×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed - Kettős Péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Az élet az adok és kapok öröméről kell hogy szóljon- nincs is jobb hely ezen egyensúly számára, mint a hálószoba.

    21 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Engedje át magát a végső élvezetnek az Admiral® Liquid Silicone Vibrating Perineum Massager & Ring gyűrűvel, egy szilikon rezgésfokozóval és szennyeződés-masszírozóval, amely számos funkciót kombinálva felejthetetlen élményt nyújt.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Motor Vibrating Ring Black

    A rezgő kakasgyűrű csomós kialakítással nemcsak a férfi állóképességének meghosszabbításában segít, hanem a női csikló stimulálásában is, ami hosszabb és erősebb erekciót eredményez. Használható péniszgyűrűként, férfi vibrátorként, csiklóvibrátorként, mellbimbóvibrátorként és anális stimulátorként. Péniszgyűrű férfiaknak örömére.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Steel Power Tools Ballstretcher 33mm

    A Ballstretcher a minőségi Steel Power Tools márkától egy karcsú, modern dizájnú és kiváló minőségű rozsdamentes acél játék. Ez a termék egy izgalmas kiegészítője minden játékgyűjteménynek, és lehetővé teszi néhány csintalan BDSM praktika kivitelezését. A Ballstretcher kivitelezése teljesen biztonságos. Fedezze fel a vad örömöket a Steel Tools-szal!

    20 790 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual Motor 3in1 Penis Enhancer & Vibrating Ring with Remote Control Black

    Egyedi dizájnú kakaskarika vibrátor szexjáték pároknak: a férfiaknak készült kakaskarika szexjáték ergonomikus kialakítású, tökéletes szögben, két rugalmas gyűrűvel rendelkezik, egy a nyélhez és egy a táskádhoz, amelyek erős stimulációt adnak és lassítják a vérkeringést flow-t, aminek köszönhetően a nagyfiú azonnal hosszára és kerületére nő, mint valaha, így elősegítheti a tökéletes szexuális élményt a párok gyűrűs szexjátékával, rendkívül szexuálisan.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Az igazi élvezetek forrása! Ezzel a felcsatolható műpénisszel garantált a dupla élvezet! A kisebb felső karika péniszgyűrűként, míg az alsó tágasabb heregyűrűként szolgál.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Fekete

    Érezze a lebegést a Monarchdal, egy hordható pillangó-hangulattal, amely a csiklót repíti, és stimuláló rezgéssel burkolja be a környező érzékeny területet. A híres pillangós masszírozó – a párok klasszikus kedvence – után megtervezett Monarch a kéz nélküli intimmasszázst ötvözi az extra erõsítéssel a csodálatos élmény érdekében.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Adja meg férfiasságának érzéki fejlesztését a Mighty One-val. Kellemesen rugalmas, gyűrűnk minden mérethez alkalmazkodik, és átöleli a péniszét, vérpangást hozva létre a hosszabb élvezet és az érzéki állóképesség érdekében.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    A Signet Ring bordázott szerkezete, alkalmazásvezérlése és puha szilikonja igazi szemet gyönyörködtetővé varázsolja. A véráramlás korlátozásával a készülék nemcsak késlelteti az ejakulációt, hanem mindkét partnert intenzív rezgéssel stimulálja.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    A férfiak biztosan élvezni fogják a pénisz teljes hosszában mindenféle izgalmas érzést ezzel a Páros Stimulátor Gyűrűvel. A gyűrű használatával a pénisz érzékenyebbé válik, késlelteti az orgazmust és hosszabb ideig tart az erekció.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Clear

    Egy év tesztelés és méretre iagzítás után végre elkészült az új játékszer végleges változata.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Double Diver Pink

    Háromszorozza meg az élvezetet a hálószobában, ha belecsúszik a szilikon újratölthető Double Diver™-be. Míg a rugalmas gyűrű szorosan tart, az izgalmas szonda és a dübörgő teaser teljes kontaktus stimulációt biztosít.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Jammy Cock Ring Vibrator with Clitoral Stimulator Black

    A Jammy egy kakasgyűrűs vibrátor hármas gyűrűs kialakítással, amely biztonságos illeszkedést biztosít a pénisz körül. A három gyűrű a tengely köré illeszkedik, és hosszabb ideig keményebben tartja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Pénisz-/herékgyűrű, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót csiklócsiklóval. 10 erőteljes vibrációs funkció kivételes stimulációt biztosít.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    A Sport Fucker™ Switch Hitter mindig biztosítja az alapokat. Ez a puha-selymes-rugalmas szilikon péniszgyűrű és golyó nyújtó többféleképpen viselhető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    A Velv'Or JBoa egy teljesen állítható péniszgyűrű, amelyet arra terveztek, hogy összehúzza a pénisz tövénél, ami szuper kemény, tartós erekciót, valamint eufórikus magömlést eredményez.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro Cock & Clit Sleeve Black

    Strukturált péniszhüvely tömör anyagból készült hegyével (kb. 2,30 cm/ 0,91 hüvelyk) és vibrációs golyóval. A hegy vizuális kiterjesztést biztosít, és minden lökéssel intenzíven stimulálja partnerét. A 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkező csiklóstimulátor kifinomult elégedettséget biztosít a partner számára. A nyújtható szilikon a legjobb illeszkedést kínálja péniszéhez. Tároláshoz szatén táska jár hozzá.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Az Armor Tug egy karcsúbb és vékonyabb változata a bestseller Cock Armournak. Továbbfejlesztett erekció, intenzívebb orgazmus!

