×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

33 - 64 termék, Összesen:92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • California Exotics Alpha Scrotum Stretching Ring Grey

    Az Alpha™ folyékony szilikon herezacskó gyűrű a kezdőktől az erotika szakértőkig feszesen beburkol az élvezetbe az ultra-plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas folyékony szilikonból készült, egyedi homokóra alakú.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Ez az erőteljes péniszgyűrű tökéletes stimuláns neked és partnerednek! Ezzel a szilikonból készült, nagyon rugalmas farokgyűrűvel hosszan tartó erekciót élvezhetsz, így tovább folytathatod. A tetején egy extra stimulátor található egy kivehető mini golyós vibrátorral, amely stimulálja a csiklót, így a partnered is csodálatos orgazmusban lesz része.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Átlátszó

    Készen áll az extrém élvezetre? Akkor feltétlenül próbája ki ezt a péniszgyűrűt, amely most a golyókat szorító szíjjal kapható! A kívánt szilárdságú, kőkemény pénisz garantált eme kütyü használatával.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Rock Hard Cock Pipe Black

    Ha a tökéletes támasztógyűrűt keresi a farkához és a labdáihoz, a Rock Hard Cock Pipe a tökéletes választás, hogy extra előnyt biztosítson Önnek! Nyomd ki csomagodat a maximális potenciálra, és élvezd a golyók szoros rántását, miközben keményebb és vastagabb maradsz, mint valaha.

    9 590 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zizi Plasma 2x Ballstretchers ZZ07BK Fekete

    A Zizi péniszgyűrűk és tágítók TPR-ből készültek (termoplasztikus gumi). Minőségi termék.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Fluffer Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz- és labdajáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: péniszgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Precision Ring Grey

    Az Alpha™ folyékony szilikon precíziós gyűrű a kezdőktől az erotikus szakértőkig az ultra plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel feszesen beburkol az élvezetbe. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas, folyékony szilikonból készült, merész kettős gyűrűs kialakítással.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Tri-Ring Orange

    Az Alpha™ Liquid Silicone Tri-Ring a kezdőktől az erotikus szakértőkig az ultra plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel feszesen beburkol az élvezetbe. A játékos hármas gyűrű rendkívül rugalmas folyékony szilikonból készült, merész 3 gyűrűs kialakítással.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Az Alpha™ Liquid Silicone Dual Support Magnum Ring a kezdőktől az erotikus szakértőkig az ultra plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel feszesen beburkol az élvezetbe. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas, folyékony szilikonból készült, merész kettős gyűrűs kialakítással.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha Dual Cage Ring Black

    Az Alpha™ Liquid Silicone Dual Cage & Ring a kezdőktől az erotika szakértőkig az ultra-plüss, rugalmas fokozó gyűrűvel feszesen beburkol az élvezetbe. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas folyékony szilikonból készült, merész kalitkával és gyűrűvel.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    A Hero gyűrű egy állítható péniszgyűrű, amely a pénisz vagy a herék tövéhez rögzíthető. Ez enyhe nyomást biztosít, amely fenntartja a vérkeringést, hogy megerősítse az erekciót és késleltesse az ejakulációt. A péniszgyűrű puha tapintású, kényelmes viselet és minden méretre állítható.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcharmed Basic Wave Orchid

    Növelje kedvenc eszközét... A Bcharmed Basic Wave puha, rugalmas gyűrűjét úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a férfiakhoz, miközben a testbiztos szilikon csábítóan csúszik a legérzékenyebb területen. Ez a vízálló élményház stimuláló gerincekkel csiklandozza édes pontját, miközben az 5 funkciós motor uralja a masszázst.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Grabber Red

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz - és golyójáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: péniszgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Triple Ball and Cock Ring

    Péniszgyűrű két gyűrűvel a herék számára (egyenként kb. 3 cm-es, rugalmas). A péniszgyűrű a csúszó gyöngy segítségével állítható. Teljes hossza kb. 13 cm. Fekete. Anyaga: szilikon, ABS.

