×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

G-spot vibrátorok

31 Termék

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    E-stimuláció és vibráció – egy klassz játékban!

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Fedezze fel és élvezze kedvenc érzéseit a Drift segítségével. A megfelelő helyeken ívelt Drift szögletes formája úgy van kialakítva, hogy minden megfelelő helyet elérjen – belül és kívül. A kontúrozott fej megemelt stimulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban érezze magát minden egyes erogén zónájával szemben. A mély dübörgéstől kezdve az intenzív rezgésekig a Drift még a testhőmérsékletre is felmelegszik egyetlen gombnyomással, hogy valóban buja érzékelési élményt nyújtson.

    89 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Adjon egy kis zenét a belső :G Note-hoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod-hoz/iPhone-hoz (vagy bármilyen mp3-lejátszóhoz) csatlakoztatod, akkor a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt Önnek a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Pink

    Adj egy kis zenét a belső :G Note-odhoz (Ok G-SPOT) a Freestyle :G-vel, egy vezeték nélküli, zenei vezérlésű vibrátorral. Ha iPod /iPhone (vagy bármilyen mp3-lejátszó) csatlakoztatod, a vibrátor a zenére pulzál, így egyedülálló kettős érzékszervi élményt nyújt neked a mozgás és a mozgás végső szabadsága mellett.

    76 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    A NU Sensuelle Homme Ace 15 funkciós, flexibilis, újratölthető, kettős motoros szilikon prosztatavibrátor fekete színben 2 erőteljes motorral és 15 lenyűgöző funkcióval rendelkezik, amelyek mélyen lüktető és lüktető hatást fejtenek ki a többiek zümmögő rezgései helyett.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    A szélesebb hegy a belső édes foltokat keresi, míg a fülben található 3 rezgésbeállítás beborítja a csiklót a kevert boldogság érdekében.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Trysta Violet

    Célzott gördülő G-pont vibrátor.

    49 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    A SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for f​i​n​i​b​u​s Women Adult Toy egy vibrátor, amelyet kifejezetten a csiklóhoz és a g-ponthoz terveztek. Az aranyos, kanál alakú fején ovális gyűrűvel megemelt textúra van, és tökéletes szöget biztosít a g-pont stimulációhoz, amely lehetővé teszi, hogy felfedezze saját örömét. Az írisz puha, de erős, a fej ultrapuha anyagból készült, az erős beépített motorral, az erős rezgés csodálatos szexuális utazásra visz!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    A Swap kétféle stimulációt kínál: koppintással és vibrációval, mindkettő 10 különböző móddal rendelkezik. Ezenkívül a három motor együtt működik, hogy kellemes pillanatot biztosítson a felhasználónak. A Swap tökéletes vibrátor a P- vagy G-pont stimulálásához.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Amy 2 Violet

    Ficánkoljon az örömtől, ahogy Amy ovális alakú feje tökéletesen dörzsölődik az összes olyan ponton, amelyektől felrobban. Az Amy-t úgy tervezték, hogy tökéletes élvezetet nyújtson, és olyan stimulációt kínáljon, mint semmi más.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    A NU Sensuelle Homme Ace 15 funkciós, flexibilis, újratölthető, kettős motoros szilikon prosztatavibrátor fekete színben 2 erőteljes motorral és 15 lenyűgöző funkcióval rendelkezik, mely mélyen lüktető és lüktető hatást fejtenek ki a többiek zümmögő rezgései helyett.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Forgó nyúlvibrátor tapadókoronggal és vízálló távirányítóval (10 méter).

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Arch G-Spot Vibrator Purple

    A hátba ívelő orgazmus a tiéd Arch. Tapasztalja meg a teltség érzését és az egyenletes G-pont stimulációt a testével együtt hajlító, rugalmas, kör alakú nyélnek köszönhetően.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Spot On Purple

    Fedezze fel az érintetlen örömöket a Spot On segítségével. A bársony sima szilikonból készült G-Spot Vibrátor vékony, állítható nyéllel rendelkezik, amely testéhez és vágyaihoz illeszkedik. A texturált, kör alakú fej 3 sebességgel és 4 ritmikus mintával masszírozza a G-pontot, hogy fokozza az élményt. A játék szabadsága!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    A csillogó Pavé Vivian egy selymes pálcás masszírozó káprázatos kristálydíszekkel, érzékien ívelt nyéllel és 35 szenzációs vibrációs beállítással az egyedülálló élményért.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Viotec Manto G-Spot Massager Gold & Wine Red

