×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

97 - 128 termék, Összesen:152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Ismerje meg ezt a vidám és barátságos vibráló masszázskacsát, amely bárhol játszik veled, ahol csak akar. Az erőteljes rezgések ellazulást és jó közérzetet adnak még zuhany alatt vagy fürdőben is, mert ez a masszázskacsa teljesen vízálló.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Lady in Red

    Ismerje meg az új go-to bulletet! Fényűző szilikonból, rugalmas nyéllel készült, ez a vékony, de erőteljes, 17 funkciós golyó az Ön vágyainak megfelelően hajlik! Klasszikus nyélformája gyengéden dagad a hegye felé, és a könnyen használható egygombos vezérlő kényelmesen elhelyezhető a hagymás nyél alján, amely finom bordázattal rendelkezik az alján a jobb tapadás érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    A kis kék vibrátor a forró élvezetért!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    A kifinomult emberek szeretője!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Pretty In Pink

    Ez a kompakt, teljesen újratölthető golyó erőteljes ütést ad. A legfinomabb egyszerűség a selymesen sima bevonatba gyönyörűen bezárt egygombos vezérléssel, ez a mini vibráció 7 különálló rezgést bocsát ki földrengető sebességgel. Gyengéd íve és ergonomikus p​e​r fogantyúja letisztult stílust és szerves integrációt kínál minden legmélyebb fantáziájába.

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    A Bess kényelmesen elfér a kezében, és a legpontosabb stimulációt kínálja az innovatív DirectPower technológiának köszönhetően. Az érzékeny pontokra koncentrál, percenként akár 10 000-szeres motorfordulattal, hogy tökéletes orgazmus élményt nyújtson.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Tudjuk, hogy a klasszikus mindig győzedelmeskedik, ezért a Magny-t beépítettük kedvenc erotikus játékmárkájába, egy klasszikus vibráló golyóval, de nagyon modern érintéssel.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Purple

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az  egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Hagyja, hogy a SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrátor édes, gyengéd ujjbegyei áthaladjanak a bőrön, vibrál, kering, stimulálja a legérzékenyebb részeit. A stimuláció hullámait hozza magával, hogy örömet szerezzen.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Innovation Twitch Hands-Free Suction & Vibration Toy Gold

    Ez a kéz nélküli, gyönyörűen megtervezett, kicsi és innovatív játék segít felkészíteni testét az új és élvezetes szexuális élményekre!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Kicsi, kényelmes stimulátor, ideális arra, hogy oda vigye, ahová és ahová akarja.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dame Products Zee Bullet Vibrator Lapis

    A Zee egy utazásbarát töltényvibrátor, amelyet a maximális sokoldalúságra terveztek. USB-n újratölthető a mindennapi játékhoz, és három kielégítő sebességgel rendelkezik egy kis csomagban.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcute Classic Vibrator Pearl Guava

    Akár törzsutas vagy, akár első útja a Pleasure Islandre, a Bcute Classic Pearl-t egyszerűen ellenállhatatlannak fogja találni. Fodros formája és kicsi mérete észbontó stimulációt biztosít, valamint 5 vibrációs funkciót a tökéletes ugratás és kellemes szórakozás érdekében. Élvezze mindazt, amit a Bcute kínál, ha megcélozza az összes édes foltját. A selymes, higiénikus szilikon és a sima ABS műanyagok könnyedén siklanak végig a testen – a hálószobában vagy a habfürdőben.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Senzi Vibrator Pink

    A Senzi vibrátor egy gyönyörűen megtervezett, tűpontos vibrátor, amellyel minden legérzékenyebb pontját pontosan stimulálhatja. 12 rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen beállíthatóak a fogantyún lévő nyomógombbal.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    A Magnificent stimulátor innovatív, új kötelező darab a SeXentials by TOYJOY kollekcióban. Ez a legmodernebb szimulátor percenként akár 20 000 rezgéssel büszkélkedhet, és két tartozékkal rendelkezik, lehetővé téve az intim játék végtelen forgatókönyvét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Az iVibe Select iQuiver egy innovatív kisméretű vibrátor 6 cserélhető fejjel, amelyek mindegyike egyedi érzést biztosít. A vibrátor 10 vibrációs mintát tartalmaz, amelyek összesen 60 egyéni érzetet tesznek lehetővé. Az iQuiver kis mérete és különféle fejformái multifunkcionálissá teszik, sok erogén zónát képes stimulálni.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bmine Basic Curve Bullet Vibrator Azalea

