×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok nőknek

257 - 288 termék, Összesen:484

  • Womanizer Starlet 3 Turquoise

    Az új Womanizer STARLET 3 – ez az eredeti Womanizer Pleasure Air Technology öt új élénk termékszínnel és két további intenzitási szinttel kombinálva, miközben továbbra is vízálló és USB-ről tölthető – elfogadható áron.

    39 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 5 Violet

    Az Ultra Power Bullet 5 tudja, hogyan kell mély vibrációkkal alaposan örömet okoznia Önnek. A steppelt dizájnnak és a terjedelmes formának köszönhetően ez a minivibrátor jó tartást biztosít, és sokféle élvezetet tesz lehetővé.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vush Myth Pink

    Ismerje meg a Myth, egy G-Spot vibrátor, amely erőteljes és készen áll a cselekvésre. Egy nem is olyan távoli országban él a G-pont legendája. Itt az ideje, hogy felfedezze az igazságot, és a Myth tökéletes partner a keresésben. Az intenzív érzésekre tervezett varázslatos, egyedi textúrával és a testet gyönyörködtető görbületével, hogy a helyére kerüljön, az utazásod még csak most kezdődik. Bajba jutott leányka? Nem bébi, te vagy a történet hőse!

    71 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    A szilikonból készült Satisfyer Twirling Joy keringő rezgéseivel stimulálja az összes erogén zónát, mint a csikló, a szeméremajkak vagy akár a mellbimbók. A rezgések a vezérlőpulton vagy a Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül vezérelhetők.

    25 590 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pretty Love Ford Turquoise

    Ez az iF Design Award 2018 győztes 12 szívási módot kínál. Így megtalálhatja magának a tökéletes érzést. Ráadásul megérti a csikló bonyolultságát. A puha száj magába szívja az értékes gyöngyöt, és örömet okoz mindaddig, amíg el nem fogyaszt annyit, amennyit csak bír. Orvosi minőségű szilikonból készült. Ne hagyja ki.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 különböző vibrációs mód, amelyek az Ön számára vannak testreszabva, hogy felfedezzék a végtelen élvezetet. Egy utazás a legmélyebb vágyad felfedezéséhez...

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Gold

    Puha érintés. Cseppálló. Visszafogott hangszinttel tervezték. Erős és folyamatos stimulációra tervezték. Egyszerű egyujjas vezérlés. Többirányú használat.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Cici Lila

    A Cici névre hallgató kis kényeztető vibrátor 5 válaszható rezgésmódban, 5 különböző intenzitással működik, így 25 féle üzemmód közül választhatsz kedvedre! Kicsike mérete ellenére rendkívül erős, és nagyon puha tapintású, kíváló minőségű szilikonból készült! Készen állsz a tökéletes kényeztetésre?

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fuck Green Botanic Booster Green

    Ez a FUCK GREEN által készített Botanic Booster 100%-ban biológiailag lebomló, keményítő alapú PLA műanyagból készült.

    6 390 Ft

    2 389 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Lora DiCarlo Sway Dual Vibration Warming Massager Teal

