×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Dupla gyűrűk

65 - 96 termék, Összesen:154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Kiváló minőségű nikkelmentes fémből készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse az ejakulációt, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Úgy készült, hogy fokozza, fokozza és fokozza az eksztázist minden alkalommal, amikor felcsúszik az acélgyöngyös szilikon fokozó ketrecre. A masszív, mégis rugalmas szilikon kettős fokozó ketrec megtámasztja, míg a mozgatható acél örömgyöngyök izgalomba hoznak téged és szerelmedet.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    A kezdőktől az erotikus szakértőkig az Ultra-Soft™ Dual Ring szorosan magával ragadja az élvezetet az ultra plüss, rugalmas kettős fokozó gyűrűvel. A rugalmas, kényelmes fokozó az állóképesség növelésére, az érzékenység javítására és az erekció kiváló támogatására készült.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Cock Ring and Ball Stretcher

    Ez a péniszgyűrű és golyós hordágy felhívja a figyelmet a péniszre és a labdákra azáltal, hogy előre tolja őket, és provokatív megjelenést biztosít. A gyűrűktől a golyók és a pénisz kissé megduzzad, így nagyobbak és érzékenyebbek lesznek. A játék puha és rugalmas anyagból készült a tökéletes illeszkedés érdekében, ami kényelmes viseletet biztosít. Használat után tisztítsa meg a péniszgyűrűt és a golyós hordágyat vízzel és játéktisztítóval a jó higiénia érdekében.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ohmama Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Oh mama! Tudjuk, hogy a jó orgazmusnál, és a jó szexuális egészség megőrzésének fontosságánál kevés jobb dolog van számos előnye miatt: javítja a vérkeringést, javítja a hangulatot, segít elaludni, egészségesen tartja az agyat, természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a stresszt, a jó közérzet biztosítása és az érzelmi egészség javítása mellett.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Csillogó

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!      

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    A Sport Fucker™ Switch Hitter mindig biztosítja az alapokat. Ez a puha-selymes-rugalmas szilikon péniszgyűrű és golyó nyújtó többféleképpen viselhető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Erős erekciót ad neki, stimulálja a heréket és megnöveli az állóképességét!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Kínálja ügyfelei számára a végső élményt ezzel a Ramrod erős vibrációs távirányítóval! Ez a prémium péniszgyűrű fekete szilikonból készült, és egy második gyűrűvel rendelkezik a további stimuláció érdekében. Az If 10 erős rezgést és egy vezeték nélküli távirányítót kínál a tökéletes vezérlés és kényelem érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Úgy készült, hogy fokozza, növelje és kiterjessze az eksztázist minden alkalommal, amikor felcsúszik az acélgyöngyökkel díszített kettős szilikon maximalizálóra. A masszív, mégis rugalmas szilikon kettős fokozógyűrű megtámaszt, míg a mozgatható acél örömgyöngyök izgalomba viszok Önt és szerelmét.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    A szilikon újratölthető Dual Clit Flicker a vibráció 7 intenzív funkcióját ötvözi egy erotikusan csapkodó tokkal, hogy dupla térdremegő élményt nyújtson. Ez a kettős méretű stimulátorgyűrű kiválóan alkalmas kezdőknek, akik felpörgetik a dolgokat, vagy erotikus szakembereknek, akik intenzív élvezetet szeretnének adni arzenáljuknak.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Erősítse meg és hosszabbítsa meg erekcióját ezzel a szilikon állítható kakasszal és gömbgyűrűvel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Átlátszó

    Majdnem olyan, mint az eredeti Sport Fucker Sport péniszgyűrű, ám az újabb verzió úgy lett kiképezve, hogy a heréket is szorítsa, így meghosszabbítja az erekciót.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sacdbling-2 Cocdbling Ballbag Átlátszó

    A legkeresettebb SACKSLING dizájnunkat választottuk, és még könnyebbé és testesebbé varázsoltuk… bemutatjuk a SACKSLING 2-t. Csakúgy, mint az eredetiben, a SACKSLING 2-ben is van egy beépített COCKSLING, amely egy sima, rugalmas zsákká formálva a labdák számára... garantálja a diók még soha nem tapasztaltak ehhez hasonlót…

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Egy végtelen szenvedélyes éjszakához a legjobb egy jó péniszgyűrűt használni. De ha ehhez hozzáadunk egyet a herékhez, nem is lehetne jobb az éjszaka. A beállító konzolokkal ez a gyűrű megadja azt a fogást, amire annyira vágysz, és nem csak te fogod élvezni, látva, hogy milyen a péniszed, de partnere is minden eddiginél erősebben fogja élvezni a behatolásokat.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Szintet akar lépni? A Bcharmed Basic Plus egy kettős masszírozó gyűrű erős mini motorral, tökéletes egyéni és partner játékhoz. A 100%-ban testbiztos szilikon rugalmas nyúlást biztosít, így olyan szorosan illeszkedik, hogy rövid időn belül tovább tartsa. Selymesen sima érzete öt zamatos vibrációs mintával párosítva erősebb erekciót hoz neki, és ezzel egyidejűleg csiklóélményt.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs 360 2-Way Cockring and Ballsling Fekete

