×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok

21 Termék

  • Perfect Toys Masturbator Male Ass with Penis Skin

    Ez a maszturbátor végbélnyílással és pénisszel másodperceken belül a hetedik mennyországba viszi, ha akarja! Végbélnyílás és 17,5 cm-es pénisz található rajta, így minden szexuális álmát valóra válthatja: vaginális és anális szex? Minden lehetséges! A végbélnyílás belsejében lévő szerkezetnek köszönhetően extra stimulációt tapasztal az intenzív élvezet érdekében. Mindig használjon elegendő síkosítót az élethű élményhez, hogy a szex megkülönböztethetetlen legyen a valóságtól. A lapos részek nagyon stabillá teszik a maszturbátort, így gátlástalanul tolhatja.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Élvezze a tökéletes hans-free élményt! Ez az újdonság meglepetést okoz Önnek a kivéételes szívóhatással, a bordázott belső szerkezetével és a mozgó részekkel, amelyek együttesen imitálják az orális szexet- mindezt olyan hiteles és intenzív módon, amire más segédeszközök nem képesek.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Ismerd meg a Calort, a 2022-es év első dobását és a távolsági szexre szánt termékcsaládunk legújabb tagját! A Calor egy mélységvezérelt fűtésű kompakt férfi maszturbátor.

    76 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Alice Masturbator

    Alice mindig ott van neked! Fedezze fel a valósághű élményt az Alice + segítségével a Kokos kollekcióból. Ez a nagyon valósághű maszturbátor puha és rugalmas anyagból készült, amely olyan érzést nyújt, mint egy igazi bőr. A maszturbátornak két nyílása van: egy végbélnyílás és egy hüvely.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Bouncing Titties Masturbator

    A Bouncing Titties maszturbátor lehetővé teszi, hogy saját szexi mellei legyenek! A maszturbátor nagyon élethű dizájnnal rendelkezik, és teljesen puha és rugalmas anyagból készült, ami igazi bőr érzését kelti. A nagy, kerek mellek feszesek és tökéletes formájúak, így arra késztetik, hogy bármit megtegyen velük. A maszturbátor könnyen tisztítható vízzel és játéktisztítóval, így a Bouncing Titties perceken belül készen áll a következő menetre!

    71 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Ha olyasvalamit keres, ami szabad kezet nyújt Önnek, akkor ez KÖTELEZŐ. A toló-, szívás- és rezgőerő kívül esik ebből a világból. Remegni hagyja a térdeit.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!

    63 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Hagyja, hogy ez a deluxe többfunkciós simító minden képzeletét kielégítse! Az intenzív 10-sebességes rezgések, a szívás és szorítás 7 sebessége és mintája – és az erotikus hangzás – mind egyesülnek, hogy a teljes elégedettség lélegzetelállító élményét hozza létre. Mindegyik funkció külön-külön működik, így egy gombnyomással testreszabhatja örömét az ergonomikus tartályon, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. Teljesen újratölthető, tisztításhoz eltávolítható hüvely, fröccsenésálló.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Bouncing Titties F Cup Masturbator

    Az Ugráló Mellek maszturbátor lehetővé teszi, hogy saját szexi melleid legyen! A maszturbátor nagyon élethű dizájnnal rendelkezik, és teljesen puha, rugalmas anyagból készült, ami igazi bőr érzését kelti. A nagy, kerek mellek feszesek és tökéletes formájúak, így arra késztetnek, hogy bármit csinálj velük. A maszturbátor könnyen tisztítható vízzel és játéktisztítóval, így az Ugráló Mellek perceken belül készen állnak a következő foglalkozásra!

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Az Action-nél nem hagyjuk félre a férfi maszturbációt, és létrehoztuk az Action Man-t, az Action férfi vonalát az Action-en belül a modern férfi számára, aki élvezni akarja a szexualitását.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Melegség, rezgések és szívó érzések a tökéletes szóló szórakozáshoz!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Az igény szerinti szimulált orális szex még soha nem volt ilyen egyszerű! Egy olyan férfi számára, akinek hirtelen szexuális fellángolása támad, bármit is néz vagy ha alszik, csak tartsa lenyomva a gombot a bekapcsoláshoz, és mintha csak egy hangszóró vagy "Alexa" lenne, amelynek célja, hogy kényeztesse a fejét...

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Ez a Leten automatikus behúzható, teleszkópos férfi maszturbátorának harmadik generációja, és a valaha volt legjobb mechanikus kézimunkát kínálja.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vidd haza a PULSE SOLO ESSENTIAL-t, és fedezd fel a férfi maszturbáció egy teljesen új világát. A világ első Guybrator™ névre keresztelt, többszörösen díjnyertes férfi szexjátékunk segítségével ki kéz nélkül is használhatja. Sokoldalú kialakítása azt jelenti, hogy tökéletes játék mindenki számára, akinek pénisze van.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One férfi maszturbátor

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Készüljön fel a leghihetetlenebb, legintenzívebb, legfejlettebb forgó maszturbátorral való játékra. Jobb, mint gondolta volna!

    65 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Az AIRTURN3 maszturbátor kényelmesen tartható, és teljesen szilikon külsővel rendelkezik. Az AIRTURN 3, 3 szívómintával és 6 vibrációs mintával rendelkezik (mindegyik 3 intenzitással). A tetején található 4-utas Joystick segítségével nagyon egyszerű váltani a különböző funkciók között. A levehető, puha szilikon péniszhüvely szegecsekkel és bordákkal rendelkezik, amelyek optimális stimulációt biztosítanak a pénisz számára. Mindig használjon síkosítót a péniszre a nagyobb kényelem érdekében. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a játékot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    A Leten legújabb, férfiaknak szánt maszturbációs eszköze, az SM 330 vibráló, szopó és nyögő funkcióval rendelkezik: mindez azzal a céllal, hogy intenzív orgazmust biztosítson Önnek! Váltson 10 különböző fokozat között, gyenge - közepes - erős erősség és 7 frekvenciaátalakítás között. Ezenkívül az SM 330 30 különböző hanggal van felszerelve, amelyek véletlenszerűen kapcsolhatók, és fokozzák a maszturbátor használatának élményét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM320 Automatic Masturbator with Heating, Thrusting and Moaning Function

    A Leten legújabb, férfiaknak szánt maszturbációs eszköze, az SM 320, fűtő, lökő és nyögő funkcióval van felszerelve: mindez azzal a céllal, hogy intenzív orgazmust biztosítson Önnek!

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Gyro Stroke Black

    Intenzív élvezet a tenyerében! Élvezze ennek a nagy teljesítményű, gömbölyű simítónak az egyedi érzetét, amely 3 fokozatú mély, körkörös vibrációval vesz körül. Tartsa szilárdan ezt a hatalmas eszközt a texturált kanniszterrel és a külső fogantyúval, amely hurkot kínál a hüvelykujjnak vagy az ujjaknak – majd készülj fel életed utazásának megtapasztalására! 1 gombos világító vezérlőpanel, rugalmas testbiztos szilikonból, teljesen vízálló és merülő, USB újratölthető.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze The Original Vibro ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Mindig elérhető közelségben van. A Vibro egy erőteljes, 9 funkciós vibrációs lövedékkel növeli az intenzitást, amely az ULTRASKYN betétbe épített speciális, önálló zsebbe illeszkedik, és a mellékelt vezeték nélküli távirányítóval működik.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

21 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.