×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk serkentő

97 - 128 termék, Összesen:298

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    A Flux Ring egy péniszgyűrű, amely egyszerre stimulálja a heréket és a péniszt. A péniszgyűrű enyhe nyomást gyakorol a péniszre, ami javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A Flux gyűrű egy rugalmas gyűrű, vízálló és kényelmes viselet.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Ennek a gyűrűnek négy egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 4 cm átmérőjű, egy 2,5 cm átmérőjű és kettő 2 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (2,5 cm) a tengely körül kell viselni.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    A ROOSTER RAGNAR egy szilikon péniszgyűrű, amely széles pántot és karcsú zsinórokat ötvöz egy kialakításban, hogy dinamikus élményt nyújtson. A lasszó egyszerűen állítható a szekrény fel-le csúsztatásával a húrokon. Viselheti a lasszót az egész csomagja körül (pénisz és herezacskó), vagy csak az erekciós pénisz tövében, attól függően, hogy mire készül, és mennyire merevnek tartja az erekciót.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Cockring Átlátszó

    A Sport Fucker a leguniverzálisabb Cock and Ball játék (pénisz és herék) a piacon.

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Cockring Fekete

    A Sport Fucker a leguniverzálisabb Cock and Ball játék (pénisz és herék) a piacon. Sokféleképpen viselhető termék. Biztosan ez lesz a kedvenc péniszgyűrűje. Még nem próbálta?!

    11 190 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Erekciós gyűrű szett

    Play Zone Kit - 9 Xact -Fit gyűrűk, szilárd tárolókúppal

    25 590 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Black

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi tesztreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos likonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Black

    A POWERSLING egy limitált kiadású kakasfiú, amelyet a mi megszűnt, legkelendőbb NUTSLING-ünk mintájára készítettek.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Fokozza az élvezetet és hosszabbítsa meg a játékidőt! A Play With Me vibráló C-gyűrűk a tengely alján vagy a golyók alatt viselhetők, és puhák és rugalmasak, hogy mindenkinek kényelmesen illeszkedjenek. A vibráló golyó mentén található puha noppingok használat közben stimulálják a csiklót.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Heloise Black

    Vezesse át a stimuláció hullámát a szilikon 7 funkciós újratölthető vibráló péniszgyűrűvel. Szilikon kialakításának köszönhetően ez a jól illeszkedő péniszgyűrű a pénisz tövében helyezkedik el, erősítve az erekciót és meghosszabbítva az élvezetet.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Nem túl nehéz és nem túl könnyű. Ha még soha nem próbálta a nyújtó viselését szex közben, ez az ideális termék az Ön számára. A szuper rugalmas golyónyújtó kényelmesen illeszkedik a herezacskóra minden formában és méretben.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Az Armor Tug bemutatja ezt az erotikus gyűrűt, amely egy 14 cm-es kerületű análdugóval kapható. Együttesen okoznak a viselőnek hihetetlen izgalmat és beteljesülést. A pánt elkülöníti a péniszt és a herezacskót és láthatóan megemel. Anatómiai mércéket követ a kialakítása, tehát tökéletesen illeszkedik.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    A RINGER egy vastag zselés gyűrű, amely felfújja a húst, és kinyomja a szemetet, és még erősebb csomagot kap.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi f​a​c​i​l​i​s​i​s jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Fekete

    Készen áll az extrém élvezetre? Akkor feltétlenül próbája ki ezt a péniszgyűrűt, amely most a golyókat szorító szíjjal kapható!

