő készletet rögzíthető maszturbációs hüvelyrel! A Clone-A-Pussy+ Plus Sleeve Kit segítségével bárki megismételheti kedvenc hüvelyi ajkát 100%-ban platinára kikeményedő szilikonnal és testbiztos anyagokkal. Egyszerűen állítsa össze szeméremajkak replikáját a mellékelt tokkal és élvezeti tokkal, hogy egy teljesen kibaszott szexjátékot készítsen otthona kényelmében. Ez a készlet a kézműves és a test pozitivitást ötvözi, ami egy teljesen egyedi zsebpucit eredményez!

    50 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Apolonia Lapiedra Stars Collection Male Masturbator

    A FeelApolonia az egyetlen simogató, amelyet Apolonia Lapiedra legintimebb testrészei után terveztek. Érezzen mindent, amit csak elképzelt, amikor párosítja a simogatóját Keon by KIIROO-val egy igazán magával ragadó, interaktív élmény érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Alexis Fawx Stars Collection Male Masturbator

    A Feel Alexis Fawx maszturbátort az ő intim testrészei alapján mintázták meg. Érezheti anatómiájának minden egyes részletét a hihetetlenül puha, bőrszerű anyagban reprodukálva, amely egy bordákkal és dudorokkal teli péniszköpennyel van ellátva az Ön személyes örömére.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Rae Lil Stars Collection Male Masturbator

    A Feel Rae Lil Fekete Strokert valós testrészeiből formálták. Érezheti anatómiájának minden egyes részletét a hihetetlenül puha, bőrszerű anyagunkban reprodukálva, amelyet egy bordákkal és dudorokkal teli hüvely párosít személyes örömére.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Hagyd abba az álmodozást, hogy milyen érzés lesz ennek a Rosszlánynak a tökéletes seggében, és már kezdj is cuccolni! Ez az életnagyságú seggreplika szuperpuha Fanta Flesh-ből készült, és úgy néz ki, mint az igazi. A puha, kerek szamárarcok tökéletesek a pofonozáshoz, míg a csinos kis punci ajkak a farkad minden centiméterét körülölelik. Meleg, szuper feszes, és úgy tapad a farkadra, mint egy második bőr! Bassza meg a seggét vagy a punciját, és az egyik lyukába, lehajolt és várja a farkad! Fordítsa meg, és helyezze be a vibráló golyót alá, hogy még több izgalmat érjen el! A legjobb az egészben, hogy soha nem mond nemet! A Pipedream Toy Cleaner és meleg víz által végzett móka után egy pillanat alatt megtisztíthatja. Használjon sok Moist Body Lotion-t az extra nedves, extra vad találkozáshoz! Fordítsa meg a maszturbátort, és helyezze be a golyót az alatta lévő nyílásba. Az erőteljes rezgések garantáltan felrobbannak!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    A Pulsar szívásstimulátor 3 szívási móddal és 4 pulzáló rezgésmóddal rendelkezik az intenzív szívómozgások megtapasztalásához. ABS-ből és TPE-ből készült, a belső hüvely kivehető a könnyű tisztítás érdekében. 3 gombbal egyszerűen kezelhető. Van egy légnyomás-kioldó gomb is. A kényelem kedvéért a Pulsar a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Black

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartalmaznak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Natalia Starr Stars Collection Male Masturbator

    FeelNatalia a világ egyetlen személyes simogatója, akit ebből a sztárokkal teletűzdelt szépségből formáltak. A KIIROO Keonnal párosítva; vágyad és vágyaid újonnan megtalált valóságod lesznek.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Fokozza a maszturbáció élményét ezzel a hihetetlen maszturbátorral. Ez a maszturbátor toló- és forgató funkcióval rendelkezik 10 sebességgel, valamint 4 nyelvű hangintegrációval: ez a végső valósághű élményt nyújtja Önnek! Lorelei mindent megtesz - a forgó belső 10 különböző intenzitási szintet biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Az Opus E maszturbátor minden lehetséges módon igazi remekmű. Első pillantásra eléggé alábecsült, különöse az anális változat sok mindent kínál. Hívogató végbélnyílása szó szerint ellenőrzésre vár. Az Opus E segítségével az igazi művészet e​x szerelmesei spontán módon nyúlnak eszközeikhez, és örömmel indulnak el a mélyebb birodalmakba vezető érzéki felfedezőútra.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Erőteljes maszturbátor 03 a WYNE-től, amely intenzív, teljesen automatikus stimulációt biztosít a pénisznek 7 rezgési móddal és 3 szívási móddal. A 40°C-ig terjedő melegítő funkció és a mellékelt fejhallgatón keresztüli könnyű és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Az összes funkció könnyen és külön-külön vezérelhető a könnyen kezelhető szexjátékon található gombokkal.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Britney Amber Stars Collection Male Masturbator

