×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk szilícium hímvessző

129 - 160 termék, Összesen:237

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dupla gyűrű az extra illeszkedésért!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Power Clit Phospho - Rezgő gyűrű sötétben világító

    Tapasztalatják meg a közös örömöt a Dorcel csiklóizgató termékével.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners V-shape Ball Splitter

    A Boners V-Shape Ball Splitter egy szilikon játék, amely szétválasztja a golyókat. A szexjátékot a pénisz tövében viselik. A kis gyűrűket a herék körül hordják, ezért húzó- és szorító érzést biztosítanak. Az elosztó a pattanós rögzítőkkel állítható, így biztos lehet a tökéletes illeszkedésben. Ön döntheti el, hogy szűkebben, vagy inkább kicsit lazábban szeretné viselni. A szilikon anyag rugalmas és puha tapintású a nagyszerű viselési kényelem érdekében.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Szerelje fel csomagját egy erős szilikon gyűrűvel, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza a tolóerőt egy bársonyos gyűrűvel, amellyel szerelmese nekiütközhet és dörzsölheti! Ez a péniszgyűrű erőteljes vibrációs maggal rendelkezik, amelyet selymes szilikon külső borít a fényűző érzés érdekében – szerelje fel ezt a gyűrűt, és helyezzen kényelmes korlátozást a szárra és a golyószsákra az erekció időtartamának és keménységének növelése érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Intenzívebb merevedést, és hosszantartó szeretkezést biztosító, szilikonból készült gyűrű.

    5 890 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    A Thor of Feelztoys vibráló pénisgyűrű meghosszabbítja és erősebbé teszi az erekciót, erős rezgésekkel rendelkezik, és használható egyéni vagy páros játékhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Thimble Black

    Texturált, kellemes és pokolian intenzív fogás! Ez a szilikonból készült hihetetlen gyűrű belső vibráló lövedékkel és mindenhol bordázott textúrával rendelkezik a dupla csiklóélmény érdekében.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    Növelje örömét és merevedési erejét ezzel a sima, kényelmes szilikon pénisz- és golyószíjjal. Könnyen felhelyezhető és könnyen levehető. Húzza át a farkát a gyűrűn, és egyszerűen pattintsa rá a pántot a farkára és a golyókra. A lapos, sima, kényelmes, testbiztos szilikon ott marad, ahovav tette, és megtartja a megnagyobbódást..

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Ez a dupla motoros vibrációs Zeus kakasgyűrű meghosszabbítja és erősebbé teszi az erekciót, és természetfeletti képességet biztosít a tetszésnyilvánításra. A péniszgyűrű felső és alsó részén található két motor érzéki rezgéseket biztosít, amelyek intenzívebb orgazmushoz juttatják Önt és partnerét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Ez az erőteljes péniszgyűrű tökéletes stimuláns neked és partnerednek! Ezzel a szilikonból készült, nagyon rugalmas farokgyűrűvel hosszan tartó erekciót élvezhetsz, így tovább folytathatod. A tetején egy extra stimulátor található egy kivehető mini golyós vibrátorral, amely stimulálja a csiklót, így a partnered is csodálatos orgazmusban lesz része.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Curitis Black

    Fokozza teljesítményét és partnere örömét a hálószobában, ha felcsúszik a legendás fekete szilikon vibrációs kakasgyűrűre. Ez a mesés férfi szexjáték két lefutó csápot tartalmaz, amelyek egy állítható gyűrűt alkotnak, hogy mindig biztonságos és kényelmes legyen; tökéletesen testreszabva a leghatékonyabb használat érdekében.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Erős erekció fantasztikus vibrációkkal!

    20 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Double Booster Black

    A fekete szilikonból készült állítható péniszgyűrű kőkemény erekciót biztosít. A gyűrű könnyen és gyorsan felhelyezhető és eltávolítható. A gyűrű állítható, így bármilyen mérethez passzol. Tökéletes péniszgyűrű a hosszan tartó erekcióhoz!

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Cruiser Ring PF Blend Clear

    A tökéletes péniszgyűrű, amelyre mindig is vágyott, végre elkészült! Ez a gyűrű se nem túl puha, se nem túl kemény, egyszerűen tökéletes tervezésű és illeszkedésű.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Keményebb és tartósabb erekcióról és még több stimulációról álmodik? A Neptun rezgő péniszgyűrűvel lehetséges! Helyezze a gyűrűt a pénisz tövébe, amikor a pénisz lankadt. Az erekció során a gyűrű korlátozza a véráramlást a péniszben, ami keményebb és tartósabb erekciót biztosít.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Ribbed Ring Black

    Az olcsó, gyenge péniszgyűrűk gyakran eltörnek már az első néhány használat után. Ez a bordázott gyűrű jelenti az új standardot a péniszgyűrűk között.

