×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Rezgő és erekciós gyűrűk

1 - 32 termék, Összesen:53

  1. 1
  2. 2
  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Cock & Ball Ring with RC Butt Plug Black

    A Rebel RC Butt Plug-os Cock and Ball Ring egy kombinált kakas és golyós gyűrű csatlakoztatott vibrációs anális csatlakozóval, amely távirányítóval vezérelhető, és 15 méteres hatótávolságának köszönhetően akár partnerrel is.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY NOS Black

    Ez az álom: te és a partnered egymás karjaiban, az örömök táplálják egymást. Szerezzen extra kemény erekciót, amely meghaladhatja az extra mérföldet, vagy érezze az élvezet borzongását a csiklón keresztül. Az izgalmak mindaddig jönnek, amíg egyszerre mindketten el nem érik azt a fajta orgazmust, amitől csillagokat láttok.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Duplázd meg az örömet és a mókát a távirányítható dupla penetrátorral! Élvezze a kettős behatolás gyönyörét!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Back It Up Black

    Ez az egyedülálló távoli vibrációs dugó és gyűrű kombináció két erős motorral rendelkezik, amelyek együtt működnek a tengelyben és az alapban. Az állítható C-gyűrűs karok 3 különböző pozíciót kínálnak, míg az izzódugó felül és alul elkeskenyedik egy biztonsági alappal, amely összekapcsolódik, és egy sima, rugalmas formát alkot.

    33 900 Ft

    25 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FirmTech Performance Ring

    A FirmTech eredeti szerelőgyűrűje személyre szabott kényelmet és illeszkedést biztosít a végső élvezet és teljesítmény érdekében a technológiai gyűrűnkből származó technológiai adatok nélkül.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Zene, hang és játékok a vibráció távolról vagy helyszínen történő szabályozásához

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Ring Around The Rosy Blue

    Tapasztaljon meg többet, mint egy élvezettel teli zsebet ezzel a rugalmas dupla C-gyűrűvel, rugalmas labdacsiklandóval és texturált stimulátor kombinációval, amely erőteljes kettős motoros rezgéseket biztosít.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Ez az álom: te és a partnered egymás karjaiban, az örömök táplálják egymást. Szerezzen extra kemény erekciót, amely meghaladhatja az extra mérföldet, vagy érezze az élvezet borzongását a csiklón keresztül. Az izgalmak mindaddig jönnek, amíg egyszerre mindketten el nem érik azt a fajta orgazmust, amitől csillagokat láttok.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Fából készült pilóta a csuklóhoz és a herezacskóhoz, kihajtható csuklóval és zárható lakattal.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring - Rezgő gyűrű Fekete

    Az SVR egy nagy teljesítményű, csendes, újratölthető és vízálló farokgyűrű, melyet elegáns tervezése tesz egyedivé.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Az Armor Tug bemutatja ezt az erotikus gyűrűt, amely egy 14 cm-es kerületű análdugóval kapható. Együttesen okoznak a viselőnek hihetetlen izgalmat és beteljesülést. A pánt elkülöníti a péniszt és a herezacskót és láthatóan megemel. Anatómiai mércéket követ a kialakítása, tehát tökéletesen illeszkedik.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    A Benedict olyan motorral érkezik, amitől biztosan beremeg a térde. Intenzív rezgéseket hoz létre a boldogító stimuláció érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anbiguo Arkadio Glands & Perineum Stimulator Watchme Wireless Technology Compatible Black

    Az ARKADIO termékcsalád olyan funkciókat tartalmaz, amelyekkel még soha nem találkoztunk péniszstimulátorban: mind a makk, mind a gáton történő nagy kaliberű stimulációra tervezték. Nyolc rezgési móddal, szupererős motorral és szuper puha tapintású szilikonnal rendelkezik, ráadásul ergonomikus kialakítású a biztonságos és kényelmes használat érdekében. Kezdőknek és tapasztaltabb felhasználóknak egyaránt tökéletes. Ez a masszírozó új dimenziót ad az örömszerző ülésekhez, mind egyedül, mind kísérettel. Ezenkívül kompatibilis az új Watchme távirányító technológiával.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    A Fun Bag egy here- és péniszstimulátor, amely javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A vibrációs gyűrű rendkívül rugalmas és kényelmes viselet. Hatékonyan stimulálja a heréket, a péniszt és a gátat. A Fun Bag könnyen viselhető a golyók köré tekeredő nyél alján. A péniszgyűrű köre Ø 3,3 cm.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Engedje szabadjára orgazmusi potenciálját azzal a játékkal, amely kifejezetten arra készült, hogy erotikus rezgésekkel erősítse golyóit – és soha többé ne foglalkozzon rögtönzött golyózümmögő megoldásokkal! Csúsztasson be a dupla hurokba – az egyik a péniszhez, egy a golyókhoz –, és helyezze be a motort közvetlenül a családi ékszerek mögé, élvezve a krémes szilikon rugalmasságát és textúráját. Válasszon a 9 vibrációs minta közül, hogy megtalálja az optimális ritmust, szóló vagy páros játékhoz, még a víz alatt is, mivel teljesen elmerülhet. Adja át a távirányítót partnerének a meglepetés eleméhez!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dupla Behatoló péniszgyűrűk kialakítása az Ön extrém öröméért