    Fedezze fel az egyetlen simítót, amelyet Britney Amber legintimebb testrészei után terveztek. Emelje fantáziáját a következő szintre, és érezze Britney minden mozdulatát, amikor párosítja simítóját a Keon by KIIROO-val, hogy valóban magával ragadó, interaktív élményben legyen része.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith C1096-R Foot Masturbator with Vagina 100% Silicone Right Foot 21cm

    Mindannyiunknak megvan a saját dolga, és ha az Ön lábáról van szó, különösen a lábáról, akkor jó helyen jár. Ez nem akármilyen láb, van benne hüvely a kellemes behatolásért és mozgatható lábujjak, amelyekre felragaszthatod a körmeidet, és egy kis fantáziával kedvenc színedre festheted. Szeressen bele egy valósághű szilikon lábba, amelynek hüvelynyílása megkívánja a péniszét.

    79 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Reagan Foxx egy délvidéki lány, aki vallásos háttérből érkezett, és nagyon sikeres karrierré változtatta azt az igényét, hogy eltartsa a családját és a szex iránti szeretetét. A swinging és a camming felfedezése után Reagan áttört a felnőttfilmek felé, és azóta nem nézett vissza.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Arcwave Voy Black

    Az Arcwave Voy egy prémium kategóriás kompakt stroker, amely kiváló anyaggal, testreszabott illeszkedéssel és okos technológiával rendelkezik. Állítsa be a szorosságot az egyedülálló élmény érdekében, miközben eléri az erőteljes orgazmust.

    57 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Készüljön fel a péniszét körülvevő teleszkópos és vibrációs frekvenciákra. A férfi maszturbátorok motorja erőteljes teljesítményt nyújt 7 teleszkópos frekvenciával és 7 vibrációs frekvenciával.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Maszturbátor 02 a WYNE-től 4 motorral, 10 rezgési móddal és 3 szívási móddal a pénisz intenzív stimulálásához. A mellékelt fejhallgatón keresztül az enyhe és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Minden funkció külön-külön vagy kombinálva is vezérelhető a könnyen kezelhető szexjáték gombjaival.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Rachel Starr 2007-ben kezdte karrierjét a felnőttiparban, azóta közel 600 jelenetben szerepelt! Nemrég bekerült az AVN Hírességek Csarnokába, 2022-ben, és számos díjat nyert, köztük az Év MILF-e díjat az idei Fleshbot díjátadón.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Lauren Phillips Male Masturbator

    A szexi, szoborszerű, tüzes vörös hajú Lauren Phillips az Extreme Ginger néven ismert, és az egyik legkeményebben dolgozó nő az iparágban. A bögyös, csizmás jersey-i lány a felnőttiparban kameramodellként kezdte pályafutását.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Skyler Lo Stars Collection Male Masturbator

    Édes és szexi, motoroslányos éllel, Skyler Lo-nak szüksége van a sebességre... ki tudja elégíteni? Párosítsa a FeelSkyler Stroker-t Keon-nal és ellenállhatatlan tartalmával, hogy megtapasztalja, milyen is valójában ezzel a bögyös bombázóval lenni.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 05 Masturbator Thrusting, Rotating, Moaning & Lighting Function

    Az intenzív péniszmasszázsért szexi nyögésekkel! Erőteljes forgó maszturbátor 05 a WYNE-től, forgó hüvely (jobbra és balra) és toló funkcióval (10 üzemmód), amely garantálja a pénisz mindenoldalú stimulálását - a funkciók könnyen vezérelhetők egy gombnyomással.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:40

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.