×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő gyűrűk

26 Termék

  • FUN FACTORY NOS Black

    Ez az álom: te és a partnered egymás karjaiban, az örömök táplálják egymást. Szerezzen extra kemény erekciót, amely meghaladhatja az extra mérföldet, vagy érezze az élvezet borzongását a csiklón keresztül. Az izgalmak mindaddig jönnek, amíg egyszerre mindketten el nem érik azt a fajta orgazmust, amitől csillagokat láttok.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Back It Up Black

    Ez az egyedülálló távoli vibrációs dugó és gyűrű kombináció két erős motorral rendelkezik, amelyek együtt működnek a tengelyben és az alapban. Az állítható C-gyűrűs karok 3 különböző pozíciót kínálnak, míg az izzódugó felül és alul elkeskenyedik egy biztonsági alappal, amely összekapcsolódik, és egy sima, rugalmas formát alkot.

    33 900 Ft

    25 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Ez az álom: te és a partnered egymás karjaiban, az örömök táplálják egymást. Szerezzen extra kemény erekciót, amely meghaladhatja az extra mérföldet, vagy érezze az élvezet borzongását a csiklón keresztül. Az izgalmak mindaddig jönnek, amíg egyszerre mindketten el nem érik azt a fajta orgazmust, amitől csillagokat láttok.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring - Rezgő gyűrű Fekete

    Az SVR egy nagy teljesítményű, csendes, újratölthető és vízálló farokgyűrű, melyet elegáns tervezése tesz egyedivé.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    A Benedict olyan motorral érkezik, amitől biztosan beremeg a térde. Intenzív rezgéseket hoz létre a boldogító stimuláció érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dupla Behatoló péniszgyűrűk kialakítása az Ön extrém öröméért

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Szerelje fel csomagját egy erős szilikon gyűrűvel, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza a tolóerőt egy bársonyos gyűrűvel, amellyel szerelmese nekiütközhet és dörzsölheti! Ez a péniszgyűrű erőteljes vibrációs maggal rendelkezik, amelyet selymes szilikon külső borít a fényűző érzés érdekében – szerelje fel ezt a gyűrűt, és helyezzen kényelmes korlátozást a szárra és a golyószsákra az erekció időtartamának és keménységének növelése érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Adj egy kis extra stimulációt a szenzációs szólójátékodhoz! Ez a G-shaft szilikon péniszgyűrű prémium szilikonból készült, és a fej fölé nyúlik, hogy kényelmesen viselhető legyen a tengely mentén. Az erőteljes vibráló motor 4 sebességet és 7 rezgésmintát biztosít, amelyek a kis gombokkal vagy az elemmel működő távirányítóval változtathatók! IPX5 vízálló technológiával tervezték, így ellenáll az erős vízsugaraknak is! Minden használat után töltse fel teljesen a vibráló gyűrűt a mellékelt USB-kábel segítségével.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Egyszerre öröm a nőnek, a férfinak és mindkettőjüknek! Nagyon sok szexi szórakozásban lesz részed ezzel a készlettel, hidd el nekünk. Tartalmaz egy cserélhető mini vibrátort alkalmazással vezérelhető funkciókkal, valamint egy Dante II szilikon erekciós gyűrűt és egy Candy csiklóizgatót, amelybe a mini vibrátort be lehet illeszteni. Élvezd a mámorító izgalommal teli előjátékot, valamint az intenzívebb szeretkezést, megéri!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    BUZZFUCK Vibráló kakaskakas a Hünkyjunktól

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    A selymesen sima és plüss szilikon biztonságos a test számára, és a legjobb szexuális játékok kedvelt anyaga. Élvezze a péniszgyűrű és a farokstimulátor kettős fokozását. Miközben fenntartja és fokozza erekcióját, élvezheti a gátra helyezett vibrátorból áradó erőteljes rezgéseket is. Válasszon 3 sebesség és 4 vibrációs minta közül.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Egyszerű, elegáns és hatalmas! A klasszikus Sport Fucker Universal Cockring (évről évre az egyik legkelendőbb termékünk) most már motorral is rendelkezik! Ez a szuper puha szilikon péniszgyűrű 10 rezgési funkcióval kiegészítve zümmögni fog a lökéseivel együtt, stimuláló bizsergést okozva önnek (és adott esetben a partnerének). Az akkumulátor a mellékelt USB töltőkábel segítségével újratölthető, és az egész elég vékony ahhoz, hogy akárhol viselhesse, és a vezeték nélküli távirányítóval aktiválhatja.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Forge Vibrating Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Erősítse meg erekcióját ezzel az állítható, vibráló kakasgyűrűvel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Triple Play Black

