×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

65 - 96 termék, Összesen:110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    A selymesen sima és plüss szilikon biztonságos a test számára, és a legjobb szexuális játékok kedvelt anyaga. Élvezze a péniszgyűrű és a farokstimulátor kettős fokozását. Miközben fenntartja és fokozza erekcióját, élvezheti a gátra helyezett vibrátorból áradó erőteljes rezgéseket is. Válasszon 3 sebesség és 4 vibrációs minta közül.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    A Pussy & The Knight bemutatása. A Pussy & The Knight vibráló páros gyűrűt a párokat szem előtt tartva tervezték. Eltolja a párgyűrűt attól függően, hogy éppen milyen pozícióban van, hogy a játék mindig feldobja mind az ő, mind az övét. A Pussy & The Knight könnyű, és 10 különböző üzemmóddal rendelkezik, hogy mindenki igényeinek megfeleljen.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    A TENGA SVR sorozat új magasságokba emelése az SVR+! Az eredeti SVR sorozatnál 1,5-szer nagyobb teljesítménynek köszönhetően még erősebb érzéseket élvezhet a partnerek élvezetében. Tegye még intenzívebbé a szenvedélyes éjszakákat az SVR+ segítségével.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Hajtsd fel a csúcsra a Magic Motion Cockring Dante-jával!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Egyszerű, elegáns és hatalmas! A klasszikus Sport Fucker Universal Cockring (évről évre az egyik legkelendőbb termékünk) most már motorral is rendelkezik! Ez a szuper puha szilikon péniszgyűrű 10 rezgési funkcióval kiegészítve zümmögni fog a lökéseivel együtt, stimuláló bizsergést okozva önnek (és adott esetben a partnerének). Az akkumulátor a mellékelt USB töltőkábel segítségével újratölthető, és az egész elég vékony ahhoz, hogy akárhol viselhesse, és a vezeték nélküli távirányítóval aktiválhatja.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cock Rings 60 pack

    Egy péniszgyűrű minden péniszhez!

    50 900 Ft

    19 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Nexus Forge Vibrating Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Erősítse meg erekcióját ezzel az állítható, vibráló kakasgyűrűvel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod blueMotion NEX|3 Blue

    Új design az új élményekért! Ismerje meg a NEX|3-at, egy innovatív avantgárd dizájnt, amely mindkét partner számára közös örömet biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Kiváló szexjáték párok számára, a Happy Rabbit Vibráló Nyúl Péniszgyűrűje két rendkívül rugalmas gyűrűvel rendelkezik a fokozott kitartás érdekében, és nyúl hajtott nyuszifülekkel az intenzív csikló stimuláció érdekében. Fedezze fel 12 rezgésmódját a közös örömökért.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Triple Play Black

    Ez egy Triple Play! Ez a távirányítós Cock Ring három erőteljes vibrációs motorjával bizonyítja, hogy a jó dolgok hármasban jönnek létre. A bársony sima szilikonból készült, patkó alakú gyűrű 9 vibrációs sebességgel és mintával stimulál, míg rugalmas gyűrűje a hosszabb, erősebb erekciót támogatja. Tökéletes az elkényeztető egyéni foglalkozásokhoz és a partnerek öröméhez. A játék szabadsága!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ohnut Wider Soft Buffer Rings Set of 4 Sage

    A puha, rugalmas és nagyon kényelmes Ohnut egy egyszerű és kényelmes mód a beállításra, amikor a behatolás túl mélynek tűnik (eep!). A 4 egymásba nyíló gyűrűből készült, így személyre szabhatja a mélységet – az érzés feláldozása nélkül.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker MOTOVibe Pulse Vibrating Cock Ring Black

    Ebben mindenből van egy kicsi. Van egy folyékony szilikon péniszgyűrű, egy here rángató és egy csiklandozó, mindez egy kényelmes, újratölthető felszerelésben! A vezeték nélküli távirányítóval és a vékony profillal ott izgathatja fel magát, ahol csak akarja.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog Remote Control Vibrating Penis Ring Purple

    A távirányítós vibrációs péniszgyűrű tökéletes szexjáték, amely némi izgalmat ad szerelmi életéhez. Akár egyedül, akár partnerrel használja, ez a gyűrű 12 különböző rezgésmódot kínál, hogy kielégítse igényeit. Ez a puha és bőrbiztos szilikonból készült, egyedi kialakítású, teljesen vízálló gyűrű, ami azt jelenti, hogy zuhanyozásba vagy fürdőkádba viheti a szórakozást.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Hozzáadtuk ikonikus boldog nyúlfülünket ehhez a karcsú, rugalmas szilikon péniszgyűrűhöz, és ugrásszerűen 30 távirányítós vibrációs módot adtunk neki a határtalan kéz nélküli élvezet érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim His Ringness The Earl Round Cock Ring 55mm Brushed

    Elfogadja a kihívást, hogy ringbe szálljon az Ő Ringness The Earl-lel? 260 grammos súlyával ez a péniszkarika könnyű, de erős benyomást kelt. A csúcsformájú és kiváló minőségű tiszta sebészeti rozsdamentes acélból készült, ez az erotikus ékszer tiszteletet vált ki magának.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Bunny Buzzer Deep Teal

    Fedezze fel az örömszerzés lehetőségeit a Bunny Buzzer segítségével. Ez a rugalmas kakasgyűrű bársonysima szilikonból készült, szorosan és kényelmesen illeszkedik, tökéletes a hosszabb, erősebb erekció támogatására. A vibráló nyuszigolyó érzést és stimulációt ad Önnek és partnerének. A játék szabadsága!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson FirmTech Performance Ring

