×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Péniszgyűrűk

129 - 160 termék, Összesen:370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Ennek a gyűrűnek három egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 2 cm átmérőjű, egy 3 cm átmérőjű és egy 4 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (3 cm) a herék köré kell helyezni. A legkisebb gyűrűt (2 cm) a péniszszár köré kell helyezni. A kakasgyűrű használata korlátozza a véráramlást, és teljesebb és keményebb erekciót eredményez. A herék körüli péniszgyűrű megakadályozza, hogy összehúzódjanak, ami meghosszabbítja az orgazmust.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Ez az alumínium péniszgyűrű kényelmes illeszkedéssel és 50 mm átmérőjű. A lapos rész lekerekített sarkaival kényelmes viseletet biztosít, és csak teszi a dolgát.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Lust Cock Ring Trio 504297 Black

    Az örömtrió a lenyűgöző erekcióért!

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    A befolyásoló erővel megalkotott Pro Performance C-gyűrűk rugalmas gyűrűk, amelyek a pénisz és a herék átölelésére szolgálnak, és éppen a megfelelő mértékű nyomást e​x biztosítják a teljesítmény növeléséhez és az orgazmus fokozásához. Ez a gyűrű olyan formulát használ, amely a legtöbb felhasználó számára tökéletes összenyomást biztosít. Együtt vagy külön-külön viselve a Pro Performance C-gyűrűk valódi sokoldalúságot és erőt biztosítanak, amely hosszan tartó és erőteljes élvezetet tesz lehetővé.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz- és golyójáték-kollekciója. Többféleképpen is használható: péniszgyűrűként vagy golyó nyújtóként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Kiváló minőségű nikkelmentes fémből készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse az ejakulációt, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    A Vers játékok több móka! Ez a power versus gyűrű nagyon sokféle konfigurációban hordható, hogy a farka és a golyók azt hiszik, hogy minden alkalommal valami újat kapnak.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bonemaker 3-Pack Cockring Kit Clear

    A BONEMAKER 3-pack a három legjobb gyűrűnk a csont 3-szorosára… 3 módja annak, hogy megfogja a csomagját… vagy a golyóit… vagy mindkettőt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bigger Ox Cockring Clear Ice

    A BIGGER OX egy dús, csillogó-puha „párnázott” péniszgyűrű, amely tökéletes a hosszan tartó, nagyobb dudorokhoz – úgy tervezték, hogy ne guruljon vagy csípjen, és annyira rugalmas, és kellő markolattal rendelkezik, hogy a helyén maradjon.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Csillogó

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!      

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    A kezdőktől az erotikus szakértőkig az Ultra-Soft™ Dual Ring szorosan magával ragadja az élvezetet az ultra plüss, rugalmas kettős fokozó gyűrűvel. A rugalmas, kényelmes fokozó az állóképesség növelésére, az érzékenység javítására és az erekció kiváló támogatására készült.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    PÉNISZ / GOLYÓ ELOSZTÓ SORGOMBOS. A SÚLYOKAT NEM TARTALMAZZA

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Úgy készült, hogy fokozza, fokozza és fokozza az eksztázist minden alkalommal, amikor felcsúszik az acélgyöngyös szilikon fokozó ketrecre. A masszív, mégis rugalmas szilikon kettős fokozó ketrec megtámasztja, míg a mozgatható acél örömgyöngyök izgalomba hoznak téged és szerelmedet.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ohmama Cord-Cock and Testicles Ring Black

    Oh mama! Tudjuk, hogy a jó orgazmusnál, és a jó szexuális egészség megőrzésének fontosságánál kevés jobb dolog van számos előnye miatt: javítja a vérkeringést, javítja a hangulatot, segít elaludni, egészségesen tartja az agyat, természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a stresszt, a jó közérzet biztosítása és az érzelmi egészség javítása mellett.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    A ROOSTER JASON egy kemény, hevederes kialakítású, 5 átmérőjű méretre állítható farokgyűrű; 30, 35, 40, 45 és 50 mm. A többféle méret lehetővé teszi, hogy ezt a farokgyűrűt az egész csomag (pénisz és herezacskó), a pénisz tövében vagy a herezacskó körül viselje. Csak kövesse teste szükségleteit.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    A Bathmate Erőgyűrűk a legújabb termékek, amelyek hozzáadhatók Bathmate kollekciójához. A Bathmate általában egy további mérföldet tett meg annak érdekében, hogy csak a legjobb minőségű termékek kerüljenek a piacra, és viseljék a Bathmate nevet. A Bathmate Erőgyűrű Elastomax-ból készül, amely a TPR és a TPE egyedülálló kombinációja. Ezt az új anyagot azért találták ki, hogy a Bathmate Erőgyűrűk a legkeményebb és legrugalmasabb gyűrűvé váljon a piacon.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    A Sport Fucker™ Switch Hitter mindig biztosítja az alapokat. Ez a puha-selymes-rugalmas szilikon péniszgyűrű és golyó nyújtó többféleképpen viselhető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • COLT Weighted Ring Large

