×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek orális

33 - 64 termék, Összesen:102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Kiotos Mouth Gag Black Mouth

    Fekete gyönyörű szájpecek. Ez a szájnyitó biztosítja, hogy mindig készen álljon. Helyezze a saját ajkát ebbe a szájnyitóba, és a többi megy magától. Mindig is permetezett ajkakra vágyott az orális szexhez? Most itt a lehetőség ezzel a puha gumiból készült PU bőr szájnyitóval.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M for Men Isabella Mocha

    Az M for Men Isabella puha és rugalmas szájat kínál, amely szélesre tárul az Ön számára. Ez a valósághű simító engedékeny, rugalmas és tele van szenzációs textúrákkal. Többsebességes vibrációs lövedékkel rendelkezik, amely fokozza az érzetet ütés közben.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush X5 Men Oral Anne

    Élje át élete legjobb szopását. Oral Anne a fiatal lányka a legvadabb fantáziájából. A nyelve átöleli a pénisze érzékeny alsó részét. A szája szűk. Engedje, hogy mélytorkozza. Dugja meg a száját. Ő készen áll rá. Tartsa Anne-t tisztán, használat előtt és után mossa le szappannal és vízzel. Törölje szárazra tiszta, száraz ruhával, és tárolás előtt hagyja levegőn megszáradni. Élvezze a nyugalmat, mivel a termék laboratóriumban tesztelt testre biztonságos TPE-vel készült. A TPE rendkívül rugalmas és tartós. Javasoljuk, hogy játékát biztonságos szex antibakteriális játéktáskáinkban tárolja.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Tight Flip Fucker Pussy/Mouth

    A Tight Flip Fucker Pussy/Mouth dupla intim szórakozást kínál, egy áráért! Ez a sokoldalú maszturbátor a Hidden Desire Bangers kollekciójából hüvelyi és szájnyílással is rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy váltson a különböző típusú stimulációk között, attól függően, hogy milyen pajkos szórakozásra vágyik.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Butterfly Gag

    A csendes örömért!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Blow Job Vibe Purple

    Mi lehet jobb egy szopásnál? Szopás vibrációval!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Az igény szerinti szimulált orális szex még soha nem volt ilyen egyszerű! Egy olyan férfi számára, akinek hirtelen szexuális fellángolása támad, bármit is néz vagy ha alszik, csak tartsa lenyomva a gombot a bekapcsoláshoz, és mintha csak egy hangszóró vagy "Alexa" lenne, amelynek célja, hogy kényeztesse a fejét...

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Élvezze a szopás érzését a Boners kollekció vibráló szopási szimulátorával. Ez a stílusos maszturbátor erőteljes motorral rendelkezik, 10 különböző vibrációs beállítással. A beállítások könnyen kezelhetőek a rajta található gombokkal.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Me You Us Wave Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    A Wave Sucker simítónak hullámos formája van, amely nagyszerű fogást és rengeteg élvezetet biztosít ott, ahol csak szeretné.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Penis Mouth Gag Short Pink

    A pénisz szájüregét úgy tervezték, hogy elnémítsa a játékszert, miközben teljes kényelmet biztosít. Az egyedi péniszkialakítás sarokpántokat tartalmaz, hogy elkerüljék a szokásos dörzsölődést, amely a szabványos tömítéseknél előfordulhat. A pánt állítható, hogy szorosan illeszkedjen, és tartalmaz egy zárócsatot, amelyhez saját lakatot is felvehet. Maga a gag szagtalan, íztelen, ftalátmentes szilikonból készült.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    A Clitella egy orális csiklóstimulátor, amely különböző sebességgel, mintázattal és kiegészítőkkel stimulálja és gerjeszti a csiklót. Az orális szex érzése már elérhető közelségbe kerül.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    A NINJA makkú maszturbátor fantasztikus orális stimulációt biztosít, és öngyógyító is. A melegítési funkció 45 Celsius fokos maximális hőmérsékletet ér el, és külön is be- és kikapcsolható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Légy részese egy igazi orális szexuális élménynek, próbáld ki a Pipedream Extreme Elite maszturbátort! Egyedülálló tervezés, teljesen élethű érzés, feledhetetlen élmény!

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kinek van két hüvelykujja, és ami szereti a szopást? Te, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű. 

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Ring True

    Helyezze a gyűrűt a nyelvére, hogy fokozza partnere orális élményét, és hagyja, hogy az erőteljes rezgések varázslatos hatást fejtsenek ki a nyelvével együtt.

