×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk vibráló

129 - 160 termék, Összesen:282

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Élvezze a hosszan tartó erekciót és az intenzív stimulációt ezzel a stílusos és fantasztikus vibráló kakasgyűrűvel a Hueman kollekcióból. A játék puha szilikonja nagyon kényelmes. A vibrátor 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik, köztük 4 sebességgel és 6 mintával, amelyek mindegyike egyszerűen állítható a vezeték nélküli távirányítóval.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Ez az erőteljes péniszgyűrű tökéletes stimuláns neked és partnerednek! Ezzel a szilikonból készült, nagyon rugalmas farokgyűrűvel hosszan tartó erekciót élvezhetsz, így tovább folytathatod. A tetején egy extra stimulátor található egy kivehető mini golyós vibrátorral, amely stimulálja a csiklót, így a partnered is csodálatos orgazmusban lesz része.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Vibrating Cock Ring 584878 Black

    Erősít, vibrál és stimulál!

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    A fényűző, elérhető árú Charged™ sorozat büszkén mutatja be az újratölthető képességet a Screaming O egyik legnépszerűbb játékában, a BigO®-ban, így tökéletes belépő szintű újratölthető vibrációs gyűrű. A vastag, rugalmas péniszgyűrű vibráló motorral, a The Charged™ BigO® egyszerre javítja az erekciót és stimulálja a csiklót.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    A Hueman vibráló cockring kötelező darabja a gyűjteményében. A véráramlás korlátozásával a gyűrű nagyobb élvezetet, erősebb és tartósabb erekciót biztosít, és intenzívebb orgazmusban csúcsosodik ki.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Erős erekció fantasztikus vibrációkkal!

    20 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    A Bayek a ZALO Legend sorozat része, és úgy tervezték, hogy felemelje a párok szexuális élményeit. Az elegáns, puha szilikon borítja az ergonomikus formát, amely kényelmesen illeszkedik két test közé, hogy kívülről és belülről is fokozza a behatolást.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Curitis Black

    Fokozza teljesítményét és partnere örömét a hálószobában, ha felcsúszik a legendás fekete szilikon vibrációs kakasgyűrűre. Ez a mesés férfi szexjáték két lefutó csápot tartalmaz, amelyek egy állítható gyűrűt alkotnak, hogy mindig biztonságos és kényelmes legyen; tökéletesen testreszabva a leghatékonyabb használat érdekében.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Strukturált péniszhüvely tömör anyagból készült hegyével (kb. 2,30 cm/ 0,91 hüvelyk) és vibrációs golyóval. A hegy vizuális kiterjesztést biztosít, és minden lökéssel intenzíven stimulálja partnerét. A 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkező csiklóstimulátor kifinomult elégedettséget biztosít a partner számára. A nyújtható szilikon a legjobb illeszkedést kínálja péniszéhez. Tároláshoz szatén táska jár hozzá.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Keményebb és tartósabb erekcióról és még több stimulációról álmodik? A Neptun rezgő péniszgyűrűvel lehetséges! Helyezze a gyűrűt a pénisz tövébe, amikor a pénisz lankadt. Az erekció során a gyűrű korlátozza a véráramlást a péniszben, ami keményebb és tartósabb erekciót biztosít.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sniper Black

