×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrációs tojások

20 Termék

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Rózsaszín

    Okostelefonnal irányított pillangós vibrátor. (iPhone és Android).

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Okostelefonnal vezérelhető pillangós vibrátor (iPhone és Android).

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    A You2Toys újratölthető vibrációs golyók RC Duo vibráló szerelemgolyók 10 különböző rezgési móddal rendelkeznek, amelyek izgalmas változatosságot biztosítanak a hüvelyi stimuláció és a tréning során. Az összes üzemmód könnyen beállítható a rugalmas behúzószíj végén található gombbal vagy a távirányítóval. A távirányító hatótávolsága 5 méter, ami azt jelenti, hogy egy partner is használhatja! A vibrációs golyók a víz alatt is élvezhetők, mivel vízállóak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Smart Dream III + App Purple

    Ismerje meg a Smart Dream 3+ alkalmazást Az U-alakú vibrációs tojás, amely tökéletes irányítást biztosít a menő alkalmazáson keresztül! Képzeljen el egy játékot, amelynek nemcsak szuperkényelmes kialakítása van, hanem dupla adag élvezetet is kínál Egy belső a G-pontnak és egy külső a csiklónak.

    29 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Fugu Red

    Bárhol is van, irányíthatja a Magic Motion alkalmazásunkat. Egy praktikus zsebméretű vibrátor a csikló és a hüvely stimulálásához, amely egyszerűen kezelhető egyetlen nyomógombbal. Ez a mini vibrátor újratölthető USB-n keresztül, és erőteljes vibrációt biztosít 7 mintatartományban.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Fugu Green

    Bárhol is van, irányíthatja a Magic Motion alkalmazásunkat. Egy praktikus zsebméretű vibrátor a csikló és a hüvely stimulálásához, amely egyszerűen kezelhető egyetlen nyomógombbal. Ez a mini vibrátor újratölthető USB-n keresztül, és erőteljes vibrációt biztosít 7 móddal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou Vibrating E-Stim RC Love Ball Black

    Luxus RC vibráló E-Stim Love Ball a XOUXOU-tól a mély elektromos stimulációhoz és a medencefenék izmainak bizsergő, izgalmas edzéséhez.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT, egy távirányítós vibrációs tojás. Hangvezérlés funkciója, ideális két játékos számára. A szabályokat az határozza meg, akinek van távirányítója. Diszkrét és praktikus, a tojás 2 zsinórral rendelkezik a könnyű eltávolítás érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Shock Fun Silicone Vibrating Egg

    Sokoldalú és egyszerűen használható játékot keres? Ez az újratölthető tojásvibrátor nagyszerű kiegészítője az egyéni játéknak, de tökéletes kapaszkodóméret páros játékhoz is. A lila szilikonból, rugalmas zsinórral készült tojás ideális külső stimulációra, de belső viselésre is alkalmas. Miért nem próbálja meg viselni ezt a serkentő tojást az előjáték során a partnerével, vagy akár egy huncut bolti kirándulás alkalmával?

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    A szilikon távirányítható Pinpoint Pleaser egyedi formájú örömforrás a hátsó bejáraton. A csábító anális játékszer lenyűgöző görgős gömbvéggel, bordázott szárral és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek minden érintéssel izgalomba hoznak. Válaszd ki az intenzitást és juss el a csúcsra az erőteljes görgők segítségével!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    A Sweet Smile vízálló RC hajlítható bugyi vibrátora a hajlítható G-pont vibrátor és a csiklóvibrátor nyerő kombinációja. A bugyi belsejében viselt selymesen puha bugyi vibrátor egyszerre nyújt hüvelyi és csikló élvezetet – csendesen és diszkréten, anélkül, hogy bárki észrevenné!

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Felkészült és készen áll a következő medencefenék-edzésre, a Remote Dual Motor Kegel System azért van itt, hogy intenzívebbé tegye az edzési rutint. A CalExotics kizárólag nőkből álló termékfejlesztő csapata ismét megtette ezt egy dupla Kegel vibrátor megtervezésével, amely 12 intenzív vibrációs funkcióval, kettős motorral és 32,5 lábnyi távirányítóval rendelkezik, amely éppoly kényelmes, mint amilyen izgalmas.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Viotec Oliver Pro Wearable Vibrator with App Control Gold & Wine Red

    Bemutatjuk a Viotec Oliver Pro-t, egy fényűzően puha vibrátort, amelyet az élmény fokozására terveztek. Az Oliver Pro könnyedén vezérelhető a hordható vibrátor alján található bekapcsológombbal. Az ujjhegyek 9 fokozatú rezgési intenzitása révén az ujjak egyszerű dupla kattintása a bekapcsológombon beállítja a rezgésmód érzetét.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Automatikus, ritmikus pumpás funkcióval a teljes élvezethez és az izmok edzéséhez!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Herrules Nami Vibrating Egg Remote Control Black

    Tudjuk, hogy az idők változtak, és jobbra fordultak, és ha a női szexualitásról beszélünk, ez a legjobb alkalom arra, hogy felfedezzünk és fedezzünk fel új örömöket és módokat arra, hogy élvezzük magunkat egyedül és partnerünkkel egyaránt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Double Time Acai

    Duplázza meg örömét az erőteljes Double Time, Playboy Pleasure vibráló Kegel-golyóival, amelyek egyedi dupla izzó alakúak. A medencefenék izomzatának megerősítése és az erősebb orgazmusok átélése soha nem volt könnyebb vagy élvezetesebb. Könnyedén játszhat a hosszú visszahúzó kábelnek és a távirányítónak köszönhetően. A játék szabadsága!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Eager Egg Vibrating Egg Purple

    Ez az erőteljes vibrációs tojás tökéletes egy izgalmas estéhez. Viselje útközben, és adja át a távirányítót partnerének. Senki sem fogja észrevenni a csendes rezgéseinek köszönhetően.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Wellness Raine Vibrating Kegel Ball

    7 Mély dübörgő rezgések a Rumble Tech motoron keresztül

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Viotec Oliver Wearable Vibrator with Remote Control Gold & Wine Red

    Bemutatjuk a Viotec's Olivert, egy fényűzően puha vibrátort, amelyet az élmény fokozására terveztek. Az Oliver egy hordható vibrátor, amely könnyedén vezérelhető a vibrátor alján található bekapcsológombbal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Plush Egg 28X with Remote Pink

    Ez az erőteljes plüss tojás készen áll a tetszésre és az elégedettségre – használja ezt a tojást belül és kívül, és élvezze a bársonyos külsőt, a kinyomható testet és az erőteljes vibrációs funkciókat. Tökéletes egyéni használatra vagy partnerjátékra! A meghosszabbított kábel tartalmazza a bekapcsológombot, és lehetővé teszi a funkciók közötti váltást, miközben a golyó be van helyezve, így szabályozhatja a rezgést behelyezve.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

20 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.