×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

65 - 96 termék, Összesen:186

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Love Connection – Ez a többutas vibrációs gyűrű távirányítóval a tökéletes örömfokozó. Egyedülálló nyitott C-alakú kialakításával, rugalmas testével és erőteljes kettős motorjaival ez a vibrációs gyűrű intenzív rezgéseket biztosít a hihetetlen érzés érdekében.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    A szilikon újratölthető Dual Clit Flicker a vibráció 7 intenzív funkcióját ötvözi egy erotikusan csapkodó tokkal, hogy dupla térdremegő élményt nyújtson. Ez a kettős méretű stimulátorgyűrű kiválóan alkalmas kezdőknek, akik felpörgetik a dolgokat, vagy erotikus szakembereknek, akik intenzív élvezetet szeretnének adni arzenáljuknak.

    25 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Ez az újratölthető péniszgyűrű egy speciális extra gyűrűvel a golyók rögzítésére! A rugalmas, mégis kényelmes szilikon péniszgyűrű és az erőteljes motor tíz külön funkcióval felpörgeti az erekciót, erősebbé és keményebbé téve azt, miközben a rezgések a behatolás közbeni csúcspontra inspirálják partnerét!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    A Velv'Or JBoa egy teljesen állítható péniszgyűrű, amelyet arra terveztek, hogy összehúzza a pénisz tövénél, ami szuper kemény, tartós erekciót, valamint eufórikus magömlést eredményez.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Élvezze a hosszan tartó és intenzív stimulációt a Hueman kollekció Saturn pénisz és gömbgyűrűjével. A gyűrű korlátozza a véráramlást, ami extra érzékennyé teszi a péniszét és a golyóit az érintésre, és az erekciót keményebbnek és hosszabb ideig tart. A gyűrű 10 különböző vibrációs beállítással rendelkezik (3 sebesség és 7 minta). Szilárd magja puha szilikon bevonattal rendelkezik a kényelmes használat érdekében.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs 360 2-Way Cockring and Ballsling Fekete

    A változatosság az élet fűszere, és az Oxballsnál szeretünk új, csúnya játékmódokat bemutatni. A 360 az új, két egyben kakaskarikánk és golyós hevederünk, amely felfrissíti a húst, és terhelésről terhelésre fúj.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibrating Double Ring Blue

    Dupla gyűrű az extra illeszkedésért!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    A Thor of Feelztoys vibráló pénisgyűrű meghosszabbítja és erősebbé teszi az erekciót, erős rezgésekkel rendelkezik, és használható egyéni vagy páros játékhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Vibrating Cock Ring

    Élvezze a hosszan tartó erekciót és az intenzív stimulációt ezzel a stílusos és fantasztikus vibráló kakasgyűrűvel a Hueman kollekcióból. A játék puha szilikonja nagyon kényelmes. A vibrátor 10 különböző rezgésmóddal rendelkezik, köztük 4 sebességgel és 6 mintával, amelyek mindegyike egyszerűen állítható a vezeték nélküli távirányítóval.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Ez a dupla motoros vibrációs Zeus kakasgyűrű meghosszabbítja és erősebbé teszi az erekciót, és természetfeletti képességet biztosít a tetszésnyilvánításra. A péniszgyűrű felső és alsó részén található két motor érzéki rezgéseket biztosít, amelyek intenzívebb orgazmushoz juttatják Önt és partnerét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Tailslide 2.0 Cocksling Black

    A Sport Fucker azonnal követte a Tailslide 1.0 hatalmas sikerét a Tailslide 2.0 kiadásával, egy hosszabb gömbnyújtó hozzáadásával, hogy még érzékibb legyen.

    34 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Vibrating Strap-on Cockring

    A Hueman vibráló cockring kötelező darabja a gyűjteményében. A véráramlás korlátozásával a gyűrű nagyobb élvezetet, erősebb és tartósabb erekciót biztosít, és intenzívebb orgazmusban csúcsosodik ki.