    A Sway átgondolt formája és mindkét végén dübörgő vibráció úgy van kialakítva, hogy elérje az összes legkellemesebb helyet, belül és kívül egyaránt. A sima ív és az egyik végén megemelt stimulációs pont ideális a Gspot és a csikló felfedezéséhez, míg a nagyobb, gömbölyűbb vége tökéletes a P-pont játékhoz és a teljes test élvezetéhez. A fényűző melegítő érzések hozzáadott bónusza pihentető és kényelmes élményt nyújt minden felhasználó számára.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    A vágy találkozik a dizájnnal a karcsú és hullámos Bdesired Deluxe Gyöngyükkel. 6 funkciójával ez a vízálló masszírozó többet nyújt, mint amilyennek látszik. Élvezze a bársonyos, hullámos kontúrokat, és használja a tökéletesen szögletes, kerek hegyet, hogy simogassa meg édes pontjait, ahol csak vágyik.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Üsse meg magát ezzel az extra nagy golyós vibrátorral! Csábítsa el érzékeit a selymesen sima anyaggal, miközben 3 erőteljes vibrációs sebességgel játszik, külsőleg és belsőleg egyaránt. A rendkívüli motor feldobja a fejét. Köszöntse magát valami nagy és gyönyörű dolog felé, élvezze ki a magon keresztül minden lökést, miközben egyre közelebb kerül a peremhez... BANG-ig! Egy partnerrel játszani? Mutassa meg nekik, hogyan szereti, majd engedje, hogy átvegyék az irányítást – vagy derítseki, hol szeretnek egy kis rezgést!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Ez a golyó, ami folyamatosan ad! Ez az erőteljes, újratölthető, selymesen sima golyó önmagában is élvezhető bármilyen szexuális élmény fokozása érdekében, és a legtöbb golyós játékkal is kompatibilis, így könnyen becsúszik számos simogató, péniszhosszabbító vagy prosztata masszírozó tokjába! Frissítse jelenlegi lövedékét, és élvezze a korlátlan játékot, amelyet a fürdőkádba vagy a zuhanyozásba is bevihet, mivel teljesen vízálló és alámeríthető! Könnyen tisztítható a Zero Tolerance Toy Cleanerrel és meleg vizes öblítéssel.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    A világ leghíresebb csiklómasszírozója által ihletett SILA lehetővé teszi, hogy új utakat fedezzen fel a csúcspont elérésére. A hanghullámok intenzitása széles skálájával rendelkezik a teljes csikló stimulálásához, a száj pedig finoman átfogja az élvezet középpontját a progresszív elégedettség érdekében.

    113 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Fedezze fel LILY 3-unkat, egy legendás kis vibrátorunkat, melyet a LELO 20. évfordulójára fejlesztettek ki. Ideális egyedül vagy pároddal együtt használni. Kizárólag 50%-os kedvezménnyel 2023-ban: a készüléken kapható élvezeti beállítással rendelkezik, engedhetetlen, mégis diszkrét orgazmus élményt nyújtanak. Az egyedülálló bársonyos felület sima és puha, de teljesen vízálló a gátlástalan szexuális felfedezőúthoz.

    69 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Nézze meg, ahogy a Naughty Bits™ Bad Bitch™ ajakrúzsvibrátor feldobja új kedvenc árnyalatát! A káprázatos arany rúzs dizájn, a 10 erőteljes vibrációs funkció és a suttogóan halk volfrámmotor úgy készült, hogy izgalmassá tegye a kalandokat, bárhová is visznek.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    A kis vibrátor kézitáskába!

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it barátnője a Slay® #CharmMe segítségével. Ez a teljesen szilikon kivitel egy rugalmas mini vibrációs masszírozó játék felnőtteknek, teljes testet rezgéssel. Az USB-s újratölthető eszköz 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót biztosít, egy ultrapuha, ultrakompakt eszközbe csomagolva, amely 3,75 hüvelykes átmérőjű. Ez az óceán mozgása, nem a hajó mérete, és ez az eszköz rezonálja ezt a frekvenciát, hogy nagyon-nagyon igaz!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Touch X Green Velvet

    A legsimább vibrátor – tökéletes a test feszültségének oldására, a tetőtől a lábujjig érő testmasszázsokhoz, valamint az erogén zónák kényeztetésére.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bcute Classic Vibrator Curve Purple

    Ez a Bcute Classic Curve a Bcute Classic testvére, egy csavarral. Hajlított hegye tökéletesen szögletes, így az összes kedvenc helyed pontosan beállítható. Ennek az egyedi kialakításnak köszönhetően pedig felvillanyozó örömben lesz részed, ha megtalálod a tökéletes helyet. 5 erőteljes funkciója teszi ezt a diszkrét vízálló eszközt a legjobban őrzött titkává. Élvezze ennek a cukinak a kielégítő és nem porózus szilikonját bárhol, bármikor.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Reverb Lilac

