×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

G-spot vibrátorok

65 - 96 termék, Összesen:354

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Tracy Purple

    Ez a szuper puha szilikon 7 funkciós nyúlvibrátor elképesztően felszerelt, hogy intenzív élvezetet nyújtson Önnek estéről estére. Ennek a karcsú és elegáns lila játéknak az alakja sima és ívelt, vastag feje eléri a belső G-pontot, és egy kisebb, ívelt nyúlcsikló biztosítja az ökölbe szorító orgazmust.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimuláció és vibráció – egy klassz játékban!

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Osci 2

    Az Osci 2 az oszcilláló g-pont játék új generációja erősebb motorral, továbbfejlesztett fejformával, kényelmesebb játékszöggel, drasztikusan megnövelt akkumulátor-üzemidővel (akár 5 óra!), továbbfejlesztett kapcsolattal és új töltési módszerrel!

    87 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Fedezze fel és élvezze kedvenc érzéseit a Drift segítségével. A megfelelő helyeken ívelt Drift szögletes formája úgy van kialakítva, hogy minden megfelelő helyet elérjen – belül és kívül. A kontúrozott fej megemelt stimulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban érezze magát minden egyes erogén zónájával szemben. A mély dübörgéstől kezdve az intenzív rezgésekig a Drift még a testhőmérsékletre is felmelegszik egyetlen gombnyomással, hogy valóban buja érzékelési élményt nyújtson.

    89 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dream Toys Elite Renee Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Renée stimulátora egy fekete stimulátor elegáns arany színű díszítéssel, lekerekített fejjel és rugalmas csatlakozással a két vége között. A Renée 2 erős motorral rendelkezik, egy-egy mindkét végén, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Adjon egy kis zenét a belső :G Note-hoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod-hoz/iPhone-hoz (vagy bármilyen mp3-lejátszóhoz) csatlakoztatod, akkor a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt Önnek a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her

    Végül talált egy játékot, amely minden dobozát ellenőrizte: a rezgést, a lökést, a forgást, a csiklóstimulációt és a melegítést. Alig várta, hogy kipróbálhassa az Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her-t! Tudni akarta, milyen érzés egyszerre érezni mindent, ami a kívánságlistán szerepel.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ami ezt a vibrátort különlegessé teszi, az a formája. A nagy fej bordázott, amely pontosan nyomja és csiklandozza a G-pontot... akár Ön, akár partnere manipulálhatja és mozgathatja azt, hogy megtalálja azt az édes pontot, amely ingerlésével gyorsan eléri a nagyon nedves csúcspontot.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Az elegáns rózsaforma nemcsak szépen néz ki, hanem kiküszöböli a szexuális játékok zavarát, és kettős élvezetet nyújt az érzékeknek. A jó hangulatod már akkor kezdődik, amikor meglátod. A romantikus rózsa és a szerelem kombinációja a szexélmény paradicsoma, amit nem akarsz kihagyni. Ez az erotikus vibrátor puha szilikonból készült, biztonságos és nem mérgező, kényelmes tapintású, kérjük, használja bizalommal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Lila

    A Bgood Deluxe Curve fejrésze természetes ívű görbületben végződik, így teljes lefedettséget biztosít a szexuális játék közben, vastag és lágyan lekerekített. Ez egy speciálisan tervezett görbe, amely tökéletesen idomul a női test vonalához. A vízálló tervezést a selymes érzést keltő textúra és kecses forma egészíti ki.

    20 790 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Juliette

    A Dream Toys Elite kollekciójának Juliëtte G-pont vibrátora egy fekete vibrátor elegáns arany színű díszítéssel és rugalmas, hajlított hegyével, amely tökéletes a G-pont stimulációhoz.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ternence Purple

    Ez a szuperpuha szilikon 12 vibrációs és 4 forgási funkcióval elképesztően felszerelt, hogy intenzív élvezetet nyújtson Önnek éjszakáról estére. A játék sima és ívelt, karcsú fejjel, hogy elérje a belső G-pontot, és egy kisebb, ívelt nyúl csiklókarral, hogy biztosítsa az ökölbe szorító orgazmust.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Donnyel Panty Vibrator with G-Spot Ball & Remote Control Purple

    Ennek a bugyi stimulátornak 2 nagyon különböző funkciója van. Az egyik a vibráció, 5 rezgésmód, amely Donnyel testében végighalad, a 2. funkciója a Donnyel csúcsán található.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Couture Front Row purple

    Hagyja, hogy a klasszikus elegancia elcsábítsa!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer OG Dark Grey

    A Womanizer OG az első Pleasure Air G-pont vibrátor, amely a célzott Pleasure Air-t és a vibrációt kombinálja egy erőteljes és eredeti orgazmikus utazás érdekében.