    9 590 Ft

    5 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Sucker Black

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz- és golyójáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: péniszgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Purple

    Ha nem tudsz ellenállni a kakasgyűrű szexuális fokozó erejének, akkor imádni fogod ezt a nyúl kakasgyűrűt. Maga a gyűrű átöleli a szár tövét, és hosszabb ideig segít megőrizni az erekciót. A selymes szilikon dörzsöli a csiklóját, és intenzív rezgéseket küld a csiklójára és az egész szárra, és csodálatos stimulációt nyújt, mint még soha. A csatlakoztatott lövedék tíz különböző vibrációs mintával büszkélkedhet, így bármilyen érzetet tud nyújtani. Élvezze ezt a kiváló minőségű szilikon kakasgyűrűt megfizethető áron és verhetetlen érzéssel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Cradle Black

    A Renegade gyűrűk meghosszabbítják az élvezetet és izgalmat adnak a napnak. Rugalmas és kényelmes – a gyűrűk rugalmasak és sok mérethez illeszkednek.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Metal Cockrings Tube with Ball Ring 7446

    Luxus kiegészítő péniszhez és herékhez.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Ha nem tudsz ellenállni a kakasgyűrű szexuális fokozó erejének, akkor ezt imádni fogod. Maga a gyűrű átöleli a szár tövét, és hosszabb ideig segít megőrizni az erekciót. A selymes szilikon dörzsöli a csiklóját, és intenzív rezgéseket küld a csiklójára és az egész szárra, és csodálatos stimulációt nyújt, mint még soha. A csatlakoztatott lövedék tíz különböző vibrációs mintával büszkélkedhet, így bármilyen érzetet tud nyújtani. Élvezze ezt a kiváló minőségű szilikon kakasgyűrűt megfizethető áron és verhetetlen érzéssel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Rock Solid Brushed Alloy Cockring Extra Large

    A rendkívül könnyű és varratmentes szálcsiszolt alumínium gyűrű nagyon tartós. A nyakörvhöz hasonlóan ez a gyűrű is 0,75 hüvelykes mélységgel tolja előre a csomagot, és maximalizálja a megjelenést. A Dura technológiához illeszkedő anyagok nemcsak az idő próbáját, hanem a kopást is kiállják. A Rock Solid kakasgyűrűk a minőséget ötvözik és kényelem a legjobb teljesítmény érdekében.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    A Rabbit kakasgyűrű 1 sebességes golyóval rendelkezik. A gyűrű szilikonból készült, ezért rendkívül nyújtható. Stimuláló füleivel partnerének is elégedett érzést kelt. Tökéletes neki és neki.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Tight Fluffer Red

    A Mister B Tight a Mister B legújabb pénisz- és golyójáték-kollekciója. Többféleképpen is használhatóak: péniszgyűrűként vagy golyós hordágyként, ahogy tetszik. Európában készült, kiváló minőségű, rugalmas és kényelmes TPR-ből.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Big Ox Cockring Eggplant Ice

    Mindegy, hogy marhabőrű domborulatot keres a szíjhoz, egy keményebb kaszt, amivel betömhet egy éhes lyukat, vagy egyszerűen csak szeret horgonyzógyűrűt viselni a kibaszott dögös megjelenésért...

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring III Black

    Ha nem tudsz ellenállni a kakasgyűrű szexuális fokozó erejének, akkor imádni fogod ezt a nyúl kakasgyűrűt. Maga a gyűrű átöleli a szár tövét, és hosszabb ideig segít megőrizni az erekciót.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Cock Ring With Steel Core

    Élvezze a keményebb és tartósabb erekciót, az intenzív orgazmust és az extra stimulációt ezzel a különleges péniszgyűrűvel a Boners kollekcióból. A gyűrű puha szilikonból készült, és két acél résszel rendelkezik a belsejében.

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Rock Solid Brushed Alloy Cockring Medium

    A rendkívül könnyű és varratmentes szálcsiszolt alumínium gyűrű nagyon tartós. A nyakörvhöz hasonlóan ez a gyűrű is 0,75 hüvelykes mélységgel tolja előre a csomagot, és maximalizálja a megjelenést. A Dura technológiához illeszkedő anyagok nemcsak az idő próbáját, hanem a kopást is kiállják. A Rock Solid kakasgyűrűk a minőséget ötvözik és kényelem a legjobb teljesítmény érdekében.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Alpha All Star Ring Orange

    Az Alpha™ Liquid Silicone All Star Ring a kezdőktől az erotikus szakértőkig az ultra plüss, rendkívül rugalmas fokozógyűrűvel feszesen beburkol az élvezetbe. A játékos gyűrű rendkívül rugalmas, folyékony szilikonból készült, merész kettős gyűrűs kialakítással.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:92

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.