×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek rózsaszín

1 - 32 termék, Összesen:53

  1. 1
  2. 2
  • Lovense Lush Bullet Vibrator

    Lush egy vibrátor korlátlan vibrációs lehetőségekkel, amelyet okostelefon, karóra vagy hangutasítás alapján távolról is ellenőrizhet. Egyedülállóknak, pároknak, diszkrét nyilvános hancúrozásra és távkapcsolatok felpezsdítésére tervezve.

    63 900 Ft

    48 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jimmyjane Apex Pink

    Az Apex® okkal a legkeresettebb termékünk. Négy erőteljes motorral, három szívómintával, hét nyelvmozgásos mintával, tíz vibrációs mintával és a g-pont stimuláló fogantyújával ez a játék minden, amit keres, és még sok más.

    66 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Wand Massager Rózsaszín

    A világ legerősebb masszírozója. A Doxy egy a világ legerősebb hálózatról üzemeltetett vibrátorai közül. 2013-ban indult útjára, azóta pedig egyre több rajongóra tett szert. Tökéletes mindenki számára, aki szeret kísérletezni. Ez egy nehéz, erőteljes, de teljesen szabályozható intim masszírozó.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    A biztonságos mágneses fedő biztosítja, hogy a játék a helyén maradjon használat közben, és stimulálja a csiklóját, miközben sétál, ül, táncol vagy fekszik. Kiváló választás ingerléshez vagy teljes orgazmushoz, függetlenül attól, hogy milyen környezetben találja magát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Ditto+ Cosmic Pink

    A Ditto+ az alapvető anális dugó, egy kicsi, de erős vibrátor sima, kúpos fejjel és rugalmas alappal a könnyű használat és a célzott élvezet érdekében. Puha szilikon bevonatú, vízálló és újratölthető, a Ditto+ mindent megtesz, amire szüksége van – és minden teszttípus számára további élvezetet biztosít.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Nora Vibrator

    Az eredeti Bluetooth Rabbit vibrátor.

    84 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Kényeztesse magát a pumpálásban, nyalással és vibrációval, mint még soha! Ehhez a mini tapadójátékhoz 2 különböző méretű csésze tartozik, amelyek a csiklóhoz vagy a mellbimbóhoz illeszkednek. Az átlátszó csésze sima, szilikon gyűrűvel rendelkezik, amely megtartja a tömítést és a nyomást, miközben automatikusan szívódik. A játéknak nyalónyelve is van, és 10 nyalási és rezgési mód közül választhat! Teljesen újratölthető, USB-kábellel jár a két használat közötti újratöltéshez. Prémium minőségű, ftalátmentes szilikonból készült.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U 10x Evoke Ergo-Fit Remote Control Inflatable Vibrating Silicone Strapless Strap-On

    A bordákkal ellátott párna a csikló boldogságát nyújtja, miközben hozzáér. Eközben minden lökés a hosszú, sima tengelyt a partnerükbe küldi. Az ívelt vége a G-pontot vagy a P-pontot célozza meg közvetlen stimuláció céljából. A nagyobb kényelem érdekében a vezeték nélküli távirányító lehetővé teszi a felfújás funkció és a nagy teljesítményű kettős motorok működtetését. Fedezze fel a 3 rezgési sebességet és 7 pulzációs mintát minden partner számára. Még vízálló is a nedves, forró szórakozáshoz a fürdőben, zuhanyzóban vagy medencében.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Gyro Vibe Pink

    A nagy intenzitású forgatások nagy intenzitású élvezetet biztosítanak! Ez az erőteljes hangulat enyhén ívelt, texturált szárat kínál, a talpán robusztus forgó golyóval, amely minden rendkívüli mozgást létrehoz. Használja a harmonika stílusú tapadókorong-alapot a játék rögzítéséhez, majd engedje szabadjára az erőt! Ha a motor ilyen erős, mindössze 3 sebességre van szüksége – a többit bízza a fantáziájára. Vízálló, könnyen tisztítható és újratölthető.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Tapasztalja meg a végső diszkrét élvezetet a Jive by We-Vibe™ bluetooth vezérlésű viselhető vibrátorral. Élvezze a kéz nélküli játékot egyedül vagy partnerével az ingyenes We-Connect™ alkalmazással.

    84 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iRide Pink

    Lovagoljatok, ringatjátok vagy kanalazzátok! Az iRide egy erőteljes új mozgásszer a játékokban. Tested mozgásával irányítod a ritmust, a sebességet és az érzést, felszabadítva a kezed fontosabb, izgalmasabb dolgokra! Még két egymástól függetlenül vezérelt, 3-szintű vibrációs terület is található, amelyek közvetlenül a két legerogénebb zónára irányulnak! A természetesen ívelt kialakítás érzéki, ritmikus mozgást tesz lehetővé, míg a párnázott párna puha, sima futást tesz lehetővé. Átlátszó csomagban kerül forgalomba. A játékok számára ismert legjobb minőségű anyagokból készült, így kényelmesen felszerelheti az iRide-ot, és eksztázisba ringathatja magát.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Pink

    A CSIGA VIBRÁTORT szakemberek hozták létre, és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul.

    79 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY MiSS Bi Rózsaszín

    MISS Bi - ez a vibrátor egyesíti a fenomenális csikló stimulációt és a G-pont közvetlen ingerlését. A két külön állítható motor garantáltan elhozza Önnek a csúcspontot!

    57 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó minden pontján.

    69 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Jöjjön hangulatba az új Club Vibe 3.OH vibrátorral, amely egy diszkrét hordozható bugyi vibrátor.

