×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek szilícium sima többfunkciós

33 - 64 termék, Összesen:503

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxus masszázsfej Gyöngyfehér

    A Le Wand feltölthető masszírozó intenzív élményt és érzéki élvezetet biztosít mindenki számára! Ez a elegáns kis bestia 10 rezgésfokozattal rendelkezik, és 20 különböző rezgési mintázattal. Sokoldalú kiegészítője a mindennapoknak!

    119 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    A Multi P-Joy egy igazi újítás a férfi örömök terén. A rugalmas fej tartalmazza az első motort masszázsgolyókkal, amely fel-le mozogva hullámos szárának köszönhetően a legnagyobb pontossággal simogatja a prosztatát. A második motor forgó golyóival stimulálja az anális falat, míg a harmadik motor a gát élvezetére összpontosít. Lekerekített formájának köszönhetően könnyű és lágy behatolás garantált. A prosztata masszírozó 5 fel-le móddal, 5 forgási móddal és 7 vibrációs móddal rendelkezik.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY NOS Black

    Ez az álom: te és a partnered egymás karjaiban, az örömök táplálják egymást. Szerezzen extra kemény erekciót, amely meghaladhatja az extra mérföldet, vagy érezze az élvezet borzongását a csiklón keresztül. Az izgalmak mindaddig jönnek, amíg egyszerre mindketten el nem érik azt a fajta orgazmust, amitől csillagokat láttok.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth G Spot Finger Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Ujjvibrátor 9 erőteljes rezgéssel texturált fejjel az intenzív stimulációhoz

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Medium

    A Diamond Booty Jewel egy minőségi anális dugó, amelynek alapzata mű-drágakő ékkel rendelkezik, így hátsó bejáratát élvezettel csillogtatja! Az elegáns dugó elkeskenyedő sziluettel és kiszélesedő alapzattal rendelkezik, a végén ragyogó drágakő-hatású ékkel.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Hyman Pink

    Akár már jó hangulatban van, akár keres valamit, ami elvezetheti oda, a Pretty Love Pepe egy gyönyörű, selymesen sima játék, amely mindig készen áll az ingerlésre vagy az örömre. A karcsú testben két stimulációs pont található, az egyik a finoman körvonalazott nyél végén, a másik pedig a duzzadt csiklóban található. Ez a kialakítás biztosítja, hogy mindkét kulcsfontosságú erogén zónád egyenlő mértékben részesüljön a megérdemelt figyelemben.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Joy Pink

    A TheMultifun 2 nagyon különleges formával örvendezteti meg a libidót, a belsejében 3 erőteljes motorral, amelyek művészien integrálhatóak a szeretkezésbe: Amíg az egyik terjedelmes a felső főtestben található, a másik két ívelt élvezet az alsó csúcsban biztosítja az izgalmas hangulatot. Ez azt jelenti: Akár szemben, akár felül, belül, alatt vagy között – a rózsaszín univerzális készülék úgy stimulál, ahogyan épp szüksége van rá! A két alsó motor a felső fejtől külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 különböző vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Bunny Vibe Ring Black

    Élvezze az extra stimulációt partnerével együtt a Bunny Vibe Ring segítségével! Ez a péniszgyűrű gondoskodik arról, hogy viselőjének erekciója hosszabb ideig tartson, és keményebbnek érezze magát. Az orgazmus is intenzívebb lesz. A gyűrűt vibráló töltényes nyuszistimulátorral látták el, amely extra stimulációt is biztosít a partnernek.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Fekete

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Wand-er White

    A Dupla Wand-er célja, hogy segítsen önbizalommal felfedezni testét. Két cserélhető fejjel van felszerelve: egy klasszikus, kerek masszírozó tartozékkal, valamint egy a G-pont stimuláló tartozékkal. Kompatibilis az ingyenes Satisfyer alkalmazással – iOS és Android rendszeren elérhető. 2 cserélhető fejet tartalmaz Vízálló (IPX7) felületének köszönhetően ez a játék biztonságosan használható vízben és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Curvy 1+-ünk a levegő-impulzus-stimuláció és az intenzív rezgések egyensúlyával gyönyörködteti a csiklót. Ezenkívül ergonomikus, lekerekített teste tökéletesen formálódik a legintimebb részehez.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lyla 2 Lila

    A világ legjobb kivitelezésű távirányítható vibrációs tojása!

    63 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Fekete

    Tökéletes alakú, luxus és erős prosztata masszírozó a LELO-tól. A vízálló, újratölthető LOKI ™ különlegességét a 6 változó beállítás adja, melyeknek hála észbontó intenzitással érheti el a csúcspontot.

