×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek test

1 - 32 termék, Összesen:44

  1. 1
  2. 2
  • Fifty Shades of Grey Keep Still Over the Bed Cross Restrain - Bondázs készlet

    „Fedezze fel a kikötözős játékok új dimenzióját ezzel az ágy fölött keresztezhető rendszerrel, amely lehetővé teszi a boka és csukló mandzsetták mind függőleges, mind vízszintes elhelyezését. A deluxe új csavart visz a klasszikus fogvatartó rendszerbe. A szürke ötven árnyalata könyvek által inspirált.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Fetish Collection Leather Collar With Handcuffs

    Az irányítás garantáltan a te kezedben lesz, viselje bárki is ezt a fantasztikus bondage szettet! A nyakörvhez hozzáillő csuklópánt tartozik, melyekez egymáshoz tudsz csatolni. Robusztus műbőrből készült puha béléssel, mely kényelmes viseletet biztosít. A nyakörv állítható, 45-től 58 cm-ig, akárcsak a mandzsetta, 11-től 28 cm-ig. A lánc hossza 40cm. Használd, és kombináld bátran más játékokkal és kiegészítőkkel!

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Kifejezetten csendes és erős intim testmasszázs. Ez a multifunkciós és kompakt masszírozó alkalmazkodik az Ön igényeihez. Ergonomikus és könnyen kezelhető, a különböző rezgésformák ideálisak az izomfeszültség oldására, ugyanakkor széles körű intim és érzéki örömöket is szereznek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Celine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Céline pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, erős fogantyúval, lekerekített fejjel és enyhén rugalmas nyakkal. A Céline 2 erős motorral rendelkezik, egy a fejben és egy az alapban, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masszírozó és gyöngyvibrátor egyben!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 10 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket talál egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondázs készlet

    Minden, amire szüksége van a test teljeskörű korlátozásához! A "Bed Restraint Kit" szakszerűen alakítja át ágyát a rabság játszóterévé - akár otthon, akár egy szemérmetlen hétvégén valahol a messzi távolban.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Fancy Black Flogger with Glass Handle

    Ez egy csodálatos fantáziadús ostor az üvegfogantyúnak köszönhetően, amely kettős dildóként is használható, ha úgy tetszik. Kézzel készített erős üvegből készült, hidegen vagy melegen is használható, az üveg felveszi a kívánt hőmérsékletet. Tartsa hideg vagy forró csap alá, és az üveg felveszi a víz hőmérsékletét.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Cuff Hinged Steel

    Kapcsold be őket! Tartsa össze ezeket a kezeket, és ne engedje ki őket a Mister B mandzsetta csuklópánttal! Ez a fényes mandzsetta szokatlan, nem kínál mozgásteret, ha két csukló van benne. A szoros csuklós csatlakozás azt jelenti, hogy ezek a kezek minden engedés nélkül a helyükön maradnak egymás mellett. Amíg ki nem veszi a kulcsot, addig zárva kell tartania az alját, tehát ne légy túl gonosz, hacsak nem szereted az ilyesmit. Szerintünk az ilyesmiben jársz.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adam and Eve Intimate Curves Újratölthető pálca az Evolved Novelties-től. Tapasztalja meg a teljes méretű masszírozó minden erejét egy könnyű és luxus csomagolásban. Ez az újratölthető szilikon pálcafej meghajlik 10 intenzív vibrációs funkcióval, hogy megcélozza édes pontjait.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 11 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket találsz egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele. A doboz egy golyós gegből, bilincsből, bokabilincsből, szemmaszkból, korbácsolóból, csiklandozóból, mellbimbóbilincsből, kötélből (5 méter) és nyakörvből áll. A bilincsek, a bokabilincsek, a gallér és a golyós kapocs állítható.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bondage Bar Hands and Feet

    Bondage Rúd kezek és lábak

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • KinkLab NeonWand Power Tripper Human Electrode

    Mi lenne, ha hagyná, hogy partnere szó szerint lángra lobbanjon, amikor megérinti? Ez egy új kiegészítő a KinkLab® márkától a Noen Wand ™ -hoz. Könnyű használni és teljesen új színvonalú, szikrázó örömöket ígér. Segítségével izgalmas szikrákat hozhat létre bárhol és bármikor.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Whip 2040328

