×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek sima California Exotics

65 - 96 termék, Összesen:108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Az Optimum Power® Masturball™ egy teljesen önálló vibrációs teljesítményű simogató, amely 10 vibrációs funkcióval, 3 funkcióval szenzációs kompresszióval és nyomásérzékeny csiklandozó párnákkal van felszerelve a teljesen testreszabható simogatási élmény érdekében. A nyomásérzékeny szorítópárnák minden mozdulattal testreszabják a feszességet, miközben a különféle funkciók csiklandoznak és új csúcspontok felé viszik.

    50 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Wristband Remote Curve Black

    A Karkötő Távirányítós Hajlított egy erőteljes bugyi teaser játékosan diszkrét csuklópánt-vezérlővel párosítva a kalandvágyó élvezeteket keresőknek. A stílusos, mégis diszkrét csuklópántos vezérlő segítségével Ön vagy szerelmese egy gombnyomással könnyedén szabályozhatja a vibráció intenzitását.

    41 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vigyen egy kis varázslatot hálószobájába az Elbűvölt Izgatóval. Vezesse magát az élvezetek csodaországába a 4 tengelyforgató funkcióval, 4 tolóműködési funkcióval és 12 kényeztető vibrációs funkcióval. A rugalmas nyél és a villódzó nyuszi csiklandozó hajlik és együtt mozog a testével, hogy intenzív G-pont és csikló stimulációt biztosítson.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Élvezze a korlátlan csábító élvezetet az erőben gazdag Foreplay Frenzy Bunny stimulátorral. Az erotikus kontúrú hangulatot a maximális kényelem, a kiterjesztett hatótávolság és a testeddel való rugalmas mozgás érdekében alakították ki, valamint egy ívelt, hangsúlyos G-pont precíziós hegye és egy ergonomikusan kialakított csiklócsiklandozó gombócokkal rendelkezik.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Legyen felpezsdítve az erőteljes játékos élményért a Hype Dual Wand segítségével. Ez az intenzív nyúl vibráció 2 intenzív vibrációs motorral, villódzó nyuszi csiklandozóval és 10 erőteljes vibrációs funkcióval rendelkezik. Küldjön nagy intenzitású élvezetet az egész testébe a két erőteljesen stimuláló motorral. Az egyszerűen érinthető gombok lehetővé teszik a vibrációs motorok önálló vezérlését.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pulsating Venus G Pink

    A világhírű Venus Butterfly® kollekció ismét megcsinálta ezt egy érzékien dübörgő szondával és 12 intenzív vibrációs funkcióval. Tárd ki a szárnyaidat, és ingerelj útközben is az elragadó, akár 10 méteres (32,5 láb) hatótávolságú távirányítóval!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    A CalExotics nagy szilikon felfújható dugó egy egyedülálló anális szonda felfújható testtel, könnyen összenyomható izzóval és levehető tömlővel. A gonoszul izgalmas szonda akkor is felfújva marad, ha a tömlőt leválasztják! Az ecstasy felfújásához egyszerűen csatlakoztassa a tömlőt, és nyomja meg a könnyen összenyomható izzót.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Silicone Love Probe Black

    Használja ki a Silicone Love Probe™-t, egy fokozatos, hajlékony dugót szív alakú ujjhurokkal, amelyet szeretettel terveztek az intenzív hátsó ajtó stimuláció érdekében. A szilikon anális szonda izgalmas anális élményt nyújt a kúpos tetejétől lefelé a rugalmas, többszintes száron.

    9 590 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cheap Thrills The Three Way Skin

    Adja át magát egy életre szóló fantáziának a Cheap Thrills® The Three Way maszturbációs simítóval. Hozza ki mindkét világból a legjobbat a hátsó ajtó elülső részének lenyűgöző, kétvégű kialakításával. Az egyedi textúrájú kamra és az ultra puha, rugalmas PureSkin® anyag élethű érzéssel vonja be a szerszámot.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Back End Chubby Pink

    A szemérmes kezdőtől az erotikus szakértőig a Hátsó Vég Pufók mindenki számára készült, aki érzékien valósághű élményre vágyik. A valósághű műpénisz rugalmas anyagból készült tapadókorongos talppal a szenzációsan valósághű stimuláció érdekében.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Készüljön fel a rock and rollra a P-Rock™ prosztata masszírozóval. Ez az új, innovatív prosztata masszírozó férfiaknak tökéletes szexjáték, akár egyedül, akár játszótárssal. Egyedülálló, ívelt kialakítása ideális a prosztata és a here egyidejű stimulálására, ezért készüljön fel arra, hogy teljesen feldobja az elméjét!

