×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

32 Termék

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Minden nő megérdemli, hogy valaki teljes figyelmet szenteljen neki! Minden nő megérdemli az orgazmust és az örömöt. Minden nő megérdemli a Paloqueth Dual Stimulationt, egy megfizethető és praktikus kisegítőt. Hagyja, hogy szívja a csiklóját, és közben rezegjen közvetlenül a G-pontján!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Revel Vera Purple

    A Vera by Revel lüktető légimpulzus technológiával rendelkezik, hogy a megfelelő helyekre szállítsa a lüktető érzéseket. A szuper puha szilikonból készült Vera utazásra alkalmas, vízálló és újratölthető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vízálló orgazmusgép!

    33 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    A vákuumszívó technológia használata valódi orális szexhez hasonlóan stimulálja a csiklóját anélkül, hogy közvetlen érintkezésbe lépne.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Ki ne szeretné a saját szexi titkát? Elpirult, amikor a HER Finger Vibe-ot viselte az ujjain, hogy a mellbimbóján vibráló masszázst végezzen, mielőtt belecsúsztatta csipkés bugyijába. A selymes, sima szilikon lágyan felmelegedett a testhőmérsékletre. Rögzítette a rugalmas pántokat bugyija külsején, és kényelmesen hozzáigazította a motor dudorát a csiklójához.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Purple

    A Clitella egy orális csiklóstimulátor, amely különböző sebességgel, mintázattal és kötődésekkel stimulálja és gerjeszti a csiklót. Az orális szex érzése már elérhető közelségbe kerül.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    A szilikon Satisfyer Curvy Trinity 2 maximális sokoldalúságot kínál 3 motorral és 2 külön vezérelhető funkcióval, és mind a csiklót, mind a G-pontot vibrációkkal és nyomáshullámokkal kényezteti.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Slim

    Ez a klasszikus formájú vékony hangulat olyan archetipikus játékélményt nyújt, amely bármely éjjeliszekrényhez tartozik! Hét nagy sebességgel és funkcióval, az enyhétől a vadig, ez az édes kis fantáziakészítő nemcsak vízálló, hanem teljesen víz alá meríthető, így a fürdőkád és a zuhany tökéletes társává válik az egyedül vagy egy partnerrel játszható vízi játékhoz! Tisztítása egy pillanat alatt játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel történik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Szeresd a szeméremtestedet, szeresd magad! Merüljön el a boldogságban a teljesen új dupla Air Pulse vibrátorral, a Vulva Lover 1.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Senzi Vibrator Deep Pink

    A Senzi vibrátor egy gyönyörűen megtervezett, tűpontos vibrátor, amellyel minden legérzékenyebb pontját pontosan stimulálhatja. 12 rezgésbeállítással rendelkezik, amelyek egyszerűen beállíthatók a fogantyún lévő nyomógombbal.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Quentin Purple

    Ez a cuki 12 szívási funkcióval rendelkezik, így megtalálhatja a tökéletes érzést. Ráadásul megérti a csikló bonyolultságát. A puha tartó magába foglalja az értékes gyöngyöt, és addig nyújt örömet, amíg el nem fogyaszt annyit, amennyit csak bír. Nagyon biztonságos orvosi szilikonból készült, és nagyon csendes. Ne hagyd ki.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Clitoral Sucking Stimulator with 9 Sucking Modes Purple

    A csiklószívó vibrátor játékot úgy tervezték, hogy valósághű orális élvezetet szimuláljon, szívja és vibrálja a csiklót vagy a mellbimbókat a gyengédtől a vadig, lehetővé téve az új csúcspont élményét, a kis, 0,39 hüvelykes, motoros szívónyílás precízen stimulálja a csiklót.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bijoux Indiscrets Better Than Your Ex Suction Clitoral Vibrator Purple

    Üdvözöljük a jövőben. Gyengéd szívószimuláció a hosszabb és erősebb orgazmusért. Soha nem érzett még ekkora örömet!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Ez a készlet egy erős vibráló golyót tartalmaz négy különböző rögzítéssel, szilikon anyagból készült, és tökéletes a csikló stimulálására. A mellékletek leválaszthatók a golyóról, ami további lehetőségeket kínál. A termék egészének használata mellett használhatja a tartozékokat ujjperselyként, vagy egyszerűen csak a vibráló golyót.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Mini Vibrator Jody F. Purple

    Ez a mini vibrátor a Dinky-től Jody F. névre hallgat. Stimuláló bordákkal rendelkezik, amelyek mindenféle kielégítő munkára alkalmasak mindenféle erogén zónában.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royals The Countess Pinpoint Purple

    A Countess Pinpoint Clitoris Vibrator egy csúcsminőségű tűpontos játék a csikló optimális, célzott stimulálásához. A Countess Vibrator rugalmas fejjel rendelkezik, és egyetlen gombbal működtethető.

