×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek orgazmus késleltetése

30 Termék

  • Satisfyer Royal One Ring

    Adjon érzéki felfrissülést férfiasságának Royal One-unkkal. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Glorious Duo

    A kompakt, mégis terjedelmes forma, a vibráló csiklóstimulátor, valamint a pénisz és a herék két gyűrűje a szilikon Satisfyer Tündöklő Duót ideális társsá teszi a hosszú éjszakákhoz.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Legendary Duo

    Ez a kanyargós vibrátor tökéletes az erekció erősítésére és fenntartására, miközben fokozza és csökkenti az élvezetet. Minden Duo vibrátor erős motorral van felszerelve, amely 12 rezgésbeállítást továbbít a szilikon szalagokon és a motor fején keresztül, ezzel egyidejűleg izgatva partnerét a behatolás során.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Cserélje le a partnerét kedvenc nyúl vibrátorára. A Charged Ohare, egy egyedülálló újratölthető dupla pénisz gyűrűvel, amely az ikonikus szexjátékhoz hasonlít, o​d​i​o amelyet a nők szerte a világon élveznek és imádnak. A Charged Ohare rugalmas „fülei” bizsergetnek és remegnek egészen a hegyükig a célzott csiklómasszázshoz, ellentétben bármivel, amit valaha is érzett, és kettős gyűrűs kialakítása segít a nyulat a helyén tartani: az egyik gyűrű a szár körül húzódik, és a második a szár és a herék körül húzódik, így szorosan és biztonságosan illeszkedik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Joel Black

    A Dream Toys Elite kollekciójából származó Joël vibrációs péniszgyűrű stílusos arany színű vibrációs tölténnyel rendelkezik, amely remekül mutat a gyűrű puha fekete szilíciumával. A golyót tartó hüvelyen egy nyúl található, két rugalmas füllel és egy csomós textúrával, amely csiklandozza és stimulálja a csiklót.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Bullseye Blue

    A szilikonból készült, méretre állítható Satisfyer Bullseye korlátozza a véráramlást, hogy tartós élvezetet biztosítson a szeretkezés során. A kúpos klitoriszstimulátor által kínált erőteljes rezgések az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetők.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    A szilikonból készült, méretre állítható Satisfyer Bullseye korlátozza a véráramlást, hogy tartós élvezetet biztosítson a szeretkezés során. A kúpos klitoriszstimulátor által kínált erőteljes rezgések az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetők.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    A szilikon újratölthető Dual Clit Flicker a vibráció 7 intenzív funkcióját ötvözi egy erotikusan csapkodó tokkal, hogy dupla térdremegő élményt nyújtson. Ez a kettős méretű stimulátorgyűrű kiválóan alkalmas kezdőknek, akik felpörgetik a dolgokat, vagy erotikus szakembereknek, akik intenzív élvezetet szeretnének adni arzenáljuknak.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toylie Latex Sleeve with Penis and Testicle Ring Gil Black

    Gil a pénisz és a golyónyújtó a Toylies között, tökéletes szexjáték az ejakuláció késleltetésére és a hosszabb erekcióra.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    A Satisfyer Elastic Joy két motorral és rugalmas huzallal rendelkezik, és különböző formákra hajlítható. Az Elastic Joy mindig jó benyomást kelt, akár páros vibrátorként, akár péniszgyűrűként, akár fekvő vibrátorként.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • The Screaming O Charged Big O Purple

    A fényűző, elérhető árú Charged™ sorozat büszkén mutatja be az újratölthető képességet a Screaming O egyik legnépszerűbb játékában, a BigO®-ban, így tökéletes belépő szintű újratölthető vibrációs gyűrű. A vastag, rugalmas péniszgyűrű vibráló motorral, a The Charged™ BigO® egyszerre javítja az erekciót és stimulálja a csiklót.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Hercules Penis Sheath III Black

    Sima ívű kialakítással a teljesebb érzés érdekében. Ez a 10 különböző funkcióval rendelkező vibráló farokgyűrű hosszabb, szilárdabb erekciót biztosít, és késlelteti az ejakulációt a hosszan tartó elégedettség érdekében. A vibráló farokgyűrű korlátozza a véráramlást, hogy a pénisz telített maradjon.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Péniszgyűrű, melynek célja, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót. 2 motor 10 erőteljes vibrációs funkcióval további stimulációt biztosít a csikló számára, de ez a gyűrű ideális a herék stimulálására is. Szatén táska jár hozzá tároláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxus bőrkiegészítő péniszhez és herékhez.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toylie Latex Sleeve with Penis and Testicle Ring Gil Semitransparent

    Gil a pénisz és a golyó nyújtó a Toylies között, tökéletes szexjáték az ejakuláció késleltetésére és a hosszabb erekcióra.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    A nagyobb kitartásért és az egyidejű orgazmusért!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Stronger Ring Cockring Black

    Ez a gyűrű szupersima szilikonból készült, és minden mérethez illeszkedik. A péniszgyűrűben található három rejtett fémdarab ügyesen fokozza a véráramlást, ami biztosítja a hosszabb erekciót és a herék kellemes stimulálását egyben.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue C-Ring Cock Ring Set 3 pack

