×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Klitorisz vibrátorok

19 Termék

  • Jimmyjane Apex Pink

    Az Apex® okkal a legkeresettebb termékünk. Négy erőteljes motorral, három szívómintával, hét nyelvmozgásos mintával, tíz vibrációs mintával és a g-pont stimuláló fogantyújával ez a játék minden, amit keres, és még sok más.

    66 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    A biztonságos mágneses fedő biztosítja, hogy a játék a helyén maradjon használat közben, és stimulálja a csiklóját, miközben sétál, ül, táncol vagy fekszik. Kiváló választás ingerléshez vagy teljes orgazmushoz, függetlenül attól, hogy milyen környezetben találja magát!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty Pink Rose

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó bármely pontján.

    63 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty 2 Vibrant Rose

    A Liberty 2 a tökéletes útitárs, amely a Womanizer eredeti Pleasure Air technológiáját kínálja kompakt méretben, így a felhasználók bárhová is mennek, örömüket lelik. Ez a diszkrét játék tele van erővel, 8 izgalmas és továbbfejlesztett intenzitási fokozattal. A Liberty 2 higiénikus burkolattal és biztonságos utazási zárral rendelkezik, így kényelmes és biztonságos opció az úton lévők számára.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Kényeztesse magát a pumpálásban, nyalással és vibrációval, mint még soha! Ehhez a mini tapadójátékhoz 2 különböző méretű csésze tartozik, amelyek a csiklóhoz vagy a mellbimbóhoz illeszkednek. Az átlátszó csésze sima, szilikon gyűrűvel rendelkezik, amely megtartja a tömítést és a nyomást, miközben automatikusan szívódik. A játéknak nyalónyelve is van, és 10 nyalási és rezgési mód közül választhat! Teljesen újratölthető, USB-kábellel jár a két használat közötti újratöltéshez. Prémium minőségű, ftalátmentes szilikonból készült.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Hölgyeim, készüljenek fel a felszállásra: stílusos borításával és hat fokozatú stimulációjával a Liberty garantálja az élvezetet a bolygó minden pontján.

    69 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Az egyre népszerűbb blueMotion NEX|1 (2. generáció) most kisebb, karcsúbb, erősebb motor, és testbiztos szilikonból készült.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, harmadik generációs, lenyűgözően okos játék, nőknek és férfiaknak egyaránt nagy élvezet.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cerise

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Készüljön fel a következő nagy kalandra a SONA™ 2 Travellel. Ez a pöttöm utazóvibrátor azért van, hogy elegáns és diszkrét módon azonnali orgazmikus segítséget nyújtson bárhol és bármikor. Az észbontó klitorális élményért. Ha a szexuális wellness utazásra szeretne menekülni, használja a SONA™ 2 Travelt a teljes kikapcsolódáshoz és szálljon fel a gyönyör legendás hanghullámaira.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • JimmyJane Form 2 PRO Pink

    Az örömök legjobb eladója visszatért – és erősebb, mint valaha. Az új mágneses USB töltőkábel öt rezgési móddal és öt intenzitási fokozattal rendelkezik, a Form 2 Pro kettős motoros kialakítása erőteljesen masszírozza, stimulálja és izgatja a csiklóját, és eléri az eufórikus csúcspontot.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ioba.toys OhMyC 1 Clitoral Stimulator Pink

    Az OhMyC egy csendes csiklómasszírozó szexjáték vulva tulajdonosok számára. Ez a külső szexjáték a tenyerébe illeszkedik, és egy forgó gyöngyöt tartalmaz, amely pontosan és közvetlenül masszírozza a csiklóját.

    125 900 Ft

    46 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Shunga Aiko Light Pink

    Az AIKO-t az új klitorális érzéseket kereső nők számára tervezték. Két nagy teljesítményű motorja ultraselymes és rugalmas szilikonba csomagolva, lágy simogatással lepi meg csiklóját. Tíz (10) rezgésmódja érzelmek sokaságát fogja megtapasztalni, miközben az élvezet tartós lesz ...

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shunga Obi Light Pink

    Az OBI a tökéletes masszírozó az intenzív klitorális orgazmusra vágyó nők számára. Átgondolt kialakítása, amely egyszerre fedi le a csiklót, a szeméremajkakat és a gátat, az érzések széles skáláját nyújtja. Erőteljes rezgései megnyitják előtted a mennyország kapuit... A boldogságod vár rád.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO DOT Travel Pink

    A LELO DOT™ Travel egy kompakt méretű csiklópontos vibrátor, amelyet úgy terveztek, hogy könnyen elférjen bármilyen táskában, pénztárcában vagy bőröndben, miközben látványos orgazmusos tulajdonságokat kínál. Gondoljon bármely helyre, ahová szeretne utazni, és számítson arra, hogy más típusú klitorális orgazmust fog tapasztalni, bárhol is támad a vágy. A diszkrét és precíz LELO DOT™ Travel az Infinite Loop™ technológiát tartalmazza, hogy segítsen újragondolni utazásait a lehető legkellemesebb módon.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha Midori Nadeshiko

    Tapasztalja meg a ragyogó önelégültséget az új és továbbfejlesztett irohával. A gömbölyű, zöld iroha MIDORI-t használhatjuk az egész simogatásra, vagy a hegyével élvezhetjük a pontos érzéseket.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha Yuki Nadeshiko

    A hóember formájú iroha YUKI segítségével élvezheti a rezgéseit és a félig behelyezhető hegyét.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Iroha Sakura Nadeshiko

    Tapasztalja meg a ragyogó önelégültséget az új és továbbfejlesztett irohával. A cseresznyevirágos rózsaszín SAKURA benyomott hegyével lehetővé teszi a csípést és a tetszését.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love Distance Reach Portable Imitation Vibrator App Controlled

    Készen áll egy izgalmas élményre? A Love Distance Reach fedővibrátor tökéletes játék párok számára. Ez a vibrátor testbiztos szilikonból készült. Könnyedén rögzítheti a vibrátort az állítható hevederhez, és miután behelyezte, csodálatos csiklóstimulációt fog élvezni. Töltse le az ingyenes alkalmazást, és adja át teljesen az irányítást!

    108 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás

19 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.