×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek fekete műanyag

1 - 32 termék, Összesen:42

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Men Heat Vibration

    A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív fűtési funkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan valósághűvé teszi az élvezetet. A fűtési funkciót 3 fokozatban 40 Celsius fokig állíthatja, és hagyhatja, hogy a lágy és sima szerelmi alagút megnyugtató melege teljesen megőrjítse. Ha az élvezettel teli eksztázisban behunyja a szemét, és csak hagyja, hogy az élvezet csúcsára sodródjon, egy csapásra elfelejti, hogy egy játékkal került ide! Nem hiszi el? Akkor próbálja ki!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump - Rezgő vákuumszivattyú

    Nézze meg, hogy puncija a végletekig duzzad a Fetish Fantasy Extreme vibráló puncipumpával! Egyszerűen helyezze a kontúrozott csészét a punci ajkaira, majd indítsa el a nagy intenzitású szuperszívást a könnyen fogható, orvosi stílusú pumpakar meghúzásával.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XLsucker Automatic Penis Pump - Automatikus vákuumszivattyú

    Most még könnyebben pumpálhatja fel férfiasságát ezzel a digitális péniszpumpával nagyobb méretűre.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Josephine vibrátora egy fekete vibrátor elegáns arany színű díszítéssel, ívelt formával és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Celine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Céline pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, erős fogantyúval, lekerekített fejjel és enyhén rugalmas nyakkal. A Céline 2 erős motorral rendelkezik, egy a fejben és egy az alapban, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultimate Power Stroker

    Fokozza intim élményét a könnyen használható Optimum Power Ultimate Power Strokerrel. A kompakt, önálló ébresztő hét intenzív vibrációs, pulzációs és eszkalációs funkciókkal büszkélkedhet, extrém simogató eksztázissal.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Duplázd meg az örömet és a mókát a távirányítható dupla penetrátorral! Élvezze a kettős behatolás gyönyörét!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Az alkalmazáson keresztül is vezérelhető intenzív rezgések mellett a Satisfyer Men Vibration+ elegáns dizájnt és ergonomikus formát kínál, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. A hívogató nyílása testbarát szilikonból készült.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Take It Slow

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben. 

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Ezt az anális vibrátort és a G-pont/klitorisz stimulátort nők és férfiak egyaránt használhatják. A férfiak análisan használhatják a vibrátort a prosztata stimulálására. A nők kétféleképpen használhatják a Jambát: G-pont és csikló stimulátorként a vibrátor vaginális használatával, vagy anális vibrátorként.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Ezt a P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A 2 rugalmas gyűrűforma az erekció fokozására használható, pénisz- és gömbgyűrűként működik. A legnagyobb nyílás 36 mm, és a herezacskó számára készült. A legkisebb nyílás 31 mm, és a pénisz számára készült.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Renee Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Renée stimulátora egy fekete stimulátor elegáns arany színű díszítéssel, lekerekített fejjel és rugalmas csatlakozással a két vége között. A Renée 2 erős motorral rendelkezik, egy-egy mindkét végén, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Prosztata stimuláló Fekete

    A világhírű Rude-Boy alapján készült, de ezúttal a hozzáadott kontúrozás még hevesebb kényeztetést nyújt, amelyből egyre többet és többet akar majd.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Nyugtató vagy intim masszázsokhoz – egyedül vagy partnerrel!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Natasha vibrátora egy fekete vibrátor stílusos drágakő alakú gombbal és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. A középső keskeny rész enyhén rugalmas. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Magic Pump

    Nagyítsd fel eszközeidet az Optimum™ Series Magic Pump segítségével, egy karcsú, tartós péniszszivattyúval, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést tesz lehetővé. Növelje az állóképességet, javítsa az állóképességet és erősítse botját ezzel a kezdő és szakértő barátságos férfi szexjátékkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Tapasztalja meg élete meghitt egyéni utazását az energiadús Optimum Power Ultimate Head Exciterrel. A karcsú és kompakt maszturbátor intenzív lökéssel és forgó akcióval büszkélkedhet a felejthetetlen orgazmikus találkozás érdekében. Csúsztassa be a péniszét, és élvezze a tiszta kényeztető élvezetet. A könnyen használható simító tartós ABS-ből készült, és puha és érzéki textúrájú, levehető TPR hüvellyel rendelkezik a fokozott érzékenység és az észbontó érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Tegye naggyá az élvezeti rúdját az Optimum™ Series Get Hard™ fejszivattyú-készlettel. Ez a csúcstechnológiás, teljesen automatikus szivattyú 3 fokozatú intenzív szívást, 5 vibrációs funkciót és vibrációs csiklandozó párnát biztosít az igazán kirobbanó eredmények érdekében. Növelje az állóképességet, vagy adja át magát a teljes élvezetnek a 3 szintű szopási stimuláció és az 5 független rezgési funkció segítségével.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Solstice App Controlled Prostate Vibrator

    A Solstice egy alkalmazás által vezérelt prosztata masszírozó, amely az ergonómiát intelligens technológiával ötvözi, hogy kezdő és gyakorlott felhasználók számára nagyszerű élményt nyújtson. A Solstice erőteljes motorja, puha szilikonja és kényelmes illeszkedése a Whats Sense alkalmazással kombinálva előre beállított rezgési módot, zenét, kézzel festett vezérlési módokat, valamint interaktív hang-, kép- és szöveginformációkat biztosít a távvezérlés során.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ha olyan sokoldalú masszírozót keres, amely megszabadít a mindennapi stressztől, a Relyme az, amire szüksége van. Erőteljes, 10 vibrációs funkcióval rendelkező motorjával a Relyme a lágy és pihentető rezgésektől más erőteljes és izgalmas rezgésekig vezet. Használjon jó vízbázisú síkosítót az élvezet maximalizálása érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    A Twister a vibráció és az új forgási rendszer, az Ultra Wave Motion System tökéletes kombinációja. A háromdimenziós forgatás új technológiája, amelytől élvezettel vergődhetsz, kiválóan alkalmas a G-pont és a csikló stimulálására. Nagyon erős játék.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Ötletesen és okosan megtervezett maszturbátor stimuláló barázdákkal, stimuláló dudorokkal és stimuláló szárnyakkal a péniszszár és a makk intenzív stimulálásához. Az egykezes maszturbátor 2 nagy teljesítményű, 10 vibrációs funkciós motort tartalmaz, melyek a mód gombokkal egyszerűen vezérelhetők.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Butt Plug Black

    Automatikus, ritmikus pumpás funkcióval az anális élvezet kiteljesítéséhez!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Macho Work1 Penis Pump

    A Macho Work 1 péniszpumpa a legelegánsabb és legfinomabb megjelenésű, és a hengertest fokozatos fekete-szürke, titokzatos és texturált, egyszerű és nem egyszerű.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock E-stim Cockcage Black

    Vigye az irányítást vagy az irányítottságot a következő szintre! Az ELECTROSHOCK COCK CAGE használatával a BDSM játék még csillogóbb lesz! Ez a kiváló minőségű polikarbonát szüzességi ketrec a tökéletes módja annak, hogy behatárolja partnere péniszét és irányítsa szexualitását. Könnyű, tartós és hipoallergén, így ideális hosszú távú viselethez.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Progasm Jr. Intermediate Prostate Massager Black

    A Progasm Jr. névrokonához hűen a Progasm Classichoz hasonló robusztus prosztatamasszázsokat készít, míg a kisebb skálája ideális a rendszeres használathoz. A Progasm Jr. ugyanazt a környezetbarát, legkorszerűbb gyártási eljárást alkalmazza, mint a Progasm Black Ice.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:42

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.