×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

G-spot vibrátorok

65 - 96 termék, Összesen:118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    A NU Sensuelle Homme Ace 15 funkciós, flexibilis, újratölthető, kettős motoros szilikon prosztatavibrátor fekete színben 2 erőteljes motorral és 15 lenyűgöző funkcióval rendelkezik, mely mélyen lüktető és lüktető hatást fejtenek ki a többiek zümmögő rezgései helyett.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Miyo Purple

    A MIYO-t annak a nőnek találták ki, aki szereti megduplázni az élvezetet! Alakjától függetlenül tökéletesen illeszkedik a klitorisz környékére, miközben intenzíven stimulálja a hüvelyi területet és a G-pontot. Könnyű és kényelmes fogása lehetővé teszi, hogy a legvadabb fantáziáiba meneküljön, és többszörös orgazmusokkal érje el a csúcsot. Szexuális izgalom a csúcson!

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Benty Vibe Silicone Purple

    A gyűjteményében kell lennie Bentynek, egy vibrátornak.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Tap That Purple

    Az enyhétől a vadig terjedő intenzív koppintási ritmusának köszönhetően G-pontja imádni fogja a Tap Thatet. A mélyen ívelt hegy könnyedén eléri a G-pontot, és dübörgő élvezetet küld a testeden keresztül. A kisebb szárnyú külső stimulátor erőteljes csiklórezgéseket biztosít az egyedülálló multi-orgazmikus élmény érdekében.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    A Wellness G Ball Vibrátor vibrációt és lenyűgöző guruló mozgást biztosít Önnek! A görbe vonalú mozgástechnológiája olyan oda-vissza mozgást hoz létre, amely masszírozza a G-pontot. Az 5 erőteljes rezgési sebességgel és 5 vibrációs mintával minden erőt megtalál, amire szüksége van. A testbiztos, platinára kötött szilikonból készült Wellness G Ball vízálló, könnyen tisztítható és mágneses USB-vel újratölthető.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Inmi G-Rocker Come Hither Vibrator with Remote Control Purple

    Éljen át ringató orgazmust ezzel a Come Hither vibrátorral! A hosszú szár végén egy kerek gumó található, amely közvetlenül a G-pontot célozza meg. A Come Hither funkció közvetlenül masszírozza a G-pontot, 3 sebesség közül választhat.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rewolution Rewocurvy Rechargeable Flexible Vibrator Purple

    Ki ne szeretne egy jó orgazmust? Van itt bárki olyan, aki nem élvezi a legkellemesebb intim kapcsolatokat? Tegye fel a kezét az, aki nem élvezi, és érezze magát egyedülállónak a világban, miközben a szeretője óránként 1000-el nyomja.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Vibrating G-Spot & P-Spot Massager Purple

    A Sweet Smile kompakt vibráló G- és P-pontos masszírozója egy tökéletesen ívelt, rugalmas vibrátor az anális P-pont (prosztata) vagy a hüvelyi G-pont célzott stimulálásához.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Az Insatiable G™ felfújható G-Flutter a CalExotics Insatiable G™ termékcsaládjából származik, de egy különleges funkcióval, amely biztosan meg fogja csiklandozni. Az erőteljes csiklandozó többágú, hogy teljes fedést biztosítson, még azokban a pillanatokban is, amikor az eksztázisban van.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Arch G-Spot Vibrator Purple

    A hátba ívelő orgazmus a tiéd Arch. Tapasztalja meg a teltség érzését és az egyenletes G-pont stimulációt a testével együtt hajlító, rugalmas, kör alakú nyélnek köszönhetően.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Nem kell királynak lenni ahhoz, hogy élvezze ezt az elegáns vonalat. A karcsú fém kivitelezés ezt a vibrátort minden kollekció koronaékszerévé teszi. A JEWEL hajlított hegye tökéletes belső vagy külső örömökhöz.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Spot On Purple

