×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk vízálló

33 - 64 termék, Összesen:72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Majestic Duo

    A testbarát szilikonból készült Satisfyer Majestic Duo forgatható hurkának köszönhetően többféleképpen használható. Az innovatív kialakítást intuitív kezelőszervek és intenzív rezgések teszik teljessé.

    19 190 Ft

    7 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • BeauMents Flexxio Blue

    A pár BeauMents Flexxio Kék vibrátora egy többfunkciós, újratölthető univerzális készülék, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tetszik. Ennek érdekében 2 motorral van felszerelve – egy-egy mindkét végén: a motorok az Ön kívánsága szerint külön-külön vagy együtt is használhatók izgalmas stimulációhoz. A Flexxio puha és különösen rugalmas anyagkeverékből készül, így tetszőleges pozícióba hajlítható. Vízálló és 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik. A Flexxio egyszerűen vezérelhető a mellékelt távirányítóval.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Fekete

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Engedje szabadjára orgazmusi potenciálját azzal a játékkal, amely kifejezetten arra készült, hogy erotikus rezgésekkel erősítse golyóit – és soha többé ne foglalkozzon rögtönzött golyózümmögő megoldásokkal! Csúsztasson be a dupla hurokba – az egyik a péniszhez, egy a golyókhoz –, és helyezze be a motort közvetlenül a családi ékszerek mögé, élvezve a krémes szilikon rugalmasságát és textúráját. Válasszon a 9 vibrációs minta közül, hogy megtalálja az optimális ritmust, szóló vagy páros játékhoz, még a víz alatt is, mivel teljesen elmerülhet. Adja át a távirányítót partnerének a meglepetés eleméhez!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • BeauMents Flexxio Purple

    A pár BeauMents Flexxio Blue vibrátora egy többfunkciós, újratölthető univerzális készülék, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tetszik. Ennek érdekében 2 motorral van felszerelve – egy-egy mindkét végén: a motorok az Ön kívánsága szerint külön-külön vagy együtt is használhatók izgalmas stimulációhoz. A Flexxio puha és különösen rugalmas anyagkeverékből készül, így tetszőleges pozícióba hajlítható. Vízálló és 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik. A Flexxio egyszerűen vezérelhető a mellékelt távirányítóval.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    A szilikon újratölthető Dual Clit Flicker a vibráció 7 intenzív funkcióját ötvözi egy erotikusan csapkodó tokkal, hogy dupla térdremegő élményt nyújtson. Ez a kettős méretű stimulátorgyűrű kiválóan alkalmas kezdőknek, akik felpörgetik a dolgokat, vagy erotikus szakembereknek, akik intenzív élvezetet szeretnének adni arzenáljuknak.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Ez az újratölthető péniszgyűrű egy speciális extra gyűrűvel a golyók rögzítésére! A rugalmas, mégis kényelmes szilikon péniszgyűrű és az erőteljes motor tíz külön funkcióval felpörgeti az erekciót, erősebbé és keményebbé téve azt, miközben a rezgések a behatolás közbeni csúcspontra inspirálják partnerét!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Szerelje fel csomagját egy erős szilikon gyűrűvel, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza a tolóerőt egy bársonyos gyűrűvel, amellyel szerelmese nekiütközhet és dörzsölheti! Ez a péniszgyűrű erőteljes vibrációs maggal rendelkezik, amelyet selymes szilikon külső borít a fényűző érzés érdekében – szerelje fel ezt a gyűrűt, és helyezzen kényelmes korlátozást a szárra és a golyószsákra az erekció időtartamának és keménységének növelése érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Élvezze a hosszan tartó és intenzív stimulációt a Hueman kollekció Saturn pénisz és gömbgyűrűjével. A gyűrű korlátozza a véráramlást, ami extra érzékennyé teszi a péniszét és a golyóit az érintésre, és az erekciót keményebbnek és hosszabb ideig tart. A gyűrű 10 különböző vibrációs beállítással rendelkezik (3 sebesség és 7 minta). Szilárd magja puha szilikon bevonattal rendelkezik a kényelmes használat érdekében.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Ez a dupla motoros vibrációs Zeus kakasgyűrű meghosszabbítja és erősebbé teszi az erekciót, és természetfeletti képességet biztosít a tetszésnyilvánításra. A péniszgyűrű felső és alsó részén található két motor érzéki rezgéseket biztosít, amelyek intenzívebb orgazmushoz juttatják Önt és partnerét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    A fényűző, elérhető árú Charged™ sorozat büszkén mutatja be az újratölthető képességet a Screaming O egyik legnépszerűbb játékában, a BigO®-ban, így tökéletes belépő szintű újratölthető vibrációs gyűrű. A vastag, rugalmas péniszgyűrű vibráló motorral, a The Charged™ BigO® egyszerre javítja az erekciót és stimulálja a csiklót.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Erős erekció fantasztikus vibrációkkal!