    A FirmTech eredeti szerelőgyűrűje személyre szabott kényelmet és illeszkedést biztosít a végső élvezet és teljesítmény érdekében a technológiai gyűrűnkből származó technológiai adatok nélkül. A „szex” a gyűrű aszimmetrikus reteszelő-hurkos kialakításában található, ami megkönnyíti a fel- és leszállást az érzékeny anatómia körül.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO x Diesel TOR 2

    Mutogassa magát a hálószobában vagy azon kívül a szezon szexesszériájának viselésével, egy teljesen vízálló, vibráló páros gyűrűvel, amely könnyen kezelhető kezelőfelülettel és hat stimulációs móddal rendelkezik. A LELO x Diesel TOR™ 2 egyméretű gyűrű kényelmes, mégis erőteljes érzést nyújt, és mindkét partner számára biztosítja a szükséges gyönyörfokozást. Ez az a feljavítás, amire várt. Minden TOR™ 2 egy gyönyörű díszdobozban, szatén tároló tasakban kerül forgalomba.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prowler RED Stainless Steel Magnetic Ring 20mm

    A mágnesesség, vagy szereted, vagy utálod. Nos, mi szeretjük, és úgy gondoljuk, hogy a párod is. párni ki ezt a mágneses pészgyűrűt a játékához, amelyik érintett partner élményét fokozza. kész stílusos, diszkrét és bármilyen mérethez tökéletes.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Ramrod Adjustable Vibrating Cockring with Remote Black

    Bemutatjuk a tökéletes élvezetfokozót a pénisztulajdonosok számára - a Dream Toys híres Ramrod címkéjétől származó, állítható vibráló kakast távirányítóval! Ezt a karcsú és stílusos péniszgyűrűt úgy tervezték, hogy páratlan érzéseket nyújtson, és új magasságokba emelje az örömöt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 7X Vibrating Silicone Ball Sack

    Azok számára, akik szeretik stimulálni a golyóikat, ez a vibráló szilikon golyós zsák csak nekik készült! A rugalmas, selymesen sima szilikonzsák némi vízalapú síkosító segítségével közvetlenül a golyóira csúszik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Rise Smart Wearable Cockring Black

    A Magic Rise egy tökéletes kettős gyűrű a szerelem megosztásához és a szexjelzés érzékeléséhez a párok számára a kényelem és a biztonság érdekében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Cobra King Golden C-Ring

    Lepje meg partnerét ezzel a királyi Cobra King gyűrűvel! A gyűrű arany kobrakígyóval és izzó vörös szemekkel lenyűgözi majd őt - és a nadrágban lévő kígyó is jól néz ki vele! Nemcsak gyönyörű látványt nyújt, de segít abban is, hogy tovább tartsa az erekciót, így fokozottabb szexuális élményekben lehet része.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The Big Bang Black

    Bemutatunk egy egyedülálló gyűrűkialakítást, amely szuper kényelmes és vadul izgató. Az állítható szilikonpántok húzózsinórként körbefogják, és két rozsdamentes acélgolyóval fejeződnek be, amelyek mozgás közben lógnak és masszíroznak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Enhance Vibrating Cock and Ball Toy

    A szilárd, mégis rugalmas pénisz- és golyógyűrű keményebb és hosszabb ideig tart. Hat erős rezgési mód biztosítja az érzéseket a viselőjének vagy partnerének, attól függően, hogy hogyan viseli.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha SVR Kasumi

    Ragadja meg az égbolt finom, folyamatosan változó színeit.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Vibe Endurance Kit

    A Bathmate Vibe Endurance Kit a tökéletes férfi teljesítménycsomag, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a férfiaknak elérni a szexuális állóképesség új magasságait.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Mr & Mrs Vibe Black Onyx

    Ez a távirányítós, puha szilikon vibrációs kakasgyűrű egy pár titkos partnere lesz!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Just Right Black

    Ez a C-gyűrű további kerületet biztosít a rugalmas, javító hüvelynek köszönhetően, és jól érzi magát. Növelje az állóképességet és az érzést a rugalmas szilikon dupla gyűrűkkel, amelyek a pénisz és a golyók köré tekerik a megfelelő feszességet biztosítva. Ha partnerjáték közben viseli, partnere további stimulációt élvezhet a két erőteljes motor által kibocsátott mély vibrációból.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Plug & Tug Black

    Tapasztaljon meg egyszerre két intenzív örömérzetet ezzel a vibráló dugó és péniszgyűrű kombinációval, amely finom zümmögést kölcsönöz a perineumnak. Két rugalmas szilikon gyűrű kényelmesen visszatartja a tengelyeket és a golyókat, míg a keskenyen kúpos dugó rugalmasságot biztosít a maximális könnyedség érdekében. Az összekapcsolt vezeték biztosítja a biztonságos visszavételt.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Saddle Up Black

    Nyergelj fel ezzel az innovatív péniszgyűrűvel és körméretnövelővel, amely meghúzó zsinórral rendelkezik az egyéni illeszkedés érdekében. Az elülső gyűrű tartja a helyén a rugalmas vibrációs szárat, a nyuszi füle pedig egyszerre nyújt intenzív rezgést a kettős motoros élmény érdekében.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou App Series Panty Vibrator with App Double Layer Silicone Red

    Az Intoyou® App Series egy avantgárd és kortárs vonalat képvisel, amely kivételes módon zökkenőmentesen ötvözi a dizájnt és a technológiát. Merüljön el egy egyedülálló élményben, miközben felfedezi fejlett technológiájú játékaink kínálatát.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.