×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek férfiaknak újratölthető

1 - 32 termék, Összesen:164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Automatic Heating, Sucking & Vibrating Masturbator

    Szereted az orális szexet? Csak ez a csodálatos maszturbátor kínálja neked a legmélyebb torkot! Tulajdonságai valóban lélegzetelállítóak! Akár 42 ℃-ig is képes felmelegedni, és igazán erős motorral rendelkezik, 10 rezgési móddal és szívófunkcióval. Vegye lazán minden nap!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Prostate Vibrator with 12 Impact and Vibration Modes Black

    A PALOQUETH Hitting Prostate Massager elegánsan megtervezett és tökéletesen formázott, hogy mind külső, mind belső stimulációt kínáljon a hármas motorjaival. Ez az első prosztata vibrátor, amely "ütő" vagy gyengéd ütőszalagot kínál, amely arra a helyre irányul, amelyet a legjobban ismer.

    23 990 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Prostate Stimulator Vibrators with Thrust Function Black

    Nyomja meg a prosztatát, masszírozza a herezacskót a kis fejjel, speciális rezgési hatásokkal a fején, és stimulálja az ujjak nemét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív fűtési funkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan valósághűvé teszi az élvezetet. A fűtési funkciót 3 fokozatban 40 Celsius fokig állíthatja, és hagyhatja, hogy a lágy és sima szerelmi alagút megnyugtató melege teljesen megőrjítse. Ha az élvezettel teli eksztázisban behunyja a szemét, és csak hagyja, hogy az élvezet csúcsára sodródjon, egy csapásra elfelejti, hogy egy játékkal került ide! Nem hiszi el? Akkor próbálja ki!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    A jobb élmény érdekében kérjük, töltse fel teljesen az első használat előtt. A prosztata vibrátort két motor hajtja. Egy motor vezérli a tolóerőt, és 3 különböző módot kínál. Egy másik motor szabályozza a vibrációt, 12 különböző stimulációs mintát biztosítva. Akár gyengéd előjátékra, akár szupererős stimulációra vágysz, hogy az élre küldjön, ezek a különféle érzések biztosan megfelelnek az igényeidnek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Anal Thrusting Plug with Remote Black

    Teljesen imádni fogja az átfogó vezeték nélküli távirányító funkciót. Könnyen hozzáigazíthatja a rezgéseit a sajátjához. Kölcsönözze a távirányítót különleges partnerének, aki feldobja Önt, hogy megízlelje a szaftos vibrálásokat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Készen áll élete legjobb maszturbációs élményére? A kezdők számára tökéletes PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker teljesen érzéki élményt kínál. Az erőteljes vibráció szenvedélyes nyögéssel és szexi beszéddel párosul, hogy a maszturbációt az elégedettség teljesen új szintjére emelje!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Black

    Egy kicsit... többre vágyik? Tapasztalja meg a dübörgő anális stimulációt a teljesen új dugóvibrátorral, a Rotator Plug 2+-szal. A két motorral felszerelt Rotator Plug 2+ egyik motorja az erős rezgéseknek, a másik pedig az alsó felén lévő bonyolult forgó gyöngyöknek van szentelve.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA75 Vibrating Rechargeable Male Masturbator KlicLok

    A Hismith egy integrált vállalat tervezése, fejlesztése és gyártása. a high-end szexgép tervezésére és gyártására összpontosítunk. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy a magánéletben a legnagyobb örömet szerezzék. Üzleti filozófiánk a szimbiózis és a win-win más márkákkal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masszírozó és gyöngyvibrátor egyben!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Drago 360 Twister Vibrating Anal Plug with 2 Motors and Remote Black

    Drago, az Ön új anális csatlakozója az Intouyou márkától.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA15 Soft TPE Masturbation Cup with 10 Vibrating Patterns KlicLok

    A Hismith a szexgép és a hozzáillő tartozékok gyártására összpontosít, ezt a férfi maszturbációs kehelyt férfiaknak tervezték, így a gép párok által is használható, 100%-ban kompatibilis a Hismith prémium szexgéppel. A valósághű maszturbátor szuper TPR-ből és környezetbarát ABS-ből készült, 7,087 hüvelykes hossz, ami megfelel a legtöbb férfi számára. Ezen kívül ez a zsebes punci simogató vibráló tojással, 10 mintás vibrációs móddal megtalálhatja az örömpontját.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Ez az elegáns anális vibrátor péniszgyűrűvel a Hueman kollekcióból minden férfi számára kötelező darab. Mind a vibrátorszár, mind a perineális stimulátor kerek alakú, és stimuláló kiemelkedésekkel rendelkezik. A fallikus gyűrű keményebb és hosszabb erekciót és intenzív orgazmust biztosít. A vibrátor puha szilikon anyaga nagyon kényelmes. A játék 10 különböző rezgési móddal rendelkezik, beleértve a 4 sebességet és 6 mintát. Vezeték nélküli távirányítóval egyszerűen beállítható. Használat után mindig alaposan tisztítsa meg a vibrátort játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Girth Enhancer Black

