×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek Playboy

30 Termék

  • Playboy Let It Bead Black

    Lesz válasz...a vágyaira...Let It Bead! Fedezze fel az anális játékot és a csiklószívást ezzel a kétvégű élvezettel, amelyet az élvezetre építettek. A legmodernebb csiklószívóvég erőteljes orgazmusokat biztosít. Fordítsa meg a játékot, és tapasztalja meg az új érzéseket a több dübörgő vibráló gyöngysorból. Tartsa stabilan a texturált fogantyúval, mielőtt kipróbálná a Turbó mód gombot, amely azonnal a maximális sebességre küldi a gyöngyöket.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Spinning Tail Teaser

    A Spinning Tail Teaser segítségével többféleképpen is pöröghetsz. Fedezze fel a 7 rezgő és forgó sebességet és ritmust kihangosítva ennek az elegánsan egyszerű, távirányítós Butt Plug-nak köszönhetően. Élje át a klasszikus teltségérzetet súlyának és formájának köszönhetően. A bársonyosan sima szilikonból készült dugó texturált felülete fokozza az érzést, miközben forog és vibrál. A játék szabadsága!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Royal Mini Opal

    A nagyszerű dolgok kis kiszerelésben érkeznek, például a Royal Mini erőteljes élvezete, egy kompakt, bársonysima szilikonból készült pálca. A párnázott fej és a rugalmas nyak együtt mozog a testeddel, miközben 10 egyedi vibrációs sebességet és mintát fedezel fel. Vízálló és merülőképes, bárhol megidézheti az örömöt. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Afternoon Delight Ombre

    Miért várna az éjszaka közepéig? Érezd a mély elégedettség ragyogását a Afternoon Delight segítségével. Ez a selymes tapintású G-pont vibrátor hosszú, egyenes szárral rendelkezik, amely körbefutó fejjel végződik, és szögben áll, hogy masszírozza a G-pontot 7 sebességgel és ritmussal. Hagyja, hogy krómozott ombre felülete elvarázsoljon. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Plug & Play Black

    Végül – az anális élvezet egyszerűen a Plug and Play segítségével. A bársonyosan sima szilikonból készült Butt Plug kör alakú feje lekerekített csúcsra szűkül a célzott stimuláció és a finom teltségérzet érdekében. Fedezzen fel 10 erőteljes vibrációs sebességet és ritmust, és játsszon kihangosítva az elegánsan egyszerű távirányítóval. A játék szabadsága!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Triple Play Black

    Ez egy Triple Play! Ez a távirányítós Cock Ring három erőteljes vibrációs motorjával bizonyítja, hogy a jó dolgok hármasban jönnek létre. A bársony sima szilikonból készült, patkó alakú gyűrű 9 vibrációs sebességgel és mintával stimulál, míg rugalmas gyűrűje a hosszabb, erősebb erekciót támogatja. Tökéletes az elkényeztető egyéni foglalkozásokhoz és a partnerek öröméhez. A játék szabadsága!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Ollo Vibrator Black

    A játék szabadsága: Ollo azt akarja, hogy tegyen rá egy gyűrűt. Hagyja, hogy ez a vékony vibrátor az ujja élénkítő meghosszabbítása legyen az egyedi, fogásbarát gyűrűs fogantyúnak köszönhetően. A hegy ferdén dől, széles stimulációt osztva el az intenzív élvezet érdekében. Ez az átgondolt kialakítás kellemes egyéni vagy partnerjátékot tesz lehetővé, és 10 erőteljes sebességet és ritmust tartalmaz.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Put in Work Purple

    Ha munkába áll, az intenzívebb orgazmus és erősebb medencefenéki izmok a tiéd. Ez a 4 részes Kegel Ball készlet erősít és tonizál. Minden tojás alakú súly acélból készül, és bársonysima szilikonba van csomagolva. Mindegyik súly színkóddal van ellátva, a rózsaszín gyönyörű árnyalataival, a halvány rózsaszíntől (legkönnyebb súly) a forró rózsaszínig (legnehezebb súly), így nyomon követheti fejlődését. Mindegyik súlyhoz van egy visszahúzó zsinór a biztonságos és egyszerű eltávolítás érdekében. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Bunny Buzzer Deep Teal

    Fedezze fel az örömszerzés lehetőségeit a Bunny Buzzer segítségével. Ez a rugalmas kakasgyűrű bársonysima szilikonból készült, szorosan és kényelmesen illeszkedik, tökéletes a hosszabb, erősebb erekció támogatására. A vibráló nyuszigolyó érzést és stimulációt ad Önnek és partnerének. A játék szabadsága!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Double Time Acai

    Duplázza meg örömét az erőteljes Double Time, Playboy Pleasure vibráló Kegel-golyóival, amelyek egyedi dupla izzó alakúak. A medencefenék izomzatának megerősítése és az erősebb orgazmusok átélése soha nem volt könnyebb vagy élvezetesebb. Könnyedén játszhat a hosszú visszahúzó kábelnek és a távirányítónak köszönhetően. A játék szabadsága!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Arch G-Spot Vibrator Purple

