×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok különösen nők számára

20 Termék

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultrapuha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen kidolgozott valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobbakkal, egyszerűen azért, mert megérdemli! A fényűző dizájn, a legkiválóbb anyagok és a csillogás megfelelnek a vágyainak? Akkor ez a kifinomult gyöngyszem az új Satisfyer Luxury Collection extra izgalmas vibrációs móddal a játékkollekciód tökéletes fénypontja. 

    50 900 Ft

    22 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ez a női rózsajáték lélekrabló és söpör a TikTokon. Ha használni fogod, csak kezdd el nevezni magad Super Licker bc-nek, akkor a hölgy részei SPRIKKELNI, CSÖPPENNI, ÁZTANI fognak, és ez alacsony szinten lehetséges.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Az intenzív orgazmusért pillanatokon belül!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Az elegáns rózsaforma nemcsak szépen néz ki, hanem kiküszöböli a szexuális játékok zavarát, és kettős élvezetet nyújt az érzékeknek. A jó hangulatod már akkor kezdődik, amikor meglátod. A romantikus rózsa és a szerelem kombinációja a szexélmény paradicsoma, amit nem akarsz kihagyni. Ez az erotikus vibrátor puha szilikonból készült, biztonságos és nem mérgező, kényelmes tapintású, kérjük, használja bizalommal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    A praktikus mágnesnek köszönhetően a Little Secret kényelmesen rögzíthető a bugyiba, diszkréten, erőteljes vibrációkkal stimulálva a csiklót. A szilikon játék applikáción keresztül, valamint a mellékelt távirányítóval vezérelhető.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Secret Panty 2 Panty Vibrator with Remote Control Pink

    A Titkos Bugyi 2 diszkrét, mégis erőteljes vibráló golyóval van felszerelve. Vegye át az irányítást a vibrátor felett, vagy engedje meg valakinek, hogy átvegye az irányítást. A bugyi vibrátor nyitott, színes zsinórral érkezik. Varázsoljon izgalmas estévé egy laza estét az étteremben, moziban vagy otthon.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Élvezze a szexi éjszakát, vagy játsszon nyilvánosan a My Secret Charged Remote Control Panty Vibe segítségével, egy vízálló, 10 FUNKCIÓS újratölthető Vooom® golyóval, amely diszkréten illeszkedik egy oldalsó fűzős bugyiba. Az okosan ujjgyűrűnek álcázott távirányítóval működtetett My Secret Charged Panty egy titkos zsebbel rendelkezik, amely a mély, dübörgő vibrációt ott tartja, ahol szeretné, és akár 60 hüvelykes derékhoz illeszkedik a kényelmes érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Ó Casanova! Az érzéki French Kiss™ Casanova egy ellenállhatatlanul villódzó teaser erőteljes vibráló golyóval, amely igazán szenvedélyes játékidőt tesz lehetővé. Ez az erőteljes hangulat valódi eksztázist mutat meg a nyelv minden villogásával, két vibrációs motorral és 12 vibrációs funkcióval.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    No. TwentyFive, a nagy család új tagja, az Action.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Cici Lila

    A Cici névre hallgató kis kényeztető vibrátor 5 válaszható rezgésmódban, 5 különböző intenzitással működik, így 25 féle üzemmód közül választhatsz kedvedre! Kicsike mérete ellenére rendkívül erős, és nagyon puha tapintású, kíváló minőségű szilikonból készült! Készen állsz a tökéletes kényeztetésre?

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    A Samba egy "golyós" vibrátor, amely diszkrét, utazóbarát méretben érkezik, de erőteljes, mélyen átható rezgéseket biztosít ott, ahol szeretné. A kúpos hegye egyszerre kínál célzott és széles vibrációt, míg a fűtési funkció fokozza az érzést.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Kétszeres öröm, oh la la! Az érzéki French Kiss™ Suck & Play cserélhető készlet 2 cserélhető tartozékkal, 12 vibrációs vagy 12 szívási funkcióval pontosan tudja, mire van szüksége.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    A Dream Toys Royal Fantasies kollekciójának Panacea vibrátora egy lila vibrátor stílusos, vöröses színű díszítéssel az alján és egy átlátszó gyűrűvel, amely piros és kék LED-lámpákkal világít. A Panacea robusztus és szilárd, 2 erős motorral rendelkezik, amelyek 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínálnak.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    A Gigi egy sima bugyivibrátor vezeték nélküli távirányítóval és egy fényes rózsaarany színű mágnessel, amely a vibrátort a fehérneműben rögzíti. Tömör szilikonból és ABS-ből készült, testbiztos, latex- és ftalátmentes.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    A CalExotics Venus Butterfly szilikon távirányító vezeték nélküli mikropillangó célja, hogy elrepítse Önt az élvezetek világába, kéz nélküli csapkodással. Ez a világhírű női szexjáték egy szenzációsan kompakt vibrációs masszírozó csapkodó szárnyakkal, teljesen állítható hevederrel és akár 16,5 láb távirányítóval a földrengető kéz nélküli élményért. Tárd ki a szárnyaidat, és öleld át ennek a hihetetlen klitorvibrátornak a 10 észbontó funkcióját.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    A GoGasm csodálatos alakú Panty Vibrator a GoGasm-tól stimuláló textúrával és mágneses szárnyakkal rendelkezik a csúszásmentes illeszkedés érdekében. Közvetlenül és intenzíven stimulálja a csiklót és a szeméremtestet.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Ez a kettős stimulátor az egyik oldalon szívó funkcióval rendelkezik, 2 cserélhető szívócsészével, amelyek illeszkednek a szeméremajkakhoz, a csiklóhoz, a mellbimbókhoz és más erogén zónákhoz. A másik oldala masszírozóként vagy G-pont vibrátorként használható stimuláló bordákkal és 7 rezgési ritmussal rendelkezik. A stimulátor 2 motorral rendelkezik, és a mellékelt mágneses USB-kábellel újratölthető. IPX7 vízálló. Szilikonból, ABS-ből és polikarbonát műanyagból készült.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Ez a fényűző készlet nagyszerű kiindulópont mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a lövedékvibrátorok érzéki és intenzív világát. A hihetetlen PowerBullet motorral meghajtott Desires mély dübörgést ad az enyhétől a vadig terjedő sebességgel. A növekményes sebesség egyszerűen szabályozható az alapon lévő gomb nyomva tartásával. Te irányítod örömöd szintjét!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

20 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.