    79 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Az egyre népszerűbb blueMotion NEX|1 (2. generáció) most kisebb, karcsúbb, erősebb motor, és testbiztos szilikonból készült.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MyMagicWand Wand Massager - Masszázsfej Rózsaszín

    Yme bemutatjuk a legerősebb vibrátort a piacon: MyMagicWand. Erőteljes motorja és számos felhasználási módja, mint például az izmok masszírozása és erogén zónák stimulálása, senkinek nem fog csalódást okozni! Próbáld ki bátran, és élvezd!

    63 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    A We-Vibe Rave 2-t a tiszta élvezetre tervezték, a G-pontot és a hüvelynyílást célozza meg kielégítő vibrációkkal az intenzív csúcspont érdekében. Csavart élvezeti formája, sima szilikonja és állítható illeszkedése felejthetetlen élményt biztosít.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Az iVibe Select iWand a klasszikus pálcás masszírozót a játékdobozból a többdimenziós élvezeti eszközzé emeli. Az optimális izgalomra tervezett 7 vibráló és pulzáló masszázsminta mellett a szilikon iWand gyengéd melegítő hatással is rendelkezik, amely lassan felmelegíti a szilikon pálcafejet kellemes, testbiztos hőmérsékletre. Az iWand a melegítési és rezgési móddal együtt vagy egyenként is használható.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gballs 3 App Petal Rose

    A Gvibe Gballs 3 egy fejlett és továbbfejlesztett személyi izomtréner okostelefonos vezérléssel. Kegel edzés a Gballs 3-mal egyszerű, könnyed és játékos. Nem kell erre sok időt szánni, csak napi fél órát és 3-4 hét múlva már igazi változásokat láthatunk. A Gballs 3 azt kínálja, amit a hagyományos hüvelygolyók nem – visszajelzések, amelyek segítenek megérteni, mit és hogyan kell csinálni a kegel-izmokkal.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cerise

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Durex Play Ride & Vibe Vibrating Stroker

    Puha, texturált, bordázott. 3 nyalás, 7 vibrációs mód, MAX gomb, amelyet a robbanásszerű orgazmus elérésére terveztek. Rugalmas ujjú, minden mérethez jó. 60 perc. legalább a zavartalan szórakozásért. USB töltő akkumulátor. Vízálló és könnyen tisztítható.

    55 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Lovelife Krush App Connected Bluetooth Kegel Pink

    Az egyik legsokoldalúbb alkalmazáshoz csatlakoztatható játék a piacon. A Lovelife krush egy Bluetooth®-kompatibilis, behelyezhető örömgolyós távirányítós játék, valamint egy intelligens Kegel edző. Ez a játék elnyerte a Best of Show díjat a Consumer Electronics Show-n 2016-ban a digitális egészség és fitnesz kategóriában.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic My G Pink

    A My-G a kettős stimuláció játéka. Az új technológiák segítségével a My-G egyedülálló és újszerű mozgásokkal rendelkezik, amelyek ideálisak a G-pont stimulálásához. Egyedülálló pulzációkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy egy teljesen újfajta maszturbációt ismerjünk meg. Továbbá a My-G rendelkezik innovációval, amellyel sikerült egy újfajta szívást kifejleszteni teljesen izgalmas.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Gvibe Greal Mini Fuchsia

    A Gvibe forradalmi Bioskin anyaga úgy érzi és úgy reagál, mint a hús. Szinte hihetetlen, hogy ennek a szexjátéknak az anyaga mennyire valósághű. Új csúcsot értünk el a masszírozó anyagok evolúciójában, amikor megalkottuk a „BIOSKIN”-t. A lehető legközelebb van az emberi testhez.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Curve Vibrator Pink

    Fedezze fel a Snail Vibe Curve-t, amely ergonomikus formával a G-pont stimulálásához, texturált klitoriszfejjel és kényelmes fogantyúval rendelkezik. Tapasztald meg az innovatív Slide'n'Roll technológiát, amely szinkronizálja a klitorális és a hüvelyi orgazmust a páratlan élvezetért.

    89 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • JimmyJane Form 2 PRO Pink

    Az örömök legjobb eladója visszatért – és erősebb, mint valaha. Az új mágneses USB töltőkábel öt rezgési móddal és öt intenzitási fokozattal rendelkezik, a Form 2 Pro kettős motoros kialakítása erőteljesen masszírozza, stimulálja és izgatja a csiklóját, és eléri az eufórikus csúcspontot.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Feisty Pink

    Bemutatjuk a Feisty – Pillow Talk tolóerős vibrátorát, amely nem ismer határokat! A Feisty a tökéletes vibrátor azok számára, akik egyedi élményre vágynak. A hihetetlenül behelyezhető tolótengely 2 sebességgel és 3 dinamikus rezgéssel és tolóerővel rendelkezik a megállás nélküli élvezet érdekében. Élvezze a puha szilikon anyagát, amely testbiztosan használható minden kényes területen. A stílusos, párnázott texturált fogantyú kényelmes fogást és könnyű manőverezést tesz lehetővé. Levehető kupakkal is rendelkezik, amely vakító Swarovski kristállyal van kiegészítve a diszkrét tárolás és utazási/higiéniai célok érdekében.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Puissante Coco Pink

    Fedezze fel új vibrátort, egy igazi wellness-kiegészítőt. Mivel nagyon puha és sokoldalú, kiválóan alkalmas arra, hogy valóban kapcsolatba kerüljön önmagával.

    82 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Eve Heating Licking Vibrator Light Pink

    A ZALO EVE Oral Pleasure Vibrátor az Aurora sorozatból úgy lett kialakítva, hogy fokozza az intim élvezetet sokoldalú formájával és egyedülálló mozgásával, amely egy igazi nyalogató nyelv érzetét utánozza.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:53

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.