×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klasszikus vibrátorok

1 - 32 termék, Összesen:34

  1. 1
  2. 2
  • Orion Midnight Blue Set - Erotikus szett 9 db

    9 db-os szexjáték szett, amely kék csúszós anyagból készült. Egy erős vibrátor (hossz 17,5 cm, Ø 2,5 cm) és még sok más izgalmas játék teszi ezen csomag használatával feledhetetlenné az éjszakát. Anyag: TPE, ABS. Ftalátmentes, az EU szabványai szerint a készült.

    22 390 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Magical Boy - felfújható vibrátor

    Felfújható rezgő pénisz 7 erőteljes funkcióval. Vízálló. Akár több, mint kétszeres méretre is bévíthető.

    23 990 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Sutra Rózsaszín

    Ez a teljesen vízálló vibrátor csendes, mégis erőteljes rezgéseket kelt, 7 különböző intenzitású programban működik. A érintőgombok segítségével könnyen kezelhető.

    24 890 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Josephine vibrátora egy fekete vibrátor elegáns arany színű díszítéssel, ívelt formával és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Master

    Az XXL vibrátor megfelelő méretekkel és megfelelő technológiával.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Kis fektetett vibrátor, ék alakú résszel a szeméremajkak szétterítésére és pénisz alakú, kidudorodó makkú nyéllel. Egyszerre stimulálja a csiklót, a hüvelyt és a G-pontot 10 erőteljes vibrációs móddal. Diszkréten viselhető fehérneműben. Egy gombnyomással vagy távirányítóval vezérelhető. A mellékelt USB kábellel újratölthető.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 6 - Vibrátor

    Élvezze a „Real Feel” bársonyos, élethű bőr érzését ezzel a hihetetlenül realisztikus dildóval. Aprólékosan kidolgozott egy domináns fejrésszel, domború vénákkal és szabadon felfüggesztett golyókkal.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Incantation Rózsaszín

    Incantation Vibrátor a Vibe Therapy gyártótól. Ez a teljesen vízálló vibrátor csendes, mégis erőteljes vibrációt biztosít, 7 különböző intenzitású programmal működik.

    20 290 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    A Golden Boy 2.0 egy golyós vibrátor, amely a játékidőt aranyként fogja ragyogni! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezet számára.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Push it! Vibrator

    Automata lökő funkcióval rendelkező vibrátor.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Pink Lady az a barát, akit minden nő szeretne! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezetnek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with 360° Rotating 9 Different Vibrations Purple

    9 rezgés és 360°-os forgás - ami azt jelenti, hogy sokféle dolgot csinálhatsz vele.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimina Raya Personal Massager

    A Raya egy ízlésesen megtervezett személyi masszírozó, amely természetesen ívelt külső és belső stimulációra egyaránt. A zárható, 3 gombos interfésszel intuitív vezérléssel az erőteljes rezgések halk, a teljes diszkréció érdekében. Mindegyik masszírozó vízálló a teljes higiénia és a kádban vagy zuhany alatti élvezet érdekében.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Durex Play Vibe & Tease 2in1 Vibrator & Teaser

    Készen áll a következő szintű szexkutatásra? Fokozza örömét a Vibe & Tease-vel, a többsebességes vibrátorunkkal. Ez a sokoldalú erőmű lehetővé teszi a keverést – használja egyedül a vibrátort, vagy csatlakoztassa a teaser hegyet a még izgalmasabb szexhez!

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    A klasszikus lövedékvibrátor most hatalmas átalakítást kapott! Ez az extra méretű élvezeti eszköz újratölthető, és 3 belső rezgési sebességgel rendelkezik, amely kívülről és belülről is élvezhető. Élvezze a karcsú érzést, ahogy a vibráció simasága a legérzékenyebb részein csúszik, vadul zümmögve, hogy a csúcspont felé tereljen.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Minden mosoly egy kicsit jobbá teszi a világot, így ez az édes örömhozó a nevében is viseli a jó hangulatot tiszteletére. Ami igazából nincs is olyan messze, ha a sarkon az ergonómikus ívével: ha már engedett a varázsának, elcsábít a rugalmas Silk Touch felületével, a kellemesen ívelt formával és a 12 lélegzetelállítóan intenzív vibrációs programok.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Üsse meg magát ezzel az extra nagy golyós vibrátorral! Csábítsa el érzékeit a selymesen sima anyaggal, miközben 3 erőteljes vibrációs sebességgel játszik, külsőleg és belsőleg egyaránt. A rendkívüli motor feldobja a fejét. Köszöntse magát valami nagy és gyönyörű dolog felé, élvezze ki a magon keresztül minden lökést, miközben egyre közelebb kerül a peremhez... BANG-ig! Egy partnerrel játszani? Mutassa meg nekik, hogyan szereti, majd engedje, hogy átvegyék az irányítást – vagy derítseki, hol szeretnek egy kis rezgést!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Wand

    Élvezze a rugalmas örömet, és hagyja, hogy a sokoldalú Hype Wand minden igényt kielégítsen. A rugalmas test, a íves kialakítás és a 10 vibrációs funkció minden bizonnyal ugratni és tetszeni fog, ahogy tetszik. Ez a nagy teljesítményű masszírozó hajlékony nyakkal és széles fejjel rendelkezik, így könnyedén v​e​s​t​i​b​u​l​u​m irányíthatja az érzést. A rugalmas tengely belsejében található intenzív motor intenzív vibrációt ad a játékosan erőteljes stimuláció érdekében.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Teste csábítóan kanyargós volt, és egy gyönyörű játékra vágyott, amely rugalmas lehet vele. Rugalmas kérem – nagylelkű rugalmassága együtt hatott vele. Megnyomta a gombot, hogy elindítsa a mély, erőteljes rezgéseket. Mmmmm… a lüktető gyönyör olyan jól érezte magát az egész testében, és a lábai közötti nedves hasadék mélyén.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    A Luxe Vibe Lillie vékony, rugalmas és diszkréten halk. Sima, platina szilikonból készült, ez az elegáns, erőteljes hangulat fokozza az élvezetet, és lélegzetelállító érzéki élményt nyújt. Újratölthető. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Az iroha zen az iroha egyedi Soft-Touch szilikonját hozza el mindenki számára egy új, kifinomult, hordozható, akkumulátorral működő testben. A külső szilikont redősorok díszítik, amelyek hosszú formája könnyen fogható.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Delight Pink

    A Vibrátor Therapy Delight 7 funkciós szilikon nyúlvibrátort mindent megadva, ami az igazán elképesztő szenzációhoz szükséges, nem is nevezhetnénk másnak. Tényleg olyan élvezet használni.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Banana Geek Super Power

    Az orgazmus egészséges forrása, a Pretty Love Banana Geek szilikon többfunkciós vibrátora a jó közérzetről szól! A csikló és a hüvely erőteljes élvezetéért, hét kielégítő vibrációs móddal és 3 lökési móddal, ez az aranyos vibrátor biztosítja az összes rossz táplálékot, amire szüksége van.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Sparkling Bendable Vibrator Eliza Red

    A Sparkling Eliza egy hajlítható vibe, nyelv alakú és hegyes csúcsú, precíz stimulációval. A 3 rezgési sebességgel és 7 ritmussal, valamint a hajlított pozíció megtartásának képességével az Eliza minden alkalommal sokféle lehetőséget kínál a különböző stimulációhoz!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:34

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.