    Fedezze fel az érintetlen örömöket a Spot On segítségével. A bársony sima szilikonból készült G-Spot Vibrátor vékony, állítható nyéllel rendelkezik, amely testéhez és vágyaihoz illeszkedik. A texturált, kör alakú fej 3 sebességgel és 4 ritmikus mintával masszírozza a G-pontot, hogy fokozza az élményt. A játék szabadsága!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Adjon egy kis zenét a belső :G Note-hoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod-hoz/iPhone-hoz (vagy bármilyen mp3-lejátszóhoz) csatlakoztatod, akkor a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt Önnek a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    A Getaway Plus 2 hajlítható szárral rendelkezik, amely kényelmesen alkalmazkodik bármilyen játékhelyzethez. Hajlított és lapított hegye pontosan és tökéletesen megcélozza a G-pontot, maximalizálva az élvezetet a G-pont stimulációja, a behatolás és az intim zónák felfedezése során. Nagyon sima felülettel rendelkezik, amely különösen puha szilikonból készült. A Getaway Plus 2 a Nomi Tang jellegzetes érintőcsúszkájával rendelkezik az erőteljes rezgések szabályozásához. Újratölthető, rendkívül csendesen működik és 1 méterig vízálló.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Juno, a G-pont istennő! A Juno a világ legpuhább, legkarcsúbb G-pont vibrátora, amely erőteljesen mély, dübörgő rezgéseket biztosít közvetlenül a belső gyönyörpontjaidnak. A Je Joue egyedülálló, alacsony frekvenciájú, dübörgő rezgései tovább tudnak haladni a testben, több belső idegvégződéshez férnek hozzá, és az egész belső csiklót stimulálják. A Juno valóban az orgazmus mennyországa!

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Swan The Mini Swan Wand Glow in the Dark Purple

    Készülj fel a ragyogásra! Legújabb Mini Swan Wandünkkel – Glow in the Dark Edition.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    A Witty-t "kapcsoló" játéknak tervezték, amely lehetővé teszi a p-pont vagy a g-pont stimuláció kiválasztását. A csikló stimulációját az alap végén található golyó éri el.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Angelique Purple

    Ez a g-pont vibrátor hajlítható szárral rendelkezik, amely 4 hullámzó funkcióval rendelkezik a g-pont stimulálására, valamint egy stimulátor, amely tökéletes a kellemes csikló stimulációhoz. A vibrátor 12 vibrációs funkcióval rendelkezik.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Egyetlen selymes érintéssel az IVY by TOYJOY teljesíti vágyait, és árad belőle. Fedezze fel az egyes tárgyak buja formáit, amelyek illeszkednek nőies íveihez. Az IVY kollekció a természet válasza az innovatív dizájnra, megfizethető áron.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gjack Mini Sweet Raspberry

    Nem akarod abbahagyni a Gjack2 mini forradalmi Bioskin anyagának érintését.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Gee Purple

    Soha nem volt ilyen egyszerű a G-pont orgazmusa! Ismerje meg a Le Wand Gee-t, egy G-pont célzó újratölthető vibrátort, amely kiküszöböli a találgatásokat azáltal, hogy mélyen kielégítő érzéseket kelt.

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys bunt. G-spot Vibrator

    Erőteljes g-pont vibrátor a bunttól. divatos színblokkoló kivitelben. Ideálisan ívelt és telt, enyhén rugalmas vibrációs masszázsfejjel (nem csak) az intenzív hüvelyi G-zóna stimulációhoz. A könnyű vibrátor kényelmesen illeszkedik a kézbe, selymes Soft Touch textúrája pedig varázsütésre siklik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Lilac G

    Erőteljes, mégis vékony, ez a ívelt forma úgy lett kialakítva, hogy könnyedén elérje G-pontját! A gömbölyű, kerek fej elég gömbölyű ahhoz, hogy a megfelelő mértékű nyomást kifejtse, miközben egyenes rezgéssel vagy olyan mintával rögzíti a tökéletes tempót, amely vadul hajt! A finoman hegyes hegy kívül-belül remekül érzi magát, mivel ez a sokoldalú hangulat olyan élvezeti lehetőségeket kínál, amelyeket érdemes felfedezni – még a víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető. Ergonomikus, újratölthető, könnyen tisztítható, egyszerű egygombos vezérlés.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Double End Vibrator Jane Purple

    A Good Vibes Only a legjobb anyagokat és erőteljes motort kínálja, és lehetővé teszi, hogy soha nem tapasztalt csúcspontot érjen el! A Good Vibes Only minden olyan helyen használható, ahol szeretné ezt a Good Vibe-ot érezni. Lassan vagy gyorsítson, amennyire bírja.