    95 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 5+ Blue

    Air Pump Booty 5 Connect App alkalmazásunk rezgésekkel és felfújható tengellyel kényezteti. Kombinálja a két érzéki funkciót, ahogyan csak szeretné. Az exkluzív élményekért irányítsa a vibrátort a Satisfyer Connect alkalmazással.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Az INYA Ripple a vibrátor új fajtája, csábítóan bordázott dizájnnal, amelyet úgy alakítottak ki, hogy hullámról hullámra nyújtsa a lábujjak görbítését. A selymesen sima szilikonból készült Ripple egyetlen motorral működik, és 3 sebességgel és 5 funkcióval rendelkezik a lenyűgöző éghajlati élmény érdekében. Újratölthető.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    A vadonatúj Scarlet G tökéletes, erőteljes G-pont élvezetet nyújt! Tekintse meg az elegáns, frissített formát szexi ezüst részlettel, és élvezze a sima szatén felületet és a szupererős motort. Szögletes a tökéletes G-pont stimuláció érdekében. A testet úgy tervezték, hogy karcsúnak és elegánsnak tűnjön, a fejét azonban úgy tervezték, hogy több energiát adjon a g-pontnak a földrengető orgazmushoz.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Natasha vibrátora egy fekete vibrátor stílusos drágakő alakú gombbal és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. A középső keskeny rész enyhén rugalmas. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Minden idők legerősebb, mégis legédesebb G-pont vibrátora.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink

    Emelje fel az élvezetet a FLAMENGO-val – egy L-alakú csodával, amelyet a G-pont pulzációjára és a csikló stimulálására terveztek. Mivel bugyiként is viselhető, ez a sokoldalú játék bármikor lángra lobbantja a szenvedélyt. Tapasztalja meg az érzetek szimfóniáját, amelyet úgy alakítottak ki, hogy minden vágyát kielégítse. Engedd szabadjára az intim boldogságot a FLAMENGO-val, és fedezd fel a határtalan élvezetet.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    A We-Vibe Rave 2-t a tiszta élvezetre tervezték, a G-pontot és a hüvelynyílást célozza meg kielégítő vibrációkkal az intenzív csúcspont érdekében. Csavart élvezeti formája, sima szilikonja és állítható illeszkedése felejthetetlen élményt biztosít.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, harmadik generációs, lenyűgözően okos játék, nőknek és férfiaknak egyaránt nagy élvezet.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Rendkívül rugalmas a változatos stimulációhoz!

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Atlas Pink

    Ez az elegáns, problémamentes hangulat hihetetlenül könnyen használható. Egyszerűen nyomja meg az alján található gombot a játék bekapcsolásához, majd ismét a vibrációs beállítások között, amelyek közül 10 közül választhat, így tudjuk, hogy jól fog szórakozni! A szilikon test kifejezetten ívelt fejjel rendelkezik, hogy megcélozza a G-pontot. Hogy még könnyebb legyen, az enyhén rugalmas nyak  lehetővé teszi a tökéletes szög megtalálását.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth G-Spot Vibrator with 10 Vibration Modes Pink

    Tapasztalja meg az észbontó orgazmusokat varázslatos G-pont vibrátorunkkal, amelynek erőteljes motorja úgy van kialakítva, hogy soha nem látott módon stimulálja legérzékenyebb pontját. Ráadásul egyedülálló, üreges vége megkönnyíti a fogást és az irányítást.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Pillow Talk kollekció megjelenésének rövid ideje alatt nemzetközi bestseller lett! Ez a termékcsalád a szépséget, a szórakozást és az erőt fejezi ki, a Sassy pedig ezen ideálok csúcsa. A puha, rugalmas test segít felfedezni minden vágyát, míg a nagy hegye ívelt az optimális G-pont élvezet érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Twilight Purple

    Az innovatív PulsWave™ technológiának köszönhetően a ZALO arra is törekszik, hogy a nőknek vadonatúj élményt nyújtson a G-pont felfedezésében. A hagyományos vibrációs stimulációtól eltérően a PulsWave™ az exkluzív hullámmotoros hajtást alkalmazza. A megfelelő hajlítási szög és a G-pont finom szárnya ujjpép méretű területet alkot, ami megkönnyíti a nők számára, hogy érezzék G-pontjaikat, és élvezetté váljanak. A PulseWave™ motor és egy másik független vibrációs motor, valamint a fűtési funkció együttműködésével a nők felfedezhetik a mélyen elzárt élvezeteket.

    95 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Feelz Toys Fonzie Lila

    Magas minőségű vibrátor, amely kifejezetten G-pont és klitorisz stimulációra alkalmas. Erős és rendkívül csendes vibrátor, amely hét vad beállítási módot kínál.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Adj egy kis zenét a belső :G Note-odhoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod /iPhone (vagy bármilyen mp3-lejátszó) csatlakoztatod, a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt neked a mozgás és a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Lora DiCarlo Onda Robotic Massager for G-Spot Orgasms

    Az Onda mikrorobotokat használ, hogy utánozza a G-pont felett simogató ujjak érzetét, miközben tetszés szerint fokozza a dübörgő érzést. A testnek biztonságos, vízálló és újratölthető Onda egyedi formájú, hogy követi a test íveit, hogy segítsen felfedezni és meghatározni örömét.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:354

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.