    Bemutatjuk a Viotec Manto-t, egy fényűzően puha vibrátort, amelyet az élmény fokozására terveztek. Manto könnyedén vezérelhető a g-spot masszírozó tetején található LCD kijelzőn keresztül.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bgee Heat Infinity Deluxe Pink

    Ölelje át belső szexiségét, és hagyja, hogy a Bgee Heat Infinite Deluxe személyes csábítója legyen a szenvedély és az elégedettség útján. Igazi kötekedő és csábító, felébreszti vágyaid mélységeit. Az élvezet ereje a kezedben van, és a végtelen lehetőségekkel az éjszaka a tiéd, hogy felfedezd. Tehát adja át magát a csábításnak, érezze a meleget, és kezdődjön a kaland.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    A Witty-t "kapcsoló" játéknak tervezték, amely lehetővé teszi a p-pont vagy a g-pont stimuláció kiválasztását. A csikló stimulációját az alap végén található golyó éri el.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron mindig a helyszínen van – ez alatt a G-pontot értjük. A Ron intenzív G-pont stimulációra készült, 8 programmal és 5 különböző intenzitási szinttel. Ron még a zuhany alatt és a fürdőkádban is szállít: teljesen vízálló, és szívesen tartana társaságot. Ha Ron falnak ütközik, bármilyen mágneses töltőkábellel nagyon gyorsan újra életre keltheti.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Swap P&G Spot Tapping Vibrator Light Pink

    A Swap kétféle stimulációs módot kínál: kopogtatás és rezgés, mindkettő 10 különböző üzemmóddal. Ezenkívül a három motor együtt dolgozik, hogy kellemes pillanatot biztosítson a felhasználó számára. A Swap a tökéletes vibrátor a P- vagy G-pont stimulálására.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Swan The Mini Swan Wand Glow in the Dark Purple

    Készülj fel a ragyogásra! Legújabb Mini Swan Wandünkkel – Glow in the Dark Edition.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Rev Me Up Opal

    A Rev Me Up beindítja a motorját. A rugalmas, texturált nyél rugalmas, mégis határozott G-pont stimulációt biztosít. Egyedülálló formája tökéletes a hajlított hegynek a G-ponthoz való hintázásához, míg az ergonomikus fogantyú a vibrációs alapot a testhez irányítja a kettős hatású vibráció újszerű megjelenése érdekében. A rugalmas kialakításnak és a 10 vibrációs sebességnek és funkciónak köszönhetően minden munkamenetet személyre szabhat.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy The Seeker Acai

    A Multi Play sorozatunk része, a Seeker tele van meglepetésekkel a kétvégű kialakításával, amely mindenki számára örömet okoz. Készítse el saját kalandját a rugalmas, ívelt nyéllel, amelyen egy gömbfej található a G-Spot vagy P-Spot stimulációhoz. Fordítsa meg a játékot, és tapasztalja meg az új érzéseket a több dübörgő vibráló gyöngysorból. Tökéletes vaginális vagy anális játékhoz, az élvezet lehetőségei végtelenek.

    36 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Play Time Black

    Kényelmes és erőteljes élvezet kombinálható a Multi Play sorozatunk részét képező Play Time-ban. Ez a rugalmas vibrációs játék ideális a G-Spot vagy P-Spot játékhoz, gömbölyű, texturált fejének és egyedi összenyomható szárának köszönhetően.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Eros Pink

    Játssz egyedül vagy a partnereddel pajkosat. Az Eros belső stimulációját a mellékelt távirányítóval vezérelheted a vezeték nélküli szórakozás és meglepetés érdekében. A puha, rugalmas szilikon kényelmes viselet a hosszabb ülésekhez. Illik a ruhád alá, így a te kis titkod marad.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    A Witty-t "kapcsoló" játéknak tervezték, amely lehetővé teszi a p-pontot vagy a g-pont stimulációt. A csikló stimuláció az alap végén található golyó éri el.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

31 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.