    20 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Curitis Black

    Fokozza teljesítményét és partnere örömét a hálószobában, ha felcsúszik a legendás fekete szilikon vibrációs kakasgyűrűre. Ez a mesés férfi szexjáték két lefutó csápot tartalmaz, amelyek egy állítható gyűrűt alkotnak, hogy mindig biztonságos és kényelmes legyen; tökéletesen testreszabva a leghatékonyabb használat érdekében.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Keményebb és tartósabb erekcióról és még több stimulációról álmodik? A Neptun rezgő péniszgyűrűvel lehetséges! Helyezze a gyűrűt a pénisz tövébe, amikor a pénisz lankadt. Az erekció során a gyűrű korlátozza a véráramlást a péniszben, ami keményebb és tartósabb erekciót biztosít.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sniper Black

    A testbarát szilikonból készült és 2 hurokkal rendelkezik, amelyek közül az egyik méretre állítható, a Satisfyer Sniper fokozott vérvisszatartást biztosít, hogy meghosszabbítsa a szeretkezést. A kiegészítő rezgések mindkét partnert stimulálják.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs farokgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    Újraterveztük népszerű MOTOVibe Rev Cockringünket, hogy fantasztikus könnycsepp alakú legyen. Ez a kiegészítés további stimuláló rezgéseket biztosít a golyók és a tengely mentén.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vibration Penis Sleeve IV Vibrating Anal Stimulation Black

    Vibrációs anális stimulátor sima ívű kialakítással, hogy teljesebb érzést nyújtson.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi tesztreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos likonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Lila

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    A selymesen sima és plüss szilikon biztonságos a test számára, és a legjobb szexuális játékok kedvelt anyaga. Élvezze a péniszgyűrű és a farokstimulátor kettős fokozását. Miközben fenntartja és fokozza erekcióját, élvezheti a gátra helyezett vibrátorból áradó erőteljes rezgéseket is. Válasszon 3 sebesség és 4 vibrációs minta közül.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The Big O

    A Big O vibrációs péniszgyűrű kétfunkciós motorral és egy rugalmas és szilárd erekciós szalaggal rendelkezik, amely tovább tartja keményebben. Nyomja meg egyszer a gombot az egyenletes és n​u​l​l​a​m erős rezgéshez, és nyomja meg még egyszer, hogy ugratni, kellemesen csiklandozzon, és erőteljes multifunkciós lüktetéssel csiklandozzon.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Kis játék a sokrétű szórakozáshoz!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    A TENGA SVR sorozat új magasságokba emelése az SVR+! Az eredeti SVR sorozatnál 1,5-szer nagyobb teljesítménynek köszönhetően még erősebb érzéseket élvezhet a partnerek élvezetében. Tegye még intenzívebbé a szenvedélyes éjszakákat az SVR+ segítségével.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Az RRRING egyszerre izgalmas, kalandos és szórakoztató. Képzeld el az első randi izgalmát és az izgalmakat, amikor valami új kipróbálásakor kilépsz a komfortzónádból. Merülj mélyre, ki tudja, talán még élvezni is fogod.

    25 590 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Kiváló szexjáték párok számára, a Happy Rabbit Vibráló Nyúl Péniszgyűrűje két rendkívül rugalmas gyűrűvel rendelkezik a fokozott kitartás érdekében, és nyúl hajtott nyuszifülekkel az intenzív csikló stimuláció érdekében. Fedezze fel 12 rezgésmódját a közös örömökért.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    A nagyobb kitartásért és az egyidejű orgazmusért!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Triple Ball Bangin Vibrating Ring Pink

    Adjon hozzá némi lendületes stimulációt ezzel az egyedülálló vibráló péniszgyűrűvel. Apró roncsgolyók ütögetnek és ugratnak a világon kívüli közösüléshez! A rugalmas, texturált gyűrű szorosan illeszkedik, hogy tovább nehezedjen. A kivehető 10 sebességes golyó szexgépként dübörög, miközben izgalomba hozza a csiklóját. A tengelyed alatt 3 gumival bevont acélgyöngy ringatja és stimulál mindkettőjüket minden káprázatos lökéssel! Élvezze a zuhanyozást ezzel a vízálló szexjátékkal.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Duplázza meg örömét, ha felcsúszik a szilikon újratölthető 10 gyöngyös Maximus® gyűrűre. A rugalmas gyűrű merész élvezeti gyöngyökkel van bélelve, tetején pedig egy ugrató, amely a vibráció 12 funkciójának ritmusára ráz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs péniszgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:72

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.