×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk vibráló

129 - 160 termék, Összesen:178

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Fokozza a közös örömöt ezzel a játékos páros játékkal, amely még nagyobb érzést kelt férfinek – és nőnek is! Keményebben, tovább marad – köszönhetően a rendkívül rugalmas péniszgyűrűnek a szár tövében található szoros illeszkedésnek. Ugyanakkor a csiklóhangulatból származó célzott zümmögés minden lökéssel túlterheli őt!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Hajtsd fel a csúcsra a Magic Motion Cockring Dante-jával!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Ha nem tudsz ellenállni a kakasgyűrű szexuális fokozó erejének, akkor ezt imádni fogod. Maga a gyűrű átöleli a szár tövét, és hosszabb ideig segít megőrizni az erekciót. A selymes szilikon dörzsöli a csiklóját, és intenzív rezgéseket küld a csiklójára és az egész szárra, és csodálatos stimulációt nyújt, mint még soha. A csatlakoztatott lövedék tíz különböző vibrációs mintával büszkélkedhet, így bármilyen érzetet tud nyújtani. Élvezze ezt a kiváló minőségű szilikon kakasgyűrűt megfizethető áron és verhetetlen érzéssel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Az RRRING egyszerre izgalmas, kalandos és szórakoztató. Képzeld el az első randi izgalmát és az izgalmakat, amikor valami új kipróbálásakor kilépsz a komfortzónádból. Merülj mélyre, ki tudja, talán még élvezni is fogod.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Egyszerű, elegáns és hatalmas! A klasszikus Sport Fucker Universal Cockring (évről évre az egyik legkelendőbb termékünk) most már motorral is rendelkezik! Ez a szuper puha szilikon péniszgyűrű 10 rezgési funkcióval kiegészítve zümmögni fog a lökéseivel együtt, stimuláló bizsergést okozva önnek (és adott esetben a partnerének). Az akkumulátor a mellékelt USB töltőkábel segítségével újratölthető, és az egész elég vékony ahhoz, hogy akárhol viselhesse, és a vezeték nélküli távirányítóval aktiválhatja.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Fokozza az élvezetet és hosszabbítsa meg a játékidőt! A Play With Me vibráló C-gyűrűk a tengely alján vagy a golyók alatt viselhetők, és puhák és rugalmasak, hogy mindenkinek kényelmesen illeszkedjenek.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Erős erekció 10 izgalmas vibrációs móddal!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Kiváló szexjáték párok számára, a Happy Rabbit Vibráló Nyúl Péniszgyűrűje két rendkívül rugalmas gyűrűvel rendelkezik a fokozott kitartás érdekében, és nyúl hajtott nyuszifülekkel az intenzív csikló stimuláció érdekében. Fedezze fel 12 rezgésmódját a közös örömökért.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Együtt keresik a boldogságot? Akkor ez a péniszgyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness péniszgyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a péniszgyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    A Romance termékek jellegzetes rubinvörös színűek és luxus megjelenésűek. Kiváló minőségű teljesítménnyel, ahogyan a luxus Dream Toystól elvárható.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    A nagyobb kitartásért és az egyidejű orgazmusért!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    A Rabbit kakasgyűrű 1 sebességes golyóval rendelkezik. A gyűrű szilikonból készült, ezért rendkívül nyújtható. Stimuláló füleivel partnerének is elégedett érzést kelt. Tökéletes neki és neki.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Triple Ball Bangin Vibrating Ring Pink

    Adjon hozzá némi lendületes stimulációt ezzel az egyedülálló vibráló péniszgyűrűvel. Apró roncsgolyók ütögetnek és ugratnak a világon kívüli közösüléshez! A rugalmas, texturált gyűrű szorosan illeszkedik, hogy tovább nehezedjen. A kivehető 10 sebességes golyó szexgépként dübörög, miközben izgalomba hozza a csiklóját. A tengelyed alatt 3 gumival bevont acélgyöngy ringatja és stimulál mindkettőjüket minden káprázatos lökéssel! Élvezze a zuhanyozást ezzel a vízálló szexjátékkal.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    The Crown Jewels Péniszgyűrű - vibráló lengő golyók a King Cock Elite-től a súlyozott lengő vibrációs golyókkal. A golyók valósághű másolatok, amelyek kettős sűrűségű szilikon anyagból készültek, és puha és bőrszerű textúrával rendelkeznek. A belsejében 2 súlyozott golyó található. A vibráló golyók minden egyes lökésnél valósághűen lengenek és az intim területre csapódnak az extra élvezet érdekében.

    41 900 Ft

    15 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Hozzáadtuk ikonikus boldog nyúlfülünket ehhez a karcsú, rugalmas szilikon péniszgyűrűhöz, és ugrásszerűen 30 távirányítós vibrációs módot adtunk neki a határtalan kéz nélküli élvezet érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Érje el szerelmi képességének maximumát a Romerivel, a Latetobed új vibrációs gyűrűjével.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Soft Silicone Stud C-Ring

    A Hidden Desire Stud C-Gyűrű egy kiváló minőségű péniszgyűrű, amely tökéletes a kalandos BDSM játékhoz és a szexi intim felfedezéshez. A gyűrű puha és szuper rugalmas prémium szilikonból készült. Kellemes, szoros illeszkedést kínál ott, ahol a legfontosabb. Menjen keményebben, hosszabban ezzel a kötelező kialakítással, és fedezze fel Rejtett vágyait ezzel a tartós, csúcsminőségű erotikus örömtermékkel.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    A Couples Choice multifunkciós páros vibrátora (pénisz)gyűrűvel és mozgatható vibrációs karokkal rendelkezik. A 3 motor (egy a középső és egy mindkét karban) 10 vibrációs móddal rendelkezik 3 sebességben. Az üzemmódok és sebességek külön-külön vezérelhetők a távirányítóval (hatótávolság: 10 méter) - tökéletes páros játékokhoz!

