×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk különleges

9 Termék

  • Blush Stay Hard Donut Rings Assorted

    Teljesíts úgy, mint egy csataló! Ezek a Stay Hard gyűrűk egyszerű, csábító módja annak, hogy keményebbnek, nagyobbnak érezd magad, és meghosszabbítsd a játékodat! A Stay Hard farokgyűrűk elképesztő előnyökkel járnak, mivel a hímvessző körül vagy a hímvessző és a herék körül egyaránt használhatók méretének és állóképességének növelésére. Ez a trió farokgyűrű szintén rendkívül rugalmas elasztomerből készült. Könnyen tisztítható és újra és újra használható – akárcsak Ön!

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Cock Ring 4er Black

    Gyűrűnégyes az erőteljes erekcióért. Három gyűrű szorosan körülveszi a péniszedet az izgalmas szexuális kalandokhoz. A heregyűrű pedig érzékien összehúzza férfiasságát. A nyújtható gyűrűk két fogazott stimuláló rúddal vannak összekötve. Mindegyik gyűrű vastagsága 8 mm. Teljes hossza 6,5 cm. Füstös fekete. Anyaga: TPE. A péniszgyűrű átmérője egyenként 2,3 cm, a heregyűrű 4,3 cm.

    6 390 Ft

    3 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Élvezze az extra stimulációt partnerével együtt a Bunny Vibe Ring segítségével! Ez a péniszgyűrű gondoskodik arról, hogy viselőjének erekciója hosszabb ideig tartson, és keményebbnek érezze magát. Az orgazmus is intenzívebb lesz. A gyűrűt vibráló töltényes nyuszistimulátorral látták el, amely extra stimulációt is biztosít a partnernek.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Érezze magát vele, mint egy trák gladiátor, és harcoljon az unalmas, élettelen játékidő ellen Spartacus R-vel. A csúcspontot a felerősödött csúcspont után biztosítva ez a lenyűgöző, kreatív vibráló gyűrű úgy készült, hogy négyszeres stimulációt nyújtson neki és neki is.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Heloise Black

    Vezesse át a stimuláció hullámát a szilikon 7 funkciós újratölthető vibráló péniszgyűrűvel. Szilikon kialakításának köszönhetően ez a jól illeszkedő péniszgyűrű a pénisz tövében helyezkedik el, erősítve az erekciót és meghosszabbítva az élvezetet.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • COLT Weighted Ring Large

    Ezt a nagy COLT súlyozott gyűrűt a farkára, a labdáira helyezheti, és a súlyozott végét olyan helyekre helyezheti, ahová a nap nem süt, ha akarja!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Élvezze a maximális kielégülést, súlyozott, az érzéki örömért.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Szintet akar lépni? A Bcharmed Basic Plus egy kettős masszírozó gyűrű erős mini motorral, tökéletes egyéni és partner játékhoz. A 100%-ban testbiztos szilikon rugalmas nyúlást biztosít, így olyan szorosan illeszkedik, hogy rövid időn belül tovább tartsa. Selymesen sima érzete öt zamatos vibrációs mintával párosítva erősebb erekciót hoz neki, és ezzel egyidejűleg csiklóélményt.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Mindenkinek, aki egyedül vagy partnerrel szeretne új anális érzéseket felfedezni! Az Anál Kaland számos lehetőséget i​a​c​u​l​i​s kínál a választásra. Ez a dugó és a vibráló C-gyűrű nagy teljesítményű, egysebességű lövedékkel az érzések és a hosszan tartó élvezet kombinációját kínálja. A selymesen sima tapintású Ultrasilk™ szilikon gyönyörűen adja le a rezgéseket.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

9 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.