×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klasszikus vibrátorok

1 - 32 termék, Összesen:36

  1. 1
  2. 2
  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Élénk és testhőmérsékletű az intenzív stimulációért!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    A 21 cm-es bot ULTRARUGALMAS, és lehetővé teszi a termék használatát bármilyen helyzetben, egyedül vagy párban. Ovális formája könnyű behelyezést tesz lehetővé. A DEEP EXPLORER egyben anális, prosztata, hüvelyi, G-pont és klitorális stimulátor. MÉLYFELFEDEZŐ, a mély élvezet kinyilatkoztatója!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Akárcsak egy meleg ölelés!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    EGYEDÜLÁLLÓ A MAGA NEMÉBEN. A Duman Mystic az a játék, amelyet úgy terveztek, hogy mindenkit meglepjen, aki meglátja, de még inkább azt, aki forró vízzel nedvesíti meg. A Duman képes megváltoztatni a színét attól függően, hogy milyen hőmérsékletnek van kitéve: szobahőmérsékleten "űrlila" színű, míg az emberi test hőmérsékletének kitéve "neonrózsaszín" lesz, meghosszabbított formában. A Duman egy, a többinél is nagyobb, 20 cm magas méretet is kínál, amelyet csak a legmerészebbek számára terveztek.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció itt van, hogy energiát adjon az Intimate E-Stimulator Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektromos stimulációs funkciót és 7 vibrációs funkciót tartalmaz, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen. Az érzéki és jól elhelyezett stimulátorpárnák biztosak abban, hogy mindig a megfelelő helyen találja el, és fokozza az élvezetet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Impressions N5 Crimson Red

    Mély dübörgő erő.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    A Real Vibration M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedd szabadjára valódi fantáziádat ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezd a 7 rezgésbeállítást, és flörtölj a 4 intenzitási móddal, hogy elérd az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    A Murray egy vibráló vibrátor oldalsó lüktető és szívó talppal. Az intuitív gombokkal lépkedhet a vibráció és oldalsó lüktetés 12 funkciója között, hogy megtalálja a tökéletes élvezetet. A fallikus fej intenzív stimulációt, a vibrátor tapadókorongos talpa pedig biztonságos használatot biztosít.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    A szilikon távirányítható Pinpoint Pleaser egyedi formájú örömforrás a hátsó bejáraton. A csábító anális játékszer lenyűgöző görgős gömbvéggel, bordázott szárral és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyek minden érintéssel izgalomba hoznak. Válaszd ki az intenzitást és juss el a csúcsra az erőteljes görgők segítségével!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    A Nereos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel, teljesen stílusosan a Goddess Collection többi játékával. Az elegáns vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor puha hegyű, és selymes tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Chick Flick Mint

    Két boldog befejezés egy felejthetetlen Chick Flickben! Ez a duplafejes élmény finoman ívelt bordázott szárat kínál az egyik végén, amelyet úgy terveztek, hogy könnyedén elérje a G-pontot, míg a másik végén izgalmas pöccenő érzést nyújt, ahol a legjobban vágyik. Fokozza fel a rezgéseket és a vibrálási sebességet a független vezérlésű motorokkal, és fedezze fel a jól kidolgozott kettős funkció mélységes elégedettségét.

    37 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Az Impulse E-stimulation kollekció energiát ad az Intimate E-Stimulator Petite Wand segítségével. Ez a karcsú masszírozó 5 elektrostimulációs funkcióval és 7 vibrációs funkcióval rendelkezik, hogy minden használat során erőteljesen megnövekedett élvezet legyen.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    A többi Goddess Collection játékkal teljesen stílusos Belenos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. A klasszikus vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor bársonyosan puha tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Scorpion Teal

    A skorpió farkára tervezett nagyon erős vibrátor széles bordás szárral rendelkezik, amely hosszú és rugalmas, markolatbarát, vaskos talppal.

