×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek Oxballs

6 Termék

  • Oxballs Butch Cocksheath Night Edition

    Újdonság az OXBALLS-tól: NIGHT EDITION felszerelés bársonyos szilikon kivitelben PLUS+szilikon™ keverék... erős TPR a csodálatos nyújtásért + selymes szilikon a gumiszerű, rugalmas, meleg érzésért.

    60 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs PUG Puppytail Black Red S

    Tiszta szilikon KUTYAFARKAINK szupersima dugóval és gumis farokkal rendelkeznek. A bab alakú dugót és a kúpos nyakat úgy tervezték, hogy a helyén tartsa ezt a játékos dugót. Kiváló minőségű Pure Platinum Szilikonból készült, így foltos és hússzerű, tökéletes a kényelmes behelyezéshez és az animált hintázáshoz. Minden KUTYAFAROK dugót kézzel töltünk ki gyárunkban, így nincs két egyforma dugó.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Tailpipe Chastity Cock-Lock with Attached Butt Plug

    Miután megkaptuk a szuper-szuper COCK-LOCK kalitkánkat, úgy döntöttünk, hogy egy lépéssel tovább terjesztjük a dizájnt... bemutatjuk legújabb seggfejünket, a TAILPIPE-ot. A TAILPIPE minden, amit a COCK-LOCK-ban szeret, de egy sima beépített ergonomikus dugóval.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Grunt Double Penetrator Black

    A GRUNT penetrator egy tiszta szilikon penetrátor taposott, katonai ihletésű dizájnnal és beépített gyűrűvel. Ne hagyja, hogy az ipari megjelenés megtévessze; a mi jellegzetes Pure Platinum Szilikonból készült, így sima és puha tapintású. Az elegáns anyag és a hozzácsatolt gyűrű úgy van kialakítva, hogy a GRUNT a helyén maradjon, és keményebb, tartósabb csontozatot biztosítson. Népszerű GRUNT termékcsaládunk része, beleértve a GRUNT golyósfeszítőnket, a GRUNT feszítőgyűrűt és a GRUNT 8-labdát.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MORPHHOLE-1 Gaper Plug S Black Ice

    A MORPH-HOLE fuckplug az eredeti PIGHOLE fuckplugokon alapul, az összes legjobb tulajdonsággal, amelyet a lyukakkal rendelkező fuck + játéktömés dugónak rendelkeznie kell - az új MORPH stretch PLUS + SILICONE ™ TPR / szilikon gumikeverékkel és bársonyos BLACK ICE színnel.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Airballs Electro Air-Lite Ballstretcher Clear Ice

    Az AIRBALLS ELECTRO egy elektro-ballstretcher változat és AIR termékcsaládunk legújabb tagja. Az AIRBALLS ELECTRO puha, sima plus+SILICONE™ keverékből készült, így rugalmas és karcsú, de kellően szilárd ahhoz, hogy szilárd nyúlást biztosítson. Az AIRBALLSELECTRO több vízelvezető lyukkal rendelkezik, amelyek kisebb kopást tesznek lehetővé, és az elektromos érintkezők tartójaként is szolgálnak. Az ergo dip kialakítás és a puha anyag kényelmes viseletet biztosít. Egyedülálló golyósfeszítő kialakításunk semmihez sem hasonlít a piacon. Két 4 mm-es elektromos érintkezőt tartalmaz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

6 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.