    6 390 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    A világ első melegedő orális szex maszturbátora. A Skidproof Frosted textúrájú kialakítással határozottan nagyszerű ajándék a fizikai erőnléthez. 1. [férfi maszturbációs játékok funkció] 6 féle rezgés + fűtés + vízálló + némítás, a hang kevesebb, mint 60 dB, a napi zaj elnyomhatja.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glans Masturbator Black

    Majdnem olyan jó, mint egy szopás!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Red

    Szopás, nyalás, vibrálás! 216 orgazmus, amit még sosem próbáltál.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Me You Us Rapids Sucker Stroker Male Masturbator Transparent

    A Rapids Sucker Stroker maszturbátor intenzív fújási élményt nyújt Önnek, köszönhetően a zárt végnek az élethű érzésért, valamint a belső textúrának a csodálatos stimulációért.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Élvezze a nagyszerű stimulációt ezzel a kézimunka maszturbátorral a Boners kollekcióból. A maszturbátor nyitott kialakítású, ezért minden férfi számára megfelelő. A merevedési zavarban szenvedő férfiak is használhatják ezt a maszturbátort.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Sure Thing Love Doll

    Semmi sem biztos az életben, kivéve azt az izgalmas élvezetet, amelyet a CalExotics Sure Thing Love Doll-al átélhetsz. Az izgalmas szexbaba életnagyságú dizájnnal, 3 szemtelen szerelmi lyukkal és összenyomható testtel rendelkezik.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Ki ne élvezné az orális szexet? Mi van, ha azt mondjuk, hogy van egy másik magasabb szint? A Hurricane by Jamyjob egyenesen a jövőből érkezik, hogy megmutassa, hogyan zajlanak a dolgok ott. Ez a stimulátor nem csak egy orális szex szimulátor, de még javítja is!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    A  Forró Csokoládé Heather puha és rugalmas szájat biztosít, amely arra vár, hogy elnyelje a szárat. Ez a valósághű simító feszes, rugalmas és tele van szenzációs textúrákkal. Többsebességes vibrációs lövedékkel rendelkezik, amely fokozza az érzést kiverés közben.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    A Clitella egy orális csiklóstimulátor, amely különböző sebességgel, mintázattal és kötődésekkel stimulálja és gerjeszti a csiklót. Az orális szex érzése már elérhető közelségbe kerül.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kinek van két hüvelykujja, és szereti a szopást? Ön, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után csikorgó tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FPPR Mouth Masturbator

    Élvezze az intenzív m​a​g​n​i​s stimulációt és a felejthetetlen csúcspontot ezzel az FPPR maszturbátorral. Gyűjtemény! A hüvely vonzó, valósághű színű és izgalmas szájnyílással rendelkezik, hogy a szopás érzetét keltse. A hüvely belseje pelenkázott és bordázott a pénisz maximális stimulációja érdekében. Használat után távolítsa el a hüvelyt a burkolatról, és megfelelően tisztítsa meg vízzel és játéktisztítóval vagy enyhe antibakteriális szappannal. A maszturbátor nagyon diszkrét megjelenésű, így új játékát minden gond nélkül felteheti az éjjeli szekrényére, vagy magával viheti a táskájában.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Claw Hook Mouth Spreader

    Készen áll valami ördögi újításra? Akkor próbáld ki ezt a praktikus szájtágítót, és élvezd ki az uralom minden percét!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Frisky Petal Pusher Silicone Labia Spreader Pink

    Kifejezetten a női testhez tervezték, ez az egyedülálló orális fokozó megnyitja az örömök előtt! Csak hajoljon a kívánt szűkületig, és csúsztassa be. A középen lévő dudor segít stimulálni a G-pontot, míg a rugalmas végek szétfeszítik a szeméremajkakat, és kiteszik legbelsőbb területeit partnere lelkesedésének, miközben kezei szabadon barangolhatnak a testében.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    A Clit Kisser™ villódzó golyó intenzív, többsebességű rezgéseket csomagol egy ingerlő nyelv alakú hüvelybe. Az orálisra emlékeztető stimulátor könnyen érinthető gyorstárcsázással és tojás alakú lövedékhangulattal rendelkezik, hogy izgalmas érzést keltsen.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Rubber Piss Gag

    Gumiból készült péniszgyűrű. Használata rendkívü legyszerű. Vízálló.

    23 990 Ft

    18 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    XOCOON Heartbreaker: Forradalmi 2 az 1-ben stimulátor. Fedezze fel az érzéki élvezet világát a XOCOON szív alakú csikló- és mellbimbó-stimulátorával. Törje össze a szívet, és élvezze az egyik részét a mikro vibrációs funkcióval, a másik részét a nyalogató funkcióval. Ez a Heartbreaker új izgalmat hoz a szólójátékba vagy a partnerrel töltött meghitt pillanatokba. A selymesen sima szilikon és a diszkrét kialakítás célzott stimulációt biztosít a legédesebb helyekre. Akár az intenzív rezgéseket, akár az incselkedő nyalásokat kedveled, ezzel a szív alakú csodával megtapasztalhatod az észbontó orgazmust.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.