    36 900 Ft

    13 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    A ROOSTER DRAKE egy dupla, puha szilikon péniszgyűrű vibráló lövedékkel, hogy rezgéseinek örömét nyújtsa Önnek és partnerének. Kialakításának köszönhetően többféleképpen is felfrissítheti magát, így élvezheti a pénisz tövében vagy a herezacskó mögötti rezgéseket. Hordhatja mindkét gyűrűt az egész csomagja (pénisz és herezacskó) mögött úgy, hogy a golyó az erekciós pénisz tövében van, vagy a herezacskó mögött, vagy az egyik gyűrűt az egész csomag körül, a másikat pedig a pénisz vagy a herezacskó körül. Élvezze a felfedezést, hogy maximalizálja örömét. Ez a rugalmas gyűrű többféle hordási lehetőséggel rengeteg szórakozást nyújt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Mindenkinek, aki egyedül vagy partnerrel szeretne új anális érzéseket felfedezni! Az Anal Adventures számos lehetőséget kínál a választásra. Ezek a gyöngyök és a vibráló C-gyűrű nagy teljesítményű, egysebességű golyóval az érzetek és a hosszan tartó élvezet kombinációját kínálják. A selymesen sima tapintású Ultrasilk Szilikon gyönyörűen adja le a rezgéseket.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Duplázza meg örömét, ha felcsúszik a szilikon újratölthető 10 gyöngyös Maximus® gyűrűre. A rugalmas gyűrű merész élvezeti gyöngyökkel van bélelve, tetején pedig egy ugrató, amely a vibráció 12 funkciójának ritmusára ráz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Mindketten élvezhetik az izgalmas játékot, ezzel az egyedülálló vibrátorral pároknak a Cala Azul kollekcióból! A kerek oldal maszturbátorként is használható a gyűrű pénisz köré csúsztatásával.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Play with Me Pleaser Rechargeable C-Ring Purple

    Fokozza az élvezetet és hosszabbítsa meg a játékidőt! A Play With Me vibráló C-gyűrűk a tengely alján vagy a golyók alatt viselhetők, rugalmasak és puhák, méretük mindenkinek kényelmesen illeszkedik. A Play With Me Pleaser erőteljes vibrációval rendelkezik a társas játékhoz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs péniszgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    A vibráló gyűrű, amit szeretett volna, és a kedvenc erotikus játékmárkája tetején.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    A ColorPoP Nagy O 2 dupla vibrációs erekciós gyűrű két erős motorral rendelkezik a kettős hatású érzések érdekében. A párok 3 sebesség- és pulzusbeállítást élvezhetnek felül, és erős és állandó stimulációt alul a maximális elégedettség érdekében a teljes Technicolor-ban. A szupererős, szuperfényes színekkel rendelkező ColorPOP Nagy O 2 a vibráló vibráció tökéletessége!

    12 790 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMama Silicone Vibrating Ring 3cm

    Ó mama! Tudjuk, hogy a jó orgazmusnál kevés jobb dolog van, és a jó szexuális egészség megőrzésének fontossága annak számos előnye miatt: javítja a vérkeringést, javítja a hangulatot, segít elaludni, egészségesen tartja az agyat, természetes fájdalomcsillapító, csökkenti a stresszt, a jó közérzet biztosítása és az érzelmi egészség javítása mellett.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Pénisz-/herékgyűrűt úgy terveztek, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót. 10 erőteljes vibrációs funkció biztosítja a csikló vagy a herék kivételes stimulációját, egyszerű, egyujjas vezérlés a be/ki gomb segítségével. Tároláshoz szatén táska jár hozzá.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Weighted Black

    Cock ring The Crown Jewels - súlyozott lengőgolyók a King Cock Elite-től súlyozott lengőgolyókkal. A golyók valósághű másolatok, amelyek kettős sűrűségű szilikon anyagból készültek, és puha és bőrszerű textúrával rendelkeznek. A belső oldalon 2 súlyozott golyó található. Minden egyes lökésnél valósághűen lengnek és az intim területre csapódnak az extra élvezet érdekében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    A plüss testbiztos szilikon gyűrű javítja az állóképességet és a kerületet, hogy szerelmesed még többet, többet, még többet nyögjön. A rugalmas gyűrűt 5 gyöngy béleli, hogy maximalizálja az érzékenységet és fokozza az érzést az egész péniszben, hogy a férfiak hosszabb ideig, erőteljesebben élvezhessék az élvezetet. Amíg Ön eléri a következő szintű élvezetet, a 12 vibrációs funkció és a szögletes teaser orgazmikus boldogságban hagyja hölgyét. Hölgyeim, míg az ő öröme nő, a tiétek is növekedni fog! Az érzékien kivert stimulátor pontos élvezetet nyújt a legintimebb édes helyeken.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:178

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.