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Liquid Silicone Cock Chute Black

    Ha könnyű golyójátékra vágyik, de nem akar teljes nyújtást vagy teljes szétválást, a Cock Chute gondoskodik róla! A 100%-ban folyékony szilikonból készült, így rendkívül puha, és éppen a megfelelő nyúlást és feszességet biztosít, a Cock Chute egy péniszgyűrűt (1,5" átmérőjű) egy kis nyújtással és elválasztással kombinálja a golyók számára.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Az ALLSLING minden, amit az eredeti COCKSLING dizájnunkban szeretsz, de vastagabb, puhább és még többet nyújt a golyóidért.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs farokgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Együtt keresik a boldogságot? Akkor ez a péniszgyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness péniszgyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a péniszgyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    A Romance termékek jellegzetes rubinvörös színűek és luxus megjelenésűek. Kiváló minőségű teljesítménnyel, ahogyan a luxus Dream Toystól elvárható.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    The Crown Jewels Péniszgyűrű - vibráló lengő golyók a King Cock Elite-től a súlyozott lengő vibrációs golyókkal. A golyók valósághű másolatok, amelyek kettős sűrűségű szilikon anyagból készültek, és puha és bőrszerű textúrával rendelkeznek. A belsejében 2 súlyozott golyó található. A vibráló golyók minden egyes lökésnél valósághűen lengenek és az intim területre csapódnak az extra élvezet érdekében.

    41 900 Ft

    15 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Endless Desires Enhancer Blue

    A szilikon újratölthető végtelen vágyfokozó 12 intenzív vibrációs funkciót ötvöz egy bordázott kakashüvellyel az erőteljes térdremegő élvezet érdekében. A stimulátorhüvely nagyszerű azoknak a kezdőknek, akik az ugratós fittekkel szeretnék megfűszerezni a dolgokat, vagy az erotikaszakértőknek, akik dübörgő vibrációkkal szeretnének intenzív élvezetet adni arzenáljukhoz.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Ikonikus boldog nyúlfüleinket egy erőteljes, 12 funkciós vibrációs péniszgyűrűvel kombináltuk, hogy izgalmas stimulációt és vibrációt biztosítsunk kettőnek.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prowler RED Magnetic 38mm Ring

    Növelje a szár minden érintésének és ütésének érzését a könnyen használható, könnyen felhelyezhető péniszgyűrűvel. A gyűrű két darabból áll, melyek mágnesesen rögzülnek a helyükre, hogy szilárd kört hozzanak létre a pénisz körül.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Dual Ring Pink

    A CalExotics szilikon újratölthető pillangó kettős gyűrűje az ecstasy felé repíti Önt és szeretőjét. Az erőteljes pillangó teaser kettős támasztógyűrűvel, villódzó pillangóval és 12 térdrázó vibrációs funkcióval rendelkezik. Ez a kettős erősítő gyűrű tökéletesen párosul egy merész pillangóval, csapkodó szárnyakkal és villódzó antennákkal.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BIG-D Shaft Grip Cockring Clear

    A BIG-D péniszgyűrű vastag, szuperpuha, gumiszerű flexTPR, amely elég nagy ahhoz, hogy a pénisze és a golyói köré tekeredjen, és mindent felfelé és kifelé toljon a legnagyobb "D" megjelenésért és érzésért... de a BIG-D-nek a tetején is vannak markoló karimák, amelyek összenyomják a szerszáma alját a még nagyobb, keményebb extra D-ért.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs BIG-D Shaft Grip Cockring Black

    A BIG-D cockring vastag, szuperpuha, gumiszerű flexTPR, amely elég nagy ahhoz, hogy a péniszed és a golyóid köré tekeredjen, és mindent felfelé és kifelé toljon a legnagyobb "D" megjelenésért és érzésért... de a BIG-D-nek a tetején is vannak markoló karimák, amelyek összenyomják a tengelyed alját a még nagyobb, keményebb extra D-ért.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prowler RED Magnetic 33mm Ring

    Növelje a szár minden érintésének és ütésének érzetét a könnyen használható, könnyedén felhelyezhető péniszgyűrűvel. A gyűrű két darabból áll, amelyek mágnesesen rögzülnek a helyükre, hogy szilárd kört hozzanak létre a pénisz körül.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.