×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk sima jobb erekció

129 - 160 termék, Összesen:279

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    A Cockring RVS a minőségi Steel Power Tools márkától egy karcsú, modern dizájnú és kiváló minőségű rozsdamentes acél játék. Ez a termék növeli a kitartást és állóképességet, javítja az erekciót. A Donut Cockring kivitelezése teljesen biztonságos. Fedezze fel a vad örömöket a Steel Tools-szal!

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    A kényelem érdekében kialakított Blush Performance Silicone Glo Cock Ring csúszásmentes markolatával és szatén sima szilikonjával fokozza a játékidőt. Ez a testre biztonságos péniszgyűrű puha és rugalmas a nagyobb hordhatóság érdekében, így kényelme addig tart, amíg Ön. A sötétben világító pigmentekkel készült Silicone Glo Ring szórakoztató látvány a sötétben – és könnyű megtalálni lámpaoltás után!

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Vitality Rings Fekete

    Szűkítse, szorítsa és élvezze a Renegade Vitalitásgyűrűit. Hosszabbítsa meg játékidejét úgy, hogy korlátlan számú módon izgatja farkát és golyóit a 4 különböző méretű farokgyűrűvel. A szagtalan, hajlékony TPE-ből készült és 3 színben kapható vitalitásgyűrűk biztosan megsokszorozzák az élményt. Bármilyen síkosítóval használható.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Trainer Ring Fekete

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!          

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Fagyosan Kék

    Stílusos péniszgyűrű az Oxballs-tól! Használata garantálja a kemény merevedés megtartását, és segít megakadályozni a korai magömlést. Eredeti méretének akár ötszörösére is kinyújtható, és gyorsan visszazsugorodik. Elég rugalamas és elég erős, hogy bármilyen játék tökéletes kiegészítőjeként használd!  

    4 790 Ft

    2 059 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Tökéletes támogatás szex közben!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    A Screaming v​a​r​i​u​s O RingO segítségével tovább keményebb maradhat, erősebb, teltebb és szilárdabb erekcióval, és most a rajongók három egyedi, rendkívül rugalmas méretet élvezhetnek két színben, hogy megtalálják a tökéletes illeszkedést! Egyszerűen feszítse ki a gyűrűt a pénisz és a herék köré, és viselje el a test tövénél, hogy a kényelmes kakasgyűrű elvégezhesse a feladatát.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ball Spreader Fekete

    Nyújtsa el a szexuális élményt ezzel a könnyen használható szilikon Ball Spreaderrel. A diszkrét, erekciót fokozó termék minimalista dizájnú. Kényelmes viseletnek számít például az előjáték során, nagyban növeli az intimitást. A puha, lágy és szuper rugalmas gyűrű háromszoros támogatást biztosít.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O RingO Biggies Black

    A RingO Biggies az egyik legnépszerűbb péniszgyűrűnk vastagabb változata, és feszesebb, szilárdabb illeszkedésével hatalmas benyomást kelt.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Trainer Ring Átlátszó

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!    

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    A Performance Silicone Camo Cock Ring egy puha, rugalmas gyűrű a maximális kényelem érdekében. A lapos kialakítás a tengely körül illeszkedik a csúszásmentes teljesítmény érdekében. A Camo Cock Ring testbiztos, hipoallergén szilikon szatén sima terepszínű kialakítással rendelkezik. Könnyen tisztítható: csak mossa le szappannal és vízzel, és hagyja levegőn megszáradni.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Kombinált pénisz/golyó gyűrű Triple Ball/Cock Ring anális gyöngyökkel a Rebel-től 2 biztonságosan rögzített anális gyöngyökkel egy pánton. Az állítható farokgyűrű és a két rugalmas golyógyűrű szorosan fogja a legjobb eszközeit, és a vérkeringés hatásának köszönhetően hatékonyan támogatja az erekcióját.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos The Strangler Red

    A Red Strangler egy tökéletes szilikon péniszgyűrű, amely méretre húzható a pénisz vagy a herezacskó köré. Ön dönti el, hogy mennyire szoros legyen, és egy gombnyomással újra laza lesz. Ideális a gyors döntéshozók számára, mert mindig illeszkedik és nem kerül sokba.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Piros

    A DONUT-2 FATTY kitolja, amit felkapott, előre kényszeríti a zsákot… feldúsítja a húst… a legvastagabb, legerősebb zselés gyűrűnk… kicsontosítja és keményen tartja…

    4 790 Ft

    2 059 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Ez a ragyogó szerelmi gyűrűkészlet nemcsak rendkívül kemény erekciót biztosít, hanem lehetővé teszi, hogy folytassa a szemtelenséget, még sötétben is! Használja egyenként, vagy csúsztassa fel mind a hármat a háromszoros szórakozásért!