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Silicon Cock Lasso Black

    Ezzel a kis Mister B lasso péniszgyűrűvel a legegyszerűbb módja annak, hogy egy csomóba kerüljön, jó értelemben! A praktikus nyomógombos kioldó segítségével azonnal kinyithatja és bezárhatja a csapot, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Ez az állítható gyűrű olyan kényelmes és könnyű, hogy valószínűleg elfelejti, hogy rajta van, kivéve azt, hogy a pénisz lüktet, teljesen feláll, miközben elsődleges feladatát végzi.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sniper Black

    A testbarát szilikonból készült és 2 hurokkal rendelkezik, amelyek közül az egyik méretre állítható, a Satisfyer Sniper fokozott vérvisszatartást biztosít, hogy meghosszabbítsa a szeretkezést. A kiegészítő rezgések mindkét partnert stimulálják.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Az Armor Tug egy karcsúbb és vékonyabb változata a bestseller Cock Armournak. Továbbfejlesztett erekció, intenzívebb orgazmus!

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Az Alpha™ folyékony szilikon precíziós gyűrű a kezdőktől az erotikus szakértőkig az ultra plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel feszesen beburkol az élvezetbe. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas, folyékony szilikonból készült, merész kettős gyűrűs kialakítással.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Erection Booster Black

    A fekete szilikonból készült állítható péniszgyűrű kőkemény erekciót biztosít. A gyűrű könnyen és gyorsan felhelyezhető és eltávolítható. A gyűrű állítható, így bármilyen mérethez passzol. Tökéletes péniszgyűrű a hosszan tartó erekcióhoz!

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Xlarge

    Bemutatjuk a Sport Fucker Fusion termékcsaládját!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs farokgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Mindenkinek, aki egyedül vagy partnerrel szeretne új anális érzéseket felfedezni! Az Anál Kaland számos lehetőséget i​a​c​u​l​i​s kínál a választásra. Ez a dugó és a vibráló C-gyűrű nagy teljesítményű, egysebességű lövedékkel az érzések és a hosszan tartó élvezet kombinációját kínálja. A selymesen sima tapintású Ultrasilk™ szilikon gyönyörűen adja le a rezgéseket.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    A test formájához igazodó Revolution Gyűrű minden ívét pontosan úgy helyezték el, hogy maximalizálja azt, amit már kapott. Ez a sokoldalú gyűrű, amelyet hordágyként vagy hordágyként, vagy mindkettőként hordtak, úgy tervezték, hogy tovább tartsa!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Trap Black

    Gyönyörű péniszgyűrű a szex szerelmeseinek. A csapda rugalmas és nyújtható, szuper puha szilikonból készült. Nagyon intenzív vibrátorral rendelkezik, amely elosztja a vibrációt a péniszben, és hosszabb ideig fenntartja az erekciót. Ehhez a gyűrűhöz egy belső vibráló golyó tartozik, amely eltávolítható és használható előjátékra, csikló- vagy mellbimbó stimulációra.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    Újraterveztük népszerű MOTOVibe Rev Cockringünket, hogy fantasztikus könnycsepp alakú legyen. Ez a kiegészítés további stimuláló rezgéseket biztosít a golyók és a tengely mentén.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Az Alpha™ Liquid Silicone Dual Support Magnum Ring a kezdőktől az erotikus szakértőkig az ultra plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel feszesen beburkol az élvezetbe. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas, folyékony szilikonból készült, merész kettős gyűrűs kialakítással.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance VS8 Silicone Double Cock & Ball Strap

    Növelje örömét és merevedési erejét ezzel a sima, kényelmes szilikon dupla pénisz és golyószíjjal. Könnyen felhelyezhető és könnyen levehető. Tegye át a golyóit a gyűrűn, és egyszerűen pattintsa a rövid pántot a szárra, a hosszabb pántot pedig a farka és a golyók tövére.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Vibrációs anális stimulátor sima ívű kialakítással, hogy teljesebb érzést nyújtson.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:237

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.