    A hátba ívelő orgazmus a tiéd Arch. Tapasztalja meg a teltség érzését és az egyenletes G-pont stimulációt a testével együtt hajlító, rugalmas, kör alakú nyélnek köszönhetően.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Spot On Purple

    Fedezze fel az érintetlen örömöket a Spot On segítségével. A bársony sima szilikonból készült G-Spot Vibrátor vékony, állítható nyéllel rendelkezik, amely testéhez és vágyaihoz illeszkedik. A texturált, kör alakú fej 3 sebességgel és 4 ritmikus mintával masszírozza a G-pontot, hogy fokozza az élményt. A játék szabadsága!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Pleasure 3 Ways

    Biztonságosan méretezhet a Pleasure 3 Ways fém anális edzőkészletünkkel. Ezek a testbiztos, hematit bevonatú dugók 3 méretben kaphatók – kicsi, közepes, nagy –, mindegyik hosszabb és vastagabb, mint az előző. Ezek az átgondolt kialakítású dugók kényelmet és elégedettséget biztosítanak, miközben felfedezi az anális játék örömeit. A kiszélesedő alapon fekete sapka található, az ikonikus fehér nyúlfej-dizájnnal, ami emeli a megjelenést. Tapasztalja meg a további érzéseket, ha meleg vagy hideg vizet használ a dugó felmelegítésére vagy hűtésére. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Our Little Secret Acai

    A Little Secretünk egy hordható bugyi vibrátor bársonysima szilikonból, amely minden kirándulás alkalmával orgazmusos szórakozást tesz lehetővé. A testhez simuló és a ruha alá diszkréten illeszkedő ívű távirányító vibrációja több erogén zónát is elér. A 10 sebességgel és funkcióval játszani, ők nem fogják tudni, milyen jó érzés, de te igen. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Lil Rabbit Deep Teal

    Vidd magaddal ezt a nyuszit bárhová. A Lil Rabbit egy kompakt Rabbit Vibrátor bársonysima szilikonból, tökéletesen ívelt nyéllel, amely 7 vibrációs sebességgel és funkcióval masszírozza a G-pontot. Maximalizálja örömét a külső nyuszistimulátor erőteljes rezgésével. A játék szabadsága!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy On The Spot Deep Teal

    Élvezze az élményt a helyszínen, ennek a G-pont vibrátornak köszönhetően, amely oda megy, ahol az ujjak nem. Ennek a játéknak az egyedi formája – egy erőteljes vibráló ovális a karcsú, finoman ívelt nyél tetején – könnyedén és pontosan eléri és masszírozza a G-pontot. A bársonysima szilikonból készült, szögletes pálca a testén siklik, miközben 10 sebességet és ritmust fedez fel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Petal Wild Aster

    Egy rózsa olyan szép, hogy érezni kell, hogy elhiggye. A Petal egy egyedülálló, bársonysima szilikonból készült vibrátor, amely az intenzív rezgések és a precíz stimuláció tökéletes kombinációját nyújtja pöcögő nyelvéből. Helyezze a rózsafejet oda, ahol a legjobban szeretné érezni, és fedezze fel 9 sebességét és mintáját, vagy érezze a vibráló szárból származó érzés virágzását. A játék szabadsága!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Ring My Bell Vibrator Black

    Tedd teljes kört a Ring My Bell segítségével. Ez a gyűrű alakú játék egyedülálló élményt nyújt azok számára, akik a könnyű kontaktus és az erőteljes élvezet kombinációját keresik.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Swoon Platinum

    Ez az elegáns fém vibrátor örömmel elájul, mivel könnyedén becsúszik vaginálisan vagy análisan. Olyan finoman sima érzetet kelt a bőrön, teljesen új szintre emelve az élményt, ahogy a célzott rezgések tiszta eksztázist biztosítanak a gyönyörű, fényes hosszon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy The Swan Black

    A Pleasure még soha nem volt ilyen elegáns. A Multi Play sorozat részét képező Swan két finoman ívelt és rugalmas szárral rendelkezik, amelyek együtt mozognak a testeddel, a kisebbik szár folyamatosan érintkezik a csiklóval vagy a perineummal, míg a hosszabb szár mozog benned. Élvezze a 10 vibrációs sebesség és ritmus erejét minden tengelyben, amelyet a hagymás, texturált fejek még jobban stimulálnak. Az egyedülálló lapos talp lehetővé teszi, hogy a játék kényelmesen, függőlegesen álljon az éjjeliszekrényen.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Tight End Black

