×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibrációs tojások

8 Termék

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Drótnélküli Rezgő tojás

    A Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations egy sokoldalú orgazmikus játékszer, amely ideális mind egyéni, mind páros használatra.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet - Rezgő tojás mobilos applikációval

    Érezze az adrenalint a szervezetében köszönhetően a legújabb Flamingo vibrátornak. Ez a rezgő szerkezet izgató és intenzív G-pont rezgéseket ígér. A Flamingo kifejezetten olyan párok számára lészült, akik szeretik a nyilvános szexet és olyan nők számára, akik szívesen felizgulnak nyilvános helyen is.

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Butterfly Effect

    Lebegjen, mint egy pillangó a tiszta élvezet szárnyain, és egyszerre valósítsa meg belső fantáziáit, egyéni intenzitási szintjét megválasztva. Ezzel az egyedülálló játékkal a vibráló pillangó megszabadult páros gyűrű stílusától, és a reflektorfénybe került, mint egy kettős vibrátor, amely azt a mély klitorisz elégedettséget nyújtja, amelyet csak a szélesre nyúló szárnyak tudnak nyújtani, valamint egy többsebességes szár, amely kiegészíti az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Smart Dream II with Remote

    A Smart Dream II egy távirányítós vibrációs tojás külső csiklóstimulátorral, hipoallergén textúrájú és kettős stimulációt kínál: belsőleg és külsőleg a csikló számára. A Smart Dream II tojás puha szilikon anyagból készült, és selymesen sima tapintású. Ez a különleges vibrációs tojás nagyszerű stimulációt hoz létre, amely az erogén zónákat célozza meg. Két nagy teljesítményű és csendes motorral felszerelve a legigényesebb felhasználóknak is örömet okoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Ella Neo App Controlled Red

    A Svakom Ella Neo Mobile-vezérelt Bluetooth Egg with App egy innovatív vibrációs golyóstojás intelligens funkciókkal és ergonomikus kialakítással. Ez a nagy teljesítményű szerelemtojás vibrátor nemcsak 10 óriási vibrációs móddal és alkalmazás-alapú képességgel rendelkezik, hanem egy extra vibrációs beállítással, a Climax Mode-val is, amely magával ragad. Használja manuálisan vagy az APP-on keresztül, játsszon anole-t, vagy adja át az irányítást a partnerének, fedezze fel a tetszés és az elégedettség új módjait.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo Red

    A Sweet Smile RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo 2 erős golyóval lep meg, amelyek egy 31 cm hosszú rugalmas szilikon szíjjal vannak összekötve. Az egyik golyó remeg és lüktet, a másik vibrál. Egyidejű vaginális/anális vagy külső/belső stimulációt kínál szólójáték esetén, valamint kettős stimulációt páros játék esetén.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Ella Neo Pink

    A Svakom Ella Neo Mobile-vezérelt Bluetooth Egg with App egy innovatív vibrációs golyóstojás intelligens funkciókkal és ergonomikus kialakítással. Ez a nagy teljesítményű szerelemtojás vibrátor nemcsak 10 hatalmas vibrációs móddal és alkalmazás-alapú képességgel rendelkezik, hanem egy extra vibrációs beállítással, a Climax Mode-val is, amely magával ragad. Használja manuálisan vagy az APP-on keresztül, játsszon anole-t, vagy adja át az irányítást a partnerének, fedezze fel a tetszés és az elégedettség új módjait.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Niya N1 Vibrating Kegel Massager with Remote Control Light Blue

    A NIYA 1 egy Kegel masszírozó távirányítóval. A vibrációs Kegel masszírozót úgy tervezték, hogy az egyik motor a tojásban, a másik pedig a farokban található. Kettős stimulációt biztosít a még kielégítőbb élmény érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

8 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.