    23 990 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Love Riot Purple

    Készüljön fel a felemelkedésre: A Satisfyer Love Riot egy olyan ujjvibrátor, amely nemcsak rendkívül erős motorjának, hanem a felhasználási lehetőségek széles skálájának köszönhetően is biztosan tetszeni fog.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Ez az aranyos vibrátor levegőnyomás-technológiával működik, és 10 kellemes üzemmóddal rendelkezik. Fedezze fel kedvencét, akár a fürdőben is, hiszen a vibrátor teljesen vízálló! A Cat könnyen újratölthető a mellékelt USB-kábellel, akár 60 percig is bírja teljes feltöltéssel. Ha készen áll a lábujjhajlításra, az intim élvezetekre, szerezze be még ma.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Lite Neo Purple

    Lazítson és élvezze a boldogító elégedettség nyugtató hullámait. A Pulse Lite Neo továbbfejlesztett élményt kínál a szívás világában, a Pulse Technology™-t a SVAKOM innovatív interaktív technológiájával kombinálva; lehetőségek világa vár.

    28 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile RC Bullet Purple

    Vibro-bullet RC Bullet a Sweet Smile-tól, rugalmas visszahúzó pánttal. A halk, de erőteljes rezgések (7 üzemmód) könnyen vezérelhetők a játékon található gombokkal vagy a vezeték nélküli távirányítóval - akár egy partnerrel is, mivel akár 10 méteres hatótávval rendelkezik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog Clitoral Sucking Vibrator with Fingers Purple

    A Clitoral Suction Vibrator ujjakkal egy szexjáték, amely feldobja a fejét. A csiklószívóval és a hüvelyi stimulációval új örömérzeteket fedezhet fel. Ráadásul 7 szívási móddal rendelkezik, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb intenzitást.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Playboy Bullet Wild Aster

    Klasszikus, innovatív éllel rendelkező Playboy Bullet egy erőteljes vibrátor, amely 7 sebességgel és vibrációs mintával növeli a hangerőt és az élvezetet. A tetszetős kialakítású, teljes hosszúságú barázdák kényelmes fogást és extra stimulációt kínálnak, bárhol is érnek. A lekerekített hegy ideális a célzott rezgésekhez, miközben a játék teljes hosszában zümmög és lüktet az erőteljes motornak köszönhetően. A játék szabadsága!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Clitoral Sucking & Vibrating Pleasure Wave Stimulator Purple

    Klasszikus és stílusos rögszívók nőknek játék szopás nyomáshullám vibrátor G-pont klitorisz stimulációval, szexuális játék nőknek, amely az ÚJ technológiánkkal van felszerelve, gyengéd vagy intenzív szopás a csikló közvetlen érintkezés nélkül. Egy szerető felnőtt szexuális játékok játékok izgalmas pulzációk.

    22 390 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NU Sensuelle Nubii Suvi Bullet Purple

    KIS MÉRETŰ, KEZDŐBARÁT TÖLTÉNY 10 REZGÉSI FUNKCIÓVAL

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Secrets Passion Clitoral Vibrator Wine

    Tudsz titkot tartani? Előfordulhat, hogy a Pillow Talk Secrets új Passionjával nem lesz képes erre!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Pocket Rocket Elite Purple

    Az újratölthető Pocket Rocket Elite rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, amelyek a Doc Johnson's Original Pocket Rocket-et díjnyertes alapdarabbá tették, és még ennél is többel. Ez egy diszkrét mini vibrátor, amely egészségügyi minőségű szilikonból készült. Ez a Pocket Rocket Elite újratölthető, és egy texturált szilikonhüvellyel rendelkezik az extra érzésekért.

    37 900 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • ToyJoy Happiness Dance The Night Away Pulse Stim Purple

    Tapasztald meg a Happiness by TOYJOY intim és pajkos örömét. Ez a lágy, de erőteljes pulzáló rezgésekkel rendelkező klitoriszstimulátor eléri, hogy levegőért kapkodva elérd el a végső orgazmust.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Couple's Kit Love Ring, Finger Vibe, Bullet & Blindfold Purple

    Ez a párok számára összeállított játékkészlet úgy lett kialakítva, hogy az ujjait és a csomagját selymesen zümmögő finomsággal emelje ki! A texturált ujjpersely és a szerelmi gyűrű üreges üreggel rendelkezik, hogy illeszkedjen a mellékelt vibráló lövedékhez, amely tökéletes az élvezet intenzív rétegének hozzáadásához a szokásos hálószoba ritmusához.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Unihorn Karma Lilac

    Teremts igazi varázslatot ezzel a diszkrét mini unikornis vibrátorral! A kompakt és egyszarvú formájú Wild Spirit 10 elragadó vibrációs módot és 10 nyalogató nyelv lüktetést kínál két motorjának.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Ünihörn Clitoris Sucker Plumrose

    Mint mindegyik, a Plumrose is elegáns formával és élénk, izgalmas színekkel rendelkezik. A Plumrose egy csiklószívó, nem több és nem kevesebb, mint 10 szívófunkcióval, és addig élvezheti, amíg kedve nem lesz hozzá.

    23 890 Ft

    15 890 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

32 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.