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sacdbling-2 Cocdbling Ballbag Átlátszó

    A legkeresettebb SACKSLING dizájnunkat választottuk, és még könnyebbé és testesebbé varázsoltuk… bemutatjuk a SACKSLING 2-t. Csakúgy, mint az eredetiben, a SACKSLING 2-ben is van egy beépített COCKSLING, amely egy sima, rugalmas zsákká formálva a labdák számára... garantálja a diók még soha nem tapasztaltak ehhez hasonlót…

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Ball Sling Fekete

    Ha rajong a mi legkeresettebb SACKSLING-ünkért, de magas és szűk zacskókkal rendelkezik, vagy jobban szeretné fogni a finomságokat… akkor szeretni fogja az új dizájnt, a NUTTER-t.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Szerelje fel csomagját egy erős szilikon gyűrűvel, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza a tolóerőt egy bársonyos gyűrűvel, amellyel szerelmese nekiütközhet és dörzsölheti! Ez a péniszgyűrű erőteljes vibrációs maggal rendelkezik, amelyet selymes szilikon külső borít a fényűző érzés érdekében – szerelje fel ezt a gyűrűt, és helyezzen kényelmes korlátozást a szárra és a golyószsákra az erekció időtartamának és keménységének növelése érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sacdbling-2 Cocdbling Ballbag Fekete

    A legkeresettebb SACKSLING dizájnunkat választottuk, és még könnyebbé és testesebbé varázsoltuk… bemutatjuk a SACKSLING 2-t. Csakúgy, mint az eredetiben, a SACKSLING 2-ben is van egy beépített COCKSLING, amely egy sima, rugalmas zsákká formálva a labdák számára...  garantálja a a diók még soha nem tapasztaltak ehhez hasonlót…

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Prowler RED Stainless Steel Magnetic Ring 30mm

    A Prowler RED rozsdamentes acél mágneses golyós hordágy 30 mm-es méretben tökéletes játék pároknak vagy akár egyéni használatra is. Könnyen használható és kényelmes, viselje szex közben vagy mindennapi tevékenységei során.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Hozza lendületbe szexuális játékát ezzel a vadonatúj ELECTROSHOCK játékcsaláddal!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Men 28X G-Shaft Silicone Cock Ring with Remote Black

    Adj egy kis extra stimulációt a szenzációs szólójátékodhoz! Ez a G-shaft szilikon péniszgyűrű prémium szilikonból készült, és a fej fölé nyúlik, hogy kényelmesen viselhető legyen a tengely mentén. Az erőteljes vibráló motor 4 sebességet és 7 rezgésmintát biztosít, amelyek a kis gombokkal vagy az elemmel működő távirányítóval változtathatók! IPX5 vízálló technológiával tervezték, így ellenáll az erős vízsugaraknak is! Minden használat után töltse fel teljesen a vibráló gyűrűt a mellékelt USB-kábel segítségével.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Magic Candy & Dante Kit II

    Egyszerre öröm a nőnek, a férfinak és mindkettőjüknek! Nagyon sok szexi szórakozásban lesz részed ezzel a készlettel, hidd el nekünk. Tartalmaz egy cserélhető mini vibrátort alkalmazással vezérelhető funkciókkal, valamint egy Dante II szilikon erekciós gyűrűt és egy Candy csiklóizgatót, amelybe a mini vibrátort be lehet illeszteni. Élvezd a mámorító izgalommal teli előjátékot, valamint az intenzívebb szeretkezést, megéri!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    BUZZFUCK Vibráló kakaskakas a Hünkyjunktól

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Töltse fel szexuális életét! Az OptiMALE újratölthető Vibráló Péniszgyűrű 7 hatékony beállítással és számos tervezési funkcióval rendelkezik, amelyek optimalizálják és új szintre emelik a mókát a hálószobában.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    A Pussy & The Knight bemutatása. A Pussy & The Knight vibráló páros gyűrűt a párokat szem előtt tartva tervezték. Eltolja a párgyűrűt attól függően, hogy éppen milyen pozícióban van, hogy a játék mindig feldobja mind az ő, mind az övét. A Pussy & The Knight könnyű, és 10 különböző üzemmóddal rendelkezik, hogy mindenki igényeinek megfeleljen.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    A selymesen sima és plüss szilikon biztonságos a test számára, és a legjobb szexuális játékok kedvelt anyaga. Élvezze a péniszgyűrű és a farokstimulátor kettős fokozását. Miközben fenntartja és fokozza erekcióját, élvezheti a gátra helyezett vibrátorból áradó erőteljes rezgéseket is. Válasszon 3 sebesség és 4 vibrációs minta közül.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Hajtsd fel a csúcsra a Magic Motion Cockring Dante-jával!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Egyszerű, elegáns és hatalmas! A klasszikus Sport Fucker Universal Cockring (évről évre az egyik legkelendőbb termékünk) most már motorral is rendelkezik! Ez a szuper puha szilikon péniszgyűrű 10 rezgési funkcióval kiegészítve zümmögni fog a lökéseivel együtt, stimuláló bizsergést okozva önnek (és adott esetben a partnerének). Az akkumulátor a mellékelt USB töltőkábel segítségével újratölthető, és az egész elég vékony ahhoz, hogy akárhol viselhesse, és a vezeték nélküli távirányítóval aktiválhatja.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:53

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.