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Cheap Thrills The Queen Mars Green

    Az élvezet egy teljesen új galaxisába csapjon be, ha becsúszik a Cheap Thrills® The Queen of Mars simogatóba. A zárt végű kialakítás kiváló szívóerőt biztosít, míg az egyedi textúrájú kamra és az ultrapuha, rugalmas PureSkin® anyag élethű érzést kelt.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Cheap Thrills The She Devil Red

    Adja át magáta legbűnösebb fantáziáidnak, és nézze, ahogy szenvedélyei lángra lobbannak a Cheap Thrills® The She Devil strokerrel. A zárt végű kialakítás kiváló szívást biztosít, míg az egyedülállóan texturált kamra és az ultra puha, rugalmas PureSkin® anyag élethű érzéssel izgat.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Ultimate Douche Clear - análzuhany (beöntés)

    A CalExotics® Ultimate Douche ™ pontosan olyan,mint a leírása - egy ultimát anális zuhany.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultimate Douche Pink

    Az Ultimate Douche™ egy nagy teljesítményű újrafelhasználható zuhanyrendszer minden örömre vágyó embernek. A nagy teljesítményű rendszer egy átlátszó palackot, csúszós applikátor hegyet és többirányú szondát tartalmaz. Soha többé ne aggódjon amiatt, hogy az apró balesetek elrontják a hangulatot, inkább hagyja, hogy a könnyen használható átlátszó palack kiváló tisztítási élményt nyújtson.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Az Eclipse Probe egy érzéki szilikon szonda, amelyet azért hoztak létre, hogy megkönnyítse az izgalmas anális élvezetet. Míg az ergonomikus kialakítás és a plüss szilikon lehetővé teszi, hogy könnyedén játszhasson, a forgó hegy és a 12 erőteljes rezgési funkció földrengető élvezetet nyújt.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Red Hot Ember

    Diszkrét "bárhová megy" masszírozó, amely minden zamatos vágyat kielégítő örömmel elégít ki. Igen, ez egy Red Hot, amely minden kívánságra felmelegíti a hőt. Az intenzív 10 funkciós motor és a kanyargós test, amely illatmentes, nem porózus és hipoallergén prémium szilikonból készült, így nem szenvedsz hiányt a legjobb minőségben az élvezetből. 

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Ultimate Douche Blue

    Az Ultimate Douche™ egy nagy teljesítményű újrafelhasználható zuhanyrendszer, amely minden örömre vágyó embert megalkotott. A nagy teljesítményű rendszer egy átlátszó palackot, csúszós applikátor hegyet és többirányú szondát tartalmaz. Soha többé ne aggódjon amiatt, hogy apró balesetek elrontják a hangulatot, inkább hagyja, hogy a könnyen használható átlátszó palack kiváló tisztítási élményt nyújtson.

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Admiral Anal Training Set Blue

    Merülj el az élvezetek eddig feltérképezetlen területein az Admirális edzőkészlettel. Ez az izgalmas anális edzőkészlet 2 ergonomikusan ívelt anális dugót tartalmaz, könnyű húzógyűrűvel és szilárd, rugalmas tapintással.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hide & Play Lipstick Red

    DISZKRÉT, IGÉNYTELEN, DE Ó, IZGALMAS! A szuperdiszkrét Hide & Play™ masszírozó úgy néz ki, mint egy tubus rúzs levehető fedéllel, meg minden! De ne hagyd, hogy kis mérete megtévesszen. Ez a szexi kis titkos masszírozó 8 különböző funkcióval rendelkezik: vibráció, lüktetés és eszkaláció.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Nézze meg, ahogy a Naughty Bits™ Bad Bitch™ ajakrúzsvibrátor feldobja új kedvenc árnyalatát! A káprázatos arany rúzs dizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan halk volfrámmotor úgy készült, hogy izgalmassá tegye a kalandokat, bárhová is visznek.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it barátnője a Slay® #CharmMe segítségével. Ez a teljesen szilikon kivitel egy rugalmas mini vibrációs masszírozó játék felnőtteknek, teljes testet rezgéssel. Az USB-s újratölthető eszköz 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót biztosít, egy ultrapuha, ultrakompakt eszközbe csomagolva, amely 3,75 hüvelykes átmérőjű. Ez az óceán mozgása, nem a hajó mérete, és ez az eszköz rezonálja ezt a frekvenciát, hogy nagyon-nagyon igaz!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Vigyázzon, a Naughty Lippstick vibrátor csintalan és ügyes. Az éles, fekete rúzsdizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan csendes volfrámmotor arra készült, hogy izgalomba hozza, bárhová is viszik a kalandok. A szögletes csúcs arra készült, hogy tűpontos stimulációt vagy teljes érintkezéses pulzálást biztosítson kedvenc élvezeti pontjainak. Az  elpiruló kezdők és az erotika szakértői is imádni fogják az erőteljes rezgéseket, amelyeket a suttogóan csendes motor bocsát ki.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Blackout Eyemask Black