    Ez a három luxus szilikon péniszgyűrű fokozatosan szorosabbá válik, lehetővé téve, hogy különböző érzésekkel és kombinációkkal kísérletezzen. Tökéletes készlet mindenkinek, aki a lehető legintenzívebb és leghosszabb ideig tartó orgazmusra vágyik.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    A ROOSTER DRAKE egy dupla, puha szilikon péniszgyűrű vibráló lövedékkel, hogy rezgéseinek örömét nyújtsa Önnek és partnerének. Kialakításának köszönhetően többféleképpen is felfrissítheti magát, így élvezheti a pénisz tövében vagy a herezacskó mögötti rezgéseket. Hordhatja mindkét gyűrűt az egész csomagja (pénisz és herezacskó) mögött úgy, hogy a golyó az erekciós pénisz tövében van, vagy a herezacskó mögött, vagy az egyik gyűrűt az egész csomag körül, a másikat pedig a pénisz vagy a herezacskó körül. Élvezze a felfedezést, hogy maximalizálja örömét. Ez a rugalmas gyűrű többféle hordási lehetőséggel rengeteg szórakozást nyújt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Duplázza meg örömét, ha felcsúszik a szilikon újratölthető 10 gyöngyös Maximus® gyűrűre. A rugalmas gyűrű merész élvezeti gyöngyökkel van bélelve, tetején pedig egy ugrató, amely a vibráció 12 funkciójának ritmusára ráz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Mindenkinek, aki egyedül vagy partnerrel szeretne új anális érzéseket felfedezni! Az Anal Adventures számos lehetőséget kínál a választásra. Ezek a gyöngyök és a vibráló C-gyűrű nagy teljesítményű, egysebességű golyóval az érzetek és a hosszan tartó élvezet kombinációját kínálják. A selymesen sima tapintású Ultrasilk Szilikon gyönyörűen adja le a rezgéseket.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    A Silicone Rechargeable Elite 12X Enhancer a vibráció 12 funkciójának tökéletes keverékét használja egy merész teaserrel, hogy dupla térdremegő örömet nyújtson. A rugalmas támasztógyűrű úgy készült, hogy fokozza az élvezetet kezdőknek és erotikus szakembereknek egyaránt.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Pénisz-/herékgyűrűt úgy terveztek, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót. 10 erőteljes vibrációs funkció biztosítja a csikló vagy a herék kivételes stimulációját, egyszerű, egyujjas vezérlés a be/ki gomb segítségével. Tároláshoz szatén táska jár hozzá.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit The XPlay 6/9/12" Ultra Wrap Ring 3 Pack

    Az ultra-sztreccs SilaSkin anyagunkból készült vegyes csomag a 6"-os (2-3 tekercs), 9"-es (3-5 tekercselés) és 12"-es (4-8 tekercselés) vezetékhosszúságú gyűrűket tartalmaz, amelyeket a pénisz a legszórakoztatóbb és legkreatívabb módon. A lehetőségek végtelenek!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    A plüss testbiztos szilikon gyűrű javítja az állóképességet és a kerületet, hogy szerelmesed még többet, többet, még többet nyögjön. A rugalmas gyűrűt 5 gyöngy béleli, hogy maximalizálja az érzékenységet és fokozza az érzést az egész péniszben, hogy a férfiak hosszabb ideig, erőteljesebben élvezhessék az élvezetet. Amíg Ön eléri a következő szintű élvezetet, a 12 vibrációs funkció és a szögletes teaser orgazmikus boldogságban hagyja hölgyét. Hölgyeim, míg az ő öröme nő, a tiétek is növekedni fog! Az érzékien kivert stimulátor pontos élvezetet nyújt a legintimebb édes helyeken.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Élvezze a maximális rugalmasságot a szilikonból készült Satisfyer Elasztikus játékkal: A 2 motornak és a belső, rugalmas vezetéknek köszönhetően a mindenes használható fekvő vibrátorként, péniszgyűrűként vagy partnervibrátorként.

    25 590 Ft

    11 090 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Élvezze a maximális rugalmasságot a szilikonból készült Satisfyer Elasztikus játékkal: A 2 motornak és a belső, rugalmas vezetéknek köszönhetően a mindenes használható fekvő vibrátorként, péniszgyűrűként vagy partnervibrátorként.

    25 590 Ft

    11 090 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Sweet Smile Vibrating Couple's Ring

    Pénisz/golyó gyűrű Vibráló Páros Gyűrű a Sweet Smile-től vibro-klitorális stimulátorral. A péniszgyűrű támogatja az erekciót a vértorlódás miatt – ez segít neki a tartós erekcióban. A gömbgyűrű azt jelenti, hogy biztonságosan illeszkedik, és a csiklóstimulátor szex közben bizsergő rezgéssel örvendezteti meg a hotspotot.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    Nincs készleten

  • Black Label The-O C-Ring 55mm

    A Black Label The-O péniszgyűrűjét szexi és hosszabb szexhez, valamint számos játéklehetőséghez tervezték. Masszív rozsdamentes acélból készült, kívül-belül domború, simán csúsztatható a péniszen és a heréken. A 360°-ban elforgatható O-gyűrű, amelyre további súlyok akaszthatóak, további játéklehetőségeket biztosít.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    Nincs készleten

  • Dream Toys Aquatic Zelie

    A Dream Toys Aquatic kollekciójából származó Zélie vibrációs péniszgyűrű erőteljes motorral rendelkezik, amely 7 vibrációs programot és 3 sebességet kínál, amelyek egyetlen gombbal működtethetők. A Zélie puha, tömör szilikonból és ABS-ből készül, IPX7 vízálló és testbiztos, ftalát- és latexmentes.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    Nincs készleten

30 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.