×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klasszikus vibrátorok

16 Termék

  • Malesation Magical Boy - felfújható vibrátor

    Felfújható rezgő pénisz 7 erőteljes funkcióval. Vízálló. Akár több, mint kétszeres méretre is bévíthető.

    23 990 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Josephine vibrátora egy fekete vibrátor elegáns arany színű díszítéssel, ívelt formával és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Kis fektetett vibrátor, ék alakú résszel a szeméremajkak szétterítésére és pénisz alakú, kidudorodó makkú nyéllel. Egyszerre stimulálja a csiklót, a hüvelyt és a G-pontot 10 erőteljes vibrációs móddal. Diszkréten viselhető fehérneműben. Egy gombnyomással vagy távirányítóval vezérelhető. A mellékelt USB kábellel újratölthető.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    A Golden Boy 2.0 egy golyós vibrátor, amely a játékidőt aranyként fogja ragyogni! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezet számára.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Pink Lady az a barát, akit minden nő szeretne! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezetnek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    A Dutchess Vibrator egy csodálatos játék erőteljes motorral és lüktető mozgással.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 26 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intimina Raya Personal Massager

    A Raya egy ízlésesen megtervezett személyi masszírozó, amely természetesen ívelt külső és belső stimulációra egyaránt. A zárható, 3 gombos interfésszel intuitív vezérléssel az erőteljes rezgések halk, a teljes diszkréció érdekében. Mindegyik masszírozó vízálló a teljes higiénia és a kádban vagy zuhany alatti élvezet érdekében.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Üsse meg magát ezzel az extra nagy golyós vibrátorral! Csábítsa el érzékeit a selymesen sima anyaggal, miközben 3 erőteljes vibrációs sebességgel játszik, külsőleg és belsőleg egyaránt. A rendkívüli motor feldobja a fejét. Köszöntse magát valami nagy és gyönyörű dolog felé, élvezze ki a magon keresztül minden lökést, miközben egyre közelebb kerül a peremhez... BANG-ig! Egy partnerrel játszani? Mutassa meg nekik, hogyan szereti, majd engedje, hogy átvegyék az irányítást – vagy derítseki, hol szeretnek egy kis rezgést!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Wand

    Élvezze a rugalmas örömet, és hagyja, hogy a sokoldalú Hype Wand minden igényt kielégítsen. A rugalmas test, a íves kialakítás és a 10 vibrációs funkció minden bizonnyal ugratni és tetszeni fog, ahogy tetszik. Ez a nagy teljesítményű masszírozó hajlékony nyakkal és széles fejjel rendelkezik, így könnyedén v​e​s​t​i​b​u​l​u​m irányíthatja az érzést. A rugalmas tengely belsejében található intenzív motor intenzív vibrációt ad a játékosan erőteljes stimuláció érdekében.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    A Luxe Vibe Lillie vékony, rugalmas és diszkréten halk. Sima, platina szilikonból készült, ez az elegáns, erőteljes hangulat fokozza az élvezetet, és lélegzetelállító érzéki élményt nyújt. Újratölthető. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Az iroha zen az iroha egyedi Soft-Touch szilikonját hozza el mindenki számára egy új, kifinomult, hordozható, akkumulátorral működő testben. A külső szilikont redősorok díszítik, amelyek hosszú formája könnyen fogható.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Delight Pink

    A Vibrátor Therapy Delight 7 funkciós szilikon nyúlvibrátort mindent megadva, ami az igazán elképesztő szenzációhoz szükséges, nem is nevezhetnénk másnak. Tényleg olyan élvezet használni.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Banana Geek Super Power

    Az orgazmus egészséges forrása, a Pretty Love Banana Geek szilikon többfunkciós vibrátora a jó közérzetről szól! A csikló és a hüvely erőteljes élvezetéért, hét kielégítő vibrációs móddal és 3 lökési móddal, ez az aranyos vibrátor biztosítja az összes rossz táplálékot, amire szüksége van.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Essentials Ribbed Power Vibe Purple

    Érzések szimfóniája minden hegygerincen: ismerje meg az Essentials Ribbed Power Vibe-ot!

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Oh Oui Danger Pink

    Kicsit gyümölcsösnek érzi magát? Akkor mondj igent erre az orgazmusos banánra. A Love to Love újra felkereste mindenki fantáziájának gyümölcsét, hogy egy 100%-ban egészséges változatot kínálhasson Önnek. Ez a gyümölcs több, mint egy egyszerű vibrátor. A mini vibrátoros masszírozóval felszerelve, amely stimulátorrá alakítja át, igent mond az orgazmus rezgéseire. Próbáld ki, kalóriamentes!

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

16 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.