×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

33 - 64 termék, Összesen:100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Növelje kedvenc eszközét... A Bcharmed Basic Wave puha, rugalmas gyűrűjét úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a férfiakhoz, miközben a testbiztos szilikon csábítóan csúszik a legérzékenyebb területen. Ez a vízálló élményház serkentő gerincekkel csiklandozza édes pontját, miközben az 5 funkciós motor uralja a masszázst.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Penis-Ball Divider with Press Studs 7459

    PÉNISZ / GOLYÓ ELOSZTÓ SORGOMBOS. A SÚLYOKAT NEM TARTALMAZZA

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Cock Ring and Ball Stretcher

    Ez a péniszgyűrű és golyós hordágy felhívja a figyelmet a péniszre és a labdákra azáltal, hogy előre tolja őket, és provokatív megjelenést biztosít. A gyűrűktől a golyók és a pénisz kissé megduzzad, így nagyobbak és érzékenyebbek lesznek. A játék puha és rugalmas anyagból készült a tökéletes illeszkedés érdekében, ami kényelmes viseletet biztosít. Használat után tisztítsa meg a péniszgyűrűt és a golyós hordágyat vízzel és játéktisztítóval a jó higiénia érdekében.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Trainer Ring Neon Glow Csillogó

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!      

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Bemutatjuk az Admiral® 2 Ring Set-et, a prémium szilikon erősítők sokoldalú készletét, amelyet az Ön teljesítményének és élvezetének fokozására terveztek. Ez a készlet két fokozatosan méretezett, rugalmas, kényelmes és erős szilikonból készült gyűrűt tartalmaz.

    6 390 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Élvezze a maximális kielégülést, súlyozott, az érzéki örömért.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Clear

    WILLY GYŰRŰ 3-csomagos szuper-sztreccs gyűrű, használja őket egyenként, egymásra rakva vagy rétegesen. Az Oxballs új, szuper-sztreccs 3-csomagos WILLY RINGS cockringjei, a tökéletes gyűrű azoknak a srácoknak, akik tartós, feszes gyűrűt szeretnének – ez nem zselés gyűrű, hanem WILLY utolsó.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Power Clit Phospho - Rezgő gyűrű sötétben világító

    Tapasztalatják meg a közös örömöt a Dorcel csiklóizgató termékével.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners V-shape Ball Splitter

    A Boners V-Shape Ball Splitter egy szilikon játék, amely szétválasztja a golyókat. A szexjátékot a pénisz tövében viselik. A kis gyűrűket a herék körül hordják, ezért húzó- és szorító érzést biztosítanak. Az elosztó a pattanós rögzítőkkel állítható, így biztos lehet a tökéletes illeszkedésben. Ön döntheti el, hogy szűkebben, vagy inkább kicsit lazábban szeretné viselni. A szilikon anyag rugalmas és puha tapintású a nagyszerű viselési kényelem érdekében.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring Double PR12 Clear

    Fedezze fel a tökéletes erőt biztosító PR12-t a herék és a pénisz között, amely a pénisz tövére is érvényes. Hosszabbítsa meg a szórakozást, és tartsa meg az élvezetet ezzel a hipoallergén TPE péniszgyűrűvel a Poweringtől. A POWERING erekciós gyűrűk testbiztosak, biztosan növelik a teljesítményt és fokozzák az élvezetet.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Scrotum Stretching Ring Grey

    Az Alpha™ folyékony szilikon herezacskó gyűrű a kezdőktől az erotika szakértőkig feszesen beburkol az élvezetbe az ultra-plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas folyékony szilikonból készült, egyedi homokóra alakú.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Thimble Black

    Texturált, kellemes és pokolian intenzív fogás! Ez a szilikonból készült hihetetlen gyűrű belső vibráló lövedékkel és mindenhol bordázott textúrával rendelkezik a dupla csiklóélmény érdekében.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    Növelje örömét és merevedési erejét ezzel a sima, kényelmes szilikon pénisz- és golyószíjjal. Könnyen felhelyezhető és könnyen levehető. Húzza át a farkát a gyűrűn, és egyszerűen pattintsa rá a pántot a farkára és a golyókra. A lapos, sima, kényelmes, testbiztos szilikon ott marad, ahovav tette, és megtartja a megnagyobbódást..