    A ROMP Reverb egy nyúlvibrátor Pleasure Air technológiával. Ez magában foglal egy belső G-pont vibrátorkart és egy külső csiklószívó-stimuláló fejet, amelyek együttesen kétféle stimulációt biztosítanak, belül és kívül egyaránt, az erőteljes, kevert orgazmus érdekében. 10 szívószintet, 3 vibrációs sebességet, 7 vibrációs mintát és utazási zárat kínál. Újratölthető és vízálló.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Big Teaze Toys I Rub My Duckie 2.0 Classic Yellow

    Ismerje meg ezt a vidám és barátságos vibráló masszázskacsát, amely bárhol játszik veled, ahol csak akar. Az erőteljes rezgések ellazulást és jó közérzetet adnak még zuhany alatt vagy fürdőben is, mert ez a masszázskacsa teljesen vízálló.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    A kényeztető French Kiss™ Charmer egy utazásra kész, villódzó nyelvű ugrató az érzéki stimulációra. A kompakt masszírozó csak az ujjai közé illeszkedik, hogy erőteljes villódzó élményt nyújtson a 12 érzéki rezgés funkcióval a teljes tokozáson és a nyelvszerű hegyen keresztül.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    A Mini Wanderful erős motorral van felszerelve, amely erős vibrációt ad, miközben csendes és diszkrét. A rugalmas nyak elfordul, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon az Ön anatómiájához. 8 sebességgel és 20 vibrációs móddal több kombinációhoz, ez a mini méretű csiklóstimulátor maximális élvezetet nyújt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Lady in Red

    Ismerje meg az új go-to bulletet! Fényűző szilikonból, rugalmas nyéllel készült, ez a vékony, de erőteljes, 17 funkciós golyó az Ön vágyainak megfelelően hajlik! Klasszikus nyélformája gyengéden dagad a hegye felé, és a könnyen használható egygombos vezérlő kényelmesen elhelyezhető a hagymás nyél alján, amely finom bordázattal rendelkezik az alján a jobb tapadás érdekében.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Abbott Black

    Két ujjas vibrátor rugalmas hurkokkal az előjáték izgalmas kiegészítése érdekében. Csúsztasson egyet minden számjegyre, és élvezze, hogy lábujjgöndörítést keltsen saját magának vagy partnerének – úgy gondoljuk, hogy bűn lenne nem ajánlatot tenni pároknak és kezdő szexjátékokkal.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Sloane Clitoral Massager Pink

    Ez a pillangó vibrátor könnyen viselhető, és hordozhatósága lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye, ahol azonnali elégedettségre van szüksége. A 10 különböző rezgési mód különböző mintázatot biztosít, amely különböző érzéseket nyújt a felhasználójának. Felhívjuk figyelmét, hogy a golyóhoz 1x AAA elemre van szükség (nem tartozék). A vibrátor körüli pántok állíthatóak.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    A Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition egy pillanatnyi varázslatos stílust kínál. Hozzád hasonlóan ez a játékszer is igazi eredeti: az elegancia, az egyszerűség és a gyönyör tökéletes keveréke.

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    A kis kék vibrátor a forró élvezetért!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    A Dotys egy vibráló golyó, amelynek szilikon hüvelye van, amellyel kétszer élvezheti az éjszakákat. Formáját úgy alakították ki, hogy tetszés szerint stimulálja az erogén zónáit, de különösen a G-pontot.

    7 990 Ft

    4 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Starlet 3 Gray

    Az új Womanizer STARLET 3 – ez az eredeti Womanizer Pleasure Air Technology öt új élénk termékszínnel és két további intenzitási fokozattal kombinálva, miközben továbbra is vízálló és USB-n keresztül tölthető – elfogadható áron.

    39 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

257 - 288 termék, Összesen:484

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.