    A kis dolgok számítanak, és a Bmine Classic Curve sem kivétel. Ez a diszkrét kis, 3”-es, határozott hegyű eszköz dicséretet nyer, hogy eléri ezeket a hihetetlenül érzékeny pontokat. Élvezze az 5 funkciós masszírozó nyújtotta pontosságot és teljesítményt. A nem porózus, PU bevonatú ABS-műanyag könnyedvé teszi a takarítást, és mivel vízálló, elmerülhet a magánéletben vagy… a következő kalandon.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    A kis masszírozó kézitáskába!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    Élvezze a csiklóstimuláció szenzációs élvezetét az Infinite Love Clitoral Stimulatorral. Stimulálja a csiklót az orális szexet utánzó, észbontó funkciójával. Készülj fel az észbontó orgazmusra.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Sanya Black

    A végső kifinomultságra vágyó nő számára a SANYA puhaságot, kényelmet és rugalmasságot kínál. Fényűző és ergonomikus kialakítása, teljesítményével párosulva, minden vágyát kielégíti. A rezgéseinek finomsága felemelő érzések sorát nyújtja, amelyek a vaginális vagy klitorális élvezet csúcsára vezetik Önt. Stílusosan garantált izgalmak!

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    Ismerje meg a Metal Mike-ot, a többfunkciós fémstimulátort, amely a csikló, az anális és a hüvely stimulálására, valamint a mellbimbók, a gát és a herezacskó stimulálására használható. A 14,2 cm-es hosszával a vibrátor manőverezése egyszerű, a hegyén lévő golyó alakja pedig kiváló a tűpontos stimulációhoz. A vibrátor fémből készült, szilikon fenéklappal, amely egyetlen gombbal rendelkezik 9 vibrációs ritmus működtetéséhez. Használat közben a gomb kék LED fénnyel világít. Gond nélkül használja a Metal Mike-ot a fürdőben vagy a zuhany alatt, mert vízálló. Az újratöltéshez mágneses USB-kábel jár hozzá.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Trimy Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Pink

    A Trimy egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    A Bilie egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    A Bess most még jobb lett! A hozzáadott anális gyöngyökkel és fűtési funkcióval a következő szintre emeli az érzéki öngondoskodást. A Bess 2 többféle fejcsatlakozóval rendelkezik a testreszabott élvezetért, akár célzott stimulációra vagy g-pont célzásra vágyik, akár máshol belsőleg.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Jam Pastel Lilac

    A tökéletes ajándék, első játék vagy utazási hangulat, a JAM a zsebméretű szilikon vibrátorok arany szabványa.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Sanya Purple

    A végső kifinomultságra vágyó nő számára a SANYA puhaságot, kényelmet és rugalmasságot kínál. Fényűző és ergonomikus kialakítása, teljesítményével párosulva, minden vágyát kielégíti. A rezgéseinek finomsága felemelő érzések sorát nyújtja, amelyek a hüvelyi vagy klitorális élvezet csúcsára vezetik Önt. Stílusosan garantált izgalmak!

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Tetszik egy hosszú és vékony vibrátor megjelenése és tapintása? A JAZZIE néhány ívet ad ehhez a klasszikus formához, miközben emlékeztet arra, hogy az elegáns sziluett okkal klasszikus.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Inya Le Pointe Purple

    Engedje az NS Novelties „Le Pointe”-ot az élvezeti zónába, a tökéletes csiklóstimulátorral. Többfunkciós szilikon vibrátor, a legvégén koncentrált rezgéssel és tökéletes kézi méretben.

    31 900 Ft

    11 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás

97 - 128 termék, Összesen:152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.