    17 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Desire Pure Gray

    Pure by Desire. Puha és rugalmas, utazásbarát, vékony, többsebességes vibrátor. Plüss szilikonból készült. Az elegáns kialakítás robbanékony rezgéseket biztosít. Vízálló, újratölthető és minden kenőanyaghoz alkalmas. 3 sebesség / 7 funkció.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Rev Me Up Opal

    A Rev Me Up beindítja a motorját. A rugalmas, texturált nyél rugalmas, mégis határozott G-pont stimulációt biztosít. Egyedülálló formája tökéletes a hajlított hegynek a G-ponthoz való hintázásához, míg az ergonomikus fogantyú a vibrációs alapot a testhez irányítja a kettős hatású vibráció újszerű megjelenése érdekében. A rugalmas kialakításnak és a 10 vibrációs sebességnek és funkciónak köszönhetően minden munkamenetet személyre szabhat.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy The Seeker Acai

    A Multi Play sorozatunk része, a Seeker tele van meglepetésekkel a kétvégű kialakításával, amely mindenki számára örömet okoz. Készítse el saját kalandját a rugalmas, ívelt nyéllel, amelyen egy gömbfej található a G-Spot vagy P-Spot stimulációhoz. Fordítsa meg a játékot, és tapasztalja meg az új érzéseket a több dübörgő vibráló gyöngysorból. Tökéletes vaginális vagy anális játékhoz, az élvezet lehetőségei végtelenek.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Curlicue Acai

    Göndörödjön ezzel a csavarral a klasszikus Rabbit Vibratoron. A Curlicue lehetővé teszi az érzések kibontakozását, miközben a rugalmas, kinyújtható spirál állandó kapcsolatban marad a csiklójával, míg a fő szár dinamikus G-pont stimulációt biztosít, ami erőteljes kevert orgazmushoz vezet. Fokozza az élményt többsebességes vibrációkkal két egymástól függetlenül vezérelt motorban, és fedezze fel ezt a valóban rendkívüli élményt.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Mix & Match Acai

    A Mix and Match két erőteljes vibráló játékot kínál egyben a mélyen kielégítő partnerjátékhoz és a kellemesen szórakoztató egyedüli játékhoz. Csúsztassa a C-gyűrűt a tengely aljára, hogy egy merész kettős vibrátort hozzon létre, amely kívül-belül nyújtja a lábujj-göndörítés örömét, vagy pattintsa le, és állítsa elő a terepet egy felejthetetlen élményhez. A finoman ívelt és texturált nyél a G-pontot vagy a P-pontot éri el, míg a lapos, de vaskos C-gyűrű élénkítő külső stimulációt biztosít.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Selopa Poseable Bunny Purple

    Ez a nagy és erőteljes vibráló nyuszi texturált, állítható főszárával és keményen dolgozó nyúlfülű stimulátorával a helyén marad.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love WonderLover Viva Mauve

    A Loves Wonderlo szabálytalan megszegver' két szuperképességének: a Flapping dizájn és a háttérvilágítású képernyőnek. Sötétben vagy nappal a LED-es háttérvilágítás kialakítása, amilyen esztétikus és praktikus is, lehetővé teszi, hogy első pillantásra megnézze, melyik üzemmódban van.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love WonderLover Iridescent Night

    A Loves Wonderlo szabálytalan megszegver' két szuperképességének: a Flapping dizájn és a háttérvilágítású képernyőnek. Sötétben vagy nappal a LED-es háttérvilágítás kialakítása, amilyen esztétikus és praktikus is, lehetővé teszi, hogy első pillantásra megnézze, melyik üzemmódban van.

    73 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:118

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.