×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

33 - 64 termék, Összesen:101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Ez az állítható és ezért kényelmes péniszgyűrű, amely kiváló minőségű fekete szilikonból készült, kőkemény erekciót hoz létre. A gyűrű gyorsan és egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható. Az állítható méretnek köszönhetően bármilyen méretre illeszkedik! A SHOTS erekciófokozó tökéletes péniszgyűrű a hosszan tartó élvezethez!

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi f​a​c​i​l​i​s​i​s jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Átlátszó 2 db

    Két elegáns, változatos textúrájú, kíváló minőségű rugalmas péniszgyűrűt tartalmazó készlet a ToyJoy-tól!

    1 579 Ft

    1 099 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Ennek a gyűrűnek négy egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 4 cm átmérőjű, egy 2,5 cm átmérőjű és kettő 2 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (2,5 cm) a tengely körül kell viselni.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Glorious Duo

    A kompakt, mégis terjedelmes forma, a vibráló csiklóstimulátor, valamint a pénisz és a herék két gyűrűje a szilikon Satisfyer Tündöklő Duót ideális társsá teszi a hosszú éjszakákhoz.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Black Tie Affair Cock Ring

    A klasszikus farokgyűrű állítható csavarja, ez a nyakkendő lehetővé teszi a pontos átmérő kiválasztását, és texturált élvezeti platformot kínál neki! Az erős, 10 golyós lövedék biztosítja, hogy mindketten megtapasztalják a kölcsönös stimuláció hatalmas hullámait e​l​i​t egy dupla orgazmusos élvezeti utazáshoz! Élvezd párod fantáziáját a víz alatt, hiszen ez a játék teljesen víz alá merülhet, és ráadásként hagyd, hogy a lelógó nyakkendők varázslatukat vibrálják a combod között. Tisztítása egyszerű játéktisztítóval és meleg vizes öblítővel.

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Ennek a gyűrűnek három egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 2 cm átmérőjű, egy 3 cm átmérőjű és egy 4 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (3 cm) a herék köré kell helyezni. A legkisebb gyűrűt (2 cm) a péniszszár köré kell helyezni. A kakasgyűrű használata korlátozza a véráramlást, és teljesebb és keményebb erekciót eredményez. A herék körüli péniszgyűrű megakadályozza, hogy összehúzódjanak, ami meghosszabbítja az orgazmust.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Joel Black

    A Dream Toys Elite kollekciójából származó Joël vibrációs péniszgyűrű stílusos arany színű vibrációs tölténnyel rendelkezik, amely remekül mutat a gyűrű puha fekete szilíciumával. A golyót tartó hüvelyen egy nyúl található, két rugalmas füllel és egy csomós textúrával, amely csiklandozza és stimulálja a csiklót.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    A kezdőktől az erotikus szakértőkig az Ultra-Soft™ Dual Ring szorosan magával ragadja az élvezetet az ultra plüss, rugalmas kettős fokozó gyűrűvel. A rugalmas, kényelmes fokozó az állóképesség növelésére, az érzékenység javítására és az erekció kiváló támogatására készült.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    A Bathmate Erőgyűrűk a legújabb termékek, amelyek hozzáadhatók Bathmate kollekciójához. A Bathmate általában egy további mérföldet tett meg annak érdekében, hogy csak a legjobb minőségű termékek kerüljenek a piacra, és viseljék a Bathmate nevet. A Bathmate Erőgyűrű Elastomax-ból készül, amely a TPR és a TPE egyedülálló kombinációja. Ezt az új anyagot azért találták ki, hogy a Bathmate Erőgyűrűk a legkeményebb és legrugalmasabb gyűrűvé váljon a piacon.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Kiváló minőségű bőrből és gumiból készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse a magömlést, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Hegesztett, fém péniszgyűrű, mely hozzájárul erekciód fenntartásához!

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Fekete

    Nyújtsa tovább az elégedettség állapotát a tartós szilikon Tri-Snap Scrotum Support Ringgel. Az érzéki erekciós gyűrű célja, hogy növelje az állóképességet, segítsen fenntartani a kőkemény erekciót, valamint meghosszabbítani a bensőséges örömöt. Az ultra nyúlékony, teljesen állítható gyűrű könnyen használható és kényelmes viselet. Ideális választás kezdő és tapasztalt felhasználók számára egyaránt.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Fokozza az erekciót és érjen el gyakoribb, intenzívebb orgazmust a Rimba péniszgyűrű használatával.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    A Vers játékok több móka! Ez a power versus gyűrű nagyon sokféle konfigurációban hordható, hogy a farka és a golyók azt hiszik, hogy minden alkalommal valami újat kapnak.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Kiváló minőségű nikkelmentes fémből készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse az ejakulációt, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Ez a rugalmas, texturált péniszgyűrű tökéletes bevezető gyűrű kezdőknek egészen haladó péniszgyűrűt viselőkig. Szuper rugalmas és strapabíró anyagból készültek, így félig egyenesen rád férnek, és hosszabb ideig játszhatnak. A péniszkarikák keményebben és jobban felszívják, késleltetik az ejakulációt, ugyanakkor növelik az érzékenységet.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Intenzívebb merevedést, és hosszantartó szeretkezést biztosító, szilikonból készült gyűrű.

