×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek szilícium

65 - 96 termék, Összesen:775

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gplug Small Neon Rózsaszín

    A Gplug Kicsi a legkisebb újratölthető análdugó a piacon!

    39 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Tail Fox Gray

    Ön vadállat vagy jól képzett kölyökkutya? Változzon farkassá, üvöltve örömében, miközben felfedezi a 3 sebességet és 7 funkciót a zümmögő zsákmány boldogságához! A távirányítónak köszönhetően ez a csatlakozó rendkívül egyszerűen használható szóló játék közben, de rendkívül szórakoztató, ha átadja a hatalmat egy partnernek. Az ultrapuha és bolyhos műszőrme annyira ellenállhatatlan, hogy szerelme nem tudja levenni Önről a kezét, miközben a dugó zúg a lyukban.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Tartsa partnerét és készen álljon a cselekvésre! Ez a heveder egy kemény, lankadatlan fém farokgyűrűt és egy hullámos szilikon záródugót kombinál. Húzza át a péniszt és a herezacskót a gyűrűn, hogy kőkemény és rendkívül érzékeny erekciót hozzon létre. Nyomja be a dugasz kúpos hegyét, és élvezze partnerei örömét, ahogy a bordák befelé haladnak. Húzza meg a hevedereket, hogy csapdába esve érezze magát, és élvezze a kétségbeesésüket! A dugót egy kényelmes tapadókorongtalppal is ki lehet venni, hogy egyedül játszhasson vele. Nem kompatibilis a szilikon kenőanyaggal. Tisztítsa meg enyhe szappannal és meleg vízzel.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ella Lila

    Az Ella örömtárgy igazi klasszikus kialakítással büszkélkedik - már ránézésre is a lehető legintimebb lehetőségeket rejti. Sima és lágy tapintású, a játék páros és egyéni igényeknek szintén megfelel, életre kelti a legbelső fantáziákat.

    26 900 Ft

    21 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Penis Plug Piss to Ass Plug

    Az anális és húgycsöves örömök kedvelőinek! Az üreges, nehéz anális dugó egy csővel csatlakozik a nyitott péniszdugóhoz. Fekete cserecsövet tartalmaz.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Az Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektrosztatikus betéttel és rugalmas visszahúzó zsinórral rendelkezik. Tonizálja, erősítse és feszítse meg a medencefenék izmait, miközben Ön vagy szeretője a praktikus távirányítót használja, hogy akár 10 méteres távolságból is átjárja az erőteljes érzéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    A Twisting Tom az első négy-poláris prosztata stimulátor, amely 100%-ban orvosi minőségű platina szilikonból készült. A 4 pólus két különálló stimulációs területet foglal magába: a prosztatát és a perineumot.

    33 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Éljen át erős és intenzív orgazmusokat az ETERNAL LOVE vibrátorral. Ez a játékos vibrátor három észbontó funkcióval rendelkezik, a tengely rezgései masszírozzák a hüvelyfalát, a pulzáló funkció stimulálja a g-pontot, a stimulátor mikrorezgései pedig a csiklónak nyújtanak boldogító élvezetet. Készülj fel egy észbontó orgazmusra, és ha túl intenzív lesz, az összes funkciót külön-külön is használhatod.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson American Pop Icon 16cm Rózsaszín

    Figyelem, figyelem! Egy ikonikus darabbal bővül fenomenális kollekciónk! A vibráló színekben kapható, pop-art inspirálta Doc Johnson dildó nem hiányozhat a te kollekciódból sem!  

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Többé nincs szüksége a Tinderre ahhoz, hogy kellemes szexet tudjon átélni egyedül vagy partnerrel. Vízálló, erőteljes, puha textúrájú, kényeztetésre hívó. Növeli az élvezetét, és egy helyett két motorral van felszerelve a soha nem látott kettős stimuláció érdekében. Mint egy szafari a szavannán lenne. 

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 22

    Ez a csodálatos állati dildó BEAST a Kiotos Monstar-tól úgy néz ki, mint egy igazi állati pénisz, 2 színű hatással. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra jó érzést nyújt, amikor behelyezi a hüvelyébe vagy a seggébe. A piros, szürke és fehér színek gyönyörű keverékével ez a dildó 24,5 cm hosszú, 4,5 cm átmérőjű és testbiztos orvosi szilikon anyagból készült.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Élénk és testhőmérsékletű az intenzív stimulációért!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSD20 Bullet Anal Dildo 26.5cm Black

    Eleged van a valósághű vibrátorokból, és valami mást keresel az análisodhoz? Ez a kellemes formájú vibrátor kiváló minőségű szilikonból készült, luxus textúrájú és szexi puha felülettel rendelkezik. Élvezze az utazást vele, és használja a tapadókorongot a végén.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Rózsaszín

    U-alakú kettős felhasználású G-pont vibrátor. Rendkívül rugalmas vibrátor, amely közösülés közben is használható. Kivételesen sokoldalú és állítható. A stílusos vibrátor tápellátását 2 egyéni erős motor biztosítja. Számos szögből kísérletezhet vele, maximális élvezetet tartogat az Ön számára is! Tartsa egyenesen, így hagyományos vibrátorként funkcionál...vagy hajlítsa félbe a dupla G-pont & csikló stimulációhoz! 100% bársonyos tapintású szilikonból készült.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Bouncer Dildo Piros

    Első pillantásra a Bouncer egy átlagos vibrátornak tűnik. A karcsú, absztrakt tervezés és a lágyan ívelt alakja tökéletes eszközzé teszi a G-pont és a prosztata stimulálásához. Ezen túl pedig meglepetést rejt a belseje!