    A változatosság az élet fűszere, és az Oxballsnál szeretünk új, csúnya játékmódokat bemutatni. A 360 az új, két egyben kakaskarikánk és golyós hevederünk, amely felfrissíti a húst, és terhelésről terhelésre fúj.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Cage Ring Black

    Pénisz hüvely herék gyűrűvel és stimuláló gyűrűszerkezettel. A rugalmas, puha szilikonból készült, feszes, erekciót fokozó péniszhüvely a legjobb illeszkedést kínálja péniszének, a heregyűrű pedig szilárd, kényelmes illeszkedést biztosít csúszás nélkül.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Annex Clear Super Stretchy Erection Enhancer Transparent

    Tegye nagyobb érzékenységet és keménységet az erekciójavítóval, amely a szár és a herezacskó körül húzódik, hogy elválasztja a golyókat. Mivel a véráramlás a péniszben és minden egyes golyójában korlátozott, minden érzés fokozódik. Legyen szó önkielégítésről, előjátékról vagy akár szexről, értékelni fogja a lüktető erekciót.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dupla gyűrű az extra illeszkedésért!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sacdbling-2 Cocdbling Ballbag Fekete

    A legkeresettebb SACKSLING dizájnunkat választottuk, és még könnyebbé és testesebbé varázsoltuk… bemutatjuk a SACKSLING 2-t. Csakúgy, mint az eredetiben, a SACKSLING 2-ben is van egy beépített COCKSLING, amely egy sima, rugalmas zsákká formálva a labdák számára...  garantálja a a diók még soha nem tapasztaltak ehhez hasonlót…

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring Double PR12 Clear

    Fedezze fel a tökéletes erőt biztosító PR12-t a herék és a pénisz között, amely a pénisz tövére is érvényes. Hosszabbítsa meg a szórakozást, és tartsa meg az élvezetet ezzel a hipoallergén TPE péniszgyűrűvel a Poweringtől. A POWERING erekciós gyűrűk testbiztosak, biztosan növelik a teljesítményt és fokozzák az élvezetet.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Energy Ring Átlátszó

    Az Energy Ring a Sport Fucker legújabb tervezésű péniszgyűrűje. Három gyűrűből áll, használata különféleképpen variálható!

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Tri-Squeeze Black

    A TRI-SQUEEZE minden, amit szeret a TRI-SPORT péniszszíjban, de az alján beépített gömbfeszítő található. Megnöveli a domborulatodat, miközben kinyújtja az izzadt zsákot.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Merüljön el a behódolás világában a DARKNESS vonallal, amely azoknak szól, akik a legbátrabbak és szenvedélyesebbek a BDSM iránt. A pénisz tövének alátámasztása, adaptálható és fém lánccal rendelkezik, így oda viheti partnerét, ahová akarja, vagy hogy elvigye, a BDSM benyújtási gyakorlata.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Tailslide 2.0 Cocksling Black

    A Sport Fucker azonnal követte a Tailslide 1.0 hatalmas sikerét a Tailslide 2.0 kiadásával, egy hosszabb gömbnyújtó hozzáadásával, hogy még érzékibb legyen.

    34 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Ez az erőteljes péniszgyűrű tökéletes stimuláns neked és partnerednek! Ezzel a szilikonból készült, nagyon rugalmas farokgyűrűvel hosszan tartó erekciót élvezhetsz, így tovább folytathatod. A tetején egy extra stimulátor található egy kivehető mini golyós vibrátorral, amely stimulálja a csiklót, így a partnered is csodálatos orgazmusban lesz része.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Double Booster Black

    A fekete szilikonból készült állítható péniszgyűrű kőkemény erekciót biztosít. A gyűrű könnyen és gyorsan felhelyezhető és eltávolítható. A gyűrű állítható, így bármilyen mérethez passzol. Tökéletes péniszgyűrű a hosszan tartó erekcióhoz!

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sniper Black

    A testbarát szilikonból készült és 2 hurokkal rendelkezik, amelyek közül az egyik méretre állítható, a Satisfyer Sniper fokozott vérvisszatartást biztosít, hogy meghosszabbítsa a szeretkezést. A kiegészítő rezgések mindkét partnert stimulálják.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Átlátszó

    Készen áll az extrém élvezetre? Akkor feltétlenül próbája ki ezt a péniszgyűrűt, amely most a golyókat szorító szíjjal kapható! A kívánt szilárdságú, kőkemény pénisz garantált eme kütyü használatával.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Az Armor Tug egy karcsúbb és vékonyabb változata a bestseller Cock Armournak. Továbbfejlesztett erekció, intenzívebb orgazmus!

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Cock Chute Black

    Ha könnyű golyójátékra vágyik, de nem akar teljes nyújtást vagy teljes szétválást, a Cock Chute gondoskodik róla! A 100%-ban folyékony szilikonból készült, így rendkívül puha, és éppen a megfelelő nyúlást és feszességet biztosít, a Cock Chute egy péniszgyűrűt (1,5" átmérőjű) egy kis nyújtással és elválasztással kombinálja a golyók számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.