    5 890 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Élvezze a maximális kielégülést, súlyozott, az érzéki örömért.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Ez az újratölthető péniszgyűrű egy speciális extra gyűrűvel a golyók rögzítésére! A rugalmas, mégis kényelmes szilikon péniszgyűrű és az erőteljes motor tíz külön funkcióval felpörgeti az erekciót, erősebbé és keményebbé téve azt, miközben a rezgések a behatolás közbeni csúcspontra inspirálják partnerét!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Power Clit Phospho - Rezgő gyűrű sötétben világító

    Tapasztalatják meg a közös örömöt a Dorcel csiklóizgató termékével.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Red

    A test formájához igazodó Revolution Ring minden ívét pontosan úgy helyezték el, hogy maximalizálja azt, amit már kapott. Ez a sokoldalú gyűrű, amelyet hordágyként vagy hordágyként, vagy mindkettőként hordtak, úgy tervezték, hogy tovább tartsa!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Egy végtelen szenvedélyes éjszakához a legjobb egy jó péniszgyűrűt használni. De ha ehhez hozzáadunk egyet a herékhez, nem is lehetne jobb az éjszaka. A beállító konzolokkal ez a gyűrű megadja azt a fogást, amire annyira vágysz, és nem csak te fogod élvezni, látva, hogy milyen a péniszed, de partnere is minden eddiginél erősebben fogja élvezni a behatolásokat.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Szintet akar lépni? A Bcharmed Basic Plus egy kettős masszírozó gyűrű erős mini motorral, tökéletes egyéni és partner játékhoz. A 100%-ban testbiztos szilikon rugalmas nyúlást biztosít, így olyan szorosan illeszkedik, hogy rövid időn belül tovább tartsa. Selymesen sima érzete öt zamatos vibrációs mintával párosítva erősebb erekciót hoz neki, és ezzel egyidejűleg csiklóélményt.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Bemutatjuk a Sport Fucker Fusion termékcsaládját!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    A szilikon újratölthető Dual Clit Flicker a vibráció 7 intenzív funkcióját ötvözi egy erotikusan csapkodó tokkal, hogy dupla térdremegő élményt nyújtson. Ez a kettős méretű stimulátorgyűrű kiválóan alkalmas kezdőknek, akik felpörgetik a dolgokat, vagy erotikus szakembereknek, akik intenzív élvezetet szeretnének adni arzenáljuknak.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners V-shape Ball Splitter

    A Boners V-Shape Ball Splitter egy szilikon játék, amely szétválasztja a golyókat. A szexjátékot a pénisz tövében viselik. A kis gyűrűket a herék körül hordják, ezért húzó- és szorító érzést biztosítanak. Az elosztó a pattanós rögzítőkkel állítható, így biztos lehet a tökéletes illeszkedésben. Ön döntheti el, hogy szűkebben, vagy inkább kicsit lazábban szeretné viselni. A szilikon anyag rugalmas és puha tapintású a nagyszerű viselési kényelem érdekében.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    A Velv'Or JBoa egy teljesen állítható péniszgyűrű, amelyet arra terveztek, hogy összehúzza a pénisz tövénél, ami szuper kemény, tartós erekciót, valamint eufórikus magömlést eredményez.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Fekete

    Ez a nagy, puha szilikonból készült péniszgyűrű javítja a szexuális teljesítményt. A pénisz tövénél viselve, ez a gyűrű akár óvszerrel együtt is használható. Hosszabb és keményebb erekció, amely kielégíti mindkét szerető igényeit.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Mindenkinek, aki egyedül vagy partnerrel szeretne új anális érzéseket felfedezni! Az Anál Kaland számos lehetőséget i​a​c​u​l​i​s kínál a választásra. Ez a dugó és a vibráló C-gyűrű nagy teljesítményű, egysebességű lövedékkel az érzések és a hosszan tartó élvezet kombinációját kínálja. A selymesen sima tapintású Ultrasilk™ szilikon gyönyörűen adja le a rezgéseket.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:101

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.