×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek test

1 - 32 termék, Összesen:118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Easytoys Fetish Collection Fetish Set With Collar, Ankle and Wrist Cuffs

    A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen ezzel a bondage szettel! Tartalmaz egy nyakörvet, csukló- és bokapántokat, melyek könnyedén egymáshoz csatlakoztathatók. Robusztus műbőr anyagból készült, és a puha bélésnek hála a kényelmes viselet garantált!

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Keep Still Over the Bed Cross Restrain - Bondázs készlet

    „Fedezze fel a kikötözős játékok új dimenzióját ezzel az ágy fölött keresztezhető rendszerrel, amely lehetővé teszi a boka és csukló mandzsetták mind függőleges, mind vízszintes elhelyezését. A deluxe új csavart visz a klasszikus fogvatartó rendszerbe. A szürke ötven árnyalata könyvek által inspirált.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

    Az irányítás garantáltan a te kezedben lesz, viselje bárki is ezt a fantasztikus bondage szettet! A nyakörvhez hozzáillő csuklópánt tartozik, melyekez egymáshoz tudsz csatolni. Robusztus műbőrből készült puha béléssel, mely kényelmes viseletet biztosít. A nyakörv állítható, 45-től 58 cm-ig, akárcsak a mandzsetta, 11-től 28 cm-ig. A lánc hossza 40cm. Használd, és kombináld bátran más játékokkal és kiegészítőkkel!

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Kifejezetten csendes és erős intim testmasszázs. Ez a multifunkciós és kompakt masszírozó alkalmazkodik az Ön igényeihez. Ergonomikus és könnyen kezelhető, a különböző rezgésformák ideálisak az izomfeszültség oldására, ugyanakkor széles körű intim és érzéki örömöket is szereznek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Celine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Céline pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, erős fogantyúval, lekerekített fejjel és enyhén rugalmas nyakkal. A Céline 2 erős motorral rendelkezik, egy a fejben és egy az alapban, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masszírozó és gyöngyvibrátor egyben!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Magic Gloves

    Ezek az elektromos vezető kesztyűk tökéletesek lesznek a bizsergető electro szexhez. A mellékelt vinyl kesztyűt a Magic kesztyű alatt kell viselni, annak érdekében, hogy elszigetelje a saját kezét a villamos energiától.

    47 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Egészítsd ki a bondage készleted ezzel a szórakoztató szettel! Tartalmaz egy pár csukló- és bokapántot, összecsatolható hevederekkel. A készlet minden eleme használható külön is, így könnyen kombinálhatod nyakörvvel vagy egyéb kiegészítőkkel! Robusztus műbőrből készült, szegecsekkel díszítve! Hála a puha bélésnek a kényelmes viselet garantált!

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Full Sleeve Armbinder

    Szorítsa össze partnereinek karjait a hátuk mögött, hogy teljesen visszatartsa őket, a szórakoztatása érdekében! Ez a hosszú ujj egy egyedülálló kötöző felszerelés, amely hatékonyan a következő szintre emeli a jelenetet. Csúsztassa a játékszer karjait a karcsú, tetszetős hüvelybe, rögzítse a fűzőket, és állítsa be mind a négy pántot olyan szorosra, hogy csapdában, de kényelmes tartsa... ha ez a vágya! A reteszelő csatok lehetővé teszik, hogy tovább fokozzák a helyzetet, és biztosítsák, hogy ne legyen remény a menekülésre. Az alján található D-gyűrű még azt is lehetővé teszi, hogy kreatívkodjon más BDSM-mellékletekkel. Érezze jól magád ezzel a sebezhető testtel, miközben ők vergődnek a fájdalomtól és az élvezettől!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 10 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket talál egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado All-over Chain

    Kéz, boka és nyak bilincsek lánccal. Állítható méret.

    31 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondázs készlet

    Minden, amire szüksége van a test teljeskörű korlátozásához! A "Bed Restraint Kit" szakszerűen alakítja át ágyát a rabság játszóterévé - akár otthon, akár egy szemérmetlen hétvégén valahol a messzi távolban.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Ez egy csodálatos fantáziadús ostor az üvegfogantyúnak köszönhetően, amely kettős dildóként is használható, ha úgy tetszik. Kézzel készített erős üvegből készült, hidegen vagy melegen is használható, az üveg felveszi a kívánt hőmérsékletet. Tartsa hideg vagy forró csap alá, és az üveg felveszi a víz hőmérsékletét.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    A Fireball egyben egy testmasszírozó és vibrátor. A vibráló masszázsgörgők az egész testét bizsergetni fogják a gyönyörtől, míg a praktikus vibrátor minden vágyát kielégíti. A Fireball a szexuális örömök nyújtása mellett az izmok ellazítására és a fájdalmak enyhítésére is használható.