    23 990 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Strukturált péniszhüvely tömör anyagból készült hegyével (kb. 2,30 cm/ 0,91 hüvelyk) és vibrációs golyóval. A hegy vizuális kiterjesztést biztosít, és minden lökéssel intenzíven stimulálja partnerét. A 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkező csiklóstimulátor kifinomult elégedettséget biztosít a partner számára. A nyújtható szilikon a legjobb illeszkedést kínálja péniszéhez. Tároláshoz szatén táska jár hozzá.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Erős erekció fantasztikus vibrációkkal!

    20 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Keményebb és tartósabb erekcióról és még több stimulációról álmodik? A Neptun rezgő péniszgyűrűvel lehetséges! Helyezze a gyűrűt a pénisz tövébe, amikor a pénisz lankadt. Az erekció során a gyűrű korlátozza a véráramlást a péniszben, ami keményebb és tartósabb erekciót biztosít.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Cruiser Ring PF Blend Clear

    A tökéletes péniszgyűrű, amelyre mindig is vágyott, végre elkészült! Ez a gyűrű se nem túl puha, se nem túl kemény, egyszerűen tökéletes tervezésű és illeszkedésű.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Az Armor Tug egy karcsúbb és vékonyabb változata a bestseller Cock Armournak. Továbbfejlesztett erekció, intenzívebb orgazmus!

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Bonemaker 3-Pack Cockring Kit Black

    A BONEMAKER 3-pack a három legjobb gyűrűnk a csont 3-szorosára… 3 módja annak, hogy megfogja a csomagját… vagy a golyóit… vagy mindkettőt.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sniper Black

    A testbarát szilikonból készült és 2 hurokkal rendelkezik, amelyek közül az egyik méretre állítható, a Satisfyer Sniper fokozott vérvisszatartást biztosít, hogy meghosszabbítsa a szeretkezést. A kiegészítő rezgések mindkét partnert stimulálják.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Cock Chute Black

    Ha könnyű golyójátékra vágyik, de nem akar teljes nyújtást vagy teljes szétválást, a Cock Chute gondoskodik róla! A 100%-ban folyékony szilikonból készült, így rendkívül puha, és éppen a megfelelő nyúlást és feszességet biztosít, a Cock Chute egy péniszgyűrűt (1,5" átmérőjű) egy kis nyújtással és elválasztással kombinálja a golyók számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Az ALLSLING minden, amit az eredeti COCKSLING dizájnunkban szeretsz, de vastagabb, puhább és még többet nyújt a golyóidért.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs farokgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is!      

    17 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    A szilikon újratölthető French Kiss™ Enhancer a 12 rezgésfunkció tökéletes keverékét használja egy villódzó ingerlő gyűrűvel, hogy kétszeres térdrázó élvezetet nyújtson. A rugalmas, kettős támasztó gyűrű úgy készült, hogy fokozza az élvezetet a kezdők és az erotika szakértői számára egyaránt.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 7X Silicone C-Ring with Vibrating Taint Stimulator

    Fokozza csomagját, és hangulatossá tegye ezt a péniszgyűrű/foltstimulátor kombinációval! Kényeztesse magát a perineum intenzív élvezetével, miközben az erekció érzékenysége és időtartama megnő a szilikon pénisz és a gömbgyűrűk szoros ölelésének köszönhetően. Ez a stimuláló péniszgyűrű prémium testbiztos szilikonból készült, amely bársonyosan sima, ftalát- és latexmentes, így magabiztosan játszhat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Powersling Cocksling & Ballstretcher Clear

    A POWERSLING egy limitált kiadású kakasfiú, amelyet a mi megszűnt, legkelendőbb NUTSLING-ünk mintájára készítettek.

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Péniszgyűrű, melynek célja, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót. 2 motor 10 erőteljes vibrációs funkcióval további stimulációt biztosít a csikló számára, de ez a gyűrű ideális a herék stimulálására is. Szatén táska jár hozzá tároláshoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Jewelled Golden Donut Cockring 55mm

    Arany fánk kakasgyűrű széles, ovális keresztmetszetű strasszokkal - nehéz, varrat nélküli kakasgyűrű erősen polírozott rozsdamentes acélból. Az ovális keresztmetszetnek köszönhetően ez a gyűrű könnyen áthúzható.

    17 590 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxus bőrkiegészítő péniszhez és herékhez.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Kis játék a sokrétű szórakozáshoz!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:186

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.