    29 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    A Valódi Vibrálás M vibrátor egy igazi orgazmusgép. Puha, biztonságos szilikonból készült. Engedje szabadjára valódi fantáziáját ezzel a félig valósághű játékkal. Élvezze a 7 rezgésbeállítást, és flörtöljön a 4 intenzitási móddal, hogy elérje az öröm csúcsait.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ombra Pink

    A Vive egy új jelenség a felnőtteknek szánt luxustermékek világában. Az Ombra fényűző megjelenésű, ami nagyon szexissé teszi, dinamikus formája pedig az eksztázis elképzelhetetlen magasságait fogja elérni.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    A Majestic egy izgalmas, tolóerős vibrátor a SeXentials by TOYJOY termékcsaládból. Ez a fel-le mozgó vibrátor szenzációs készségeivel és izgalmaival az intim élvezet új magasságaiba viszi. A kétmotoros, USB-ről újratölthető körvonal 3 rezgési sebességet és 4 vibrációs mintát kínál, észbontó tolófunkcióval kombinálva.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható. Mindkét vége saját motorral rendelkezik, amely külön-külön működtethető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    A Swap kétféle stimulációt kínál: koppintással és vibrációval, mindkettő 10 különböző móddal rendelkezik. Ezenkívül a három motor együtt működik, hogy kellemes pillanatot biztosítson a felhasználónak. A Swap tökéletes vibrátor a P- vagy G-pont stimulálásához.

    33 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    A Maxima egy bordázott vibrátor, amely egy csúszó gyöngyöt tartalmaz, hogy ingereljen és örömet okozzon, míg az ívelt forma a G-pontot keresi.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Engedje át magát az öröm hullámainak, miközben a California Dreaming™ Surf City Centerfold izgatja és az eksztázis felé viszi. A nagy teljesítményű pálcás masszírozó 3 izgalmas lüktető pulzációs intenzitással és 10 vibrációs funkcióval rendelkezik az egyszer az életben élményért.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Szeressen bele az Amour Wandba, egy hibátlanul rugalmas pálcába 35 vibrációs beállítással és texturált szatén bevonattal. Ez a szenzációs vízálló vibráció 7 vibrációs funkcióval van felszerelve, mindegyik funkcióhoz 5 fokozattal, különféle játékos lüktetésekhez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Petite Twister Pink

    Az Inya Twister Petite egy forgó és vibráló, újratölthető szilikon masszírozó állítható nyéllel. Hét beállítással rendelkezik a személyre szabott izgalomhoz. Vízálló.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Oh My Gem Classy Ruby

    A gránát a szexuális szenvedélyt és a szerelmet ösztönzi. Magabiztos és szeretné a legteljesebb mértékben átölelni az életet, miközben eltávolítja a negatív energiákat az útjából. Klasszikusan készen áll arra, hogy felerősítse az élvezetét és még több szenvedélyt vonzzon, ahogy felfedezi. A lekerekített vége tökéletes a belső és külső felfedezéshez. Itt az ideje, hogy kényeztesse magát a Classy-val!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    A Midnight Magic címke többi játékához hasonlóan a Typhon teljesen fekete, az alján króm színű részlettel. A folyékony szilikonból készült duó vibrátor selymesen puha tapintású, a gombok pedig könnyen megtalálhatók a fémbevonatú ABS gombok területén. A Typhon puha hegyével és ívelt nyéllel rendelkezik, észrevehető stimuláló bordákkal, amelyek tökéletesek a G-pont eléréséhez. A szár alján található V-alak egy finom, bölcsőszerű csiklóstimulátor.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    A Nalone Jane egy speciális vibrátor, amely mindkét oldalon használható. A széles, kerek fej ideális külső stimulációhoz és masszázshoz, míg a másik oldala belső stimulációhoz használható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Oh My Gem Bold Silver

    A gyémántok merészek és gyönyörűek. Szeret felizgulni és mindent beleadni a gyönyörbe, amikor játszik. Bold felkészült arra, hogy átölelje elkötelezettsége és szenvedélye Önnel minden egyes lépésnél, miközben az intimitás új magasságait tapasztalják meg. A lapát alak arra szolgál, hogy átfogja a választott területet, és különböző érzéseket nyújtson. Itt az ideje, hogy Bold legyen!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Oh My Gem Ardor Aquamarine

    Az akvamarin a szabad szellemet testesíti meg Önben. Ön szenvedélyes, nyitott és merész a hálószobában. Ardor felkészült arra, hogy a kreativitás és az intenzitás iránti szeretetedet a következő szintre emelje kúpos végével és gömbölyű fejével, amely tökéletes a belső és külső stimulációhoz. Itt az ideje, hogy magához ölelje az Ardor!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:36

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.