×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk csikló

65 - 96 termék, Összesen:108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pretty Love Thimble Black

    Texturált, kellemes és pokolian intenzív fogás! Ez a szilikonból készült hihetetlen gyűrű belső vibráló lövedékkel és mindenhol bordázott textúrával rendelkezik a dupla csiklóélmény érdekében.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    A fényűző, elérhető árú Charged™ sorozat büszkén mutatja be az újratölthető képességet a Screaming O egyik legnépszerűbb játékában, a BigO®-ban, így tökéletes belépő szintű újratölthető vibrációs gyűrű. A vastag, rugalmas péniszgyűrű vibráló motorral, a The Charged™ BigO® egyszerre javítja az erekciót és stimulálja a csiklót.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Erős erekció fantasztikus vibrációkkal!

    20 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Strukturált péniszhüvely tömör anyagból készült hegyével (kb. 2,30 cm/ 0,91 hüvelyk) és vibrációs golyóval. A hegy vizuális kiterjesztést biztosít, és minden lökéssel intenzíven stimulálja partnerét. A 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkező csiklóstimulátor kifinomult elégedettséget biztosít a partner számára. A nyújtható szilikon a legjobb illeszkedést kínálja péniszéhez. Tároláshoz szatén táska jár hozzá.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Stimulátor csikló és hüvelygyűrű gerjesztő, mellyel az intim kapcsolataiban az élvezetet az abszolút határokig növelheti.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Trap Black

    Gyönyörű péniszgyűrű a szex szerelmeseinek. A csapda rugalmas és nyújtható, szuper puha szilikonból készült. Nagyon intenzív vibrátorral rendelkezik, amely elosztja a vibrációt a péniszben, és hosszabb ideig fenntartja az erekciót. Ehhez a gyűrűhöz egy belső vibráló golyó tartozik, amely eltávolítható és használható előjátékra, csikló- vagy mellbimbó stimulációra.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi tesztreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos likonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Péniszgyűrű, melynek célja, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót. 2 motor 10 erőteljes vibrációs funkcióval további stimulációt biztosít a csikló számára, de ez a gyűrű ideális a herék stimulálására is. Szatén táska jár hozzá tároláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Töltse fel szexuális életét! Az OptiMALE újratölthető Vibráló Péniszgyűrű 7 hatékony beállítással és számos tervezési funkcióval rendelkezik, amelyek optimalizálják és új szintre emelik a mókát a hálószobában.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Lila

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Szeretne új dimenziót adni a szexuális életének? Próbálja ki ezt a Pepino vibráló gyűrűt, amely végtelen izgalmat ébreszt Önben a sok izgató kiemelkedésnek köszönhetően. A gyűrű kellemesen puha és rugalmas, ezért kényelmes viselet. Helyezze fel merevedő péniszére, kapcsolja be és élvezze a rezgéseket!

    6 390 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Ha nem tudsz ellenállni a kakasgyűrű szexuális fokozó erejének, akkor imádni fogod ezt a nyúl kakasgyűrűt. Maga a gyűrű átöleli a szár tövét, és hosszabb ideig segít megőrizni az erekciót. A selymes szilikon dörzsöli a csiklóját, és intenzív rezgéseket küld a csiklójára és az egész szárra, és csodálatos stimulációt nyújt, mint még soha. A csatlakoztatott lövedék tíz különböző vibrációs mintával büszkélkedhet, így bármilyen érzetet tud nyújtani. Élvezze ezt a kiváló minőségű szilikon kakasgyűrűt megfizethető áron és verhetetlen érzéssel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    A selymesen sima és plüss szilikon biztonságos a test számára, és a legjobb szexuális játékok kedvelt anyaga. Élvezze a péniszgyűrű és a farokstimulátor kettős fokozását. Miközben fenntartja és fokozza erekcióját, élvezheti a gátra helyezett vibrátorból áradó erőteljes rezgéseket is. Válasszon 3 sebesség és 4 vibrációs minta közül.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    A Pussy & The Knight bemutatása. A Pussy & The Knight vibráló páros gyűrűt a párokat szem előtt tartva tervezték. Eltolja a párgyűrűt attól függően, hogy éppen milyen pozícióban van, hogy a játék mindig feldobja mind az ő, mind az övét. A Pussy & The Knight könnyű, és 10 különböző üzemmóddal rendelkezik, hogy mindenki igényeinek megfeleljen.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The Big O