    Ezt a nagy COLT súlyozott gyűrűt a farkára, a labdáira helyezheti, és a súlyozott végét olyan helyekre helyezheti, ahová a nap nem süt, ha akarja!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Cock & Ball Loop 514675 Black

    Erős erekciót ad neki, stimulálja a heréket és megnöveli az állóképességét!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Nem túl nehéz és nem túl könnyű. Ha még soha nem próbálta a nyújtó viselését szex közben, ez az ideális termék az Ön számára. A szuper rugalmas golyónyújtó kényelmesen illeszkedik a herezacskóra minden formában és méretben.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    A Fun Bag egy here- és péniszstimulátor, amely javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A vibrációs gyűrű rendkívül rugalmas és kényelmes viselet. Hatékonyan stimulálja a heréket, a péniszt és a gátat. A Fun Bag könnyen viselhető a golyók köré tekeredő nyél alján. A péniszgyűrű köre Ø 3,3 cm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Power Plus Cockring Transparent

    Ez a rugalmas, texturált péniszgyűrű tökéletes bevezető gyűrű kezdőknek egészen haladó péniszgyűrűt viselőkig. Szuper rugalmas és strapabíró anyagból készültek, így félig egyenesen rád férnek, és hosszabb ideig játszhatnak. A péniszkarikák keményebben és jobban felszívják, késleltetik az ejakulációt, ugyanakkor növelik az érzékenységet.

    3 190 Ft

    1 579 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Élvezze a maximális kielégülést, súlyozott, az érzéki örömért.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Bemutatjuk az Admiral® 2 Ring Set-et, a prémium szilikon erősítők sokoldalú készletét, amelyet az Ön teljesítményének és élvezetének fokozására terveztek. Ez a készlet két fokozatosan méretezett, rugalmas, kényelmes és erős szilikonból készült gyűrűt tartalmaz.

    6 390 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Úgy készült, hogy fokozza, növelje és kiterjessze az eksztázist minden alkalommal, amikor felcsúszik az acélgyöngyökkel díszített kettős szilikon maximalizálóra. A masszív, mégis rugalmas szilikon kettős fokozógyűrű megtámaszt, míg a mozgatható acél örömgyöngyök izgalomba viszok Önt és szerelmét.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Spartan Power Ring

    A Bathmate Power Rings a legújabb termékek, amelyek hozzáadhatók Bathmate kollekciójához. A Bathmate általában egy további mérföldet tett meg annak érdekében, hogy csak a legjobb minőségű termékek kerüljenek a piacra, és viseljék a Bathmate nevet. A Bathmate Power Rings Elastomax-ból készül, amely a TPR és a TPE egyedülálló kombinációja.

    4 790 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    WILLY GYŰRŰ 3-csomagos szuper-sztreccs gyűrű, használja őket egyenként, egymásra rakva vagy rétegesen. Az Oxballs új, szuper-sztreccs 3-csomagos WILLY RINGS cockringjei, a tökéletes gyűrű azoknak a srácoknak, akik tartós, feszes gyűrűt szeretnének – ez nem zselés gyűrű, hanem WILLY utolsó.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Egy végtelen szenvedélyes éjszakához a legjobb egy jó péniszgyűrűt használni. De ha ehhez hozzáadunk egyet a herékhez, nem is lehetne jobb az éjszaka. A beállító konzolokkal ez a gyűrű megadja azt a fogást, amire annyira vágysz, és nem csak te fogod élvezni, látva, hogy milyen a péniszed, de partnere is minden eddiginél erősebben fogja élvezni a behatolásokat.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.