    Ostor széles bőr pántokkal és rozsdamentes acélból készült fogantyúval, melynek a végén praktikus hurok helyezkedik el. Fekete / ezüst színben. Teljes hossza kb. 73 cm.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ha olyan sokoldalú masszírozót keres, amely megszabadít a mindennapi stressztől, a Relyme az, amire szüksége van. Erőteljes, 10 vibrációs funkcióval rendelkező motorjával a Relyme a lágy és pihentető rezgésektől más erőteljes és izgalmas rezgésekig vezet. Használjon jó vízbázisú síkosítót az élvezet maximalizálása érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strict Arm Binder

    Tartsa szolgálója kezeit határozottan a háta mögé, és korlátozza mozgáslehetőségét a Strict Arm Binder segítségével. Ez a kiegészítő megfelel a saját nevének, hiszen nem csak hogy szigorú, de kompromisszummentes is! A heveder praktikus csatokkal van felszerelve, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden egyén számára, függetlenül a bicepsz és az alkar méretétől. Vezessen be új praktikákat a hálószobai életbe. Élvezze a termék nyújtotta új, szokatlan lehetőségeket, felejthetetlenné téve az Önök előtt álló éjszakát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Adjustable Travel Sling

    Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként mutatjuk be Önnek a Sport Fucker Travel Slinget. Ez az eszköz elég kompakt ahhoz, hogy beleférjen egy csizmába, és elég erős ahhoz, hogy még a legizmosabb alsók lábait is kinyitsa!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    A Cupa melegítő pálcás vibrátor mindkét vége használható az egész testen történő változatos masszázs élvezetéhez vagy a helyi örömpont stimulálásához. Az egyik végén egy kerek vibráló masszázsfej, a másik végén pedig egy vibráló melegítő felület található. A hosszú, karcsú fogantyú nagyon könnyen kézre áll, és azt jelenti, hogy a masszázspálca kényelmesen használható. Emellett a test minden pontját könnyedén eléri.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Red

    Bemutatjuk a BDSM Deluxe 5 Item Kit piros színben, egy átfogó kollekciót, amelyet a legvadabb BDSM-vágyak teljesítésére terveztek. Ez a készlet tartalmaz egy speciálisan lekerekített hordtáskát/pénztárcát, gallért, láncot, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült, és az esztétikai és funkcionalitási szempontok figyelembevételével készült.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Készen állsz egy újabb szintű élvezetre? Ez a játékváltó lehetővé teszi, hogy tökéletesen pozícionálja testét a mély, kielégítő behatolás érdekében, és átadja magát a korlátozások izgalmának. Az állítható csukló- és combmandzsetta pántokkal ez a BDSM kiegészítő tökéletes az energiacsere dinamikájához.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Kneeling Thigh Cuff Set Black

    Ezzel a térdelő combmandzsetta készlettel hozzáférhet kedvese testéhez és intim területeihez, ha ezeket a mandzsettákat a combja és a bokája köré rögzíti, és könnyedén kinyitja lábát a felfedezéshez.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    A Cupa melegítő mini masszírozó melegítő vibrátor mindkét vége használható a test egészén történő változatos masszázsélvezethez és a helyenkénti örömpont-stimulációhoz is. Az egyik oldalon gömb alakú masszírozók, a másik oldalon pedig egy lapos, melegítő funkcióval ellátott felfekvő vibrátor található. Az ergonomikus formának köszönhetően a könnyű vibrátort könnyű megfogni, és a felfekvő felület is tökéletesen alkalmazkodik a testhez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Újratölthető masszázspálca Super Strong Wand Vibrátor a You2Toys-tól extra hosszú nyéllel és mozgatható masszázsfejjel. Az 5 vibrációs mód 3 fokozatban egyéni masszázsélményt biztosít, a módok és sebességek pedig egyszerűen állíthatók a fogantyún található gombokkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado CatONine Flogger Black

    A hírhedt Cat-O-Nine-tails!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Turquoise

    Masszázs és stimulálás meleggel, hűtő funkcióval és vibrációval!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Hot n Cold Vibrator Black

    Masszázs és stimulálás meleggel, hűtő funkcióval és vibrációval!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos BDSM Deluxe 5 Item Kit Black

    Bemutatjuk a BDSM Deluxe 5 elemkészletet fekete színben, egy átfogó kollekciót, amelyet a legvadabb BDSM-vágyak teljesítésére terveztek. Ez a készlet tartalmaz egy speciálisan lekerekített hordtáskát/pénztárcát, gallért, láncot, bilincseket és bokabilincset, amelyek mindegyike a részletekre való aprólékos odafigyeléssel készült, és az esztétikai és funkcionalitási szempontok figyelembevételével készült.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:44

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.