    84 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Elise 2 Lila

    Az ELISE ™ 2 felülmúlja még a bestseller elődjét - a klasszikus Pleasure Object-et is a mély, erős rezgésekkel. 100% -kal erősebb stimulációt biztosít, mint korábban.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Slim

    A nexus revo slim egy forgó prosztata- és gátmasszírozó, amely tökéletes a kezdő prosztatamasszázsig, vagy azoknak, akik valamivel kisebbre vágynak. Ugyanazt a technológiát alkalmazva, mint a világhírű revo termékcsalád többi része, a revo slim intenzív, célzott stimulációt biztosít a prosztatában és a gátban. A Slim további többirányú forgási lehetőséggel rendelkezik a tengelyen, valamint vízálló a könnyű tisztítás érdekében.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    A Hush 2 a nagy teljesítményű bluetooth-vezérlésű anális dugó második generációja. Az új, karcsú és sima kialakítás kényelmesebbé teszi a rövid vagy hosszú ülésekhez, bárhol is vagy.

    84 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Big Bang Penetrator

    Kéz nélküli szórakozás akár 150 lökéssel percenként!

    319 900 Ft

    159 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Ha már unod a piacon lévő tipikus játékokat, akkor ki kell próbálnod a Dash 2.0 Softer Tip-et, az Intoyou család utolsó, de nem utolsó sorban utolsó tagját.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Soha nem elégszünk meg a status quóval, ezért mindig feszegetjük a határokat, hogy valami igazán különlegeset kínáljunk. Ismerje meg az ENIGMA-t, egy luxus kettős működésű masszírozót, amely mindkét világ legjobbját egyesíti - a mély klitorális és a G-pont stimulációt. Az ENIGMA-t a szonikus, túlvilági orgazmusért hoztuk létre.

    140 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    A TELJESÍTMÉNY ÉS A SOKOLDALÚSÁG KOMBINÁCIÓJA KÉT MOTORRAL ÉS KETTŐS VÉGZŐDÉSSEL A KLITORÁLIS, A G-PONT ÉS AZ ANÁLIS STIMULÁCIÓHOZ

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Endless Love Light Blue

    A Multifun 1 egy nagyon különleges formájával kedveskedik Önnek, amely művészien beilleszthető bármilyen szeretkezésbe, és 3 erős motorral rendelkezik: Amíg az egyik a főtest felső részén van, az élvezeti karok másik két alsó pontja a jó hangulatot biztosítja. Ez azt jelenti: Akár szemben, felül, belül, alatta vagy között – az égszínkék univerzális készülék úgy stimulál, ahogy csak szeretné! A két alsó motor a főmotortól külön vezérelhető, így a vibrátor mindkét része 10 izgalmas vibrációs programot kínál. A 2 gombbal akár 100 különféle kombinációt is létrehozhat.

    19 190 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Egy csomagban 2 db vibrációs játék készlet. Az újratölthető ráfektethető vibrátor egyben az intim vibrációs tojás távirányítója is. A fektető használható kézi zsebvibrátorként vagy stimulátorként a bugyi belsejében. Az újratölthető vibráló Kegel golyók távirányíthatók, és segítenek a medencefenék edzésében, hogy erősebb intim izmokat fejlesszenek ki, és fokozzák a szexuális élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Lépjen kapcsolatba testével, és n​u​l​l​a​m tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magának vagy partnerének. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hula Beads Kék

    A HULA Gyöngyök ™ a világ első távirányítású örömgyöngyei, melyek egyszerre forognak és rezegnek. Eddig nem tapasztalt érzést nyújtanak.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Az elegáns, időtlen stílus és az ultrakényelmes, ergonomikus kialakítás találkozik a Legend sorozatú Aya Wearable Vibrátorral. A karcsú, kanyargós és kompakt formájával, amely szorosan illeszkedik a testhez, az Aya egyedülállóan alkalmazkodik a különböző játékfajtákhoz. Élvezze a külső szeméremtest-stimulációt Aya kontúrozott testéből, valamint a mély belső stimulációt a levehető szilikon rögzítésből, amely ívelt és egy gömbölyű hegyével a G-pontot célozza meg.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Fabulous Four

    Fedezze fel bestsellereinket a Satisfyer Fabulous Four készlettel. Tartalmaz egy anális és nyúlvibrátort, valamint egy nyomáshullámstimulátort és egy masszírozót. Minden termék szilikonból készült, és a tartozékok könnyen cserélhetőek.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Nappali örömök és éjszakai elégedettség az INYA Vénuszával. Távirányítású, szóló használatra vagy robbanékony páros játékhoz. Az erőteljes, kényelmes és könnyen kezelhető Venus plüss, testbiztos szilikonba burkolt.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY B BALL Uno szürke-Fekete

    Kúp alakú csúcsának és flexibilis alapjának köszönhetően a B-BALL UNO használata roppant egyszerű, és tökéletesen illeszkedik a szeméremajkakhoz is, így alkalmas hüvelyi használatra!

    15 990 Ft

    12 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Pointy Plug Pink

    Szilárd, mégis rugalmas, ez a dugó ideális az anális szexjátékok szerelmeseinek. A sima és puha szilikon igaziet nyújt. A dugó elegáns kialakítású, karcsú testtel és hegyes hegyével a könnyű behelyezés érdekében. Kísérletezzen a ki- és bemozgatással, hogy élvezze az érzékeny idegvégződéseket a robbanásszerű csúcspont érdekében!

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:503

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.