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    A Renegade gyűrűk teljesítményvezérelt, szagtalan TPE gyűrűk, amelyek rendkívül rugalmasak, soha nem ragadnak, és különféle színekben, formában és méretben kaphatók. Próbálja ki mindegyiket a különféle szenzációs lehetőségek és hihetetlen eredmények érdekében. Minden kenőanyaghoz alkalmas.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Kiváló minőségű bőrből és gumiból készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse a magömlést, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi testreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos szilikonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Ennek a gyűrűnek három egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 2 cm átmérőjű, egy 3 cm átmérőjű és egy 4 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (3 cm) a herék köré kell helyezni. A legkisebb gyűrűt (2 cm) a péniszszár köré kell helyezni. A kakasgyűrű használata korlátozza a véráramlást, és teljesebb és keményebb erekciót eredményez. A herék körüli péniszgyűrű megakadályozza, hogy összehúzódjanak, ami meghosszabbítja az orgazmust.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Joel Black

    A Dream Toys Elite kollekciójából származó Joël vibrációs péniszgyűrű stílusos arany színű vibrációs tölténnyel rendelkezik, amely remekül mutat a gyűrű puha fekete szilíciumával. A golyót tartó hüvelyen egy nyúl található, két rugalmas füllel és egy csomós textúrával, amely csiklandozza és stimulálja a csiklót.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Erőteljes és ellenállhatatlan Cockring. 3 vibrációs mód. 1 Erőteljes motor. Szuper puha szilikonból készült. Ergonoikus. Suttogj csendesen. Vízálló. Az elemeket nem tartalmazza.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    A Benedict olyan motorral érkezik, amitől biztosan beremeg a térde. Intenzív rezgéseket hoz létre a boldogító stimuláció érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Növelje kedvenc eszközét... A Bcharmed Basic Wave puha, rugalmas gyűrűjét úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a férfiakhoz, miközben a testbiztos szilikon csábítóan csúszik a legérzékenyebb területen. Ez a vízálló élményház serkentő gerincekkel csiklandozza édes pontját, miközben az 5 funkciós motor uralja a masszázst.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Kiváló minőségű nikkelmentes fémből készült dupla péniszgyűrű, amely lehetővé teszi, hogy késleltesse az ejakulációt, hosszabb ideig tartsa erekcióját és meghosszabbítja a szexuális együttlét idejét.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Fucker Ring Black

    A Vers játékok több móka! Ez a power versus gyűrű nagyon sokféle konfigurációban hordható, hogy a farka és a golyók azt hiszik, hogy minden alkalommal valami újat kapnak.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Majestic Duo

    A testbarát szilikonból készült Satisfyer Majestic Duo forgatható hurkának köszönhetően többféleképpen használható. Az innovatív kialakítást intuitív kezelőszervek és intenzív rezgések teszik teljessé.

    19 190 Ft

    7 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Bullseye Blue

    A szilikonból készült, méretre állítható Satisfyer Bullseye korlátozza a véráramlást, hogy tartós élvezetet biztosítson a szeretkezés során. A kúpos klitoriszstimulátor által kínált erőteljes rezgések az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetők.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Csillogó

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!      

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    A kezdőktől az erotikus szakértőkig az Ultra-Soft™ Dual Ring szorosan magával ragadja az élvezetet az ultra plüss, rugalmas kettős fokozó gyűrűvel. A rugalmas, kényelmes fokozó az állóképesség növelésére, az érzékenység javítására és az erekció kiváló támogatására készült.

    7 990 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Úgy készült, hogy fokozza, fokozza és fokozza az eksztázist minden alkalommal, amikor felcsúszik az acélgyöngyös szilikon fokozó ketrecre. A masszív, mégis rugalmas szilikon kettős fokozó ketrec megtámasztja, míg a mozgatható acél örömgyöngyök izgalomba hoznak téged és szerelmedet.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Red

    A ROOSTER JASON egy kemény, hevederes kialakítású, 5 átmérőjű méretre állítható farokgyűrű; 30, 35, 40, 45 és 50 mm. A többféle méret lehetővé teszi, hogy ezt a farokgyűrűt az egész csomag (pénisz és herezacskó), a pénisz tövében vagy a herezacskó körül viselje. Csak kövesse teste szükségleteit.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    A szilikonból készült, méretre állítható Satisfyer Bullseye korlátozza a véráramlást, hogy tartós élvezetet biztosítson a szeretkezés során. A kúpos klitoriszstimulátor által kínált erőteljes rezgések az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül is vezérelhetők.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:298

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.