    A testbarát szilikonból készült és 2 hurokkal rendelkezik, amelyek közül az egyik méretre állítható, a Satisfyer Sniper fokozott vérvisszatartást biztosít, hogy meghosszabbítsa a szeretkezést. A kiegészítő rezgések mindkét partnert stimulálják.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Hozza lendületbe szexuális játékát ezzel a vadonatúj ELECTROSHOCK játékcsaláddal!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Adj egy kis extra stimulációt a szenzációs szólójátékodhoz! Ez a G-shaft szilikon péniszgyűrű prémium szilikonból készült, és a fej fölé nyúlik, hogy kényelmesen viselhető legyen a tengely mentén. Az erőteljes vibráló motor 4 sebességet és 7 rezgésmintát biztosít, amelyek a kis gombokkal vagy az elemmel működő távirányítóval változtathatók! IPX5 vízálló technológiával tervezték, így ellenáll az erős vízsugaraknak is! Minden használat után töltse fel teljesen a vibráló gyűrűt a mellékelt USB-kábel segítségével.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Mindenkinek, aki egyedül vagy partnerrel szeretne új anális érzéseket felfedezni! Az Anál Kaland számos lehetőséget i​a​c​u​l​i​s kínál a választásra. Ez a dugó és a vibráló C-gyűrű nagy teljesítményű, egysebességű lövedékkel az érzések és a hosszan tartó élvezet kombinációját kínálja. A selymesen sima tapintású Ultrasilk™ szilikon gyönyörűen adja le a rezgéseket.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs farokgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Stimulátor csikló és hüvelygyűrű gerjesztő, mellyel az intim kapcsolataiban az élvezetet az abszolút határokig növelheti.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Egyszerre öröm a nőnek, a férfinak és mindkettőjüknek! Nagyon sok szexi szórakozásban lesz részed ezzel a készlettel, hidd el nekünk. Tartalmaz egy cserélhető mini vibrátort alkalmazással vezérelhető funkciókkal, valamint egy Dante II szilikon erekciós gyűrűt és egy Candy csiklóizgatót, amelybe a mini vibrátort be lehet illeszteni. Élvezd a mámorító izgalommal teli előjátékot, valamint az intenzívebb szeretkezést, megéri!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibro-Cockring 579459 Black

    Izgalmas stimuláció NEKI és NEKI.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Trap Black

    Gyönyörű péniszgyűrű a szex szerelmeseinek. A csapda rugalmas és nyújtható, szuper puha szilikonból készült. Nagyon intenzív vibrátorral rendelkezik, amely elosztja a vibrációt a péniszben, és hosszabb ideig fenntartja az erekciót. Ehhez a gyűrűhöz egy belső vibráló golyó tartozik, amely eltávolítható és használható előjátékra, csikló- vagy mellbimbó stimulációra.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    Újraterveztük népszerű MOTOVibe Rev Cockringünket, hogy fantasztikus könnycsepp alakú legyen. Ez a kiegészítés további stimuláló rezgéseket biztosít a golyók és a tengely mentén.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Vibrációs anális stimulátor sima ívű kialakítással, hogy teljesebb érzést nyújtson.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Fokozza csomagját, és hangulatossá tegye ezt a péniszgyűrű/foltstimulátor kombinációval! Kényeztesse magát a perineum intenzív élvezetével, miközben az erekció érzékenysége és időtartama megnő a szilikon pénisz és a gömbgyűrűk szoros ölelésének köszönhetően. Ez a stimuláló péniszgyűrű prémium testbiztos szilikonból készült, amely bársonyosan sima, ftalát- és latexmentes, így magabiztosan játszhat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    A szilikon újratölthető French Kiss™ Enhancer a 12 rezgésfunkció tökéletes keverékét használja egy villódzó ingerlő gyűrűvel, hogy kétszeres térdrázó élvezetet nyújtson. A rugalmas, kettős támasztó gyűrű úgy készült, hogy fokozza az élvezetet a kezdők és az erotika szakértői számára egyaránt.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi tesztreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos likonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Péniszgyűrű, melynek célja, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót. 2 motor 10 erőteljes vibrációs funkcióval további stimulációt biztosít a csikló számára, de ez a gyűrű ideális a herék stimulálására is. Szatén táska jár hozzá tároláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Növelje kedvenc eszközét... A Bcharmed Basic Wave puha, rugalmas gyűrűjét úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a férfiakhoz, miközben a testbiztos szilikon csábítóan csúszik a legérzékenyebb területen. Ez a vízálló élményház stimuláló gerincekkel csiklandozza édes pontját, miközben az 5 funkciós motor uralja a masszázst.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Töltse fel szexuális életét! Az OptiMALE újratölthető Vibráló Péniszgyűrű 7 hatékony beállítással és számos tervezési funkcióval rendelkezik, amelyek optimalizálják és új szintre emelik a mókát a hálószobában.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Lila

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha SVR Misora

    Ragadja meg az égbolt finom, folyamatosan változó színeit

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pepino Premium Vibrating Ring

    Szeretne új dimenziót adni a szexuális életének? Próbálja ki ezt a Pepino vibráló gyűrűt, amely végtelen izgalmat ébreszt Önben a sok izgató kiemelkedésnek köszönhetően. A gyűrű kellemesen puha és rugalmas, ezért kényelmes viselet. Helyezze fel merevedő péniszére, kapcsolja be és élvezze a rezgéseket!

    6 390 Ft

    3 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:282

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.