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    A kényelem érdekében kialakított Blush Performance Szilikon Camo Péniszgyűrű csúszásmentes markolatával és szatén sima szilikonjával fokozza a játékidőt. Ez a testbiztos kakasgyűrű puha és rugalmas a nagyobb hordhatóság érdekében, így kényelme addig tart, amíg Ön. A szexi terepszínű dizájn egyedi minden Performance Szilikon Camo Gyűrűben, mivel mindegyik kézzel öntött platina szilikonból készült.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    A Red Tripple Strangler tökéletes a cockring szerelmeseinek, akik puhább anyagot szeretnének a pénisze körül, de még mindig azt szeretnék, hogy bármikor lazíthassák vagy meghúzhassák a pórázt, amikor csak akarják. Ön dönti el, hogy mennyire szoros legyen, és miután csak lecsúsztatja a csomót, újra laza lesz. Ideális, mert mindig illeszkedik. Használja a Második nyílást további szórakozáshoz, például a golyóihoz vagy egy partner testrészéhez.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Cocksling-2 Átlátszó

    A COCKSLING-2 az abszolút legjobb péniszgyűrű, amelyet a gyártó a piacra dobott, rendkívül sokoldalúan kihasználható szex, önkielégítés, előjáték és még sok más tevékenység során. Nagyszerűségét a hihetetlenül nagy eladási szám is bizonyítja az elmúlt 3 évből.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is a UNIT-X-et!   A UNIt-X egy vastag, robusztus hereszorító és péniszgyűrű egyben, mely tökéletesen illeszkedik, kényelmes, bőrbarát anyagból készült, és rendkívül egyszerűen és sokoldalúan felhasználható!     Vízbázisú síkosítóval kompatibilis.    

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    A Flux Ring egy péniszgyűrű, amely egyszerre stimulálja a heréket és a péniszt. A péniszgyűrű enyhe nyomást gyakorol a péniszre, ami javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A Flux gyűrű egy rugalmas gyűrű, vízálló és kényelmes viselet.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Öröm és teljesítmény a Renegade Végtelen gyűrűvel. Szuper rugalmas szilikon az Ön kényelméért és élvezetéért.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Ez az állítható és ezért kényelmes péniszgyűrű, amely kiváló minőségű fekete szilikonból készült, kőkemény erekciót hoz létre. A gyűrű gyorsan és egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható. Az állítható méretnek köszönhetően bármilyen méretre illeszkedik! A SHOTS erekciófokozó tökéletes péniszgyűrű a hosszan tartó élvezethez!

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    A RINGER egy vastag zselés gyűrű, amely felfújja a húst, és kinyomja a szemetet, és még erősebb csomagot kap.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Átlátszó 2 db

    Két elegáns, változatos textúrájú, kíváló minőségű rugalmas péniszgyűrűt tartalmazó készlet a ToyJoy-tól!

    1 579 Ft

    1 099 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Ennek a gyűrűnek négy egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 4 cm átmérőjű, egy 2,5 cm átmérőjű és kettő 2 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (2,5 cm) a tengely körül kell viselni.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    A POWERSLING egy limitált kiadású kakasfiú, amelyet a mi megszűnt, legkelendőbb NUTSLING-ünk mintájára készítettek.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Ennek a gyűrűnek három egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 2 cm átmérőjű, egy 3 cm átmérőjű és egy 4 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (3 cm) a herék köré kell helyezni. A legkisebb gyűrűt (2 cm) a péniszszár köré kell helyezni. A kakasgyűrű használata korlátozza a véráramlást, és teljesebb és keményebb erekciót eredményez. A herék körüli péniszgyűrű megakadályozza, hogy összehúzódjanak, ami meghosszabbítja az orgazmust.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Növelje örömét és merevedési erejét ezzel az egyszerű, sima, hárompattintható szilikon pánttal. Könnyen felhelyezhető, könnyen levehető; egyszerűen pattintsa a farka tövébe. A lapos, rugalmas, kényelmes, testbiztos szilikon ott marad, ahol teszi, és megtartja a dagadását.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Erekciós gyűrű szett

    Play Zone Kit - 9 Xact -Fit gyűrűk, szilárd tárolókúppal

    25 590 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Cockring Átlátszó

    A Sport Fucker a leguniverzálisabb Cock and Ball játék (pénisz és herék) a piacon.

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Csillogó

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!      

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    A befolyásoló erővel megalkotott Pro Performance C-gyűrűk rugalmas gyűrűk, amelyek a pénisz és a herék átölelésére szolgálnak, és éppen a megfelelő mértékű nyomást e​x biztosítják a teljesítmény növeléséhez és az orgazmus fokozásához. Ez a gyűrű olyan formulát használ, amely a legtöbb felhasználó számára tökéletes összenyomást biztosít. Együtt vagy külön-külön viselve a Pro Performance C-gyűrűk valódi sokoldalúságot és erőt biztosítanak, amely hosszan tartó és erőteljes élvezetet tesz lehetővé.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:279

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.