×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

G-spot vibrátorok

5 Termék

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno, a G-pont istennő! A Juno a világ legpuhább, legkarcsúbb G-pont vibrátora, amely erőteljesen mély, dübörgő rezgéseket biztosít közvetlenül a belső gyönyörpontjaidnak. A Je Joue egyedülálló, alacsony frekvenciájú, dübörgő rezgései tovább tudnak haladni a testben, több belső idegvégződéshez férnek hozzá, és az egész belső csiklót stimulálják. A Juno valóban az orgazmus mennyországa!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Az Insatiable G™ felfújható G-Flutter a CalExotics Insatiable G™ termékcsaládjából származik, de egy különleges funkcióval, amely biztosan meg fogja csiklandozni. Az erőteljes csiklandozó többágú, hogy teljes fedést biztosítson, még azokban a pillanatokban is, amikor az eksztázisban van.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Monarch Yellow

    Ez az egyedülálló szilikon partnerjáték 3 tengellyel rendelkezik, mindegyik saját, függetlenül vezérelt 10 sebességes motorral. Az ívelt, gömbölyded viselhető tengely rugalmas könyöklőn keresztül kapcsolódik egy pillangó alakú stimulátorhoz, széles, lobogó szárnyakkal és keményen dolgozó antennákkal, amelyek gyönyörűen célozzák meg az erogén zónákat.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jimmyjane Pulsus G-Spot Green

    A vibrátor ergonomikus formáját kifejezetten úgy alakították ki, hogy átölelje teste természetes körvonalait, és a g-pont pontos helyét célozza meg. Az okosan ívelt hegy 10 funkciós ujjmasszázs mozdulatokat kínál, hogy úgy stimulálja a területet, ahogyan megérdemelné a stimulálást.

    58 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Diva Dolphin Rózsaszín

    Fogtunk egy klasszikus FUN FACTORY formát, és felújítottuk az úttörő BATTERY+ motorunkkal. A DIVA DOLPHIN rendelkezik a legerősebb rezgéssel az elemekkel működő játékszerek között, valamint normál és újratölthető elemekkel is képes működni, ezáltal létrejött egy olyan, környezettudatos játékszer, amelyre soha nem kell várni. Szereti az újratölthető játékszereket? A BATTERY+ intelligens töltési technológia lehetővé teszi az újratölthető elemek feltöltését az eszköz belsejében, amennyiben bővíti a HYBRID KIT-tel. Igen, feltaláltunk és szabadalmaztattunk egy teljesen új technológiát, hogy bármikor használhassa az erős vibrátort.

    47 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás

5 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.