    Orgazmikus touchdownok várnak ezzel az innovatív ütővel, amely játék közben megfeszül. Mindkét végén két egyedi bemenet vezet egy sima-puha belső csatornához, amely mélyen valósághű érzéssel veszi körül. Ha készen áll a szorosabb szorításra, egyszerűen fogja meg és csavarja meg a tartályt, hogy túljusson az öröm gólvonalán. A tisztításhoz két védőkupakot le kell venni.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Rev Me Up Opal

    A Rev Me Up beindítja a motorját. A rugalmas, texturált nyél rugalmas, mégis határozott G-pont stimulációt biztosít. Egyedülálló formája tökéletes a hajlított hegynek a G-ponthoz való hintázásához, míg az ergonomikus fogantyú a vibrációs alapot a testhez irányítja a kettős hatású vibráció újszerű megjelenése érdekében. A rugalmas kialakításnak és a 10 vibrációs sebességnek és funkciónak köszönhetően minden munkamenetet személyre szabhat.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy The Seeker Acai

    A Multi Play sorozatunk része, a Seeker tele van meglepetésekkel a kétvégű kialakításával, amely mindenki számára örömet okoz. Készítse el saját kalandját a rugalmas, ívelt nyéllel, amelyen egy gömbfej található a G-Spot vagy P-Spot stimulációhoz. Fordítsa meg a játékot, és tapasztalja meg az új érzéseket a több dübörgő vibráló gyöngysorból. Tökéletes vaginális vagy anális játékhoz, az élvezet lehetőségei végtelenek.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Play Time Black

    Kényelmes és erőteljes élvezet kombinálható a Multi Play sorozatunk részét képező Play Time-ban. Ez a rugalmas vibrációs játék ideális a G-Spot vagy P-Spot játékhoz, gömbölyű, texturált fejének és egyedi összenyomható szárának köszönhetően.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Bitty Bunny Wild Aster

    A teljes méretű Rabbit Vibrator teljes ereje és dizájnja a Bitty Bunny apró csomagjában. Ennek a szuperrugalmas mini marvelnek finoman ívelt főszára van, amelyet úgy terveztek, hogy könnyen elérje a G-pontot egy bordázott fejjel a további stimuláció érdekében. A szárnyas külső stimulátor összhangban rezeg a fő szárral, és texturált bordával rendelkezik a precíz csiklóstimuláció érdekében.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Just Right Black

    Ez a C-gyűrű további kerületet biztosít a rugalmas, javító hüvelynek köszönhetően, és jól érzi magát. Növelje az állóképességet és az érzést a rugalmas szilikon dupla gyűrűkkel, amelyek a pénisz és a golyók köré tekerik a megfelelő feszességet biztosítva. Ha partnerjáték közben viseli, partnere további stimulációt élvezhet a két erőteljes motor által kibocsátott mély vibrációból.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Wrapped Around Your Finger Deep Teal

    Erősítse meg magát egy erőteljes Multi Play Finger Vibrátorral, amely szó szerint az ujja köré tekerhető. Csúsztassa át ujját a gyűrűn, és könnyedén navigáljon örömében, mivel az ívelt G-Spot és P-Spot nyél intenzív belső stimulációt, a lekerekített külső stimulátor pedig erőteljes csikló- és perineumrezgéseket biztosít. Adja át az irányítást egy partnerének, és hagyja, hogy megtalálják a tökéletes helyet az észbontó orgazmushoz.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Excursion Black

    Tegyen egy kirándulást kedvenc szórakozási célpontjához egy diszkrét rúzs-tokos játékkal, amelyet arra terveztek, hogy útközben is megrázza világát. Tapasztalja meg a célzott csiklószívás izgalmát öt sebességgel és ritmussal, miközben orgazmusa kalandos csúcspontjává válik. Ezután állítsa az Excursion stílusos alapjára, amely az éjjeliszekrény maximális kényelmét szolgálja.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Euphoria Opal

    Az Euphoria egy formás, erőteljes vibrátor bársony sima szilikonból, amely kényelmesen illeszkedik a kézbe és a testhez. A tökéletesen ívelt nyél elnézően hajlik, hogy Önnel együtt mozoghasson, a kétszintes fej pedig meghosszabbított hegyet tartalmaz a célzott vibráció érdekében. Hagyja, hogy ez a gyönyörű opálos játék 7 sebessége és ritmusa intenzív élvezetet nyújtson Önnek. A játék szabadsága!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Palm

    Fedezze fel az erőteljes élvezetet, amely a tenyerében is elfér a Palm segítségével. A bársony sima szilikonból készült vibrátor kétféle játékot kínál egyetlen innovatív játékban. Úgy alakították ki, hogy kényelmesen illeszkedjen a kézbe és a testhez, a kúpos vége fókuszált koppintási érzetet biztosít, míg a szélesebb vége erőteljes vibrációt biztosít. A két független motor 10 sebességet és ritmust biztosít az élvezet elképesztő kombinációja érdekében. A játék szabadsága!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

30 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.