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ez az elegáns anális vibrátor péniszgyűrűvel a Hueman kollekcióból minden férfi számára kötelező darab. Mind a vibrátorszár, mind a perineális stimulátor kerek alakú, és stimuláló kiemelkedésekkel rendelkezik. A fallikus gyűrű keményebb és hosszabb erekciót és intenzív orgazmust biztosít. A vibrátor puha szilikon anyaga nagyon kényelmes. A játék 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, beleértve a 4 sebességet és 6 mintát. Vezeték nélküli távirányítóval egyszerűen beállítható. Használat után mindig alaposan tisztítsa meg a vibrátort játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Maximalizálja örömét az Optimum™ sorozatú Automatikus intelligens pumpával, amely egy karcsú, strapabíró péniszpumpa férfi szexjáték, amely kiváló szívóerőt és teljesítménynövelést biztosít. Növelje az állóképességet, javítsa az állóképességet, és erősítse fel szerszámát 3 egyedi edzésmóddal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Eve's Triple Pleasure Rabbit Rózsaszín

    Ennek a bájos kis nyuszinak egyetlen célja van, mégpedig az, hogy a te G-pontodat, hüvelyedet és hátsó bejáratodat ingerelje. A hármas stimuláció soha nem tapasztalt élményeket biztosít, hiszen a többfunkciós vibrátor pont a legérzékenyebb erogén zónáidat célozza!

    33 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Duplázd meg az örömet és a mókát a távirányítható dupla penetrátorral! Élvezze a kettős behatolás gyönyörét!

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Legyen nagyobb és nyüzsgőbb ennek az egyedülálló vibrációs pénisznövelőnek a méretnövelő erejével, amely nagyszerű párok játékához. Két puha és rugalmas hurok féken tartja a labdákat és a péniszt, miközben a pénisz a tetején megtámasztva zökkenőmentesen nagyobb behelyezhető szélességet hoz létre a kielégítő behatolás érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    A tojás ergonomikus, gondos kialakítása ultrahüvelyi vibrációs funkciójával egyszerre stimulálja a G-pontot.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Dual layered Platinum Silicone Plug 7.0"

    A legélethűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy kétrétegű szilikon natúr pénisz hihetetlenül élethű a kétrétegű nyéllel, domború fejjel, amely kívül-belül hiteles érzést kelt.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    A Nexus Ace Kicsi a megfelelő rezgő análdugó kezdők vagy olyan egyének számára, akik be szeretnének kicsit melegíteni az anális szex előtt.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSD34 Sea Monster Dildo 20.7cm

    A Hismith egy integrált vállalat tervezése, fejlesztése és gyártása. a high-end szexgép tervezésére és gyártására összpontosítunk. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy a magánéletben a legnagyobb örömet szerezzék. Üzleti filozófiánk a szimbiózis és a win-win más márkákkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Rugalmas prosztata vibrátor ívelt heggyel, hullámos nyéllel és barázdált perineum stimulátorral. 9 rezgésmód. Ez a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Jett Sleeve with Treble and Bass Technology

    A szabadalmaztatott magas- és mélyhangtechnológiánkkal a JETT az első Guybrator™, amely végtelen választást tesz lehetővé a vibráció erőssége és frekvenciája között – intenzív, kéz nélküli orgazmust biztosítva.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    A 21 cm-es bot ULTRARUGALMAS, és lehetővé teszi a termék használatát bármilyen helyzetben, egyedül vagy párban. Ovális formája könnyű behelyezést tesz lehetővé. A DEEP EXPLORER egyben anális, prosztata, hüvelyi, G-pont és klitorális stimulátor. MÉLYFELFEDEZŐ, a mély élvezet kinyilatkoztatója!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 43

    Ez a csodálatos állati dildó BEAST a Kiotos Monstar-tól úgy néz ki, mint egy igazi állati pénisz, 2 színű hatással. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra jó érzést nyújt, amikor behelyezi a hüvelyébe vagy a seggébe. A piros, fehér és fekete színek gyönyörű keverékével ez a dildó 22 cm hosszú, átmérője 4,8 cm-től 7 cm-ig terjed, és testbiztos orvosi szilikon anyagból készült.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:775

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.