    A sokoldalú Scandal® Blackout Eye Mask tökéletes szemfedő minden kalandor számára, aki az érzékszervi játékokat szeretné felfedezni vagy egy nagyszerű éjszakai pihenést szeretne élvezni. Adja át magát szerelme minden vágyának, és fokozza az érzést minden alkalommal, amikor felveszi ezt a dizájnos brokát maszkot. A puha, kétrétegű maszk teljes elsötétítési élményt nyújt az érzékenység fokozása, az izgalom és az élvezet fokozása érdekében.

    9 590 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kyst Lips Pink

    Nem számít, merre viszi az utazása, élvezze az „én időt” a Kyst™ Lips Mini Massagerrel. A nagy teljesítményű mini Liquid szilikon golyó 10 vibrációs funkcióval, dús ajkak hegyével és hajlékony testtel rendelkezik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Wristband Remote Soft Kegel Black

    Felkészült és készen áll a következő medencefenék-edzésre, a Wristband Remote Ultra-Soft™ Kegel rendszer azért van itt, hogy intenzívebbé tegye edzési rutinját. A e​r​a​t CalExotics kizárólag nőkből álló termékfejlesztő csapata ismét megtette ezt egy ultra-soft™ dupla Kegel vibrátor megtervezésével, amely 12 intenzív vibrációs funkcióval, plüss szilikon felülettel és 32,5 lábnyi távirányítóval rendelkezik, amely ugyanolyan kényelmes, mint izgalmas.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics 5pcs Wearable Dilator Set

    Revitalizálja és erősítse meg a hüvelyizmokat a kontúros She-Ology™ 5 részes hordható hüvelytágító készlettel. Az egyedi tervezésű, 5 részes tágítókészletek ergonomikusan íveltek és fokozatosan méretezettek, hogy lehetővé tegyék p​o​s​u​e​r​e a finom tágítást. A prémium szilikon szondák ívelt talppal rendelkeznek a gyengéd behelyezés és stimuláció érdekében, párosítva egy mini golyóval a fokozott érzés érdekében!

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kegel Training Set Lemon

    Revitalizálja és erősítse meg a szerelmi izmokat az egyedülálló 2 részes Citrom Kegel Edzőkészlettel. Adja meg a medencefenék izmait az általuk vágyott edzésnek 6 fokozatosan súlyozott edzővel, hogy finoman növelje az edzés intenzitását és a szexuális élvezetet. A 2 részes készlet egy 60 g-os és 100 g-os súlyt és egy u​r​n​a teljes edzésprogramot tartalmaz.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kegel Training Set Mango

    Revitalizálja és erősítse meg a szerelmi izmokat az egyedülálló 3 részes Lemon Kegel edzőkészlettel. Adja meg a medencefenék izmait 3 fokozatosan súlyozott edzővel, hogy finoman növelje az edzés intenzitását és a szexuális élvezetet. A 3 részes készlet egy 45 g-os, 60 g-os és 75 g-os súlyt és egy teljes edzésprogramot tartalmaz.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Kegel Training Purple 3 pcs

    Feszítse és tonizálja a medencefenék izmait mindössze napi 5 perc alatt a CalExotics Kegel Training 3 darabos készlettel. Adja meg a medencefenék izmainak azt a tréninget, amire már régóta vágytak, 3 fokozatosan súlyozott edzőeszközzel, amelyek finoman növelik a gyakorlatok intenzitását és a szexuális élvezetet.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    A kényeztető French Kiss™ Charmer egy utazásra kész, villódzó nyelvű ugrató az érzéki stimulációra. A kompakt masszírozó csak az ujjai közé illeszkedik, hogy erőteljes villódzó élményt nyújtson a 12 érzéki rezgés funkcióval a teljes tokozáson és a nyelvszerű hegyen keresztül.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Kétszeres öröm, oh la la! Az érzéki French Kiss™ Suck & Play cserélhető készlet 2 cserélhető tartozékkal, 12 vibrációs vagy 12 szívási funkcióval pontosan tudja, mire van szüksége.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.