×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk újratölthető

65 - 96 termék, Összesen:104

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi tesztreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos likonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Töltse fel szexuális életét! Az OptiMALE újratölthető Vibráló Péniszgyűrű 7 hatékony beállítással és számos tervezési funkcióval rendelkezik, amelyek optimalizálják és új szintre emelik a mókát a hálószobában.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Lila

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Purple

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    A Pussy & The Knight bemutatása. A Pussy & The Knight vibráló páros gyűrűt a párokat szem előtt tartva tervezték. Eltolja a párgyűrűt attól függően, hogy éppen milyen pozícióban van, hogy a játék mindig feldobja mind az ő, mind az övét. A Pussy & The Knight könnyű, és 10 különböző üzemmóddal rendelkezik, hogy mindenki igényeinek megfeleljen.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Kis játék a sokrétű szórakozáshoz!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Hajtsd fel a csúcsra a Magic Motion Cockring Dante-jával!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Fokozza a közös örömöt ezzel a játékos páros játékkal, amely még nagyobb érzést kelt férfinek – és nőnek is! Keményebben, tovább marad – köszönhetően a rendkívül rugalmas péniszgyűrűnek a szár tövében található szoros illeszkedésnek. Ugyanakkor a csiklóhangulatból származó célzott zümmögés minden lökéssel túlterheli őt!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Egyszerű, elegáns és hatalmas! A klasszikus Sport Fucker Universal Cockring (évről évre az egyik legkelendőbb termékünk) most már motorral is rendelkezik! Ez a szuper puha szilikon péniszgyűrű 10 rezgési funkcióval kiegészítve zümmögni fog a lökéseivel együtt, stimuláló bizsergést okozva önnek (és adott esetben a partnerének). Az akkumulátor a mellékelt USB töltőkábel segítségével újratölthető, és az egész elég vékony ahhoz, hogy akárhol viselhesse, és a vezeték nélküli távirányítóval aktiválhatja.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Az RRRING egyszerre izgalmas, kalandos és szórakoztató. Képzeld el az első randi izgalmát és az izgalmakat, amikor valami új kipróbálásakor kilépsz a komfortzónádból. Merülj mélyre, ki tudja, talán még élvezni is fogod.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    A TENGA SVR sorozat új magasságokba emelése az SVR+! Az eredeti SVR sorozatnál 1,5-szer nagyobb teljesítménynek köszönhetően még erősebb érzéseket élvezhet a partnerek élvezetében. Tegye még intenzívebbé a szenvedélyes éjszakákat az SVR+ segítségével.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Együtt keresik a boldogságot? Akkor ez a péniszgyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness péniszgyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a péniszgyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    A Romance termékek jellegzetes rubinvörös színűek és luxus megjelenésűek. Kiváló minőségű teljesítménnyel, ahogyan a luxus Dream Toystól elvárható.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Kiváló szexjáték párok számára, a Happy Rabbit Vibráló Nyúl Péniszgyűrűje két rendkívül rugalmas gyűrűvel rendelkezik a fokozott kitartás érdekében, és nyúl hajtott nyuszifülekkel az intenzív csikló stimuláció érdekében. Fedezze fel 12 rezgésmódját a közös örömökért.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    A nagyobb kitartásért és az egyidejű orgazmusért!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    The Crown Jewels Péniszgyűrű - vibráló lengő golyók a King Cock Elite-től a súlyozott lengő vibrációs golyókkal. A golyók valósághű másolatok, amelyek kettős sűrűségű szilikon anyagból készültek, és puha és bőrszerű textúrával rendelkeznek. A belsejében 2 súlyozott golyó található. A vibráló golyók minden egyes lökésnél valósághűen lengenek és az intim területre csapódnak az extra élvezet érdekében.

    41 900 Ft

    15 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    A Couples Choice multifunkciós páros vibrátora (pénisz)gyűrűvel és mozgatható vibrációs karokkal rendelkezik. A 3 motor (egy a középső és egy mindkét karban) 10 vibrációs móddal rendelkezik 3 sebességben. Az üzemmódok és sebességek külön-külön vezérelhetők a távirányítóval (hatótávolság: 10 méter) - tökéletes páros játékokhoz!