    Ez egy Triple Play! Ez a távirányítós Cock Ring három erőteljes vibrációs motorjával bizonyítja, hogy a jó dolgok hármasban jönnek létre. A bársony sima szilikonból készült, patkó alakú gyűrű 9 vibrációs sebességgel és mintával stimulál, míg rugalmas gyűrűje a hosszabb, erősebb erekciót támogatja. Tökéletes az elkényeztető egyéni foglalkozásokhoz és a partnerek öröméhez. A játék szabadsága!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker MOTOVibe Pulse Vibrating Cock Ring Black

    Ebben mindenből van egy kicsi. Van egy folyékony szilikon péniszgyűrű, egy here rángató és egy csiklandozó, mindez egy kényelmes, újratölthető felszerelésben! A vezeték nélküli távirányítóval és a vékony profillal ott izgathatja fel magát, ahol csak akarja.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Hozzáadtuk ikonikus boldog nyúlfülünket ehhez a karcsú, rugalmas szilikon péniszgyűrűhöz, és ugrásszerűen 30 távirányítós vibrációs módot adtunk neki a határtalan kéz nélküli élvezet érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 7X Vibrating Silicone Ball Sack

    Azok számára, akik szeretik stimulálni a golyóikat, ez a vibráló szilikon golyós zsák csak nekik készült! A rugalmas, selymesen sima szilikonzsák némi vízalapú síkosító segítségével közvetlenül a golyóira csúszik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The Big Bang Black

    Bemutatunk egy egyedülálló gyűrűkialakítást, amely szuper kényelmes és vadul izgató. Az állítható szilikonpántok húzózsinórként körbefogják, és két rozsdamentes acélgolyóval fejeződnek be, amelyek mozgás közben lógnak és masszíroznak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Mr & Mrs Vibe Black Onyx

    Ez a távirányítós, puha szilikon vibrációs kakasgyűrű egy pár titkos partnere lesz!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Just Right Black

    Ez a C-gyűrű további kerületet biztosít a rugalmas, javító hüvelynek köszönhetően, és jól érzi magát. Növelje az állóképességet és az érzést a rugalmas szilikon dupla gyűrűkkel, amelyek a pénisz és a golyók köré tekerik a megfelelő feszességet biztosítva. Ha partnerjáték közben viseli, partnere további stimulációt élvezhet a két erőteljes motor által kibocsátott mély vibrációból.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Plug & Tug Black

    Tapasztaljon meg egyszerre két intenzív örömérzetet ezzel a vibráló dugó és péniszgyűrű kombinációval, amely finom zümmögést kölcsönöz a perineumnak. Két rugalmas szilikon gyűrű kényelmesen visszatartja a tengelyeket és a golyókat, míg a keskenyen kúpos dugó rugalmasságot biztosít a maximális könnyedség érdekében. Az összekapcsolt vezeték biztosítja a biztonságos visszavételt.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hünkyjunk REVHAMMER Vibrating Shaft Ring Clear Ice

    REVHAMMER vibrációs farkasszár a Hünkyjunktól

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Men 28X Vibrating Balls Large Black

    Tegye még szórakoztatóbbá játékát, és szerezzen be néhány vibráló golyót, hogy a játékához vagy partneréhez csatolja! Ezek a nehéz golyók ftalátmentes, prémium minőségű szilikonból készültek, így testhezállóak és kompatibilisek a vízalapú síkosítókkal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Workout Ring Black

    Ennek az egyedülálló szilikon edzőgyűrűnek lekerekített szárnya van, amely akár három kis súlyt is elbír. Minden hornyolt lyuk egy 2 uncia eltávolítható acélgolyót támogat, amely biztonságosan rögzül a helyére bármilyen játékidőben.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Mr. Tickler Black

    Állítsa be ezt a vibráló C-gyűrűt az ideális körmérethez a 4 méretben, amelyek rögzíthetők a kényelem és a könnyűség érdekében. Két nagy teljesítményű motor rezgést kelt mind a vaskos, duzzadt stimulátorban, mind a hosszú szilikon szárban, amelyet úgy terveztek, hogy a tengely mellett fészkeljen. A motorok egymástól függetlenül működnek a távirányítóval, amelynek hatótávolsága több mint 100 láb. Mágnesesen újratölthető, teljesen vízbe meríthető és könnyen tisztítható.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Twosome Fun Purple

    Erőteljes pénisz-/heregyűrű innovatív, felhasználóbarát kialakítással, amely a hosszan tartó és erősebb erekció elérését szolgálja, csikló izgatóval a legérzékenyebb testrészek stimulálására. 2 nagy teljesítményű és csendes motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód).

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    Nincs készleten

26 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.