    Legyen nagyobb és nyüzsgőbb ennek az egyedülálló vibrációs pénisznövelőnek a méretnövelő erejével, amely nagyszerű párok játékához. Két puha és rugalmas hurok féken tartja a labdákat és a péniszt, miközben a pénisz a tetején megtámasztva zökkenőmentesen nagyobb behelyezhető szélességet hoz létre a kielégítő behatolás érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vibrációk a golyók kedvéért, amelyeket ez a Mr Pleasure vibráló herezacskó élvezője szállít, a maximális élvezetért! A vibráló herezacskó-stimulátor puha szilikonból készült, és kényelmes péniszpánttal rendelkezik. Egyszerűen nyomja meg a gombot a stimulátoron vagy a távirányítón, és élvezze a golyóit stimuláló rezgések izgalmas érzéseit! A vibrációs ritmus megváltoztatása egyszerű a vezeték nélküli távirányítóval. Vagy add oda a partnerednek, aki meglephet téged a távirányító távoli működtetésével egy izgalmas játékhoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Bill Purple

    Ha a dolgok egy kicsit lehűlnek a hálószobában, Bill az, amire szükségetek van. A párok stimulátora, ha valami másra vágytok. Ez a páros stimulátor a 12 vibrációs funkción és a nagyobb kényelmet szolgáló távirányítón kívül egy extra csikló-stimulátorral is rendelkezik, melytől szóhoz sem fogsz jutni.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    A NINJA2 egy új férfi szexjáték az OTOUCH-tól! Ez a luxus barkács maszturbátor szép, diszkrét tokkal rendelkezik.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Az alkalmazáson keresztül is vezérelhető intenzív rezgések mellett a Satisfyer Men Vibration+ elegáns dizájnt és ergonomikus formát kínál, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. A hívogató nyílása testbarát szilikonból készült.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Ez a férfi maszturbátor teleszkópos funkcióval rendelkezik, amelyről biztosítjuk, hogy ilyet még nem látott férfi stimulációs játékokban.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Rotator Plug 1+ Black

    Egy kicsit... többre vágyik? Tapasztalja meg a dübörgő anális stimulációt a teljesen új dugóvibrátorral, a Rotator Plug 1+-szal. A két motorral felszerelt Rotator Plug 1+ egyik motorja az erős rezgéseknek, a másik pedig az alsó felén lévő bonyolult forgó gyöngyöknek van szánva.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    A SilexD egy sor dildót kínál extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal, a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élvezeti élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak. Csodálatos tapintást és nagyobb rugalmasságot biztosít. A legnagyobb orgazmus örömeiért a SilexD a vibrációs funkcióval egészíti ki kollekcióját, t​o​r​t​o​r amely kielégíti legmélyebb szexuális fantáziáját. Nem tartalmaz hőreaktív funkciót.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Tökéletes egy melengető teljes testmasszázshoz!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Asteroid Rimming Anal Plug

    A Meteoroid fenékdugót kifejezetten a peremezés szerelmeseinek tervezték. A fenékdugó szárában forgó gyöngyök vannak, amelyek a peremelés érzését szimulálják. A tengely teteje meg van hajlítva, hogy stimulálja a prosztatát. A csatlakozó nem kevesebb, mint 4 sebességgel és 6 mintával rendelkezik, amelyek könnyen beállíthatók a vezeték nélküli távirányítóval. A dugó puha szilikonból készült a kényelmes használat érdekében. Használat után alaposan tisztítsa meg a dugót játéktisztítóval és langyos vízzel.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Rechargable Vibrating Plug XL Black

    Élvezze a szórakoztató és kacér játékot a hátsó ajtón, bárhol is van a Screaming O My Secret Charged Plug XL-el – a távirányítós, újratölthető vibrációs csatlakozóval, most új, nagyobb méretben. A Secret Charged Plug XL-em több mint 60 percig bírja egyetlen töltéssel, és egy kompakt távirányítóval érkezik, amely akár 40 méterre is működik.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Silicone Twin Turbo Strokert a tökéletes egyéni stimulációra tervezték azáltal, hogy szorosan körülveszi a péniszt kellemes melegséggel és erőteljes vibrációkkal, amelyeket a felül és alján stratégiailag elhelyezett kettős golyók okoznak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    A SilexD egy sor dildót kínál extra puha, kiváló minőségű szilikon burkolattal, kettős sűrűségű SILEXPLAN töltettel és belső kemény maggal, a rendkívül valósághű érzés és a páratlan élvezeti élmény érdekében. A termékeink töltésére használt SILEXPLAN anyag forradalmian szabadalmaztatott formulája jobb sűrűséget és nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a vibrátornak. Csodálatos tapintást és nagyobb rugalmasságot biztosít. A legnagyobb orgazmus örömeiért a SilexD a vibrációs funkcióval egészíti ki kollekcióját, amely kielégíti legmélyebb szexuális fantáziáját. Nem tartalmaz hőreaktív funkciót.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.