    36 900 Ft

    13 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Duplázza meg örömét, ha felcsúszik a szilikon újratölthető 10 gyöngyös Maximus® gyűrűre. A rugalmas gyűrű merész élvezeti gyöngyökkel van bélelve, tetején pedig egy ugrató, amely a vibráció 12 funkciójának ritmusára ráz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Play with Me Pleaser Rechargeable C-Ring Purple

    Fokozza az élvezetet és hosszabbítsa meg a játékidőt! A Play With Me vibráló C-gyűrűk a tengely alján vagy a golyók alatt viselhetők, rugalmasak és puhák, méretük mindenkinek kényelmesen illeszkedik. A Play With Me Pleaser erőteljes vibrációval rendelkezik a társas játékhoz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Mindketten élvezhetik az izgalmas játékot, ezzel az egyedülálló vibrátorral pároknak a Cala Azul kollekcióból! A kerek oldal maszturbátorként is használható a gyűrű pénisz köré csúsztatásával.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs péniszgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Cockring Bibi Pink

    A Bibi egy vibráló péniszgyűrű, amely puha szilikonból és ABS-ből készült. A rugalmas gyűrű testbiztos, latex- és ftalátmentes. A 3 rezgési sebességgel és 7 ritmussal a finomtól a tüzesig terjedő stimulációt kínál.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    A vibráló gyűrű, amit szeretett volna, és a kedvenc erotikus játékmárkája tetején.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Pénisz-/herékgyűrűt úgy terveztek, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót. 10 erőteljes vibrációs funkció biztosítja a csikló vagy a herék kivételes stimulációját, egyszerű, egyujjas vezérlés a be/ki gomb segítségével. Tároláshoz szatén táska jár hozzá.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    A plüss testbiztos szilikon gyűrű javítja az állóképességet és a kerületet, hogy szerelmesed még többet, többet, még többet nyögjön. A rugalmas gyűrűt 5 gyöngy béleli, hogy maximalizálja az érzékenységet és fokozza az érzést az egész péniszben, hogy a férfiak hosszabb ideig, erőteljesebben élvezhessék az élvezetet. Amíg Ön eléri a következő szintű élvezetet, a 12 vibrációs funkció és a szögletes teaser orgazmikus boldogságban hagyja hölgyét. Hölgyeim, míg az ő öröme nő, a tiétek is növekedni fog! Az érzékien kivert stimulátor pontos élvezetet nyújt a legintimebb édes helyeken.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Élvezze együtt ezt az izgalmas vibráló kakasgyűrűt a Cala Azul kollekcióból! Helyezze a gyűrűt a péniszre, és egyszerűen kapcsolja be a kakasgyűrűt a nyomógombbal.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Taurus Enhancer Red

    A Silicone Rechargeable Taurus™ Enhancer a vibráció 10 intenzív funkcióját keveri csapkodó ugratókkal és kettős motorral, hogy dupla térdremegő élményt nyújtson. A stimulátorgyűrű nagyszerű választás azoknak a kezdőknek, akik az univerzális szabással szeretnék megfűszerezni a dolgokat, vagy az erotikus szakembereknek, akik dübörgő vibrációkkal szeretnének intenzív élvezetet adni arzenáljukhoz.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Treasure Robin Vibrating Ring Watchme Wireless Technology Compatible

    További részletek erről a termékről hamarosanRobin egy tökéletes vibráló gyűrű párok számára, köszönhetően az okos és rugalmas fejének, a benne lévő texturált stimulátornak és a gyűrűnek. Tökéletes egy trió számára.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Incredible Duo

    A rugalmas szilikonból készült Satisfyer Incredible Duo izgalmasan korlátozza a véráramlást a péniszben és a herékben. A texturált részletek és a terjedelmes, széles csiklóstimulátor további izgalmat biztosít.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás
  • Paloqueth Advanced Vibrating Ring with Remote Black

    Újszerű kialakítás a kölcsönös örömért. Érje el a közös csúcspontokat ezzel a szuper-orgazmikus, lengő nyúlgyűrűvel. Az ergonómikusan kialakított gyűrű férfiasságának mélyére csúszik, ami javíthatja az erekciót, míg a csiklandozó fülek és a villogó kiugrások a csiklóhoz kopognak, hogy még több izgalmat keltsenek.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

65 - 96 termék, Összesen:104

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.