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Ez az erőteljes péniszgyűrű tökéletes stimuláns neked és partnerednek! Ezzel a szilikonból készült, nagyon rugalmas farokgyűrűvel hosszan tartó erekciót élvezhetsz, így tovább folytathatod. A tetején egy extra stimulátor található egy kivehető mini golyós vibrátorral, amely stimulálja a csiklót, így a partnered is csodálatos orgazmusban lesz része.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 40mm

    Ez az alumínium péniszgyűrű kényelmes illeszkedéssel és 40 mm átmérőjű. A lapos rész lekerekített sarkaival kényelmes viseletet biztosít, és csak teszi a dolgát.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 45mm

    Ez az alumínium kakasgyűrű kényelmes illeszkedéssel és 45 mm átmérőjű. A lapos rész lekerekített sarkaival kényelmes viseletet biztosít, és csak teszi a dolgát.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Átlátszó

    Készen áll az extrém élvezetre? Akkor feltétlenül próbája ki ezt a péniszgyűrűt, amely most a golyókat szorító szíjjal kapható! A kívánt szilárdságú, kőkemény pénisz garantált eme kütyü használatával.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 50mm

    Ez az alumínium péniszgyűrű kényelmes illeszkedéssel és 50 mm átmérőjű. A lapos rész lekerekített sarkaival kényelmes viseletet biztosít, és csak teszi a dolgát.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs WILLY RINGS 3-pack Cockrings Hot Pink

    WILLY GYŰRŰ 3-csomagos szuper-sztreccs gyűrű, használja őket egyenként, egymásra rakva vagy rétegesen. Az Oxballs új, szuper-sztreccs 3-csomagos WILLY RINGS péniszgyűrűjei, a tökéletes gyűrű azoknak a srácoknak, akik tartós, feszes gyűrűt szeretnének – ez nem zselés gyűrű, hanem WILLY utolsó.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zizi Plasma 2x Ballstretchers ZZ07BK Fekete

    A Zizi péniszgyűrűk és tágítók TPR-ből készültek (termoplasztikus gumi). Minőségi termék.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Fluffer Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz- és labdajáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: péniszgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Cock & Ball Ring Rabbit

    Stimulátor csikló és hüvelygyűrű gerjesztő, mellyel az intim kapcsolataiban az élvezetet az abszolút határokig növelheti.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Tri-Ring Orange

    Az Alpha™ Liquid Silicone Tri-Ring a kezdőktől az erotikus szakértőkig az ultra plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel feszesen beburkol az élvezetbe. A játékos hármas gyűrű rendkívül rugalmas folyékony szilikonból készült, merész 3 gyűrűs kialakítással.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Trap Black

    Gyönyörű péniszgyűrű a szex szerelmeseinek. A csapda rugalmas és nyújtható, szuper puha szilikonból készült. Nagyon intenzív vibrátorral rendelkezik, amely elosztja a vibrációt a péniszben, és hosszabb ideig fenntartja az erekciót. Ehhez a gyűrűhöz egy belső vibráló golyó tartozik, amely eltávolítható és használható előjátékra, csikló- vagy mellbimbó stimulációra.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Dual Cage Ring Black

    Az Alpha™ Liquid Silicone Dual Cage & Ring a kezdőktől az erotika szakértőkig az ultra-plüss, rugalmas fokozó gyűrűvel feszesen beburkol az élvezetbe. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas folyékony szilikonból készült, merész kalitkával és gyűrűvel.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Növelje kedvenc eszközét... A Bcharmed Basic Wave puha, rugalmas gyűrűjét úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a férfiakhoz, miközben a testbiztos szilikon csábítóan csúszik a legérzékenyebb területen. Ez a vízálló élményház stimuláló gerincekkel csiklandozza édes pontját, miközben az 5 funkciós motor uralja a masszázst.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Steel Beaded Silicone Ring Set

    A szenvedélyes acélgyöngyökkel díszített szilikon gyűrűkészlet az eksztázis fokozására, fokozására és fokozására készült. A rugalmas, mégis erős szilikon gyűrűk összenyomnak az erős tartás érdekében, míg a rozsdamentes acél gyöngyök fokozzák az élvezetet

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Cockring Gold Aluminium 40mm

    Ez az alumínium péniszgyűrű kényelmes illeszkedésű és 40 mm átmérőjű. A lapos rész lekerekített sarkaival kényelmes viseletet biztosít, és csak teszi a dolgát.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Professional Steel Rings 5pcs

    5 gyűrű a kakasnak és a labdáknak egy készletben!

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Grabber Red

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz - és golyójáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: péniszgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Sucker Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz- és golyójáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: péniszgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.