    58 900 Ft

    21 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Mister B Cuff Hinged Steel

    Kapcsold be őket! Tartsa össze ezeket a kezeket, és ne engedje ki őket a Mister B mandzsetta csuklópánttal! Ez a fényes mandzsetta szokatlan, nem kínál mozgásteret, ha két csukló van benne. A szoros csuklós csatlakozás azt jelenti, hogy ezek a kezek minden engedés nélkül a helyükön maradnak egymás mellett. Amíg ki nem veszi a kulcsot, addig zárva kell tartania az alját, tehát ne légy túl gonosz, hacsak nem szereted az ilyesmit. Szerintünk az ilyesmiben jársz.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Tökéletes egy melengető teljes testmasszázshoz!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau BDSM Set

    Ez a stílusos 9 darabos BDSM szett mindent tartalmaz egy felejthetetlen és izgalmas élményhez. Akár kezdő, akár tapasztaltabb, ez a készlet rengeteg kihívást nyújt, és elegáns és fényűző megjelenéssel rendelkezik.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 11 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket találsz egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele. A doboz egy golyós gegből, bilincsből, bokabilincsből, szemmaszkból, korbácsolóból, csiklandozóból, mellbimbóbilincsből, kötélből (5 méter) és nyakörvből áll. A bilincsek, a bokabilincsek, a gallér és a golyós kapocs állítható.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Élvezze az intim pillanatokat egyedül vagy párjával együtt. Ez a Rosy Gold pálcavibrátor ideális játék külső stimulációhoz. A rezgőfej 10 beállítással rendelkezik, amelyekkel a csiklóján kívül más érzékeny részeket is stimulálhat, például a mellbimbókat. Legyen kreatív, és stimulálja az összes érzékeny részt különböző sebességgel, különböző minták segítségével.

    47 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Stainless Steel Claw Scratcher

    Ez a csodálatos, nagy teherbírású, rozsdamentes acélból készült karmos vakaró csodálatos ahhoz, hogy olyan szögekbe is eljusson, ahová normál esetben nem fér el, magának vagy partnerének, a karmolás az egész testén használható. Tökéletesen illeszkedik a kezébe a lekerekített magasított fogantyú miatt.

    31 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adam and Eve Intimate Curves Újratölthető pálca az Evolved Novelties-től. Tapasztalja meg a teljes méretű masszírozó minden erejét egy könnyű és luxus csomagolásban. Ez az újratölthető szilikon pálcafej meghajlik 10 intenzív vibrációs funkcióval, hogy megcélozza édes pontjait.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Black Shadow Detachable Rigid Spreader Bar and 4 Detachable Neoprene and Vegan Leather Cuffs Black

    Lépjen be a behódolás világába az Intoyou Black Shadow vonallal, egy vonal azok számára, akik a legbátrabbak és legszenvedélyesebbek a BDSM iránt.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Jobban alkalmas a BDSM-ben némi tapasztalattal rendelkező domináns és alárendelt számára. A TABOOM Expandable Spread Bar bokabilincsekkel készült, hogy kinyissa ezeket a lábakat. A szétfeszítő rúd bokamandzsettákat tartalmaz, de csuklóbilincsekkel is alkalmas, a végén és a rúd közepén lévő egyszerű klipszes gyűrűk segítségével. Az állítható spread bar három részre szedhető szét, a könnyű hordozás érdekében. A szóró rúd 60 és 104 cm között állítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Lazítson egy emelkedett masszázsélményben a tökéletes vibrációs pálcával. Amint azt a neve is sugallja, ez a pálca csiszolt gyémánt textúrával rendelkezik t​e​m​p​o​r az izzón, amely intenzívebb masszázst biztosít. Az alacsony vibrációjú fogantyú lehetővé teszi, hogy a 8 beállítást 3 különböző erősségi szinten érezd a kívánt helyen, ahelyett, hogy a kezedben nyelnéd el. Az összesen 24 mód segítségével megtalálhatja az Ön számára megfelelő megkönnyebbülést.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni! A masszázsfej a tested szerint mozog, újratölthető az akkumulátora, és a legjobb minőségű szilikonból készült. A cserélhető masszázsfejeket pedig egyszerűen nem lehet megunni!  

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni!

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Az Orchid egy stílusos pálcavibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű dizájnja az Orchideát minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.