    A Big O vibrációs péniszgyűrű kétfunkciós motorral és egy rugalmas és szilárd erekciós szalaggal rendelkezik, amely tovább tartja keményebben. Nyomja meg egyszer a gombot az egyenletes és n​u​l​l​a​m erős rezgéshez, és nyomja meg még egyszer, hogy ugratni, kellemesen csiklandozzon, és erőteljes multifunkciós lüktetéssel csiklandozzon.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Kis játék a sokrétű szórakozáshoz!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Fokozza a közös örömöt ezzel a játékos páros játékkal, amely még nagyobb érzést kelt férfinek – és nőnek is! Keményebben, tovább marad – köszönhetően a rendkívül rugalmas péniszgyűrűnek a szár tövében található szoros illeszkedésnek. Ugyanakkor a csiklóhangulatból származó célzott zümmögés minden lökéssel túlterheli őt!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    A TENGA SVR sorozat új magasságokba emelése az SVR+! Az eredeti SVR sorozatnál 1,5-szer nagyobb teljesítménynek köszönhetően még erősebb érzéseket élvezhet a partnerek élvezetében. Tegye még intenzívebbé a szenvedélyes éjszakákat az SVR+ segítségével.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Ha nem tudsz ellenállni a kakasgyűrű szexuális fokozó erejének, akkor ezt imádni fogod. Maga a gyűrű átöleli a szár tövét, és hosszabb ideig segít megőrizni az erekciót. A selymes szilikon dörzsöli a csiklóját, és intenzív rezgéseket küld a csiklójára és az egész szárra, és csodálatos stimulációt nyújt, mint még soha. A csatlakoztatott lövedék tíz különböző vibrációs mintával büszkélkedhet, így bármilyen érzetet tud nyújtani. Élvezze ezt a kiváló minőségű szilikon kakasgyűrűt megfizethető áron és verhetetlen érzéssel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Erős erekció 10 izgalmas vibrációs móddal!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Kiváló szexjáték párok számára, a Happy Rabbit Vibráló Nyúl Péniszgyűrűje két rendkívül rugalmas gyűrűvel rendelkezik a fokozott kitartás érdekében, és nyúl hajtott nyuszifülekkel az intenzív csikló stimuláció érdekében. Fedezze fel 12 rezgésmódját a közös örömökért.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Együtt keresik a boldogságot? Akkor ez a péniszgyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness péniszgyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a péniszgyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    A Rabbit kakasgyűrű 1 sebességes golyóval rendelkezik. A gyűrű szilikonból készült, ezért rendkívül nyújtható. Stimuláló füleivel partnerének is elégedett érzést kelt. Tökéletes neki és neki.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Hozzáadtuk ikonikus boldog nyúlfülünket ehhez a karcsú, rugalmas szilikon péniszgyűrűhöz, és ugrásszerűen 30 távirányítós vibrációs módot adtunk neki a határtalan kéz nélküli élvezet érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Ha nem tudsz ellenállni a kakasgyűrű szexuális fokozó erejének, akkor imádni fogod ezt a nyúl kakasgyűrűt. Maga a gyűrű átöleli a szár tövét, és hosszabb ideig segít megőrizni az erekciót.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Duplázza meg örömét, ha felcsúszik a szilikon újratölthető 10 gyöngyös Maximus® gyűrűre. A rugalmas gyűrű merész élvezeti gyöngyökkel van bélelve, tetején pedig egy ugrató, amely a vibráció 12 funkciójának ritmusára ráz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Mindketten élvezhetik az izgalmas játékot, ezzel az egyedülálló vibrátorral pároknak a Cala Azul kollekcióból! A kerek oldal maszturbátorként is használható a gyűrű pénisz köré csúsztatásával.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.